Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Ja tam w zadne zabobony nie wierze Daj zdjvcie jkalsowe :)[/quote] Witam:):) :) to widze ze wszyscy nie wierzą w to:) moze ja tez powinnam:) Nie mam jeszcze... ale jak da nam pani to wstawie:D:D w środe jakos powinnam miec:) bo mam wychowawczą:) Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No widzisz:P stwierdziłam ze juz musze:P a przynajmniej by wypadało:P jak trzeba to trzeba:P a tak na serio to juz mi sie nudziło oglądanie TV:P hehe:) No dam i tu i na klasową galerie:P chyba ze ktoś przedemną doda to tez bedzie:):) No tylko szklanki mi sie stłukły ale to sie nie liczy.. i tak mysle ze z lusterkiem to nie prawda ale nie wiadomo.. jak narazie to mam szczęscie bo miałam łatwe pytania na kartówce z tego co akurat umiałam:p hehe:) :)[/quote] Hah, przy TV? :cool3: Ja od razu po zrobieniu lekcji na komputer wsiadłam. :D No to będę czekać z niecierpliwością na to klasowe zdjęcie. :cool3: E tam, ja nie wierze w zabobony. ;) No i widzisz, jakbyś miała nieszczęście, to by Ci źle na kartkówce poszlło. ;) Ja dziś miałam spr z matmy i mi też dobrze poszło, a nic się nie uczyłam. :D A wszyscy marudzili, że trudne. A o dziwo z matmy nie jestem tak dobra. :roll: Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']Hah, przy TV? :cool3: Ja od razu po zrobieniu lekcji na komputer wsiadłam. :D No to będę czekać z niecierpliwością na to klasowe zdjęcie. :cool3: E tam, ja nie wierze w zabobony. ;) No i widzisz, jakbyś miała nieszczęście, to by Ci źle na kartkówce poszlło. ;) Ja dziś miałam spr z matmy i mi też dobrze poszło, a nic się nie uczyłam. :D A wszyscy marudzili, że trudne. A o dziwo z matmy nie jestem tak dobra. :roll:[/quote] nom;p nie chciało mi sie kompa włanczac:P No ja tez juz sie nie moge doczekac i miec je w domu:P hehe;) No nie wiem mozę dopiero później ten pech sie objawi?? O to dobrze ze ci dobrze poszedł:D Ja lubie matme:) Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom;p nie chciało mi sie kompa włanczac:P No ja tez juz sie nie moge doczekac i miec je w domu:P hehe;) No nie wiem mozę dopiero później ten pech sie objawi?? O to dobrze ze ci dobrze poszedł:D Ja lubie matme:)[/quote] A ja nie lubie matmy :shake: . Ja juz spadam bo brachol wlazi :angryy::angryy: A chetnie bym z wami posiedziala do 12 , 1 Moze jutro sie uda ;) . Papa Wszystkim :loveu: . Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom;p nie chciało mi sie kompa włanczac:P No ja tez juz sie nie moge doczekac i miec je w domu:P hehe;) No nie wiem mozę dopiero później ten pech sie objawi?? O to dobrze ze ci dobrze poszedł:D Ja lubie matme:)[/quote] Leń. :mad: :eviltong: E tam, nie wierz w to. ;) Na pewno się tak nie stanie. A ja tak średnio, ale bardziej lubię. :cool3: Fizyka jest okropna, a z niej mam w pon spr. :razz: W dodatku nie można poprawiać, a ciśnienie jest najgorszym tematem, z jakim się spotkałam dotychczas... :shake: Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']A ja nie lubie matmy :shake: . Ja juz spadam bo brachol wlazi :angryy::angryy: A chetnie bym z wami posiedziala do 12 , 1 Moze jutro sie uda ;) . Papa Wszystkim :loveu: .[/quote] JUa lubie:D:D hehe:) Oj szkoda:(:(:(:( ja mam naszczęscie osobny komp z siostrą :evil_lol::evil_lol: Ja i tak do 12 nigdy nie siedze;P najwyżej do 11:P hehe:) no jutro bądź dłużej:D ja postaram sie wcześniej:P hehe;) papa:*:*:*:loveu::loveu: [quote name='Martunia']Leń. :mad: :eviltong: E tam, nie wierz w to. ;) Na pewno się tak nie stanie. A ja tak średnio, ale bardziej lubię. :cool3: Fizyka jest okropna, a z niej mam w pon spr. :razz: W dodatku nie można poprawiać, a ciśnienie jest najgorszym tematem, z jakim się spotkałam dotychczas... :shake:[/quote] no wiem;P hehe:) :) mam nadzieje:P ja lubie:) fizyke ostatnio nie bardzo lubie;/ po 2 z kartkówki sie zniechęciłam;/ Nie mialam jeszcze ciśnienia:P co powiesz? Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A co masz teraz na fizyce? Ja jej od początku nie lubiłam. Najbardziej nie lubię tego tematu o ciśnieniu. W dodatku nie można poprawiać, chyba, że 1 dostałaś, albo nie pisałaś. Nie fair. Co robisz? :) Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 A sama nie wiem co mam:P nie chce mi sie sprawdzac;p musiałabym sie podniesc do szafki wyciągnąc zeszyt otworzyc go;p wiesz ile to pracy wymaga od leniwego człowieka?;p hehe:) u mnie z fizy kazdą ocene mozna chyba poprawiac;) Co ja robie? siedze:P jestem na dgm:) i nie nudze sie:P i chyba ide zaraz po kwałek ciasta po świetach co zostało a moze nie:P nie wiem:P a ty co robisz?? Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ale leń. :eviltong: :lol: No to fajnie macie. U nas nauczycielka chciała, żeby nauka tego przedmiotu była bardziej systematyczna... ^^" A ja też siedzę na DGM. :D I na fotoblogu. :cool3: Ale nie na DGM. Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']Ale leń. :eviltong: :lol: No to fajnie macie. U nas nauczycielka chciała, żeby nauka tego przedmiotu była bardziej systematyczna... ^^" A ja też siedzę na DGM. :D I na fotoblogu. :cool3: Ale nie na DGM.[/quote] hehe:P wiem wielki leń jestem:P aaa:):) i co jest bardziej sytematyczna??:P hehe:) ja ide chyba sie zaraz wykąpac a narazie napuścić wode...:) wiec narazie jestem:) Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Taak bardziej. :eviltong: Tylko, że mam problem, bo tego tematu nie rozumiem, a nie będzie można poprawiać. :razz: A ok. :) Zrób sobie fotobloga. :D Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 jakos ci pójdzie;):) nie chce mi sie zakładac fotobloga;P po co mi:P hehe:) co powiesz?? Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Nie wiem. :D Tak sobie. :) U mnie wiele osób takie ma, ja też, ale im nie podaję, przynajmniej tylko tym, którym ufam podaję. :evil_lol: Załóż, będzie mi raźniej. :D Bo tak to same nudne mi wychodzą i notki tym bardziej... Quote
Avaloth Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 aha, skarpetka podobna, nie ma co :D jacie gadu-gadu tu czy co? :evil_lol: szukam zdjęć i szukam, a znajduje te co juz widziałam :eviltong: :buzi: dobranoc wszystkim ;) Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 heh:) dasz rade:) aa;) odemnie nikt nie ma;/ Nie wiem czy załoze jakos mnie to nie kręci:P nie chce mi sie zdjeci dodawac moich:P hehe:) Ide sie wykąpac:) moze jeszcze bede:) a ty do której bedziesz?? Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No Majaczko, tu głównie rozmowy. :lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) dasz rade:) aa;) odemnie nikt nie ma;/ Nie wiem czy załoze jakos mnie to nie kręci:P nie chce mi sie zdjeci dodawac moich:P hehe:) Ide sie wykąpac:) moze jeszcze bede:) a ty do której bedziesz??[/quote] Nie musisz dodawać swoich. Ja dodaję te, co robiłam, jakimś krajobrazom czy czymś i dalej to normalna notka. :eviltong: Nie no, załóż. :D Ładnie proszę. :) Ja? Nie wiem. :eviltong: Może do 23.00? Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']Nie musisz dodawać swoich. Ja dodaję te, co robiłam, jakimś krajobrazom czy czymś i dalej to normalna notka. :eviltong: Nie no, załóż. :D Ładnie proszę. :) Ja? Nie wiem. :eviltong: Może do 23.00?[/quote] hehe:P ale nie wiem... zobacze:P chociaż nie chce mi sie:P za dużo roboty :P potem nic nie zdąze zrobić bo na dgm zawsze jest jakis nowy wątek :) :) i jestem:):) co powiesz??? Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [url]http://s245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/?action=view¤t=100_0541.flv[/url] filmik z moim psiakiem w roli głównej:) Tak własnie do mnie "mówi" jak chce iśc na dwór:):) PS. zeby usłyszec trzeba miec głosno głośniki włączone (przynajmniej u mnie:)) No i niestety ciemno wyszedł filmik:( Dobranoc;*:* Quote
Avaloth Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 haha fajnie Kabiś skuczy :evil_lol: oj ty nie dobra pies wyje, kicha, skuczy, piszczy, a ty mu filmik kręcisz zamiast go wypuścić :D:D szkoda że taki ciemny, ale i tak fajny xD Quote
Martunia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hej. :hand: Aleś Ty niedobra, żeby Kabiego tak męczyć? :-( On tak chciał wyjść na dwór, a Ty mu film kręciłaś, ciekawe, jak się musiał czuć. :-( :placz: Co tam u Was? :D A no i załóż, proszę. :) To nie jest dużo roboty. Raźniej mi będzie. :) [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise] I Daguś ma fbl, i Bendzek (om ile wiesz, o którą mi chodzi). ^^[/COLOR][/SIZE] Quote
