Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha a u nas podobno oprócz naszego jeszcze jakiś się zepsuł :evil_lol: Ale za to że się zepsuł mieliśmy 15 min dłużej oczywiście chyba nikt z tego nie skorzystał :shake: Wszysy wyszli przed czasem :evil_lol:

Posted

łapeczek napisał(a):
Kabis byl na spacerku a pancia miala aparaci ...
o fajnie fajnie ...
my czekamy na nowy i tez bedziemy mieli mnustwo zdiec ;]

tak:D ja zawsze nosze aparat ze sobą:) no moze prawie zawsze:diabloti:
my tez czekamy bo wreszcie bedziesz miała fotki:D

Martunia napisał(a):
Hej. :)
Niedawno wróciłam z tego próbnego. :D Ciekawe, czy mieliście taki sam..
Czekam, aż wrócisz i jak zawsze wszystko nam tu opiszesz. :eviltong:

hej:)
ja tez wrociłam:eviltong: juz dawno:eviltong:
no ciekawe mialas na poczatku 4 obrazki (auto,bus,samolot i pociąg:cool3:) hehe:)
nie był trudny ale ja juz wiem ze porobiłam pełno głupich błędów:evil_lol: ale moze ze 30 pkt bede miec:)
hehe:)

anitaaa i bartis napisał(a):
Martunia ja też to pisałam :evil_lol: No podobna cała Polska pisała ten sam test i o tejsamej porze zaczynaliśmy ;) Mi to chyba nienajlepiej poszło jescze radio nam się popsuło :evil_lol: A wam jak poszło ?

chyba wszyscy mieli ten sam:)
mi średnio poszedł ale nie najgorzej:)
mi sie nie chciała włączyc płyta na poczatku i ja pani włozyła i włączyła to tylko był taki szum jakby sie rysała a potem maciej cos zrobił i zadziałało:diabloti:

Posted

Aha a fotki bardzo ładne :lol: Biegnący Kabiś najlepszy

dziekuje:)

Martunia napisał(a):
No właśnie niedawno dowiedziałam się od kilku znajomych, że oni też mieli ten test i pisali o 9.00. ;)
Moim zdaniem test poszedł mi dobrze. :D Myślałam, że będzie trudniejszy, rok temu robiliśmy jakieś diagnozy i były dość trudne.
A co do magnetofonu.. u nas w jednej z klas też się popsuł i cały czas się zacinał. :lol: Tam, gdzie ja byłam, akurat było wszystko ok.

hehe:) wiec chyba wszyscy to samo pisali:)
bo to przeciez nie była zadna diagnoza tylko test próbny wiec nie mozesz tego porównywac... diagnoza z tego co wiem to jest sprawdzenie materiału np. z 1 gim albo z całej gim itp..
heh:)

u nas było wszytsko ok z magnetofonem aż do 2zadania i się zaciełoipotem już nie poszło :evil_lol: mieliśmy puszczane z laptopa z głośnikami i było juz gorzej słychać ;) No test w sumie nie był az taki trudny

u nas tak jak pisałam na poczatku sie nie chciało właczyc a potem działało:)
ale ci co tam czytają powinni wyraźniej czytac bo w tym zad co trzeba było wpisac to co sie usłyszy gdzie była ta temperatura to nie słyszałam tego drugiego co było do wpisania:eviltong:

Martunia napisał(a):
Haha. :D Oby się tak nie zacinało na tym prawdziwym egzaminie...
A co do tego, czy się zacinało u mnie w szkole, to w jednej z klas się zacinało: np. słowo ok - "o-o-o-o-o-o-k". :lol:

nom:D
hehe;)

Kinguska napisał(a):
Dzień Dobry!

hejo:):)

Aha a u nas podobno oprócz naszego jeszcze jakiś się zepsuł :evil_lol: Ale za to że się zepsuł mieliśmy 15 min dłużej oczywiście chyba nikt z tego nie skorzystał :shake: Wszysy wyszli przed czasem :evil_lol:

u nas nie wiem jak bylo nawet:)
fajnie:) a bo to szybko sie taki test pisze:evil_lol:

Posted

Tam gdzie ta teperatura to ja źle usłycszłama i wpisłam 49 :evil_lol:
a miło być 39 :diabloti:

ja dobrze napisałam temperature ale to nastepne nic nie wpisałam bo nie dosłyszałam:evil_lol::eviltong:

Posted

ja się tak skupiałam ze tylko co drugie wpisywałam :evil_lol:
Aostatnie napewno było friday

hehe:evil_lol:
a przed ostatnie after:eviltong: a to wcześniej (to drugie) to chyba nikt nie wie:diabloti::evil_lol::eviltong:
ogólnie tego ostatniego tez nie umiałam zrobic bo nie wiedziałam co wpisac:eviltong: napisałam napewno w pierwszej luce C pote chyba A i D albo na odwrót:evil_lol::evil_lol: ale chyba to źle mam:eviltong:

