Sweet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 (przepraszałam ze nie pytałam czy moge dodac zdjecia) CDN:) Quote
Sweet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Koniec z soboty tu juz z niedzieli:):) CDN:) Quote
Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Śliczne fotki. Czemu nie pokazujesz tych z rynku? ;) http://images33.fotosik.pl/378/8fb923be4b4aafff.jpg on był świetny! ta grzywa i rasa. :loveu: Taki stylowy, na modzie. :lol: Taki fryz jest fajny. :eviltong: Nawet te fotki ze mną nie są takie straszne. Tak mi szkoda Kabisia. :-( Quote
Sweet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Martunia']Śliczne fotki. Czemu nie pokazujesz tych z rynku? ;) http://images33.fotosik.pl/378/8fb923be4b4aafff.jpg on był świetny! ta grzywa i rasa. :loveu: Taki stylowy, na modzie. :lol: Taki fryz jest fajny. :eviltong: Nawet te fotki ze mną nie są takie straszne. Tak mi szkoda Kabisia. :-( Z rynku pokaze po wszystkich z wystawy:evil_lol: bo juz sie nie mogą doczekac niufków i bernenów i pudli wiec potam dam w rynku:) on byl boski:D a wy mówiłysci ze nie zrobie mu foty i co:cool3::eviltong: hehe:) nie sa straszne bardzo fajne:D no mi tez biedak sie meczy:( Quote
Avaloth Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hi Słitaśna :D podoba mi się twoja nowa ksywka :evil_lol: ile cudniaków z wystawy :loveu: pooglądam wszytkie, od początku wystawy i trochę Kabika, ale już nie dziś, wpadłam tylko żeby cię poinformować że żyję i o was nie zapomniałam :D :buzi: Quote
Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A no tak.. oni tacy niecierpliwi.. no to poczekam. :) Ja nic takiego nie mówiłam! Ej, ale on naprawdę był cudny! Kup mi takiego! :loveu: Właśnie napisałam, że nie są takie straszne. :D Idę napisać do Ciebie na gadu. :cool3: :diabloti: Quote
Sweet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Isia & Chester napisał(a):Hi Słitaśna :D podoba mi się twoja nowa ksywka :evil_lol: ile cudniaków z wystawy :loveu: pooglądam wszytkie, od początku wystawy i trochę Kabika, ale już nie dziś, wpadłam tylko żeby cię poinformować że żyję i o was nie zapomniałam :D :buzi: hejo isia:p a dziekuje mi tez sie podoba:) heh:D oki:) dobrze ze zyjesz i ciesze sie ze nie zapomniałas o nas:):) Quote
Sweet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Martunia napisał(a):A no tak.. oni tacy niecierpliwi.. no to poczekam. :) Ja nic takiego nie mówiłam! Ej, ale on naprawdę był cudny! Kup mi takiego! :loveu: Właśnie napisałam, że nie są takie straszne. :D Idę napisać do Ciebie na gadu. :cool3: :diabloti: nom niestety:) hehe:) to dobrz eze poczekasz:) heh mówiłyscie ze nie uda mi sie miec jego fotki:cool3: ale ja tam wszystkiemu co sie ruszało robiłam zdjecie:lol: heh:D chciałabys zebym ci kupiła:evil_lol: sama se kup:eviltong: widze juz pisałas;D Quote
Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No i ja też. ^^ Ale ja tak nie mówiłam. Ten spaniel jest przecudny. :loveu: Łatwo Ci powiedzieć. :D Ja chcę takiego stylowego psa! Quote
Sweet Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Dobra jestem:) troche smutno mi ze nikt sie nami dzisiaj nie interesował ale trudno. Po szkole pojechałam z Kabim do weta i ogólnie narazie jest dobrze:) mozliwe ze operacja wcale sie nie odbędzie i zejdzie sama to kosc ... narazie caly czas podajemy kabiemu siemie lniane na oczyszczenie.. ale jest lepiej niz wczoraj bo sie zachowuje normalnie:) co prawda teraz po zastrzyku jest bardziej przymulony ale mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej:) rano mamy pojechac do weta to sie zobaczy:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 My o was oczywiście nie zapomnieliśmy tylko byłam w kościele bo to bierzmowanie :shake: witamy się i wstawiłaś bardzo fajne fotki :loveu: a masz jakies zdjecie kogos z was z niufem ?:lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja też nie zapomniałam :D Mam nadzieję, że operacja ostatecznie nie będzie potrzebna :D A ta kość to drobiowa czy jaka? (Bosh, jakie ja głupie pytania zadaje :shake:) A, chociaż ty jedna mnie uszczęśliwiłaś... Pudelki rządzą ! :cool3: Quote
Martunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Hej, Ada! Jak się cieszę, że jednak obędzie się bez operacji i jest z Kabiśkiem dobrze. Naprawdę się cieszę! ^^ Liczę na szybki powrót do zdrowia Maluchowi. :loveu: Wspaniała wiadomość! A tak to co u Ciebie? PS. Ja o Tobie pamiętam, ale dziś dopiero teraz weszłam na komputer! Niestety wcześniej nie mogłam. Quote
Sweet Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):czesc Ada ;] co tam u was slychac ???? hejo:) a u nas juz dobrze:) wreszcie weekend bo juz nie wyrabiałam..:roll: anitaaa i bartis napisał(a):My o was oczywiście nie zapomnieliśmy tylko byłam w kościele bo to bierzmowanie :shake: witamy się i wstawiłaś bardzo fajne fotki :loveu: a masz jakies zdjecie kogos z was z niufem ?:lol: to sie ciesze:D a ja juz po bierzmowaniu i sie ciesze:evil_lol: ja mam zdjecie z niufem:D:lol: Klaudysiaczek napisał(a):Ja też nie zapomniałam :D Mam nadzieję, że operacja ostatecznie nie będzie potrzebna :D A ta kość to drobiowa czy jaka? (Bosh, jakie ja głupie pytania zadaje :shake:) A, chociaż ty jedna mnie uszczęśliwiłaś... Pudelki rządzą ! :cool3: :) to fjanie:) tez mam taką nadzieje ale najbardziej mam nadzieje ze nie bedzie wogóle potrzebna:) kosc taka w zoologu kupiona taka biała mam zdjecia z nią kabiego jak jeszcze nic mu nie bylo to zobaczycie (po zdjeciach z wystawy i rynku:eviltong:) mam jeszcze wiecej pudelków pod koniec:) Martunia napisał(a):Hej, Ada! Jak się cieszę, że jednak obędzie się bez operacji i jest z Kabiśkiem dobrze. Naprawdę się cieszę! ^^ Liczę na szybki powrót do zdrowia Maluchowi. :loveu: Wspaniała wiadomość! A tak to co u Ciebie? PS. Ja o Tobie pamiętam, ale dziś dopiero teraz weszłam na komputer! Niestety wcześniej nie mogłam. hej Martuś:) ja tez sie ciesze i to strasznie..:) miejmy nadzieje ze bedzie dobrze.. jeszcze jutro do weta jedziemy... zobaczymy:) ale jestem dobrej mysli:) a tak u mnie dobrze:) ciesze sie ze wreszcie wolne:D a co u ciebie kochanie? PS. to dobrze wybaczam ci:eviltong: PS2. wejdź na gg i zobacz co dostałas odemnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts