Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 gordonowa napisał(a):nie, nie mogę, pękłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powstrzymam się :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odnalazłam skaczący post:evil_lol: hehe:D bo to dobra było:eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa']A o czym my wtedy mówiłyśmy, o Cze[SIZE=2]ch(szk)ach?:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ani o czechach ani o czeszkach tylko cos bylo i drakkarowa ze lubi czeski a iza zrozumiała czeszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
baffi2 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sweetaśna napisał(a):no nie wiem:evil_lol::eviltong: no dobra moze tak bardzo jak wy lesby to nie jestem:evil_lol::evil_lol: A drakkarowa lubi czeszki:evil_lol::evil_lol::diabloti: juz wole byc lesbą niż gejem tak jak ty:eviltong::diabloti: tekst o czeszkach był zarąbisty:loveu: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 baffi2 napisał(a):juz wole byc lesbą niż gejem tak jak ty:eviltong::diabloti: tekst o czeszkach był zarąbisty:loveu: oj tam czepiasz sie ze wole chłopaków:diabloti::diabloti: jestem gejem:evil_lol::evil_lol: a iza jest bi:evil_lol::evil_lol: tak :D tak jak o putym bobiku:):eviltong: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 baffi2 napisał(a):niee, to bylo tak ze gadalysmy o jezykach i ktos powiedzial ze lubi wloski a drakkarowa chciala powiedziec ze lubi czeski ale sie przejęzyczyła i powiedziała że lubi czeszki:evil_lol: no, dokładnie to tak było :evil_lol::evil_lol:. Quote
baffi2 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sweetaśna napisał(a):ani o czechach ani o czeszkach tylko cos bylo i drakkarowa ze lubi czeski a iza zrozumiała czeszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: niee, to bylo tak ze gadalysmy o jezykach i ktos powiedzial ze lubi wloski a drakkarowa chciala powiedziec ze lubi czeski ale sie przejęzyczyła i powiedziała że lubi czeszki:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 gordonowa napisał(a):no, dokładnie to tak było :evil_lol::evil_lol:. hehe;) bo my jestesmy mądre:eviltong::eviltong: baffi2 napisał(a):niee, to bylo tak ze gadalysmy o jezykach i ktos powiedzial ze lubi wloski a drakkarowa chciala powiedziec ze lubi czeski ale sie przejęzyczyła i powiedziała że lubi czeszki:evil_lol: mozliwe:evil_lol: ja nie wiem o czym gadałysmy ale wyszło na czeszki:evil_lol::evil_lol::diabloti: gordonowa napisał(a):Ach, pięknie :loveu: :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Heeeeej. O, widzę, że o zlocie gadacie. :) Ja prawdopodobnie pojadę, no ale oczywiście, żeby potwierdzić to na 100% to muszę znać te szczegóły typu miejsce, ośrodek itd. No i razem we 4 musimy być w domku. :) Śliczne fotki. Ale Ci się poszczęściło dzisiaj. :) Ja się załamię, na pojutrze muszę się 9 tematów z historii na spr nauczyć... Jeszcze w ogóle nie zaczęłam. Wreszcie na Dogo zajrzałam. Wcześniej wciąż lastfm, ale teraz sobie na chwilę odpuściłam, bo i tak mam pełno do nadrabiania.. z 40 min nadrabiam dopiero 1/4 wszystkich moich wątków.. :diabloti: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Martunia']Heeeeej. O, widzę, że o zlocie gadacie. :) Ja prawdopodobnie pojadę, no ale oczywiście, żeby potwierdzić to na 100% to muszę znać te szczegóły typu miejsce, ośrodek itd. No i razem we 4 musimy być w domku. :) Śliczne fotki. Ale Ci się poszczęściło dzisiaj. :) Ja się załamię, na pojutrze muszę się 9 tematów z historii na spr nauczyć... Jeszcze w ogóle nie zaczęłam. Wreszcie na Dogo zajrzałam. Wcześniej wciąż lastfm, ale teraz sobie na chwilę odpuściłam, bo i tak mam pełno do nadrabiania.. z 40 min nadrabiam dopiero 1/4 wszystkich moich wątków.. :diabloti: Hej:):) a tak jakos sie zebrało na wspomnienia:evil_lol: super:D ja prawie napewno jade ale rodzica jeszcze nie mówiłam bo szczegółów nie znam:eviltong: musimy:D dziekuje:) no miałam szczescie:) jutro bedzie gorzej bo mam debilną kartkówke z anglika:shake: oj.. ja mam z histy za 2 tyg spr.. z wiecej tematów..:shake::roll::roll: ale na bieżąco sie teraz ucze na historie.. Bo ty jestes bambera... dogo jest lepsze zdradzasz nas.. dla jakiegos lastfm bo sie obraze.. nawet nie mogłam ci powiedziec ze wczoraj widziłam piotrka.. ze sie obciął i wyglada jak bambus ale i tak mi sie podoba ze lepiej mu w dłużyszch włoskach i ze sie na mnie patrzył chyba i wogóle...:roll::roll::-( i tyle mam do powiedzenia:diabloti:o!! Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja właśnie też nic jeszcze nie mówię, bo najpierw chcę znać szczegóły. Jutro mam spr. z ang i kartkówkę z matmy.. No przepraszam, ale to naprawdę jest wciągające. :) Ejj, Ty mi na gadu wysyłasz tą wiadomość, a ja Twoją galerię chyba najdłużej nadrabiałam. :evil_lol: Jeszcze u Bobikowej muszę. :) Piotrek się ściął? A to głupek. :eviltong: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Martunia napisał(a):Ja właśnie też nic jeszcze nie mówię, bo najpierw chcę znać szczegóły. Jutro mam spr. z ang i kartkówkę z matmy.. No przepraszam, ale to naprawdę jest wciągające. :) Ejj, Ty mi na gadu wysyłasz tą wiadomość, a ja Twoją galerię chyba najdłużej nadrabiałam. :evil_lol: Jeszcze u Bobikowej muszę. :) Piotrek się ściął? A to głupek. :eviltong: ja tez ale i tak pojade:evil_lol: ja mam kart z anglika tylko .. niedobra jestes...:shake: za to ja sobie w sismy pójde zaraz grac jak mi siostra da:evil_lol: mam juz synka:eviltong: i na wakacjach byłam:diabloti: to sie wchodzi czesciej.. wczoraj to wogóle cie nie bylo kiedys ci cos normalnie zrobie babo wstrętna!:angryy: tak niestety.. a tak ślicznie wyglądał... teraz tez nie najgorzej ale bardziej mi sie podobało w dłuzyszch włoskach... teraz ma fryzure podobną do dominika:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sweetaśna napisał(a):no niestety:shake: hehe;) fajnie:D od nas prawie żaden nauczyciel nie chce chorowac jak na złośc.. ale jutro nie ma wf:multi: i w czwartek nie mam histy i polaka bo na apelu śpiewam:multi::multi: a dzisiaj pani z histy mnie nie pytała:multi::multi: ogólnie sie ciesze:) hehe:) a z fizy dostałam 5 za zad na lekcji które na tablicy robiłam:multi::multi: a co u ciebie?? u nas tez coś długonie chorowali a jak już ich złapało to tak że i baba od polskiego i od gergy i z anglika :multi::multi: o to gratulacje 5 Ja dziś tylko 2 z histy :evil_lol: Widzę że ty też spiewasz na apelach ja spiewam tylko po to żeby nie być na lekcjach i mieć wzorowe :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://images29.fotosik.pl/290/894d4d178bb0de1f.jpg ślicznie :loveu: Była i nadrobiłam już całą galerię ale żeś cie się rozpisały ;) z tego co czytałam to musi być super na takim zlocie muszę pogadać z rodzicami czy jak coś czy będę mogła jechac i wg :lol: Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No to fajnie Ci, ja mam kartkówkę (na matmie zawsze kartkówka jest jak spr. :roll:) i ten spr.. ale spr. jakoś ujdzie. Tylko ta historia. :-o Też się jej uczę na bieżąco, no ale też jeszcze trzeba sobie powtórzyć.. To Ci się powodzi w simsowym życiu. ^^ Planowałam dziś w ogóle nie wejść na Dogo, bo ta historia.. więc ciesz się, że dziś jestem. :eviltong: Wreszcie skończyłam to nadrabianie, zajęło mi to ok. 1,5h... Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) przekonasz sie na miejscu jak juz dojedziemy wszystkie szczęśliwie:evil_lol: ah ja wiem wszyscy chcieli by byc ze mną w domku:evil_lol: żart:evil_lol: bede was czesto odwiedzac:evil_lol: no , musimy dojechac szczesliwie :evil_lol: hehe :eviltong: mam nadzieje :evil_lol::evil_lol: . haha z tymi czeszkami dobre :diabloti::evil_lol::evil_lol: . Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']u nas tez coś długonie chorowali a jak już ich złapało to tak że i baba od polskiego i od gergy i z anglika :multi::multi: o to gratulacje 5 Ja dziś tylko 2 z histy :evil_lol: Widzę że ty też spiewasz na apelach ja spiewam tylko po to żeby nie być na lekcjach i mieć wzorowe :eviltong: heh:) fajnie macie:) u mnie tez jakis czas temu ktos byl chory ale tylko zastepstwa byly..:roll:nie zwalniali nas z lekcji.. dzisiaj tez mielismy zastepstwo i pani mi i kolezanką kazała cos w gablotce powiesic to my powieszamy a w pewnym momencie szyba od gablotki spada:evil_lol: na szczescie sie nie zbiła ale nasza klasa zrobiła zbiorowisko bo chcieli wiedziec co sie stało:evil_lol:az pani sie zdziwiła ze szyba cała:evil_lol::evil_lol: hehe:) ja spiewam bo i tak to juz ostatni rok:evil_lol: w poprzednich latach dla zachowania i oceny bo jak spiewałas to podnosiło ci ocene:evil_lol: i mam 6 na koniec:eviltong: a teraz do zachowania tylko sie liczy.. [quote name='anitaaa i bartis']http://images29.fotosik.pl/290/894d4d178bb0de1f.jpg ślicznie :loveu: Była i nadrobiłam już całą galerię ale żeś cie się rozpisały ;) z tego co czytałam to musi być super na takim zlocie muszę pogadać z rodzicami czy jak coś czy będę mogła jechac i wg :lol: dziekuje:) heh:) cała?? od samego początku:crazyeye: hehe:) bosko bylo:D hehe:) Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Martunia napisał(a):No to fajnie Ci, ja mam kartkówkę (na matmie zawsze kartkówka jest jak spr. :roll:) i ten spr.. ale spr. jakoś ujdzie. Tylko ta historia. :-o Też się jej uczę na bieżąco, no ale też jeszcze trzeba sobie powtórzyć.. To Ci się powodzi w simsowym życiu. ^^ Planowałam dziś w ogóle nie wejść na Dogo, bo ta historia.. więc ciesz się, że dziś jestem. :eviltong: Wreszcie skończyłam to nadrabianie, zajęło mi to ok. 1,5h... aha;/ ja mam na pt na matme 2 kartki A4 z zad do zrobienia:roll: no trzeba trzeba :) dobrze napiszesz moj kujonku:evil_lol::diabloti: No wiesz:D:D hehe:) nawet mam męża:evil_lol::evil_lol: i synka :diabloti: aha... wczoraj cie nie bylo wcale:-( Pusiakowa napisał(a):no , musimy dojechac szczesliwie :evil_lol: hehe :eviltong: mam nadzieje :evil_lol::evil_lol: . haha z tymi czeszkami dobre :diabloti::evil_lol::evil_lol: . no wiesz:D hehe:) bo my wogóe bylysmy dobre tam:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czemu do zlotu jeszcze tyle miesięcy... :( Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A ja mam napisać rozprawkę na pt i wypracowanie na kiedyś-tam... Nie wiem, czy dobrze napiszę.. w ogóle sie za to nie zabrałam. :-( Racja, nie było.. to przez lastfm. ^^ Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 gordonowa napisał(a):Czemu do zlotu jeszcze tyle miesięcy... :( no własnie:-(:-( jeszcze tyle czasu... ale musze sie do nauki porządnie przyłożyc...:roll: Martunia napisał(a):A ja mam napisać rozprawkę na pt i wypracowanie na kiedyś-tam... Nie wiem, czy dobrze napiszę.. w ogóle sie za to nie zabrałam. :-( Racja, nie było.. to przez lastfm. ^^ aha.. to masz jeszcze czas:) ja tez ale musze to zrobic w srode te z matmy bo potem mi sie nie bedzie chciało albo zapomne..:shake: eh.. bambus:evil_lol: a ja musze isc do mamy z ta wycieczką zeby mi napisała zgode bo sie zdecydwałam i chyba pojade...:roll: Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 gordonowa napisał(a):Czemu do zlotu jeszcze tyle miesięcy... :( no wlasnie .. :-( ja chce juz teraz sie z wami spotkac :placz: . Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No tak.. ale martwi mnie ta historia. :-( Dziś się raczej nie będę uczyła (chociaż.. ^^ ale raczej nie, bo mam jutro spr z ang i do niego wolę się uczyć..). O rany, jedziesz jednak? :lol: No cóż. ^^ Ja już lecę, bo SMS. :hand: Quote
Recommended Posts