Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Martunia']Heej.. ja dopiero teraz weszłam, robiłam STRASZNE zadanie z matmy. :roll: Głowa mi dosłownie pęka, robiłam je 5 godzin (naprawdę :-o). Gdyby nie kalkulator w kompie robiłabym to jeszcze.. Uratował mnie. :roll: Jak coś, to kalkulator można było. Ale wam się udało z tą biblioteką. :cool3: Z 'czymś tam'.. hmm ciekawe co to mogło być? :hmmmm: Ale wiesz, ja to jestem mistrzynią normalnie. :cool3: Ma się swoje tajne sposoby. No i ogólnie w szkole fajnie miałaś. Śliczny Kabiś i ten obrazek, który oddaje mój obecny stan.. Dobra to teraz odpowiadam na to co nie skonczyłam:evil_lol: no nie wiem czy udało bo nudno bylo ale z drugiej strony polski przedapł:eviltong: no nie wiem co to było:evil_lol::diabloti: czemu jestes mistrzynią??:eviltong: ty przeciez kujonka i nie sciagasz:evil_lol: nom:) dziekuje:) czemu trój obecny stan? to mój miało oddawac:eviltong: [quote name='Martunia']Hej. :) No wiesz, mnożyłam PISEMNIE liczby po ponad 100 milionów (w kalkulatorze zwykłym nie można dać więcej niż 8 cyfr), ale potem po ok. 3 h zorientowałam się, że mam w komputerze naukowego, to trochę mi to ułatwiło.. Tak to normalnie wszystko mi się mieszało i musiałam od początku wszystko mnożyć i dzielić.. I tak w szkole okazało sie, że każdy ma inny wynik (zależy czy zaokrąglał, jakie jednostki itd.). :lol: O no to miłego straszenia. :cool3: Czekam na odp i na relację. aha.. czemu takie ogromne liczby:crazyeye: heh:) a dziekuje:) na koniec opowiem wszystko:eviltong: [quote name='RCookie']http://images30.fotosik.pl/289/8e4774e9bb3c448e.jpg A czym ty taka wyczerpana psychicznie? :razz: szkołą, nauką, szkołą, nauka i jeszcze raz nauką...:placz: ale wreszcie weekend:multi::multi: [quote name='anitaaa i bartis']ale słodziaczek :loveu: dziekuje:) zaraz cdn odp nie pisac nic:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 globalnydog193 napisał(a):Jak ja bym chciala straszyc:roll: Zawsze chcialam i nigdy nie straszylam:shake: ja nie straszyłam tak naprawde tylko dzieci:evil_lol: cukierków nie zbierałysmy:eviltong: Kinia napisał(a):Cześć! Widze duzo zdjęć:) super;D hej:) dziekuje:):) teraz wam streszcze:) wiec dzisiaj w szkole byl konkurs na przebierańców na hallowen mielismy sie poprzebierać i spisywali ile osób było przebranych w klasach:) ciekawe czy cos wygramy:eviltong: Wogóle to ja byłam za czarownice:evil_lol: W sumie to nie musiałam sie przebierac:evil_lol:a strój to miałam zarabisty bluzka z różową żabą, długa czarna spódnica i trampki w czaszki:eviltong: natapirowane włosy i wymalowene oczy:evil_lol: nazwałam to nowoczesną czarownica:eviltong: mam gdzies zdjecia a jak dostane od kolezanki nas wszystkich to wam pokaze:eviltong: ogólnie to nasi chłopcy stwierdzili ze wreszcie sie nie przebierałyśmy do szkoły i uczesałyśmy włosy:evil_lol::evil_lol: No ogólnie to troche osób w szkole bylo przebranych.. Nasza pani stwierdziła ze spodziewała sie wiecej wiedź a pani od religii nam dała kazanie ze w ten sposób popieramy szatana bla bla bla:diabloti: a niedawno bylam z dziewczynami na dworze i chodziłysmy sobie ii szukałysmy dzieci zbierających cukierki:eviltong: same kupiłysmy troche cukierków za 4 zł i zjadłysmy wiekszosc bo dzieci sie nas bały:evil_lol: jednego chłopca wołamy czy chce cukierki a on nam ze nie ma:evil_lol::evil_lol::diabloti: a i spotkałysmy maksa i dominika i powiedziałysmy im ze dzieci sie nas boją a maks na to że im sie nie dziwi:eviltong: chcialysmy im dac cukierki ale nie chcieli :eviltong: pare razy obkrazylysmy i musiałam wraca bo obiecałam mamie zrobic babeczki na jutro:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 u nas też był taki konkurs ale mnie w szkole nie było :evil_lol: haha to fajnie musiałaś wyglądać jak już będzieszmieć te zdjęcia to wklejaj :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):u nas też był taki konkurs ale mnie w szkole nie było :evil_lol: haha to fajnie musiałaś wyglądać jak już będzieszmieć te zdjęcia to wklejaj :evil_lol: hehe:) fajnie:) fajnie wygladało:D jakies sobie zrobiłam ale bez trampek i poczochranej fryzury bo przed wf byłam wtedy:eviltong: wogóle to jak rozczesywałam włosy to połowe sobie wyrwałam:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Kinia napisał(a):Wiesz co jak mozesz biedne dzieci straszyc:mad: ale my chciałysmy dac im cukierki a one sie nas bały:evil_lol: jednym Gosia pod swoim domem wrzuciła ciastka które jej nie smakowały:evil_lol: Quote
