Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hmm w sumie na jedno wychodzi. :D Założymy się, że nie będę miała takiej średniej? :p Miałam w SP, na którym była chyba 2 razy i były tylko 4 osoby... Bo to głupi przedmiot. :D Luźną lekcją jest u nas religia, gdzie w ogóle tematów nie ma, tylko robimy co chcemy. :D Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 gordonowa napisał(a):Heh, współczuję... u mnie w 5 klasie wszyscy chodzili, teraz tylko sześć osób : 3 dziewzyny i 3 chłopaków :). hhe:) to smieszne tak mało osób:evil_lol: Martunia napisał(a):Hmm w sumie na jedno wychodzi. :D Założymy się, że nie będę miała takiej średniej? :p Miałam w SP, na którym była chyba 2 razy i były tylko 4 osoby... Bo to głupi przedmiot. :D Luźną lekcją jest u nas religia, gdzie w ogóle tematów nie ma, tylko robimy co chcemy. :D hehe:eviltong: bedziesz miała napewno ponad 5.0:evil_lol: a ile dokładnie to nie mówie:evil_lol: fajny sama głupia jestes:diabloti::diabloti: a oddawali wam testy z anglika? Quote
Pusiakowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hej Sweet :multi: Martunia- u mnie tez chlopacy na tym przedmiocie zachowuja sie jak niedorozwinięte dzieci :roll: . Ja równiez niezbyt za nim przepadam . :eviltong: ale chodze bo beka jest :evil_lol: . Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ponad ... buahahaha nie rozśmieszaj mnie, proszę! To Ty tyle będziesz miała! Sama sie starasz o jakieś 6, a ja z 5 i 4 się cieszę! :D Nie, bo głupia jesteś ty i twój ulubiony przedmiot. :diabloti: Oddawali... ^^ Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Pusiakowa napisał(a):Hej Sweet :multi: Martunia- u mnie tez chlopacy na tym przedmiocie zachowuja sie jak niedorozwinięte dzieci :roll: . Ja równiez niezbyt za nim przepadam . :eviltong: ale chodze bo beka jest :evil_lol: . hej:) oj tam moi tez sa niedorozwinięci i zboczeni ale przynajmniej jest śmiesznie:evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):Ponad ... buahahaha nie rozśmieszaj mnie, proszę! To Ty tyle będziesz miała! Sama sie starasz o jakieś 6, a ja z 5 i 4 się cieszę! :D Nie, bo głupia jesteś ty i twój ulubiony przedmiot. :diabloti: Oddawali... ^^ haha bede miała a co:diabloti::eviltong: w marzeniach:evil_lol::evil_lol: o 6 to je sie tylko z gegry staram:evil_lol::evil_lol: nie mój ulubiony:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: To co miałas tyle co mówiłas czy mniej??:eviltong: Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Haaa.. w marzeniach. Będziesz miała, nie gadaj. O czym pogadamy? :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Martunia napisał(a):Haaa.. w marzeniach. Będziesz miała, nie gadaj. O czym pogadamy? :evil_lol: no w marzeniach:evil_lol: jak cos wymyslisz to pogadamy..:eviltong: wogóle to podzieliłabym sie z wami moimi refleksjami na temat nowo powstałej pary w mojej klasie ale za bardzo mnie wkurzyły te osoby zeby o tym mówic.. gordonowa napisał(a):NA razie temat zbacza na kiernek szkoły :evil_lol: Ale ja nie mam ochoty o niej gadać :P. hehe:) to daj jakis inny temat:) Quote
Rahl Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 NA razie temat zbacza na kiernek szkoły :evil_lol: Ale ja nie mam ochoty o niej gadać :P. Quote
Pusiakowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Sweetaśna napisał(a):hej:) oj tam moi tez sa niedorozwinięci i zboczeni ale przynajmniej jest śmiesznie:evil_lol::evil_lol: mam to samo :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Poprzednie odp sobie hopły:evil_lol::evil_lol: Pusiakowa napisał(a):mam to samo :evil_lol: hehe:D:D taki wiek:eviltong: im starsi tym gorsi:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 gordonowa napisał(a):najodpowiedniejszym tematem byłyby psy :evil_lol: hehe:) czemu najodpowiedniejszym??:diabloti::evil_lol: hehe:) a dokładniej?? bo psy to bardzo obszerny temat:) Quote
Rahl Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 najodpowiedniejszym tematem byłyby psy :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Martunia napisał(a):Jaka para? Co się dzieje? :D eh szkoda gadac moze ci jutro opowiem na gadu... dzisiaj mi sie nie chce ale ich zachowanie jest co najmniej głupie ale tu nie bede o tym pisac...:roll: Teraz juz musze isc Dobranoc:*:*:-( Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No ok, to jutro pogadamy. ;) Dobranoc kujonku. :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Witamy się przelotnie no cieszę się przynajmniej że było więcej niż połowa :evil_lol: Napisz jutro koniecznie ile miałaś :loveu: Quote
LadyK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja też miałam więcej niż połowe :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Martunia napisał(a):No ok, to jutro pogadamy. ;) Dobranoc kujonku. :diabloti: hehe:) a dobra byla noc mój niekochany kujonku:diabloti: ale sie nie wyspałam:evil_lol: anitaaa i bartis napisał(a):Witamy się przelotnie no cieszę się przynajmniej że było więcej niż połowa :evil_lol: Napisz jutro koniecznie ile miałaś :loveu: hejo:) hehe:) dobrze bylo:) ja miałam 35:evil_lol::evil_lol: tak sobie wyliczyłam:eviltong: nie jestem za bardzo zadowolona bo głupie błędy porobiłam:roll: z tego co bedzie potem chciałabym miec przynajmniej ok.40:p Kinia napisał(a):No i co? ile masz? wyżej napisałam:) U mnie z klasie ogólnie bylo najwiecej 44:evil_lol: a najmniej chyba 14 albo mniej bo nie wiem ile wszyscy mieli.. Owczarkowa napisał(a):Ja też miałam więcej niż połowe :evil_lol: a dokładniej? ja miałam połowe +10:eviltong: Quote
dog193 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Sweet(w ogole moge tak do ciebie mowic?) - my sie tam nie przeprowadzamy tzn. w dni robocze bedziemy w Bytomiu, a na weekendy, wakacje wszelkie święta, ferie itp bedziemy jechac tam. Tam czyli do Juszczyny(koło Żywca). Słuchajcie o jakim polozezie wy mowicie?:hmmmm: A króliczek wczoraj dostal trzy zastrzyki, dzisiaj dwa i zeby tego ne bylo malo w sobote i niedziele musze sama mu zrobic:look3::smhair2: A dzisiaj w szkole taka dziewczyna z klasy na geografi(charakteryzowalismy Bałtyk) powiediała, ze morze jest brudne, bo psy sie tam kąpią:roflt::roflt: Z koleżanką żeśmy sie smialy, ze jest brudny bo sie tam ryby kąpia:roflt: W ogole ona ostatnio mnie na biologi wkopala.... nie mialam zadania i babka mnie zapytala to wzielam zeszyt od kolezanki i czytalam z jej zesztu, a ona mowi: Prosze panią, ona czyta z nie swojego zeszytu... Myslalam ze wstane i jej przyrąbie... I jeszcze jedno: czy wiecie ze kroliki maja ludzka dusze?:roflt: Oczywiscie krzyczy to na cała szkole, zeby mi dokuczyc, a ja sie tylko z niej smieje, a raczej z jej glupoty;) Jej poziom inteligencji jest wrecz przerazający.. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Brawo Ada :loveu: u nas w klasie najwiecej miał chłopak co od 5 klasy chodzi na korki z anglika :evil_lol: Powiedział że musię myślec nie chciało i dlatego tak mało :crazyeye: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Kinia napisał(a):35? To nie tak źle.:) ale mogło byc lepiej nie jestem za bardzo zadowolona ale to tylko próbne byly:) globalnydog193 napisał(a):Sweet(w ogole moge tak do ciebie mowic?) - my sie tam nie przeprowadzamy tzn. w dni robocze bedziemy w Bytomiu, a na weekendy, wakacje wszelkie święta, ferie itp bedziemy jechac tam. Tam czyli do Juszczyny(koło Żywca). Słuchajcie o jakim polozezie wy mowicie?:hmmmm: A króliczek wczoraj dostal trzy zastrzyki, dzisiaj dwa i zeby tego ne bylo malo w sobote i niedziele musze sama mu zrobic:look3::smhair2: A dzisiaj w szkole taka dziewczyna z klasy na geografi(charakteryzowalismy Bałtyk) powiediała, ze morze jest brudne, bo psy sie tam kąpią:roflt::roflt: Z koleżanką żeśmy sie smialy, ze jest brudny bo sie tam ryby kąpia:roflt: W ogole ona ostatnio mnie na biologi wkopala.... nie mialam zadania i babka mnie zapytala to wzielam zeszyt od kolezanki i czytalam z jej zesztu, a ona mowi: Prosze panią, ona czyta z nie swojego zeszytu... Myslalam ze wstane i jej przyrąbie... I jeszcze jedno: czy wiecie ze kroliki maja ludzka dusze?:roflt: Oczywiscie krzyczy to na cała szkole, zeby mi dokuczyc, a ja sie tylko z niej smieje, a raczej z jej glupoty;) Jej poziom inteligencji jest wrecz przerazający.. mozesz:D aaa chyba ze:) myslałam ze sie tam przeprowadzacie:) O polonezie na koniec 3 gim bo u nas zawsze jest bal a przed nim sie tanczy poloneza:evil_lol: ojej.. jeszcze sama masz mu robic.. bedziesz umiec?? haha to ta dziewczyna naprawde mądra jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no żal:diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: anitaaa i bartis napisał(a):Brawo Ada :loveu: u nas w klasie najwiecej miał chłopak co od 5 klasy chodzi na korki z anglika :evil_lol: Powiedział że musię myślec nie chciało i dlatego tak mało :crazyeye: dziekuje ale nie jestem zadowolona:eviltong: a ile miał?? aha dobre:eviltong: mi tez sie nie chciało bo miałabym wiecej jakbym pomyslała troche bardziej:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 aha zapomniałam napisac ile miał :evil_lol: 48 A dawali u was za to oceny ?? U nas dawali i mam dst a czwórka była od 39 :crazyeye: Quote
dog193 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No ma nadzieje, ze bede umiec... jak nie to nie wiem co zrobie.. Aha - my zadnego balu nie mamy:shake: No dziewczyna do najmądrzejszych nie nalezy... no ale coz zrbic - jeszcze na glupote lekarstwa nie wymyslili:evil_lol: A ja 40 punktow mimo, ze sie w ogole nie uczylam:evil_lol: ale bardzo mi ulatwilo, ze pytania byly po polsku i nie bylo zadnej samodzielnej wypowiedzi(opis pokoju takie tam). Byly tylko do napisania pojedyncze zdania. Quote
Recommended Posts