Tepes Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=Blue]Gadanie gadanie i gdzie fotki?:mad::mad:[/COLOR] Quote
Sweet Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: Aleś Ty niedobra, żeby Kabiego tak męczyć? :-( On tak chciał wyjść na dwór, a Ty mu film kręciłaś, ciekawe, jak się musiał czuć. :-( :placz: Co tam u Was? :D A no i załóż, proszę. :) To nie jest dużo roboty. Raźniej mi będzie. :) [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise] I Daguś ma fbl, i Bendzek (om ile wiesz, o którą mi chodzi). ^^[/COLOR][/SIZE][/quote] hehe:P ja wścibska jestem:P hehe:) ale zawsze tak robi jak chce isc na dwór:P jak skonczyłam film to poszłam z nim:P hehe:) A u nas dobrze:) wróciłam własnie ze spaceru:D jest co opisac ale za chwile:):) No nie wiem czy założyc jakos mi sie nie chce:P [SIZE=1][COLOR=PaleGreen]nie bardzo wiem o kogo chodzi;P [/COLOR][/SIZE][quote name='chester07']haha fajnie Kabiś skuczy :evil_lol: oj ty nie dobra pies wyje, kicha, skuczy, piszczy, a ty mu filmik kręcisz zamiast go wypuścić :D:D szkoda że taki ciemny, ale i tak fajny xD[/quote] Jak wyżej pisałam:) wścibska jestem:P No szkoda szkoda.. na aparacie był normalny:P [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Gadanie gadanie i gdzie fotki?:mad::mad:[/COLOR][/quote] A bo my gaduły pospolite:P a zaraz bedzie duuuuuużo fot:):) [quote name='Okamia']Dawać Fotki!!! Dawać Fotki!!![/quote] Foty zaraz:)) Quote
Sweet Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 No te teraz co u mnie: Byłam niedawno z koleżankami na spacerze i tak: - jakiś stary gościu chciał w nas wjechać rowerem i przejeżdża my sie rozsunęłyśmy a Ewelina do niego krzyczy "ale debil" ;p - potem poszłyśmy do dody bo musiała sie przebrac bo ciepło jej było... i jej kuzynka był i rzucałysmy sie pluszakami;p - wracałyśmy i poszłyśmy usiąśc obie na takie miejsce zwane u nas fasola (tam jezdża na rolkach i deskorolkach) i patrzymy a takie ciemne chmury - wiec idziemy do mnie bo mialam dac dodzie płyte.. w połowie drogi zaczyna lekko padac:P to ja z eweliną szłam a doda z kasią i my biegniemy a tamte dwie za nami kawał drogi były:P zatrzymałysmy sie a one juz do nas dobiegły... było juz blisko wiec zwolniłyśmy... w sumie to doszłysmy do mnie całe zmachane spocone i zmęczone;P - Wchodzimy rozbieramy sie weszłyśmy do mnie do pokoju a mama mi mówi że ledwo zdążyłyśmy bo własnie leje;P U mnie napiłyśmy sie i zjadłyśmy ciasto ktróe piekła moja Babcia:D i po jakimś czasie dziewczynki poszły:)) Fajnie było:P hehe:) I teraz Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek mojego Kabika:):) A i jeszcze nie zwracać uwagi na moje wstawki:P (znaczy ręce i stopy, nogi itp:P) [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/8084/kabuluniek3pl8.jpg[/IMG] Na kanapie siedzie leń :) nic nie robi cały dzień i jeszcze sie denerwuje jak sie w niego zaczepiam:P hehe:) [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/823/kabuluniek2mi9.jpg[/IMG] Ledwo sie mieszcze na pufie:):) [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/378/kabuluniek1rx7.jpg[/IMG] haha;P za dużą mam dupke:P [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/4421/kabuluniekib6.jpg[/IMG] hehe:) och jak wygodnie:):) [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/5295/kabuluniek4mt4.jpg[/IMG] ide sobie:P CDN:) Quote
Sweet Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Jeszcze troszke mojego malego: [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/3780/kabuluniek5vh0.jpg[/IMG] Czy te oczy mogą kłamać? [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/2557/kabuluniek6op1.jpg[/IMG] Atak!!!!!!! [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/3061/kabuluniek7bt6.jpg[/IMG] Dalej atakujemy:P:P [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/7468/kabuluniek8bp0.jpg[/IMG] hehe:) [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/1453/kabuluniek9mb3.jpg[/IMG] zaraz cie ugryze:P CDN:):) Quote
Recommended Posts