Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 ciakwe czy jest tam cos ciekawego:evil_lol: :):)Koniec na dzisiaj:):)więcej na poprzedniej stronie:):) Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie, z naciskiem na 'znów'. No fajnie, ale nie każdy ma też lekko w szkole.. ja mam tego trochę, widzę, że więcej od Ciebie to trochę więcej uczyć się muszę.. Ale też znowu tak nie kuję, bo kujonem nie jestem. Śliczny Kabiś. Czemu szczęśliwa? Co się stało? Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Martunia napisał(a):Nie, z naciskiem na 'znów'. No fajnie, ale nie każdy ma też lekko w szkole.. ja mam tego trochę, widzę, że więcej od Ciebie to trochę więcej uczyć się muszę.. Ale też znowu tak nie kuję, bo kujonem nie jestem. Śliczny Kabiś. Czemu szczęśliwa? Co się stało? oj dobra juz dobra:) heh:) ja tez mam duzo ale nie na wszystko sie ucze:eviltong: czasami trzeba dac sobie troche wolnego:) co za dużo to nie zdrowo.. w przyszłym semestrze sie bardziej przyłoze ten jeszcze troche odpuszcze ale znowu nie za mocno bo potem nie nadrobie ocen.. no ale jakos to bedzie:) ja kujonem tez nie jestem:evil_lol: szczęsliwa bo hmm.. no nie wiem czy ci powiem:eviltong: mi nie trzeba duzo do szczęścia:evil_lol::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Kabisio tak słodko leży :loveu: Wycałuj go ode mnie bo on taki słodki maluszek :lol: Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No tym też się kieruję. I również w przyszłym bardziej się do tej nauki przyłożę. :roll: A czy ja coś mówię o tym, że trzeba dużo? :eviltong: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Kabisio tak słodko leży :loveu: Wycałuj go ode mnie bo on taki słodki maluszek :lol: hehe:) wycałuje ale teraz śpi i bedzie sie na mnie złościł ze go zaczepiam:evil_lol::eviltong: Martunia napisał(a):No tym też się kieruję. I również w przyszłym bardziej się do tej nauki przyłożę. :roll: A czy ja coś mówię o tym, że trzeba dużo? :eviltong: e tam.. nom w przyszłym to musze sie mocno przyłozyc.. bo do tego liceum na którym mi najbardziej zalezy potrzebuje po zaokrągleniu 150pkt bo dokładnie to 147 ale licze z zapasem zeby sie bardziej postarac.. hehe:) wiec pomysl po czym sie najbardziej ciesze:diabloti::evil_lol: nie powinno to byc trudne:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Też mam zamiar w drugim semestrze się przyłożyć ale czycoś z tego bedzie to nie wiem :evil_lol: A do jakiej szkoły chcesz iść ?? ;) Ja jeszcze nie wiem ale najbardziej myślę nad dziennikarstwem i technik projektowania ubrań. Bo zakładam że naweterynarię to jestem za ciemna :shake: Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No i ja też muszę się bardziej przyłożyć, by te punkty uzbierać. Byłaś dziś na różańcu ? :D Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Martunia napisał(a):No i ja też muszę się bardziej przyłożyć, by te punkty uzbierać. Byłaś dziś na różańcu ? :D nom:) a masz juz szkołe jakąs upatrzona?? a byłam:cool3: i nawet zostałam na mszy po różańcu:diabloti::razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja byłam :evil_lol: ale mieliśmy głupio bo ksiądz ktory nas przygotowuje do bierzmowania wziął nas do kościoła dolnego i sami gimnazjaliści odmawialiśmy rózaniec :shake: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Też mam zamiar w drugim semestrze się przyłożyć ale czycoś z tego bedzie to nie wiem :evil_lol: A do jakiej szkoły chcesz iść ?? ;) Ja jeszcze nie wiem ale najbardziej myślę nad dziennikarstwem i technik projektowania ubrań. Bo zakładam że naweterynarię to jestem za ciemna :shake: z mojego przyłożenia mam nadzieje ze bedzie bo ja ogólnie to dobra uczennica jestem:evil_lol::diabloti::eviltong: ja chce isc do liceum w poznaniu:) nr. 3 lub 10 lub jeszcze nie wiem jakiego innego:evil_lol: na profil mat-geo bądź mat-inf:eviltong::evil_lol: nad dziennikarstwem tez myslałam ale nie lubie pisac nic:evil_lol::diabloti::eviltong: mogłabym byc dziennikarzem który mówi:eviltong: bo to uwielbiam:loveu: a ty idziesz do liceum rozumiem?? Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Ja byłam :evil_lol: ale mieliśmy głupio bo ksiądz ktory nas przygotowuje do bierzmowania wziął nas do kościoła dolnego i sami gimnazjaliści odmawialiśmy rózaniec :shake: heh:) ja tez:loveu: ja juz po bierzmowaniu:evil_lol::evil_lol: u nas kiedys dzieci odmawiały rózaniac a teraz tylko ksiądz;/ bo sie zmienił od zeszłego roku.. no a wogole mi sie wydawało jakby po 12 razy ksiadz to mówiła zamiast 10;/ ale cóż.. Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 myślę jeszcze nad liceum i technikum ale to sie jeszcze okaze jak z punktami będzie Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):myślę jeszcze nad liceum i technikum ale to sie jeszcze okaze jak z punktami będzie ja mam nadzieje ze jakos uda mi sie miec tyle pkt ile potrzebuje.. jakbym miała 80pkt z testów tych normalnych i oceny najnizsze jakies sobie poliszyłam to wychodzi mi 142 pkt;/ to i tak mi brakuje jeszcze z 8;/ mam nadzieje ze testy z anglika bedą sie liczyc:evil_lol: hehe:) zobaczymy jak to bedzie ale bardzo chce do tej jednej szkoły sie dostac...:roll: Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No mam. A no to już wiem, dlaczego jesteś tak szczęśliwa. :cool3: Ja tez na różańcu byłam. Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Martunia napisał(a):No mam. A no to już wiem, dlaczego jesteś tak szczęśliwa. :cool3: Ja tez na różańcu byłam. :) no to dobrze ze wiesz:) hehe:multi::loveu::lol::lol: hehe;) wszystkie byłysmy:) Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To teraz pewnie będziesz częściej chodziła na ten różaniec i msze. :diabloti: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Martunia napisał(a):To teraz pewnie będziesz częściej chodziła na ten różaniec i msze. :diabloti: na różaniec mam postanowienie ze bede chodziła przez cały tydzien:p a na mszy tylko zostane jak bede wiedziec ze bedzie piotrek.. bo na różańcu go nie było a potem widze ze jakis lektor jest tam na zachrystii to mówie sobie posiedze i zobacze jak nie on to wyjde i zaczeła sie msza i widze piotrka:p no to nie mogłam przegapic takiej okazji i posiedziałam sobie:eviltong: Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ada test z anglika bedzie wam sie liczyl normalnie tak jak wszystkie punkty ... bedziecie mieli o 100 wiecej ood poprzednich rocznikow ...bo ten test z anglika ;] Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):Ada test z anglika bedzie wam sie liczyl normalnie tak jak wszystkie punkty ... bedziecie mieli o 100 wiecej ood poprzednich rocznikow ...bo ten test z anglika ;] aha.. to w sumie dobrze.. ale napewno nie o 100 jak juz to o 50... bo tylko tyle mozna miec z anglika.. :p Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Sweetaśna napisał(a):aha.. to w sumie dobrze.. ale napewno nie o 100 jak juz to o 50... bo tylko tyle mozna miec z anglika.. :p no moze i tak ;];] ale napewno sie licza ;] Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):no moze i tak ;];] ale napewno sie licza ;] nom:) hehe:) to dobrze ale napisałam ci cos na gadu jak wiesz to mi odpowiedz a jak nie to tez:eviltong: Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Sweetaśna napisał(a):nom:) hehe:) to dobrze ale napisałam ci cos na gadu jak wiesz to mi odpowiedz a jak nie to tez:eviltong: o.k juz sie dogadalysmy ;];] Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):o.k juz sie dogadalysmy ;];] tak:):) heh:) a co u ciebie???:p Quote
Recommended Posts