Martunia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A komu się chce uczyć? :eviltong: Ale Ci fajnie... :roll: Zabierz mnie ze sobą. :D A którego dokładnie wylatujesz? :cool3: Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Martunia']A komu się chce uczyć? :eviltong: Ale Ci fajnie... :roll: Zabierz mnie ze sobą. :D A którego dokładnie wylatujesz? :cool3:[/quote] hehe:P nikomu;D:D:D hihi:) pewnie jak sie zmieścisz w bagaż to napewno:) a ja wylatuje dokładnie 9 maja:) heh:) Ale sie boje troche leciec samolotem:P hehe:) jakies rady?? i byłas w egipcie? moze tez jakies pouczenia na przyszłosc co nie robic?? mi kolezanka mówiła zeby wody z basenu nie pic czy cuś... Quote
Martunia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P nikomu;D:D:D hihi:) pewnie jak sie zmieścisz w bagaż to napewno:) a ja wylatuje dokładnie 9 maja:) heh:) Ale sie boje troche leciec samolotem:P hehe:) jakies rady?? i byłas w egipcie? moze tez jakies pouczenia na przyszłosc co nie robic?? mi kolezanka mówiła zeby wody z basenu nie pic czy cuś...[/quote] Aha. :D Ale masz fajnie. :) To ja lecę. :D Nieeee, samolotem się fajnie leci. :D Na początku trochę sie boisz (w moim przypadku się nie bałam :eviltong:), ale to tylko chwilowo. ;) Fajnie się leci. :D:D:D Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 hehe:) a jakies porady co tam sie nie powinno robic> czego jeśc albo coś? bo ty byłas w egipcie nie? Quote
Martunia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Byłam. ;) Porady? Mi mówiono, że nie można pić jakijś soków ani jeść lodów, chyba, że w ośrodku są takie specjalne dla klientów. :cool3: Poza ośrodkiem lepiej nie próbować, bo można zachorować. A i jak idziesz gdzieś np. do Luxoru czy Doliny Królów, to radzę wziąść coś do picia i coś na siebie założyć, bo możesz się naprawdę nieźle spiec. :eviltong: A i lepiej nie iść na jakieś wycieczki, które proponują jacyś ludzie z poza hotelu, bo mogą Ciebie oszukać. Najlepiej korzystać z wycieczek, które Ci oferują Ci z hotelu (instruktorzy chyba :eviltong:). No i to chyba tyle. :) Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Napewno sie posłucham:):) I dziekuje oczywiście za rady:):) bede pamiętac;) no chyba ze zapomne:P ale postaram sie nie:P hehe:) A co powiesz? Ja ide sie zaraz umyc:P hehe:) bede gdzies za pół godzinki:) Quote
Martunia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ależ proszę. :) I tak więcej z tego dowiesz się od przewodników. :cool3: A ja też niedługo pójdę. ;) Jak by co będę czekała. :D Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Jestem:):) No przewodników to musze sie słuchać:D hehe:P ale nie no niemoge sie doczekac maja:):) hihi:) co powiesz?? Quote
Martunia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No słuchaj się, słuchaj. :D A będzie dobrze. :cool3: A ja się nie mogę doczekać lipca. :D Bo polecę na kolonie. ;) :p Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Martunia']No słuchaj się, słuchaj. :D A będzie dobrze. :cool3: A ja się nie mogę doczekać lipca. :D Bo polecę na kolonie. ;) :p[/quote] na kolonie lecisz?? czy jedziesz??;d;d hehe;) a gdzie?? ja tez chce:D:D hehe:)) [quote name='Okamia']śliczne psiaki ^^ wygłaskaj je ode mnie ;)[/quote] Dziekuje:):) wygłaskany jeden bo do drugiego moze jutro pójde dopiero.. Quote
Martunia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No lecę. :D Do Bułgarii. :) I się doczekać nie mogę. :D:D:D :multi: Ja już chcę wakacje. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ale fajnie:):) hihi:) a sama czy z kims znajomym??:D:D Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 No fajnie fajnie:) napewno:):) zazdroszczę ci:D a ty zabierzesz mnie??:D:D hihi:) lece juz:(:(:( Dobranoc:*:* papa;*:* Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hejo! :hand: Jak Ty mnie weźmiesz ze sobą do Egiptu, to my Ciebie chętnie weźniemy do Bułgarii. :cool3: Umowa stoi? :cool3: A co tam u Was? Co u Kabisia mojego kochanego? :loveu: Ja zaraz do szkoły idę. :razz: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']Hejo! :hand: Jak Ty mnie weźmiesz ze sobą do Egiptu, to my Ciebie chętnie weźniemy do Bułgarii. :cool3: Umowa stoi? :cool3: A co tam u Was? Co u Kabisia [B]mojego kochanego[/B]? :loveu: Ja zaraz do szkoły idę. :razz:[/quote] Moj on tez jest :cool3::cool3: . Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witanko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zazdroszcze Ci Rokiego zawsze chciałam mieć rotka ale rodzice nigdy mi nie pozwoli mieć cudem ich namówiłam na kaukaza (akurat były przyniesione szczeniaki do schroniska) ale teraz bym nie zamieniła moje Maxa na zadnego innego. Może kiedyś jak bede na swoim to sprawie sobie rotka :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Kabi ma bombowa to fryzurke...a jaki słodziak na fotkach jak był malutki bardzo przypomina mi mojego Matrixa.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wytilaj swoich chłopaczków odemnie.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i buziale przesyłamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Moj on tez jest :cool3::cool3: .[/quote] O kolejna wielbicielka. :D Ale ja i tak jestem na drugim miejscu, zaraz po Adzie! :loveu: :cool3: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']O kolejna wielbicielka. :D Ale ja i tak jestem na drugim miejscu, zaraz po Adzie! :loveu: :cool3:[/quote] To ja na trzecim :-D . A gdzie Kabisiowa :hmmmm: ? Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']Hejo! :hand: Jak Ty mnie weźmiesz ze sobą do Egiptu, to my Ciebie chętnie weźniemy do Bułgarii. :cool3: Umowa stoi? :cool3: A co tam u Was? Co u Kabisia mojego kochanego? :loveu: Ja zaraz do szkoły idę. :razz:[/quote] hejo No dobra:) umowa stoi:Dhehe A u nasz dobrze:P ogólnie to fajnie napisze co u mnie jak odp na reszte komów U kabiska dobrze:) [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witanko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zazdroszcze Ci Rokiego zawsze chciałam mieć rotka ale rodzice nigdy mi nie pozwoli mieć cudem ich namówiłam na kaukaza (akurat były przyniesione szczeniaki do schroniska) ale teraz bym nie zamieniła moje Maxa na zadnego innego. Może kiedyś jak bede na swoim to sprawie sobie rotka :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Kabi ma bombowa to fryzurke...a jaki słodziak na fotkach jak był malutki bardzo przypomina mi mojego Matrixa.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wytilaj swoich chłopaczków odemnie.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i buziale przesyłamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Dziekujemy za pochwały obu psiaków No podobny troszke do Matrixa:) I nawet podobnych wielkości:)) :) psiaczki wygłaskane:P Buziaczki także dla was:) [quote name='Martynia&Pusio']Moj on tez jest :cool3::cool3: .[/quote] [quote name='Martynia&Pusio']To ja na trzecim :-D . A gdzie Kabisiowa :hmmmm: ?