Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 globalnydog193 napisał(a):A co sie stalo?? eh szkoda gadac... Martunia napisał(a):Hej! Mi też się wczorajsza podoba, wyjątkowo długa była. :p Ojj już idę pisać Ci na gadu, co się dzieje.. Ale po wypowiedzi Asi się obawiam najgorszego.. :placz: hehe:D i bardzo fajna jak cie wkręcałam:D:D hege:) eh.. narazie gadamy tylko o tycm co sie raczej nie stanie:placz: gordonowa napisał(a):Grill musisz przekonać mame! :-( zobaczymy czy dam rade:shake: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No i jak mnie straszyłaś.. :eviltong: Kurczę no, musisz ją jakoś namówić! Już prawie byś ją namówiła.. Namawiaj dalej, do skutku. Wszystkim nam zależy. :-( Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Martunia napisał(a):No i jak mnie straszyłaś.. :eviltong: Kurczę no, musisz ją jakoś namówić! Już prawie byś ją namówiła.. Namawiaj dalej, do skutku. Wszystkim nam zależy. :-( hehe i najlepsze ze mi wierzyłas:evil_lol::eviltong: eh nie wiem... zobaczymy co czas pokaze bede musiała wieczorem isc błagac o łaski u taty... globalnydog193 napisał(a):Gadaj gadaj!! bo chyba nie pojade do wrocka na wystawe:placz::placz::placz::placz: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Liczę na Ciebie, że ich namówisz i pojedziesz. ;) Tak właściwie to do końca Ci nie wierzyłam. :D Ale obawiałam się, że tak by mogło być. Quote
dog193 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dlaczego - pokłuciłaś się z rodzicami?? Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Martunia napisał(a):Liczę na Ciebie, że ich namówisz i pojedziesz. ;) Tak właściwie to do końca Ci nie wierzyłam. :D Ale obawiałam się, że tak by mogło być. heh:) zobaczymy mam jeszcze malutka nadzieje ale nie wiem ... hehe:) a moze tak naprawde cie kłamałam ze kłamie:):cool3: globalnydog193 napisał(a):Dlaczego - pokłuciłaś się z rodzicami?? własnie ze nie.. moja mama stwierdzila ze chyba nie pojade i juz...:-( Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nie no musisz jechać, bo przyjadę po ciebie i ukradnę Cię :diabloti:. Ha ha, wtedy byś była na wystawie, a na drugi dzień bym cię oddała tak, że nawet rodzice nie zauważyliby że Ciebie nie było :evil_lol::evil_lol:. Zaczyna mi grzać mózg :diabloti:. Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hahaha o nie Ada, teraz się nie nabiorę. :cool3: :thumbs: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 hehe:) asiul asiul:) ale z tym porwaniem to dobry pomysł:evil_lol: moze i by zauwazyli ze mnie nie ma ale wiedzieli by kto mie porywa i gdzie:evil_lol: martucha no nie wiem moze naprawde cie kłamałam ze kłamie:) Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Chcecie fotki na poprawienie chumoru??:D Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 to zaraz wstawiem moze sie tu troche rozweseli bo taki nastrój zrobiłam okropny.. CDN:) Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Przedzierając się przez wiatr, dzielny Kabiś wytrwale dąży do celu ku piaszczystej drodze... ^^ Śliczny mójjjj. :loveu: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 tak dzielnie maszerował w tym wietrze:evil_lol: tylko kawałek szlismy polem nastepny raz pójdziemy dalej tylko nie jestem pewna gdzie wyjdziemy:evil_lol: hehe:) a wiatr byl okropny..;/ Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 gg Ci padło? :eviltong: No możecie sobie dalej wyjść, przy okazji zobaczycie, co tam jest. :eviltong: A tak to co robicie? Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 własnie nie wiem pisałam ci ze komp mi sie wyłaczył... i własnie dostałas wiadomosc:evil_lol: hehe:) nom ale wyciągne wtedy kolege z jego pieskiem na spacerek:D hehe:) takie zjdecia sa fajniejsze bo nie bedzie sam kabi tylko sie bedzie bawił:D hehe:) a tak to nic kabi szczeka sobie a ja mysle... jak tate przekonac bo mamie powiedziałam przed chwilą ze kabiemu sie poskarżyłam ze mnie nie chce puścic do wrocka to powiedziała ze mam z tatą pogadac a on znowu późno wroci i pewnie bede spac:( Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No już z gg się wyjaśniło. :) O tak, zdjęcia z kolegami psa są najlepsze, ta ich zabawa.. ^^ O no to pewnie mamę trochę przełamałaś, ale musisz koniecznie z tatą pogadać. :) Ja tak myślę, że Ci się uda, bo po prostu musi! ^^ Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ja mysle ze wiekszego problemu z tatą miec nie bede bo mam bardzo fajnego tatusia tyle ze moze byc zły ze dopiero teraz mu mówie ze chce jechac gdzies w sobote... Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No to fajnie. :) Pewnie się zgodzi, jak ładnie poprosisz i przedstawisz sprawę. A tak to co u Was? Gadajże coś ciekawego. :eviltong: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 mam nadzieje ze sie zgodzi i mame przekona:D jeszcze musze do czwartku go przekonac bo chce juz wtedy wiedziec czy pojade czy nie bo musze sie spakowac na dwa dni:evil_lol: hehe:) jej jak ja bardoz bym chciała zebym sie zgodzili... a nic u nas ciekawego nudno jak w.... nie wiem gdzie:evil_lol: teraz mi sie przypomniał dialog wczorajszy maksa i szymona na temat panny:evil_lol: maks: ty jestes panną szymon: nie jestem sam jestes maks: no jestem i ty tez szymon: ja nie jestem maks: a masz męża? szymon: no nie mam maks: to jesteś panną :evil_lol: jacy oni są mądrzy normalnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts