Bartiśkowa_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hejka ;) Kabiś się wybiegał widzę http://images26.fotosik.pl/278/7f36c36bd982eb35.jpg fajnie wyszłaś :razz: szkoda że nie ma takich pięknych ubranek na niufki :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 globalnydog193 napisał(a)::roflt: Nie no Ada ładna jesteś :lol: nie gadaj, ze nie:eviltong: hehe:D oj tam ja wam nie wierze oszukujecie mnie baby:evil_lol: ty tez jestes ładna:) anitaaa i bartis napisał(a):Hejka ;) Kabiś się wybiegał widzę http://images26.fotosik.pl/278/7f36c36bd982eb35.jpg fajnie wyszłaś :razz: szkoda że nie ma takich pięknych ubranek na niufki :evil_lol::evil_lol: hejka;D no toszke sie wybiegał ale sam to nie za bardzo chce biegac ale z kims to jak najbardziej:D wezne moze na nastepny spacer wyciągne kolege z jego pieskiem:D tylko ona nie przepada za kabim ale co tam:D hehe:) no szkoda fajnie by wygladały:) zawsze mozesz swoją bluzke ubrac mu:D Quote
dog193 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):ty tez jestes ładna:) Tak tak:cool1: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 No tak:) A wczoraj mi sie nudziło i zrobiłam sobie takie banerki nakiedyś:D :):) Quote
***Paulina*** Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bardzo ładny jest, wycałuj go ode mnie...:loveu: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 dziekuje juz wycałowany:):) i witamy u nas:D:D Quote
***Paulina*** Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Na pewno będziemy tu często zaglądać... tak tu ładnie... Wszystkie yorki są ładne, ale jest kilka na forum szczególnie pięknych(m.in. twój) Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 my do was tez twoja kati jest przesłodka:loveu: heh:) dziekuje:):) Quote
***Paulina*** Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):my do was tez twoja kati jest przesłodka:loveu: heh:) dziekuje:):) No jak na razie to wszyscy tak mi piszą... chyba że kłamią, ale mam nadzieję, że nie... Quote
***Paulina*** Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):napewno nie kłamią:) hehe:) No mam nadzieję... Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 hejo aniu:) pewnie ze nie:D DOBRANOC ja juz muze isc:(:(: Quote
Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ahh Ada, te nasze długaśne rozmowy na gadu.. :D Jakie cudne bannerki! :loveu: Dogobranoc! Do jutra, do następnego ggadania. :p Quote
ewka i haker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 witamy dzis i juz w szkole jestesm a jutro szpitalek Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 łapeczek napisał(a):dobranoc Adus ;] ewka i haker napisał(a):dobranoc do jytra ;) Martunia napisał(a):Ahh Ada, te nasze długaśne rozmowy na gadu.. :D Jakie cudne bannerki! :loveu: Dogobranoc! Do jutra, do następnego ggadania. :p hehe;D wczorajsza szczególnie mi sie podobała:D:D hehe:) dziekuje:) ta dzisiaj czuje ze bedziemy miał o czym gadac:roll: ewka i haker napisał(a):witamy dzis i juz w szkole jestesm a jutro szpitalek hejo:) czemu szpitalek??? Kinia napisał(a):Cześć Sweetaśni!!! Owczarkowa napisał(a):Witanko Słitaśni :mdrmed: hejo:):) oj dziewczynki moje kochane.. jakos dzisiaj taki dziwny dzien... w sumie to tylko płakac mi sie chce bo co mam zrobić... eh..:placz::-( Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hej! Mi też się wczorajsza podoba, wyjątkowo długa była. :p Ojj już idę pisać Ci na gadu, co się dzieje.. Ale po wypowiedzi Asi się obawiam najgorszego.. :placz: Quote
Recommended Posts