[/quote] na trzecim jest juz anula:) ale zarezerwuje ci czwarte :) co ty na to??:D A ja juz jestem:P nie chciało mi sie nic wczesniej:P Tak wiec mówiłam ze napisze co u mnie wiec pisze: - zbiło mi sie dzisiaj lusterko:(czeka mnie 7 lat nieszczęscia:(chociaz w sumie to bardziej pecha niż ja mam nie można miec:P - chciałam sobie zrobić loczki na dzisiaj.. rano wstaje rozplątuje je i taka mam szope jak nie wiem;/ wiec najpierw związała w kite;/ a potem wyprostowałam je i jako strach na wróble tak sie nazwałam:) poszłam do szkoły;P hehe:) - oglądaliśmy zdjecie klaswoe:) wyszło zarąbiście;P hehe:) wszyscy mają takie miny że nie wiem:P a najlepszy jest szymon(taki debil jeden:P) i zrobiłe ten gościu zdjecie akurat jak go kuba spychał z ławki na któej stał tak wiec jest zdjecie jak akurat spada i ta jego mina;P maks tez ma fajna:P wiekszośc chłopaków ma głowy poprzycinane;P hehe ogólnie boskie:P ja wyszłam jak taka pyza;/ straszne:p hehe jak bede miec zdjecie w domu to je wstawie;) hehe - i chyba tyle z tego co u mnie Jeszcze pytanie do wszystkich?? co sądzicie o tym lusterku? czy wierzycie w te 7 lat nieszczęścia? A moze komus z was sie zbiło tez kiedyś?? i co?? prosze o odp Quote
Martunia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No wreszcie żeś raczyła przyjść. :eviltong: Oooo zdjęcie klasowe? Dacie na nk? :D Ja je muszę zobaczyć. :cool3: Napewno super wyszło. :cool3: I tu też musisz dać. :D Przykro mi, że Ci się lusterko stłukło. :( Ja osobiście w zabobony nie wierzę. ;) A jakby Ci się wcześniej coś stłukło, to miałaś nieszczęście? ;) Mi się nie przydarzyło jeszcze, ale z 2 razy mi czarny kot przeszedł przez drogę. :lol: I o dziwo wtedy dobrze mi mijał dzień, nawet normalnie. Nie przejmuj się zabobonami. ;) Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 O Kabisiowa Jest :multi::multi::multi::multi: . Ok to czwarte dla mnie :loveu: . A co porabia moja kochana mordeczka .? eee .. Ja tam tez nie wierze w te lusterko ;) . Nie przejmuj sie .! Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martunia']No wreszcie żeś raczyła przyjść. :eviltong: Oooo zdjęcie klasowe? Dacie na nk? :D Ja je muszę zobaczyć. :cool3: Napewno super wyszło. :cool3: I tu też musisz dać. :D Przykro mi, że Ci się lusterko stłukło. :( Ja osobiście w zabobony nie wierzę. ;) A jakby Ci się wcześniej coś stłukło, to miałaś nieszczęście? ;) Mi się nie przydarzyło jeszcze, ale z 2 razy mi czarny kot przeszedł przez drogę. :lol: I o dziwo wtedy dobrze mi mijał dzień, nawet normalnie. Nie przejmuj się zabobonami. ;)[/quote] No widzisz:P stwierdziłam ze juz musze:P a przynajmniej by wypadało:P jak trzeba to trzeba:P a tak na serio to juz mi sie nudziło oglądanie TV:P hehe:) No dam i tu i na klasową galerie:P chyba ze ktoś przedemną doda to tez bedzie:):) No tylko szklanki mi sie stłukły ale to sie nie liczy.. i tak mysle ze z lusterkiem to nie prawda ale nie wiadomo.. jak narazie to mam szczęscie bo miałam łatwe pytania na kartówce z tego co akurat umiałam:p hehe:) :) [quote name='Martynia&Pusio']O Kabisiowa Jest :multi::multi::multi::multi: . Ok to czwarte dla mnie :loveu: . A co porabia moja kochana mordeczka .? eee .. Ja tam tez nie wierze w te lusterko ;) . Nie przejmuj sie .![/quote] Nom jestem:D:D OK:D to juz zarezerwowane:):) A kabilus śpi sobie smacznie na kanapie:):) no mam nadzieje ze z tym lusterkiem to nie jest prawda... Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko Ja tam w zadne zabobony nie wierze Daj zdjvcie jkalsowe :) Quote
Recommended Posts