Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Heej.. ja dopiero teraz weszłam, robiłam STRASZNE zadanie z matmy. :roll: Głowa mi dosłownie pęka, robiłam je 5 godzin (naprawdę :-o). Gdyby nie kalkulator w kompie robiłabym to jeszcze.. Uratował mnie. :roll: Jak coś, to kalkulator można było.
Ale wam się udało z tą biblioteką. :cool3:
Z 'czymś tam'.. hmm ciekawe co to mogło być? :hmmmm: Ale wiesz, ja to jestem mistrzynią normalnie. :cool3: Ma się swoje tajne sposoby.
No i ogólnie w szkole fajnie miałaś.
Śliczny Kabiś i ten obrazek, który oddaje mój obecny stan..

Dobra to teraz odpowiadam na to co nie skonczyłam:evil_lol:
no nie wiem czy udało bo nudno bylo ale z drugiej strony polski przedapł:eviltong:
no nie wiem co to było:evil_lol::diabloti:
czemu jestes mistrzynią??:eviltong: ty przeciez kujonka i nie sciagasz:evil_lol:
nom:)
dziekuje:) czemu trój obecny stan? to mój miało oddawac:eviltong:

[quote name='Martunia']Hej. :)
No wiesz, mnożyłam PISEMNIE liczby po ponad 100 milionów (w kalkulatorze zwykłym nie można dać więcej niż 8 cyfr), ale potem po ok. 3 h zorientowałam się, że mam w komputerze naukowego, to trochę mi to ułatwiło.. Tak to normalnie wszystko mi się mieszało i musiałam od początku wszystko mnożyć i dzielić.. I tak w szkole okazało sie, że każdy ma inny wynik (zależy czy zaokrąglał, jakie jednostki itd.). :lol:
O no to miłego straszenia. :cool3: Czekam na odp i na relację.

aha.. czemu takie ogromne liczby:crazyeye:
heh:)
a dziekuje:) na koniec opowiem wszystko:eviltong:

[quote name='RCookie']http://images30.fotosik.pl/289/8e4774e9bb3c448e.jpg
A czym ty taka wyczerpana psychicznie? :razz:

szkołą, nauką, szkołą, nauka i jeszcze raz nauką...:placz: ale wreszcie weekend:multi::multi:

[quote name='anitaaa i bartis']ale słodziaczek :loveu:

dziekuje:)

zaraz cdn odp nie pisac nic:evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Jak ja bym chciala straszyc:roll: Zawsze chcialam i nigdy nie straszylam:shake:

ja nie straszyłam tak naprawde tylko dzieci:evil_lol: cukierków nie zbierałysmy:eviltong:

Kinia napisał(a):
Cześć!
Widze duzo zdjęć:) super;D

hej:)
dziekuje:):)

teraz wam streszcze:)
wiec dzisiaj w szkole byl konkurs na przebierańców na hallowen mielismy sie poprzebierać i spisywali ile osób było przebranych w klasach:) ciekawe czy cos wygramy:eviltong:
Wogóle to ja byłam za czarownice:evil_lol: W sumie to nie musiałam sie przebierac:evil_lol:a strój to miałam zarabisty bluzka z różową żabą, długa czarna spódnica i trampki w czaszki:eviltong: natapirowane włosy i wymalowene oczy:evil_lol: nazwałam to nowoczesną czarownica:eviltong: mam gdzies zdjecia a jak dostane od kolezanki nas wszystkich to wam pokaze:eviltong:
ogólnie to nasi chłopcy stwierdzili ze wreszcie sie nie przebierałyśmy do szkoły i uczesałyśmy włosy:evil_lol::evil_lol:
No ogólnie to troche osób w szkole bylo przebranych..
Nasza pani stwierdziła ze spodziewała sie wiecej wiedź a pani od religii nam dała kazanie ze w ten sposób popieramy szatana bla bla bla:diabloti:
a niedawno bylam z dziewczynami na dworze i chodziłysmy sobie ii szukałysmy dzieci zbierających cukierki:eviltong:
same kupiłysmy troche cukierków za 4 zł i zjadłysmy wiekszosc bo dzieci sie nas bały:evil_lol: jednego chłopca wołamy czy chce cukierki a on nam ze nie ma:evil_lol::evil_lol::diabloti:
a i spotkałysmy maksa i dominika i powiedziałysmy im ze dzieci sie nas boją a maks na to że im sie nie dziwi:eviltong: chcialysmy im dac cukierki ale nie chcieli :eviltong:
pare razy obkrazylysmy i musiałam wraca bo obiecałam mamie zrobic babeczki na jutro:evil_lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
u nas też był taki konkurs ale mnie w szkole nie było :evil_lol:
haha to fajnie musiałaś wyglądać jak już będzieszmieć te zdjęcia to wklejaj :evil_lol:

hehe:) fajnie:)
fajnie wygladało:D
jakies sobie zrobiłam ale bez trampek i poczochranej fryzury bo przed wf byłam wtedy:eviltong:
wogóle to jak rozczesywałam włosy to połowe sobie wyrwałam:evil_lol:

Posted

Kinia napisał(a):
Wiesz co jak mozesz biedne dzieci straszyc:mad:

ale my chciałysmy dac im cukierki a one sie nas bały:evil_lol: jednym Gosia pod swoim domem wrzuciła ciastka które jej nie smakowały:evil_lol:

Posted

No dlatego jestem mistrzynią. :diabloti:
A co do liczb.. takie mieliśmy zadanie.
Musisz nam pokazać swoje zdjęcia w roli czarownicy. :cool3:
No wiesz.. tak straszyć dziecko. :shake:

Posted

Martunia napisał(a):
No dlatego jestem mistrzynią. :diabloti:
A co do liczb.. takie mieliśmy zadanie.
Musisz nam pokazać swoje zdjęcia w roli czarownicy. :cool3:
No wiesz.. tak straszyć dziecko. :shake:

hehe:)
dziwne:evil_lol:
co ja mam wam pokazywać... nie musiałam jakos szczególnie sie przebierac bo i bez przebrania wyglądam jak czarownica wiem wiesz:eviltong: wyboraź sobie mnie tylko z troche bardziej potarganymi włosami niz zazwyczaj i będziesz wiedzieć jak wyglądam:evil_lol:
ja nie straszyłam dziecka to ona sie bało i nie chciało cukierków:evil_lol: a jakies dzieci nam zrobiły psikus bo nie otworzylismy im drzwi no i mielismy na bramie powieszony papiero toaletowy ale juz go ściągłam:eviltong: w sumie to pełno domów miało ten papier:eviltong::diabloti:

Za chwilke dam fotki:D

Posted

[quote name='Martunia']Nie no, musisz nam pokazać! :) Już się nie wykręcaj.
Hahaha zemsta dzieciaków. :diabloti:
Foty! ^^

chciałas to masz patrze na koniec posta:evil_lol: ale te ze szkoły lepsze ale jeszcze nie dostałam..
:diabloti:
są juz:D

ja czarownica:evil_lol:

:))KONIEC:):)
:):)Wiecej na poprzedniej stronie:):)

Posted

Kinia napisał(a):
Całkiem podobna jesteś do czarownicy :P

Kabi śliczny;)

wiem nawet specjalnej charakteryzacji nie potrzebowałam:evil_lol::diabloti:

dziekuje:)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Kabisiowa żaba najlepsza :loveu: wogule on jest taki słodziachny
w tej wersjito bardziej zakonnica :evil_lol:

hehe:) on tak czesto śpi:evil_lol::evil_lol: dziekuje:)
jaka tam zakonnica:eviltong: to ta fryzura cie zmyla:eviltong:

czarownica:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Podaj jeszcze raz tą stronkę z robieniem obrazków. :)
Śliczny Kabiś. :loveu:
No i fajne przebranie. :cool3: Tylko te włosy Twoje nie są takie straszne. :eviltong:

SP-Studio
:)
dziekuje:) hehe:evil_lol:
moje włosy nie straszne bo tam jeszcze przed potarganiem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Aaaa. Ale ja chcę zobaczyć włosy. :diabloti:

http://i35.tinypic.com/2n8zl0g.jpg

Może nie wyszło strasznie, ale to ma przedstawiać przebranie na halloween. :lol:

chciec mozesz:diabloti: zobaczysz jak dostane zdjecia od kolezanki czyli pewnie jutro moze w niedziele:eviltong:

wyszło bardziej śmiesznie niz strasznie:evil_lol::evil_lol:
powstał juz wątek o zlocie ale nie podano miejsca gdzie bedzie..:roll:

Posted

Właśnie o to chodziło, by wyszło tak śmiesznie. :)
Niedawno weszłam na ten wątek.. i też się w ogóle na razie nie zapisuję, właśnie z tego powodu, co ty.. Poczekam na razie.

Odegrałam się. :diabloti: Oto słodka Aducha w szkole:

Posted

Martunia napisał(a):
Właśnie o to chodziło, by wyszło tak śmiesznie. :)
Niedawno weszłam na ten wątek.. i też się w ogóle na razie nie zapisuję, właśnie z tego powodu, co ty.. Poczekam na razie.

Odegrałam się. :diabloti: Oto słodka Aducha w szkole:

hehe:):)
ja sie nie zapisuje narazie próbuje ustalic dokładniejsze dane:evil_lol:
no ja tez czekam:)
ej no ja nie mam takiej fryzury ani nie ubieram sie na różowo juz od 3 lat:eviltong:

Posted

No ja tak samo. Też czekam na trochę więcej szczegółów, miejsce, data itd.
Hahaha wiedziałam, że się oburzysz. :diabloti: Ale wiesz, jesteś taka mała, słodka Ada. ^^ PS. Zauważ, że masz zabaweczkę i loda na lekcji. :evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
No ja tak samo. Też czekam na trochę więcej szczegółów, miejsce, data itd.
Hahaha wiedziałam, że się oburzysz. :diabloti: Ale wiesz, jesteś taka mała, słodka Ada. ^^ PS. Zauważ, że masz zabaweczkę i loda na lekcji. :evil_lol:

hehe:) mam nadzieje ze niedługo bedzie wszystko wiadomo:p
musze cos zrobic zeby wziąsc kabiego i zeby zadne pies za jego złosliwosc i zaczynanie sie w niego nie zagryzł:eviltong:
heh:p ja ci tylko wypominam co źle zrobiłas:eviltong::evil_lol:
zabaweczka ok a lody lubie:eviltong: