Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):Czemu nie cytowałaś mojego posta? Bo się obrażę. :-( :eviltong: Jakiego nie cytowałam?? i to do mnie było?? Nie obrażaj sie....:-( Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No do Ciebie, gapo. :eviltong: Bo kogo innego mogłabym pytać, co tam u mojego Kabisia. :cool3: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):No do Ciebie, gapo. :eviltong: Bo kogo innego mogłabym pytać, co tam u mojego Kabisia. :cool3: Oj przyznaje sie nie widziałam tego posta... przepraszam gapa jestem niestety:P juz odp: Martunia napisał(a):No może to nie był on. ;) Co u mojego Kabisia? :loveu: haha:) No moze;P A u kabilka dobrze:P śpi własnie bo moja mama śpi:) dam moze zaraz te kilka fot co zrobiłam z wtorkowego spaceru bo nie dawałam chyba jeszcze:P Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Oj przyznaje sie nie widziałam tego posta... przepraszam gapa jestem niestety:P juz odp: haha:) No moze;P A u kabilka dobrze:P śpi własnie bo moja mama śpi:) dam moze zaraz te kilka fot co zrobiłam z wtorkowego spaceru bo nie dawałam chyba jeszcze:P Ale gapa. :eviltong: Już myślałam, że mnie ignorujesz. :lol: Oooooo to dawaj dawaj! :D:D:D My chcemy fotki! My chcemy fotki! :cool3: Słodkich snów, Kabiś. :loveu: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):Ale gapa. :eviltong: Już myślałam, że mnie ignorujesz. :lol: Oooooo to dawaj dawaj! :D:D:D My chcemy fotki! My chcemy fotki! :cool3: Słodkich snów, Kabiś. :loveu: nie no wiesz co jak tak moglas pomyslec;/ ni no..... zaraz daje fotki;D a kabik sie wierci bo własnie go wziełam na kolanka a on chce chyba juz isc sobie;P Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie no wiesz co jak tak moglas pomyslec;/ ni no..... zaraz daje fotki;D a kabik sie wierci bo własnie go wziełam na kolanka a on chce chyba juz isc sobie;P Nie no wiesz, już drugi raz mi nie odpisujesz na posta. :eviltong: Obudziłaś go? Jak go tak możesz ze snu zbudzić! :shake: :eviltong: Dawaj fooooooty! :cool3: Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie no wiesz co jak tak moglas pomyslec;/ ni no..... zaraz daje fotki;D a kabik sie wierci bo własnie go wziełam na kolanka a on chce chyba juz isc sobie;P Czekamy Czekamy :):):) .:multi: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Martunia']Nie no wiesz, już drugi raz mi nie odpisujesz na posta. :eviltong: Obudziłaś go? Jak go tak możesz ze snu zbudzić! :shake: :eviltong: Dawaj fooooooty! :cool3: nie no wypraszam sobie przeciez ci odpisałam:P E tam ja go obudze a on zaraz śpi:P hehe Ty moze juz czytałas ale inni nie:P Dzisiaj jak bylismy na spacerze to kuba obraził yorki bo powiedział że to są szczury a ja mu na to że sam jest szczur:P albo jak ktoś mówi że jestem głupia albo ktoś jest głupi to ja mu że sam jest głupi:P ostatnio jakoś tak mam:P Foteczki: idziem:) dzrzewko:) na trawce:) zaraz jeszcze kilka;) Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 kabi sie rozgląda na ulicy:P hehe:) te nasze piaski:P piesek:) jaka to jest rasa bo kurcze nie wiem...;/ z tym pieskiem cały czas:P jeszcze chwile bo mam kilka:) Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) heh:P ja mam 15 w tym roku:) a ty?? Oj to duza jestes :mdrmed: . Ja w tym roczku 12 :) . Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A to nie jest przypadkiem Bernardyn koloru brazowego .? :hmmmm: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Oj to duza jestes :mdrmed: . Ja w tym roczku 12 :) . Gdzie tam duża:P malutka:P co to jest 15 lat i 170cm wzrostu:P hehe:) Reszta fotek bo nie mam wiecej z wtorku: dalej moja piekna ulica;/ spanielek:) kabi na niego szczeka:P I tyle:):) Nowe dopiero jutro albo w niedziele... zobaczy sie:) I idę tym razem z koleżanką bo powiedziała że pójdzie ze mną:):) I oby w przyszłym tyg była ładna pogoda w inne dni bo chce iśc jeszcz na spacer z nim jak nie będę miała co sie uczyć... No to teraz chyba juz musze leciec:(:( Do jutra DOBRANOC Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):A to nie jest przypadkiem Bernardyn koloru brazowego .? :hmmmm: Hmm... nie wiem:P mi bardziej na rudego wygląda:P juz lece naprawde:P musiałam tylko odpisac:P Quote
Pusiakowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Hmm... nie wiem:P mi bardziej na rudego wygląda:P juz lece naprawde:P musiałam tylko odpisac:P Dzien Dobry :). Bo one takie sa ;) . Mi sie wydaje ze to Bernardynek :loveu: .. Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witanko. :hand: Jakie śliczne fotki. :loveu: Mój kochany Kabiś. :) Wczoraj nie mogłam zabardzo długo już na DGM być, ale teraz wszystkie fotki nadrobiłam. :) Ty masz 170 cm wzrostu? No wiesz, ja nawet 160 cm nie sięgam... :lol: Co u Kabisia, mego kochanego? :loveu: Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 goldenka245 napisał(a):Spóźnione, Wszystkiego naj Kabi!:loveu: dziekujemy:loveu: to nic że spóźnione:) Acctiually napisał(a):Hej hej:) Ale Kabiś ma fajnego kolegę:) hej hej:) Którego??:D:D Martynia&Pusio napisał(a):Dzien Dobry :). Bo one takie sa ;) . Mi sie wydaje ze to Bernardynek :loveu: .. hejo:) Nie wiem:P Mozliwe że bernardynek:) ale fajny:0 taki wielki:) Martunia napisał(a):Witanko. :hand: Jakie śliczne fotki. :loveu: Mój kochany Kabiś. :) Wczoraj nie mogłam zabardzo długo już na DGM być, ale teraz wszystkie fotki nadrobiłam. :) Ty masz 170 cm wzrostu? No wiesz, ja nawet 160 cm nie sięgam... :lol: Co u Kabisia, mego kochanego? :loveu: hejo:) heh:) dobrze ze obejrzałas:D:D No niestety taka duża jestem;/ moje koleżanki w wiekszości są mniejsze odemnie tylko chyba 3 dziewczyny w klasie sa takie jak ja:P jedna troche wyższa nawet:P heh:) a to nie znowu taka malutak jestes:P ja tam duża w zwyż i wszeż:P hehe:) A u kabilka dobrze;) Bylismy dzisiaj znowu na spacerze:):) A co u ciebie??? Quote
Pusiakowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): hejo:) heh:) dobrze ze obejrzałas:D:D No niestety taka duża jestem;/ moje koleżanki w wiekszości są mniejsze odemnie tylko chyba 3 dziewczyny w klasie sa takie jak ja:P jedna troche wyższa nawet:P heh:) a to nie znowu taka malutak jestes:P ja tam duża w zwyż i wszeż:P hehe:) A u kabilka dobrze;) Bylismy dzisiaj znowu na spacerze:):) A co u ciebie??? U mnie .?! :diabloti: . U mnie dobrze .. Pusio biega na podworku a drugi Pusio spi mi na kolankach .. ;) . O wlasnie sie obudzil .. :P Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):U mnie .?! :diabloti: . U mnie dobrze .. Pusio biega na podworku a drugi Pusio spi mi na kolankach .. ;) . O wlasnie sie obudzil .. :P U wszystkich:):) hihi:) wiec u ciebie tez;) O hehe;) To sie jeden pusio wybiega a drugi wyspi:P Dam jakies foty z dzisiaj wieczorem:):) jutro tez ide na spacer jak bedzie ciepło:) Quote
Pusiakowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 goldenka245 napisał(a):Czekam na foty ;) Ja rowniez ;) . Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:) heh:) dobrze ze obejrzałas:D:D No niestety taka duża jestem;/ moje koleżanki w wiekszości są mniejsze odemnie tylko chyba 3 dziewczyny w klasie sa takie jak ja:P jedna troche wyższa nawet:P heh:) a to nie znowu taka malutak jestes:P ja tam duża w zwyż i wszeż:P hehe:) A u kabilka dobrze;) Bylismy dzisiaj znowu na spacerze:):) A co u ciebie??? Ja zawsze obejrzę. ;) No to dobrze. :d U mnie w klasie dwóch chłopaków jest ode mnie mniejszych, to nie jest tak źle. :D Ale mi tam mój wzrost odpowiada. ;) O to super. :) Porobiliście fotki? I będą jakieś dzisiaj? :D Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martunia napisał(a):Ja zawsze obejrzę. ;) No to dobrze. :d U mnie w klasie dwóch chłopaków jest ode mnie mniejszych, to nie jest tak źle. :D Ale mi tam mój wzrost odpowiada. ;) O to super. :) Porobiliście fotki? I będą jakieś dzisiaj? :D :)wiem:D hehe:) U mnie też chyba sa jacyś mniejsi:P w kazdym razie w szkole sa mniejsI haha;) ale w klasie to mam dość dużych chłopaków:P w wiekszości mojego wzrostu albo troche wieksi tacy 180 albo troszke wiecej:P hehe:) Nom mam pare fot:D i tego Chow chow co jest niedaleko piotrka domu:):) hihi:) Bedą bedą ale później:):) Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::)wiem:D hehe:) U mnie też chyba sa jacyś mniejsi:P w kazdym razie w szkole sa mniejsI haha;) ale w klasie to mam dość dużych chłopaków:P w wiekszości mojego wzrostu albo troche wieksi tacy 180 albo troszke wiecej:P hehe:) Nom mam pare fot:D i tego Chow chow co jest niedaleko piotrka domu:):) hihi:) Bedą bedą ale później:):) A w klasie chłopaków to mam w większości ż tego samego wzrostu, tylko są ci dwaj mniejsi, reszta to dość wysocy. :mdrmed: Łeeee czemu później? Dawaj teraz. :mdrmed: Tak długo czekamy na nowe fooooty. :cool3: Quote
Recommended Posts