Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Rottie napisał(a):Witamy Rokiego :D Rottweilerów wkoło więcej to jest weselej! :loveu: Witam w naszej galerii:D:D Nom jest weselej:) Quote
Avaloth Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Po polu nie może, ale coś tam dostrzegł i uciekł ^^ a po tej trawie na której jest m.in ostatnie foto może, bo to jest teren za boiskiem do treningów, chodzenia z konikami itp, więc z psami tez można, i dużo ludzi korzysta ;) (u nas mało kto wyprowadza psy na spacery:shake:, ale z tych którzy wyprowadzają to dużo) dziękuje za odwiedzinki :eviltong: :buzi:Buzi: a gdzie fotki? :evil_lol: a co do prezentów to nie prezenty tylko takie o xD przyjemność po mojej stronie :P mizianka dla Kabika :) już 4 roczek płynie :D Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 chester07 napisał(a):Po polu nie może, ale coś tam dostrzegł i uciekł ^^ a po tej trawie na której jest m.in ostatnie foto może, bo to jest teren za boiskiem do treningów, chodzenia z konikami itp, więc z psami tez można, i dużo ludzi korzysta ;) (u nas mało kto wyprowadza psy na spacery:shake:, ale z tych którzy wyprowadzają to dużo) dziękuje za odwiedzinki :eviltong: :buzi:Buzi: a gdzie fotki? :evil_lol: a co do prezentów to nie prezenty tylko takie o xD przyjemność po mojej stronie :P mizianka dla Kabika :) już 4 roczek płynie :D Aaaa:) ja chciałam isc z kabim na pole do nas ale to jest prywatne wiec za przeproszeniem dupa:P bo moja mama zna włascicieli tego pola zresztą ja tez wiec jak by mnie zobaczyli to bym miała przerąbane;/ niestety... Aaa;) u mnie wyprowadza troche ludzi psy ale ogolnie to nie za dużo... na pole puszczają miomo ze nie powinni ale dobra;/ ich sprawa co robią ja wole nie robic tego co nie powinnam.. nie chciałabym zeby ktoś mi na moje uprawy sikał.. czy po tym chodził... :) hehe:) wiesz ze nie chce mi sie odp na twój list? ale jutro to zrobie i wyśle;) bo musze iśc na poczte zapłacic za moje zamówienie;):) hih:) Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nie no skąd wiedziałaś;P przyznaj sie i to szybko:P hehe;) okropnie wyszłam:P tylko tam nie widac tego tak mocno:P Mi tez zawsze tak brakowało:( ale z róznych przedmiotów do 4 albo 5;/ straszne to jest... A u kabika dobrze;):) Ogólnie to nudy są;p musze zaraz iśc sie wykapac i głowy umyc;/ nie chce mi sie... i zresztą niedługo kończe bo miną moje 2 godz;/ Nie no, nawet tak nie mów! Ślicznie wyszłaś. :) No okropne. :( I też tak miałam niedawno z biologią, identycznie... :( Tylko, że mi połowy punkta dosłownie brakowało! Nie kończ. :( Quote
Rottie Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A gdzie zdjęcia Rottka? Oglądam już piątą stronę wstecz, a tu tylko Kabi :smile: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, nawet tak nie mów! Ślicznie wyszłaś. :) No okropne. :( I też tak miałam niedawno z biologią, identycznie... :( Tylko, że mi połowy punkta dosłownie brakowało! Nie kończ. :( heh:P okropnie i koniec kropka;P No to jest straszne.. a niestety musze kończyć:P jak mi odpisujesz półgodziny na jeden post to tak jest:(:(:( Dobranoc:*:*:* słodkich snów:*:* Quote
