Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martunia napisał(a):A w klasie chłopaków to mam w większości ż tego samego wzrostu, tylko są ci dwaj mniejsi, reszta to dość wysocy. :mdrmed: Łeeee czemu później? Dawaj teraz. :mdrmed: Tak długo czekamy na nowe fooooty. :cool3: hehe:) ja mam tego samego wzrostu co ja wiekszośc i kilka wyższych:D hehe;P Później bo musze isc do taty na kompa je zgrac:P heh:) bo jak wiadomo mam usb popsute;P hehe Co powiesz??? Quote
Pusiakowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No czekamy czekamy na te fotoski ;) . A co Porabia Moj Kabisiek :loveu: . ? Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aha. :D No to będziemy cierpliwie czekać, tylko to nam pozostało. :eviltong: I nie wiem,co jeszcze powiedzieć. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):No czekamy czekamy na te fotoski ;) . A co Porabia Moj Kabisiek :loveu: . ? :) bedą niedługo:):) A kabisiek śpi własnie rozciągnięty:):) A co u Pusia?? Martunia napisał(a):Aha. :D No to będziemy cierpliwie czekać, tylko to nam pozostało. :eviltong: I nie wiem,co jeszcze powiedzieć. :eviltong: nom:D No czekajcie czekajcie:) moze sie doczekacie;) Ja tez nie wiem co powiedziec:P ide zaraz zgrac zdjecia ze spaceru... i tacie kolacje musze wyciągnąc :P chyba ze sam sobie wyciągnie:P ale dobra czekajcie ide zgrac;P Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oooooooooo to w takim razie cierpliwie czekamy na zdjęcia. :loveu::loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) bedą niedługo:):) A kabisiek śpi własnie rozciągnięty:):) A co u Pusia?? Cyknij fotke jak spi .. Prosze :cool3: . A u Pusia dobrze .. Ostatnie wyjscie dzis na dwor :razz: [ chyba ] :lol: . Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Cyknij fotke jak spi .. Prosze :cool3: . A u Pusia dobrze .. Ostatnie wyjscie dzis na dwor :razz: [ chyba ] :lol: . nie zdążyłam przed zgraniem:(:(:( moze dam jakąs stara jak spi? ok?? zadowoli ci to??:D:D hih:) No i daje foty zaraaz tylko wgram:D:D Quote
Pusiakowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie zdążyłam przed zgraniem:(:(:( moze dam jakąs stara jak spi? ok?? zadowoli ci to??:D:D hih:) No i daje foty zaraaz tylko wgram:D:D Zadowoli .. Pod jednym [ dwoma ] warunkami . Ze niebedzie az bardzo stara .. I ze spi wyciagniety .. :-D . Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martunia napisał(a):Oooooooooo to w takim razie cierpliwie czekamy na zdjęcia. :loveu::loveu::loveu: No juz zaraz daje:P jeszce troche jednak:p jej ile te zdjecia moga sie wgrywac;/ masakra;/ dam za niedługo narazie wgrało sie 5 na 10;/ Martynia&Pusio napisał(a):Zadowoli .. Pod jednym [ dwoma ] warunkami . Ze niebedzie az bardzo stara .. I ze spi wyciagniety .. :-D . Ojej... musze poszukac w takim razie... Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie no, jak dla mnie to bez warunków. :eviltong: Foty mają być! :mdrmed: Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, jak dla mnie to bez warunków. :eviltong: Foty mają być! :mdrmed: hehe:) Bedą bedą tylko wgrywają sie juz 30 min jak nie wiecej;/ straszne ile mozna;P hehe:) martus przyjedziesz do poznania do mnie i przejdziesz sie z nami na spacer?? bo nikt nie chce iśc z nami jutro:(:(:( Quote