Posted

U mnie wszyscy wyszli po 50 minutach. :eviltong:
Ej, to było auto czy taksówka? :lol: Bo właśnie nie mogłam rozpoznać po zdjęciu.
Haha z Macieja jaki majstersztyk! :lol:
To drugie ze słuchania w drugim zadaniu to było, że on miał 'a bad cold'! A widzisz, Ada, jednak ktoś wie. :p
To ostatnie łatwe było. :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
U mnie wszyscy wyszli po 50 minutach. :eviltong:
Ej, to było auto czy taksówka? :lol: Bo właśnie nie mogłam rozpoznać po zdjęciu.
Haha z Macieja jaki majstersztyk! :lol:
To drugie ze słuchania w drugim zadaniu to było, że on miał 'a bad cold'! A widzisz, Ada, jednak ktoś wie. :p
To ostatnie łatwe było. :eviltong:

hehe:) u mnie podobnie:)
taksówka chyba:) i mi sie wydaje ze w tym pierwszym zad jako druga była bo pierwszy samolot a ostatni pociag..
no wiesz:evil_lol:
o patrz:)
ja tego nie dosłyszałam:eviltong:
niewyraźnie mówili bo ja sie skapłam jak skonczyli czytac pierwszy raz a za drugim nie mogłam wyłapac tego jakos:eviltong:
napewno lepiej odemnie napisałas ten test:evil_lol:
a w ostatnim pamietasz jak miałas??

Posted

Ja właśnie się zastanawiałam trochę nad tym ostatnim podpunktem w pierwszym zadaniu.. Nawet kilka razy zmieniałam odpowiedzi (nie w karcie odpowiedzi, ale na tym arkuszu) i w końcu pociąg dałam. Choć myślałam, że może być też bus stop. :roll: Bo ta kobieta tak dziwnie gadała. Ale raczej pocąg będzie.
Niewyraźnie mówił w czwartym zadaniu ten gosć w pierwszym podpunkcie.. nikt nie zrozumiał, co powiedział, bo tak szybko i niezrozumiale to przeleciało..
W ostatnim nie pamiętam tych literek.. Nie pamietam, które gdzie wstawiałam.

Posted

Martunia napisał(a):
Ja właśnie się zastanawiałam trochę nad tym ostatnim podpunktem w pierwszym zadaniu.. Nawet kilka razy zmieniałam odpowiedzi (nie w karcie odpowiedzi, ale na tym arkuszu)i w końcu pociąg dałam. Choć myślałam, ze może być też bus stop. :roll:
Niewyraźnie mówił w czwartym zadaniu ten gosć w pierwszym podpunkcie.. nikt nie zrozumiał, co powiedział, bo tak szybko i niezrozumiale o przeleciało..
W ostatnim nie pamiętam tych literek.. Nie pamietam, które gdzie wstawiałam.

ja wiedzialam ze tam raczej napewno jest pociąg bo to bylo tak jak na stacji sie pytają i wogóle:) tak przynajmniej mi sie wydawało i sądze ze to dobrze jest:)
w 4 pierwszy to było o czym?? bo ja to mialam:eviltong: nie wiem czy dobrze.. a własnie tam było cos o tym co twój tata robi nie? i to było to ze doing cos tam garden czy z tym zawodem??
aha.. ja tam wiem ze dałam pierwsze napewno C:evil_lol:

Posted

No tak. Ale też się pytała coś tam, że podobne do bus stopu było..
To było, że on był doktorem. Bo się pytał, kim jest z zawodu jego tata.
Ale chodzi mi o te zdania. W pierwszym coś stam było ze słowem 'start' - tylko to udało mi się wychwycić. :eviltong:
Ja nie pamiętam. :D
W ogóle myślałam, że będzie trudniejszy ten test.. wcześniej w 2 klasie dawali nam takie dziwactwa.. a te to takie prostsze. Nawet słuchanie. :D

