Sweet Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 heh:) no nareszcie działa bo juz myslałam ze sie zanudze na smierc w domu.. ale i tak zaraz musze isc:( Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ja moge posiedziec dzis dluzej bo ide do szkolki dopiero na 13:30 Quote
Sweet Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 ale masz dobrze... ja ide na 8.. ale za to wracam o tej godzinie o której ty idziesz do szkoły:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 no:) tylko musze wstac wczesnie i na dodatek na początek dnia czeka mnie kartkówka z anglika:( Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 boze ja jutro tez mam kartkowke z anglika;/ masakra z present simple ;[ Quote
Sweet Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 no niestety... Present Simple jest prosty:evil_lol: ja mam z jakiegos działu człowiek;/ bamberstwo... DOBRANOC:( Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 napewno napiszesz cos .... trzymam kciuki ;] DOGOBRANOC Quote
ewka i haker Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 witamy wkoncu dziala jupi ja tez mam miec ale nawet nie wiem czego sie uczyc;/ Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Hej. Śliczne fotki. I nawet nie pytasz się, które moje dać, a które nie... ok, jak chcesz. :cool3: :evil_lol: Pisz, co u Ciebie. Ja dziś jestem zabiegana.. Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy wkoncu dziala jupi ja tez mam miec ale nawet nie wiem czego sie uczyc;/ witam:) no wreszcie działa:D aa ja juz napisałam i nawet dobrze tylko nie wiedziałam jak narodowosci sie pisze:evil_lol: Martunia napisał(a):Hej. Śliczne fotki. I nawet nie pytasz się, które moje dać, a które nie... ok, jak chcesz. :cool3: :evil_lol: Pisz, co u Ciebie. Ja dziś jestem zabiegana.. hej:) zapytałabym cie jakbyś była na gg wkoncu.. ale nie to nie...:eviltong::eviltong::diabloti: Chciałam juz dodac fotki a ze cie nie było to sie mówi trudno:P i tak są sliczne:) A u mnie co.. nudy.. pismo techniczne wreszcie skonczyłam tylko musze sie jeszcze podpisac.. Ale na jutro nie mam nic do uczenia sie:D wreszcie.. za to dostałam ze spr z histy 2+;/ w środe mam spr z fizyki:shake: a na poniedziałek musze sie nauczyc wiersza na pamięc:roll::diabloti: no a co u ciebie?? Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dobra daje fotki:) marta ciebie nie ma to sie nie pytam.. ale nie dam nic brzydkiego:) CDN:) Quote
Recommended Posts