Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Martunia']Taaaaak dawaj więcej zdjęć! :cool3: dobra to daje:D hehe:) [quote name='gordonowa']Ewa, kiedy ostatnio myłaś zęby :-o? :evil_lol::evil_lol: He he, ale słyszałyście jak mi żołądek buyrczał? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='efciq']hehe gordonowa dobijasz mnie :cool3: nie tylko ciebie:evil_lol: ale i ak kochamy asie:eviltong: I juz ze spacerku z Bardusiem:) (tylko kilka wszystkie dam kiedys do galerii asi:)) CDN:) Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ja, asia i bardo.:) a tu domowe fotki:) CDN:) Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 asiu nie gniewaj sie fajne są te fotki:) CDN:) Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 I rzeczy które przywiozłam kabiemu z wystawy:) CDN:) Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 I na tym był by koniec zdjec Wrocławskich Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Inne są jak cie moge ale to to to przesada :mad::placz::placz::evil_lol: http://images24.fotosik.pl/282/cde572b52bb96ee1.jpg :mad::mad:. a tu wyszłam jak zombie :eviltong::eviltong: http://images42.fotosik.pl/17/fa30d6b672915e14.jpg Quote
Bartiśkowa_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 świetne fotki :loveu: a Bordo piękny psiak ;) bardzo fajne rzeczy mu przywiozłaś Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='gordonowa']Inne są jak cie moge ale to to to przesada :mad::placz::placz::evil_lol: http://images24.fotosik.pl/282/cde572b52bb96ee1.jpg :mad::mad:. a tu wyszłam jak zombie :eviltong::eviltong: http://images42.fotosik.pl/17/fa30d6b672915e14.jpg to jest takie słodkie:loveu::loveu::loveu: Oj odrazu jak zombie:eviltong: Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jakie fajne foty! Wy z Bardem fajnie wyszłyście. :loveu: Oo czy mi się wydaje, czy rekiny urosły? :evil_lol: :lol: Hahaha. Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']świetne fotki :loveu: a Bordo piękny psiak ;) bardzo fajne rzeczy mu przywiozłaś dziekuje:) Bardo:D wiem ze fajne:D zastanawiam sie nad jakąs obrózką bo chce dostac bryloczek gratis a w jednym sklepie dawają:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jakie fajne foty! Wy z Bardem fajnie wyszłyście. :loveu: Oo czy mi się wydaje, czy rekiny urosły? :evil_lol: :lol: Hahaha. O Kabisiowi ładnie pasują te obroże. A smakowały mu smakołyki? Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Martunia napisał(a):Jakie fajne foty! Wy z Bardem fajnie wyszłyście. :loveu: Oo czy mi się wydaje, czy rekiny urosły? :evil_lol: :lol: Hahaha. O Kabisiowi ładnie pasują te obroże. A smakowały mu smakołyki? dziekuje:D wiem ze slicznie:D nie wiem jakie byly wczesniej:eviltong: pasują pasują:D musze jeszcze jakas kupic:evil_lol: smakowały:D i smakują bo te malutkie jeszcze mam:eviltong: Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ej Ada weźże wstaw teraz te fotki do mojej galerii to przynajmniej nie będą mnie próbowali zabić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 gordonowa napisał(a):Ej Ada weźże wstaw teraz te fotki do mojej galerii to przynajmniej nie będą mnie próbowali zabić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dodam w weekend bo dzisiaj juz nie zdąze wgarac a jeszcze musze je poznamniejszac i posegregowac:eviltong:znaczy pousuwac brzydkie i bedzie ich pewnie ok.60:) Quote
Pusiakowa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Hejos . Fajnie powychodzilyscie :multi: Quote
Martunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Witam Bambusie! :D Co u Ciebie? Musimy ograniczyć teraz rozmowy na gadu, bo tematy się kończą.. :-( Quote
Sweet Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Martunia napisał(a):Witam Bambusie! :D Co u Ciebie? Musimy ograniczyć teraz rozmowy na gadu, bo tematy się kończą.. :-( Witaj kujonku:evil_lol::eviltong: a dobrze jakos leci nudy ostatnio straszne.. a co u ciebie?? no dzisiaj nie gadamy na gg az do niedzieli:evil_lol::eviltong: Pusiakowa napisał(a):Hejos . Fajnie powychodzilyscie :multi: hejo:) a dziekuje:D Quote
Martunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Haha, ciekawe, czy nam się uda wytrzymać do niedzieli. :lol: A raczej mi, bo to ja staram się potrzymać rozmowę! A u mnie dobrze. W sumie nie ma nic do opowiedzenia. hmm.. chyba :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Martunia']Haha, ciekawe, czy nam się uda wytrzymać do niedzieli. :lol: A raczej mi, bo to ja staram się potrzymać rozmowę! A u mnie dobrze. W sumie nie ma nic do opowiedzenia. hmm.. chyba :evil_lol: Mi sie napewno uda:D wtedy sie uzbierają tematy:cool3: ja tez sie staram ale jak nie mam o czym gadac to nie gadam:evil_lol: hehe:) u mnie straszne nudy znowu:eviltong: Chce ktos fotki kabika??:D Quote
Martunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ja chcę zdjęcia! :) Ok, skoro tak, to jak chcesz.. ja też nie będę gadała. :D Quote
Sweet Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Martunia']Ja chcę zdjęcia! :) Ok, skoro tak, to jak chcesz.. ja też nie będę gadała. :D To zaraz wam dam troszke kabisiowych bo dawno mojego misiaka tu nie bylo:evil_lol: oj no gadaj ale wytrzymaj chociaz do jutra:eviltong: Kabi z nieszczęsną kością... CDN:) Quote
Recommended Posts