Posted

Martunia napisał(a):
No tak. Ale też się pytała coś tam, że podobne do bus stopu było..
To było, że on był doktorem. Bo się pytał, kim jest z zawodu jego tata.
Ale chodzi mi o te zdania. W pierwszym coś stam było ze słowem 'start' - tylko to udało mi się wychwycić. :eviltong:
Ja nie pamiętam. :D
W ogóle myślałam, że będzie trudniejszy ten test.. wcześniej w 2 klasie dawali nam takie dziwactwa.. a te to takie prostsze. Nawet słuchanie. :D

pytała sie o której odjerzdza i to na stacji tak jakby było i bardziej mi do obrazka pasowało:evil_lol:
no to dobrze mam:eviltong: tak myslałam ale oczywiscie potem pomyslałam ze moze o to co robi pytali w danej chwili ale inaczej przeciez pytanie musiało by byc zadane i zostawiłam tak jak myslałam na poczatku czyli tego doktora:)
no to ja zaznaczyłam chyba B tez cos tam ze start bo reszta mi nie pasowała a wydaje mi sie ze tam mówili czy chcesz teraz wystawrowac albo cos w tym stylu mówili:)
łatwy ogólnie byl:)
heh:)

Posted

No potem już załapałam. :lol:
To dobrze zaznaczyłaś.
Haha. Ja też myślałam, że wystartować. No ale sobie pomyślałam 'gdzie wystartować?'. Bo jak by byli na zawodach to raczej by się nie pytali, czy chcą wystartować. :lol: Ja dałam coś z zamówieniem. Bo moze się pytał, że już może zacząć z zamówieniem (coś tam ze start (order albo coś), nie pamiętam, jak to sie mówiło :lol:).

Posted

Martunia napisał(a):
No potem już załapałam. :lol:
To dobrze zaznaczyłaś.
Haha. Ja też myślałam, że wystartować. No ale sobie pomyślałam 'gdzie wystartować?'. Bo jak by byli na zawodach to raczej by się nie pytali, czy chcą wystartować. :lol: Ja dałam coś z zamówieniem. Bo moze się pytał, że już może zacząć (coś tam ze start (order albo coś), nie pamiętam, jak to sie mówiło :lol:).

nom:D
własnie nie wiem ja zaznaczyłam to co w odp miało cos tam ze zapuźno na start czy jakos tak:eviltong::evil_lol: nie pamietam:diabloti:
z zamówieniem czy chce wystartowac? to jakos nie bardzo pasuje:roll::p
a nie wiem dziwne to było proste ale dziwne:)
a własnie na koncu bylo takie zadnia przedostatnie chyba z takim domkiem nie?
to to jak było gdzie sie to miesci to co zaznaczyłas? to university town czy co??

Posted

No właśnie ja tez na początku dałam, że za późno.. no ale raczej z zamówieniem coś było. Ale pewna nie jestem. :) Że start order (złożyć zamówienie).
Ja zaznaczyłam, że w seaside. Bo coś tam było, że gdzieś chyba zamknięte od strony uniwersytetu, miasto gdzieś kilka km.. a wczesniej jakaś nazwa z tym 'sea' była.

Posted

Martunia napisał(a):
No właśnie ja tez na początku dałam, że za późno.. no ale raczej z zamówieniem coś było. Ale pewna nie jestem. :) Że start order (złożyć zamówienie).
Ja zaznaczyłam, że w seaside. Bo coś tam było, że gdzieś chyba zamknięte od strony uniwersytetu, miasto gdzieś kilka km.. a wczesniej jakaś nazwa z tym 'sea' była.

nie wiem dziwne to było:eviltong:
ja najpierw dałam to seaside a potem sama juz sie pogubiłam i zaznaczyłam to university bo nie jestem pewna czy tam było zamkniete od czy zamkniete w tym university town..
ale mniejsza o to:eviltong: najwyzej bedzie źle:)
to i tak tylko probny:)
ale wiem ze i tak bedziesz miała wiecej pkt:evil_lol::p:diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
Hmm no racja.. 'close' coś tam było. Ale dałam seaside. Bo jeszcze coś było z morzem i kortami tenisowymi itd.
Ehe, skąd taka pewność? :D

nom.. nie wiem zresztą mniejsza o to:eviltong: to i tak tylko próbny był a my tak przeżywamy:evil_lol:
a bo wiem ty tylko udajesz ze niby nic nie umiesz a tak naperawde sie znacznie wiecej uczysz i wogóle:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No ale fajnie tak trochę pogadać, od razu strony lecą. :lol:
Hahaha jasne. Dziś sobie znów dzień wolny zrobiłam. :lol: To Ty się wciąż uczysz.

no:) fajnie tak:eviltong:
no własnie sama sie przyznałas z naciskiem na DZIŚ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: innymi słowy dzis zrobiłas wyjątek i sie nie uczyłas:evil_lol: ja sie ucze tak mniej wiecej raz-dwa razy na tydzien:evil_lol::evil_lol: i bedzie to w tym tygodniu jutro bo musze na histe popowtarzac i pouczyc sie troszke jeszcze a potem w czw na niemca bo bedzie kartkówka i wiecej sie nie ucze:eviltong:
wogóle to jestem bardzo szczęśliwa:loveu::loveu::evil_lol::multi: