Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A to do ciebie jedzie??? Tak, do mnie :multi::multi:. Ale będzie fajnie, nawet nocować będzie u mnie w pokoju :lol:. Mam nadzieję Ada, że nie lubisz szybko zasypiać bo ja uwielbim sobie jeszze pogadać ;). Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 nom ja sie strasznie ciesze;D wreszcie martuche zobacze bo asie juz widziałam ale i tak nie noe moge doczekac:D a ty skad jestes??:D Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):nom ja sie strasznie ciesze;D wreszcie martuche zobacze bo asie juz widziałam ale i tak nie noe moge doczekac:D a ty skad jestes??:D Z Gniezna a ty??? Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 gordonowa napisał(a):Tak, do mnie :multi::multi:. Ale będzie fajnie, nawet nocować będzie u mnie w pokoju :lol:. Mam nadzieję Ada, że nie lubisz szybko zasypiać bo ja uwielbim sobie jeszze pogadać ;). nom:D ja nie lubie zasypiac szybko:D a co na zlocie robiłysmy??:D hehe:) Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Z Gniezna a ty??? ze swarzędzia pod poznaniem:D niedawno byłam w biskupinie to pod gnieznem nie?? Quote
Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):nom:D ja nie lubie zasypiac szybko:D a co na zlocie robiłysmy??:D hehe:) he he , no tak ;). Ach, to gadanie to 1, 2, 3 w nocy :loveu::loveu:. Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 no własnie:) tobie sie najszybciej chciało spac:) hehe:) ale bedzie bosko:D Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):ze swarzędzia pod poznaniem:D niedawno byłam w biskupinie to pod gnieznem nie?? Czy pod Gnieznem to nie wiem, ale niedaleko jest... Quote
Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):no własnie:) tobie sie najszybciej chciało spac:) hehe:) ale bedzie bosko:D No bo jak codziennie tak długo nie spałyśmy to w końcu się wymęczyłam ;). Ale najlepsze było to, jak siedze se i nagle w środku nocy sie budzę nieprzebrana itp. :evil_lol: No, super będzie :loveu::loveu:. Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Czy pod Gnieznem to nie wiem, ale niedaleko jest... heh:) w kazdym razie niedaleko:) gordonowa napisał(a):No bo jak codziennie tak długo nie spałyśmy to w końcu się wymęczyłam ;). Ale najlepsze było to, jak siedze se i nagle w środku nocy sie budzę nieprzebrana itp. :evil_lol: No, super będzie :loveu::loveu:. heh:) no w sumie:) ja byłam wymeczona tylko jak przyjechała i padałam juz o 17 bo nie spałysmy całą ostatnią noc;) hehe:) no to bylo fajne bo nie chciałysmy cie budzic tak słodko spałas:) Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 a nudy:) ciesze sie na mysl o jutrze:D Quote
łapeczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 aa booo juz jutro jedziesz sobie??? Quote
Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sweetaśna napisał(a): heh:) no w sumie:) ja byłam wymeczona tylko jak przyjechała i padałam juz o 17 bo nie spałysmy całą ostatnią noc;) hehe:) no to bylo fajne bo nie chciałysmy cie budzic tak słodko spałas:) Łeee, trza było mnie obudzić :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 nom:D jak dostane bilet bo na tego akurat pekaesa:evil_lol: kupuje sie u kierowcy i mam nadzieje ze załapie sie na jakis i nie bedzie za duzo ludzi jechało nim... asiu ale tak słodko spałas ze az zal bylo cie budzic:) Quote
łapeczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 eeee dasz rade ;] a o ktorej jedziesz jutro ;]?? Quote
Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ale wiesz jaki ja miałam szok! :diabloti: No budzę się w ciemnościach, nie wiem gdzie jestem i na dodatek spalam siedząco w ubraniach :shake:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 łapeczek napisał(a):eeee dasz rade ;] a o ktorej jedziesz jutro ;]?? no mam nadzieje:) o 17.15 mam pks.:) gordonowa napisał(a):Ale wiesz jaki ja miałam szok! :diabloti: No budzę się w ciemnościach, nie wiem gdzie jestem i na dodatek spalam siedząco w ubraniach :shake:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: heh:D ale co nie było fajnie?:D Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Daje wam foteczki ostatnie na jakis czas:) w sumie nasteone po weekendzie z wystawy:) CDN:) Quote
Recommended Posts