Rottie Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dobranoc ;-) Jutro widzę tu obowiązkowo fotki Rokiego :D Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Rottie napisał(a):Dobranoc ;-) Jutro widzę tu obowiązkowo fotki Rokiego :D Dobra postaram sie zrobić:D:D Dobranoc i do jutra;):) Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No przepraszam, ale wcześniej nie mogłam być... :razz: No, ale w każdym razie dobranoc. :hand: Słodkich snów i spotkania z Freddym. :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [CENTER]Witanko :hand: . i Pa :diabloti: . Musze zmykac do szkoly .. [/CENTER] Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Dobra postaram sie zrobić:D:D Dobranoc i do jutra;):) Dzień Dobry! Jamal wita Rokiego i Kabiego :multi: Będę zaglądała tu dzisiaj w posuzkiwaniu zdjęć! Pozdarawiamy, Saro-Jamalowce :lol: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):No przepraszam, ale wcześniej nie mogłam być... :razz: No, ale w każdym razie dobranoc. :hand: Słodkich snów i spotkania z Freddym. :evil_lol: :P haha;P nie śnił mi sie Freddy:(:( Co tam?? ja zaraz napisze co umnie:) mam co pisac:P hehe:) Martynia&Pusio napisał(a):Witanko :hand: . i Pa :diabloti: . Musze zmykac do szkoly .. Witam:):) heh:P ja przed szkołą nie miałam czasu wogóle wejść:P Rottie napisał(a):Dzień Dobry! Jamal wita Rokiego i Kabiego :multi: Będę zaglądała tu dzisiaj w posuzkiwaniu zdjęć! Pozdarawiamy, Saro-Jamalowce :lol: Dzień dobry:) Niestety nie udało mi sie zrobić zdjęc rokiemu:( nie miałam czasu... pozdrawiam równiez:) Adzikowo-Kabikowo-Rokusiowo:) heh:) To teraz co u mnie:P Musze napisac to ale na końcu bedzie to co musze napisac:) W szkole dobrze:) Po szkole znaczy o 17 7 osób z klasy poszło na grób naszego bylego nauczyciela bo miał by dzisiaj któres urodziny.. No to szłam ja, gosia, natala, karolina, kuba, maciej i rafał.. Maciej wziął swojego psiaka na spacer:) (ma Beagla 2m-c) Ogólnie fajnie było:) Jak wrócilismy poszlismy do karoliny ona sie przebrała i szliśmy dalej. Potem poszlismy na stoły od ping ponga i oni grali piłką od recznej w pingponga takiego jakby:P Potem pochodzilismy jeszcze... Ok. 18.40 ja, gosia i rafał zbieralismy sie do domu.. I teraz najgorsze bedzie zaraz:P Gosia poszła a rafał chciał wiedziec gdzie mieszka ona zeby nie widział sie wróciła do nas i poszła okrężną droga... Ja patrze jak ona do nas idzie obracam sie i widze kogo... no kogo... oczywiście Piotrka... i taka zgacha... Nie no nie wiedziałam co zrobić... masakra... nie dośc ze szłam wtedy z rafałam to mógł sobie cos pomyślec... to jeszcze był wiatr i wygladałam jak taki debil:P hehe;) nie no to było strasznie... KONIEC:P:P Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witaneczko! :hand: O Piotrka spotkałaś? :cool3: Nie no, co Ty tam się nim przejmujesz. Może tak sobie nie pomyślał, nic nie wiadomo. ;) A co tam u Kabisia? :loveu: Quote
Tepes Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kabi daj daj zabawkę:D A potem co chce zabić bienego pieska:P Fajnie w misce:D O matko zapomniałam!!!Ale zem nie łoś Kabiś wszystkiego naj!!(niestety spóźnione wybacz:*:*:*) Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Martunia']Witaneczko! :hand: O Piotrka spotkałaś? :cool3: Nie no, co Ty tam się nim przejmujesz. Może tak sobie nie pomyślał, nic nie wiadomo. ;) A co tam u Kabisia? :loveu: No niestety go spotkałam... boże... a akurta mama do mnie dzwoniła;P a ja mam taki smieszny dzwonek w komórce jaka poruta:P A i jeszcze bo nie mam 100% pewności ze to był on ale tak mi sie wydawało.. nie przypatrzyłam sie dokładnie ale raczej to on..\ No bede sie przejmowac... No wiesz a moze pomyślał;/ [quote name='Acctiually']Kabi daj daj zabawkę:D A potem co chce zabić bienego pieska:P Fajnie w misce:D O matko zapomniałam!!!Ale zem nie łoś Kabiś wszystkiego naj!!