Okamia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) Bedą bedą tylko wgrywają sie juz 30 min jak nie wiecej;/ straszne ile mozna;P hehe:) martus przyjedziesz do poznania do mnie i przejdziesz sie z nami na spacer?? bo nikt nie chce iśc z nami jutro:(:(:( Ja jutro jestem na cytadeli z moją Kelly na spaciorku ;) Nie wiedziałam że ty też z okolic Poznania ;) Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) Bedą bedą tylko wgrywają sie juz 30 min jak nie wiecej;/ straszne ile mozna;P hehe:) martus przyjedziesz do poznania do mnie i przejdziesz sie z nami na spacer?? bo nikt nie chce iśc z nami jutro:(:(:( No nie, czemu tyle się muszą wgrywać... Oj biedactwa. :( Na pewno ktoś z Wami pójdzie. :) Mi to za daleko. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Okamia napisał(a):Ja jutro jestem na cytadeli z moją Kelly na spaciorku ;) Nie wiedziałam że ty też z okolic Poznania ;) hehe:) na cytadele to mam troszke daleko.... i fajnie ze idziecie:) moze spotkacie kogos:D:D No ja z okolic poznania:D:D hehe:P tak wyszło:) Martunia napisał(a):No nie, czemu tyle się muszą wgrywać... Oj biedactwa. :( Na pewno ktoś z Wami pójdzie. :) Mi to za daleko. :eviltong: No niestety ale jeszcze chwila i bedą... A gdzie tam daleko:P co to jest 200km:P hehe:) ale dam tylko 10 i reszte jutro bo musze isc zaraz spac:(:( Quote
Kendra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cudny york =D Mój toby biegał całymi dniami. Prosimy o fotki ;) Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Kendra napisał(a):Cudny york =D Mój toby biegał całymi dniami. Prosimy o fotki ;) Dziękuje:):) Mój tez by mógł ciągle biegac:):) Zaraz daje foteczki tylko niech sie wreszcie wgrają;/ denerwua mnie juz;/ Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No niestety ale jeszcze chwila i bedą... A gdzie tam daleko:P co to jest 200km:P hehe:) ale dam tylko 10 i reszte jutro bo musze isc zaraz spac:(:( No to czekamy. :mdrmed: Taak jasne, niedaleko mam do Poznania. :eviltong: Na pewno ktoś z Tobą i Kabisiem będzie spacerował. :mdrmed: Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 jej wreszcie sie wgrały foty i juz daje: chodzimy po trawce o jak ładnie idzie prawie przy nodze:P mój but:P hehe:) tak dla odmiany po chodniku:) CDN:) Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 rozglądamy sie:) tu chyba na psa sie patrzył:P idziemy dalej:) chwila postoju zeby popatrzec co za płotem:) i jeszcze troche bedzie ale nie wiem czy zdąze dzisiaj wgrac:( Quote
Kendra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Boże, jaki on śliczny :loveu: Zupełnie jak mój. Tylko odrobinę większy ;) Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Ps. jak widac ma nową smyczke:D:D podoba wam sie?? bo mi tak:) bardzo wygodna;):) dostał jeszcze dzisiaj smycz automatyczną i indiański komplet który mi sie strasznie nie podoba;/ ochydny ale cóż zrobić...;/ nie ja go kupowałam:P jeszcze ostanie 10 na dzisiaj i reszta jutro: znowu przy nodze ide:) obrcamy sie:) patrzymy:) mój piekny niedźwiedziowaty chow chow:)strasznie mi sie on podoba i jeszcze raz zaraz osatnie 5:P Quote
Kendra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ślicznie =D Posadzę zaraz psa na kolana i mu pokażę rówieśnika =D Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 kabi z niedźwiadkiem :loveu: :loveu: wącham:) :D:D jednye zdjecie gdzie widać pyszczek kabika;) na dzisiaj koniec:) jutro dam reszte bo tata mnie juz wyzywa ze mam kończyć DOBRANOC:* Quote
Kendra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ah, jaki jęzor! =) Dobranoc, wyśpij się, żebyś miała siły zdjęcia zamieszczać =D Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzień dobry. :hand: O Kabiś prawie już przy nodze idzie. :) A jak tam Wam idzie praca z klikerem? :cool3: O jaka nowa smyczka. :D Mi się podoba. :mdrmed: Aaaaa jaki cudowny jest ten chow-chow. :loveu: Niedźwiadek. :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0820.jpg Moje kochanie. :loveu: Dasz mi Kabisia? :eviltong: Zdjęcia Rokiego chcemy! :D Quote
Recommended Posts