Kinia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wiesz co jak mozesz biedne dzieci straszyc:mad: Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No dlatego jestem mistrzynią. :diabloti: A co do liczb.. takie mieliśmy zadanie. Musisz nam pokazać swoje zdjęcia w roli czarownicy. :cool3: No wiesz.. tak straszyć dziecko. :shake: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Martunia napisał(a):No dlatego jestem mistrzynią. :diabloti: A co do liczb.. takie mieliśmy zadanie. Musisz nam pokazać swoje zdjęcia w roli czarownicy. :cool3: No wiesz.. tak straszyć dziecko. :shake: hehe:) dziwne:evil_lol: co ja mam wam pokazywać... nie musiałam jakos szczególnie sie przebierac bo i bez przebrania wyglądam jak czarownica wiem wiesz:eviltong: wyboraź sobie mnie tylko z troche bardziej potarganymi włosami niz zazwyczaj i będziesz wiedzieć jak wyglądam:evil_lol: ja nie straszyłam dziecka to ona sie bało i nie chciało cukierków:evil_lol: a jakies dzieci nam zrobiły psikus bo nie otworzylismy im drzwi no i mielismy na bramie powieszony papiero toaletowy ale juz go ściągłam:eviltong: w sumie to pełno domów miało ten papier:eviltong::diabloti: Za chwilke dam fotki:D Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Nie no, musisz nam pokazać! :) Już się nie wykręcaj. Hahaha zemsta dzieciaków. :diabloti: Foty! ^^ Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Martunia']Nie no, musisz nam pokazać! :) Już się nie wykręcaj. Hahaha zemsta dzieciaków. :diabloti: Foty! ^^ chciałas to masz patrze na koniec posta:evil_lol: ale te ze szkoły lepsze ale jeszcze nie dostałam.. :diabloti: są juz:D ja czarownica:evil_lol: :))KONIEC:):) :):)Wiecej na poprzedniej stronie:):) Quote
Kinia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Całkiem podobna jesteś do czarownicy :P Kabi śliczny;) Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Kinia napisał(a):Całkiem podobna jesteś do czarownicy :P Kabi śliczny;) wiem nawet specjalnej charakteryzacji nie potrzebowałam:evil_lol::diabloti: dziekuje:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kabisiowa żaba najlepsza :loveu: wogule on jest taki słodziachny w tej wersjito bardziej zakonnica :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Kabisiowa żaba najlepsza :loveu: wogule on jest taki słodziachny w tej wersjito bardziej zakonnica :evil_lol: hehe:) on tak czesto śpi:evil_lol::evil_lol: dziekuje:) jaka tam zakonnica:eviltong: to ta fryzura cie zmyla:eviltong: czarownica:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Podaj jeszcze raz tą stronkę z robieniem obrazków. :) Śliczny Kabiś. :loveu: No i fajne przebranie. :cool3: Tylko te włosy Twoje nie są takie straszne. :eviltong: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Martunia']Podaj jeszcze raz tą stronkę z robieniem obrazków. :) Śliczny Kabiś. :loveu: No i fajne przebranie. :cool3: Tylko te włosy Twoje nie są takie straszne. :eviltong: SP-Studio :) dziekuje:) hehe:evil_lol: moje włosy nie straszne bo tam jeszcze przed potarganiem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Aaaa. Ale ja chcę zobaczyć włosy. :diabloti: Może nie wyszło strasznie, ale to ma przedstawiać przebranie na halloween. :lol: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Martunia']Aaaa. Ale ja chcę zobaczyć włosy. :diabloti: http://i35.tinypic.com/2n8zl0g.jpg Może nie wyszło strasznie, ale to ma przedstawiać przebranie na halloween. :lol: chciec mozesz:diabloti: zobaczysz jak dostane zdjecia od kolezanki czyli pewnie jutro moze w niedziele:eviltong: wyszło bardziej śmiesznie niz strasznie:evil_lol::evil_lol: powstał juz wątek o zlocie ale nie podano miejsca gdzie bedzie..:roll: Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Właśnie o to chodziło, by wyszło tak śmiesznie. :) Niedawno weszłam na ten wątek.. i też się w ogóle na razie nie zapisuję, właśnie z tego powodu, co ty.. Poczekam na razie. Odegrałam się. :diabloti: Oto słodka Aducha w szkole: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Martunia napisał(a):Właśnie o to chodziło, by wyszło tak śmiesznie. :) Niedawno weszłam na ten wątek.. i też się w ogóle na razie nie zapisuję, właśnie z tego powodu, co ty.. Poczekam na razie. Odegrałam się. :diabloti: Oto słodka Aducha w szkole: hehe:):) ja sie nie zapisuje narazie próbuje ustalic dokładniejsze dane:evil_lol: no ja tez czekam:) ej no ja nie mam takiej fryzury ani nie ubieram sie na różowo juz od 3 lat:eviltong: Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No ja tak samo. Też czekam na trochę więcej szczegółów, miejsce, data itd. Hahaha wiedziałam, że się oburzysz. :diabloti: Ale wiesz, jesteś taka mała, słodka Ada. ^^ PS. Zauważ, że masz zabaweczkę i loda na lekcji. :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Martunia napisał(a):No ja tak samo. Też czekam na trochę więcej szczegółów, miejsce, data itd. Hahaha wiedziałam, że się oburzysz. :diabloti: Ale wiesz, jesteś taka mała, słodka Ada. ^^ PS. Zauważ, że masz zabaweczkę i loda na lekcji. :evil_lol: hehe:) mam nadzieje ze niedługo bedzie wszystko wiadomo:p musze cos zrobic zeby wziąsc kabiego i zeby zadne pies za jego złosliwosc i zaczynanie sie w niego nie zagryzł:eviltong: heh:p ja ci tylko wypominam co źle zrobiłas:eviltong::evil_lol: zabaweczka ok a lody lubie:eviltong: Quote
Recommended Posts