(niestety spóźnione wybacz:*:*:*) hehe:P nic sie nie stało:) i tak dziekujemy :):) Buziaczki od nas:*:* A u kabika dobrze;) musze z nim iśc w weekend na spacer:) heh;P mam nadzieje ze pogoda bedzie ładna;) Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No niestety go spotkałam... boże... a akurta mama do mnie dzwoniła;P a ja mam taki smieszny dzwonek w komórce jaka poruta:P A i jeszcze bo nie mam 100% pewności ze to był on ale tak mi sie wydawało.. nie przypatrzyłam sie dokładnie ale raczej to on..\ No bede sie przejmowac... No wiesz a moze pomyślał;/ Haha. :D A może to nie był on? ;) Nie no, nie przejmuj się. Może nie zauważył. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):Haha. :D A może to nie był on? ;) Nie no, nie przejmuj się. Może nie zauważył. :eviltong: haha:P ja raczej sądze że to był jednak on... masakra.... nie wiem czy zauważył czy nie ale sie patrzył jejku........ masakra.... moze mnie rozpoznał..;/ straszne... jejku jednak mam nadzieje ze to nie był on... Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No może to nie był on. ;) Co u mojego Kabisia? :loveu: Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witankoo :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przepraszam ze tak pozno ale mialam dzis "pokrecony" dzionek .![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niedawno wrocilam do domu .. ;) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A co to za masakra :lol: . ?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niechce mi sie cofac bo dzis cos mi strasznie muli dgm .![/FONT][/CENTER] Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witankoo :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przepraszam ze tak pozno ale mialam dzis "pokrecony" dzionek .![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niedawno wrocilam do domu .. ;) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A co to za masakra :lol: . ?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niechce mi sie cofac bo dzis cos mi strasznie muli dgm .![/FONT] Witam:):) Oj a co sie działo??? A masakra taka normalna:P Bo byłam na spacerze z kolegami i koleżankami z klasy:P i widziałam chłopaka który mi sie podoba a akurat sama szłam z kolega bo mieszka blizko mnie i sie patrzył i mógł sobie cos pomyslec... no i jeszcze był wiatr wiec wyglądałam jak nie powiem co i w tym samym czasie dzwoniła do mnie mama a ja mam taki bamberski dzwonek:P hehe:) Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):= Co u mojego Kabisia? :loveu: I u mojego :loveu: ? :lol: Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):I u mojego :loveu: ? :lol: A dobrze:):):) śpi:P hehe;) jutro albo w niedziele ide z nim na spacer:P Quote
Pusiakowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Witam:):) Oj a co sie działo??? A masakra taka normalna:P Bo byłam na spacerze z kolegami i koleżankami z klasy:P i widziałam chłopaka który mi sie podoba a akurat sama szłam z kolega bo mieszka blizko mnie i sie patrzył i mógł sobie cos pomyslec... no i jeszcze był wiatr wiec wyglądałam jak nie powiem co i w tym samym czasie dzwoniła do mnie mama a ja mam taki bamberski dzwonek:P hehe:) Aha .. Ale ja mysle ze to nie on :) . A ile ty masz lat w ogole .? ;) . Quote
Sweet Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Aha .. Ale ja mysle ze to nie on :) . A ile ty masz lat w ogole .? ;) . nom:) heh:P ja mam 15 w tym roku:) a ty?? Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czemu nie cytowałaś mojego posta? Bo się obrażę. :-( :eviltong: Quote
Recommended Posts