Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Fajne zdjęcia. http://images25.fotosik.pl/280/eb853a3ccda28b95.jpg haha pamiętam to! Ten pies się Ciebie bał. :evil_lol: Nie chciał z Tobą zdjęcia! Ojj Ada, coraz gorzej z Tobą - 2+?!?!?! No jak możesz! :D Ojj nieładnie. A ja na jutro muszę przeczytać z 7 mitów na polski. :razz: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Martunia']Fajne zdjęcia. http://images25.fotosik.pl/280/eb853a3ccda28b95.jpg haha pamiętam to! Ten pies się Ciebie bał. :evil_lol: Nie chciał z Tobą zdjęcia! Ojj Ada, coraz gorzej z Tobą - 2+?!?!?! No jak możesz! :D Ojj nieładnie. A ja na jutro muszę przeczytać z 7 mitów na polski. :razz: dziekuje:) ej no nie moja wina ze sie bał:placz::eviltong: ja byłam dla niego miła to jego cos odrzucało odemnie a taki sliczny był:cool3: No niestety... staczam sie na dno:roll::diabloti: ale trudno tylko najgorsze ze baba wymysliła sobie ze nie mozna poprawiac takie oceny bo to jest ocena pozytywna... jak dla niej jest pozytywna to nie oznacza ze dla wszystkich:angryy: mysli sobie ze najmądrzejsza jest i wogole... okropna jest ta pani a ten sprawdzian byl porąbany...:shake: o to fajnie:evil_lol: Quote
M&T Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jeszcze wstawiasz fotki z wystawy?!?! :-o:-o:-o dziewczyno, ile ty ich masz?!?! Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 no jutro powinnam skonczyc te z wystawy:evil_lol: a ja ich mam... ok.600.:D hehe:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Hahaha po prostu się Ciebie wystraszył! :lol: Eeee.. pozytywna? Nie no, 3 - rozumiem, nauczyciele uznawają to za średnia ocenę. Ale żeby 2 była dobrą oceną? :-o Nooooo bardzo fajnie. Ciekawe dla kogo. :mad: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 hehe:evil_lol: bo na mnie sie psy albo rzucają i przytulają albo mnie nie lubią:evil_lol: no własnie dziwna jest ta baba od histy.. Normalnie jak to powiedziała to myslałam ze cos jej zrobie zaraz.. no dla mnie fajnie:D i dla ciebie tez:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Noo ona musi być straszna. :razz: Haha no ale chyba częściej jest ta druga opcja. :evil_lol: Buuuuuuu. :-( Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 okrpona jest.. ale śmieszne martucha..<foch> :diabloti: nie zasłuzyłas sobie na nie czytanie:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 zaraz dam wam zdjecia stare jak świat dla przypomnienia jak wygladał kiedys kabi:) ale na początek zdjecia ze slubu mojej kuzynki(tylko 4) :) Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O jakie fajne zdjęcia. :) Jej, tylko się nie obrażaj! :D Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 no i tyle... normalnie teraz to inny pies:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ale on miał długie włosy! No i bambus sobie poszedł. :-( Quote
Sweet Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Martunia napisał(a):Ale on miał długie włosy! No i bambus sobie poszedł. :-( no miał długie i wygladał jak staruszek:evil_lol::evil_lol: hehe:) a poszłam poszłam:eviltong: gordonowa napisał(a):ALe długaśne włoski :D:D. no:D brzydko mu było w takich:evil_lol::evil_lol: Chcecie reszte fotek z wystawy?? Quote
Martunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Chcemy!!! :cool3: No, lepiej Kabiemu w krótszych włoskach. Gadaj co u Ciebie. :D Quote
Sweet Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 to zaraz wam dam reszte ale chyba podziele tez na jutro sobie bo duzo bedzie tych fot:evil_lol: no znacznie lepiej:) a u mnie narazie nic jak dodam wam fotki to musze sie uczyc na fizyke dobrze... eh.. nie chce mi sie ale musze sie pouczyc na fizyke zeby miec dobra ocene z tego spr.. FOTKI: CDN:) Quote
Martunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Śliczne. :) Noo... ja jeszcze też muszę się pouczyć fizyki, WOSu oraz muszę przeczytać jeszcze raz "Kamizelkę" (8 stron.. a lepiej przeczytać, bo będzie pewnie kartkówka ze znajomości treści). A coś było ciekawego w szkole? Ja nadal 'buuu'. :eviltong: :-( PS. Chyba to już końcówka zdjęć. Dodaj jeszcze te z rynku (tylko nie te z mc'donalda xD) Quote
Recommended Posts