Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Postaram się go ze sobą wziąć, ale raczej wątpię, że będzie, bo ma w sobotę rano jakieś zajęcia... :razz: Ja chcę wystawę i Ciebie spotkać! :D Quote
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sweetaśna napisał(a):hehe:) mój to na początku sie bał tej linki i nie wiedział czy ma isc czy stac wiec najpierw ją trzymałam dopiero później puściłam:) a mój poczuł sie spuszczony i wyrwał mnie z butów :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Martunia napisał(a):Postaram się go ze sobą wziąć, ale raczej wątpię, że będzie, bo ma w sobotę rano jakieś zajęcia... :razz: Ja chcę wystawę i Ciebie spotkać! :D w niedziele lepiej go weź bo w sobote to i ja nie wiem czy dojade na wystawe zalezy od pksa... albo na nasze spotkanie go weź bo to bedzie po południu:) hehe:) bo jak nie dojade na wystawe to na miescie sie spotykamy i bez zadnych ale;D psiara1996 napisał(a):a mój poczuł sie spuszczony i wyrwał mnie z butów :evil_lol: heh bo mój to ciapciuś:) Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No ok. :) Ale przyjedź też w sobotę. :cool3: A poza tym ja wolę bez niego iść z Wami. :D Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 nie wiem jak będzie pks a mama mnie od takiego samego rana o 4 nie puści:evil_lol: hehe:) wiec najwyzje bedziemy na koniec wystawy w sobote a w niedziele od rana;) Quote
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 heh bo mój to ciapciuś:) ciesz sie :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 no ciesze sie bo przynajmniej za daleko nie poleci sam:evil_lol: hehe ale jak ma kolege to leci tak daleko jak on chyba ze uda mi sie go zawołac... Quote
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no to ja mam szczescie , ze mój usłuchany Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 mój sie nie zawsze słucha ale juz coraz wiecej:) mojego taty to zawsze slucha ale teraz go ucze zeby mnie tez słucha i bardziej sie do mnie przywiazał co mi sie udaje:D Quote
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja mojego uczyłam pół roku a i tak idealnie nie jest ale w 99% przychodzi , przy nim 100 % nie osiagne , bo to taki gburek i jak zaduzo wymagam to strzela fochy ale ogólnie sie słucha i to b. ładnie Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 to fajnie:) mój tez coraz bardziej sie słucha;) a obraża sie o byle co jak pierwszy raz załozyłam mu obroże to był tak obrazony ze podejs do niego nie mogła a na nastepny dzien sie tulił:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no psiaki sa jednak bardzo rozumne ... :evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 hehe moj maksiooo najczesciej obraza sie na mnie jak go trzeba wykapac wtedy to nic nie pomaga jest obrazony na amen ale na drugi dzin juz mu przechodzi ;] Quote
Onomato-Peja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 witamy sie :} łapeczek - ło a to piesek podstępny :) moj sie cieszy na kazdy kontakt z woda ... :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To powiem wam, że na Dogo jest taka biała kulka co się nie lubi kąpać... :diabloti: Witamy się :cool3:. Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 co do kapieli i czesania to haker tego nienawidzi Quote
M&T Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://images27.fotosik.pl/276/ca5c6c0c218e3a8c.jpg :roflt: jakie boskie ubranko! xD Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 łapeczek napisał(a):hehe moj maksiooo najczesciej obraza sie na mnie jak go trzeba wykapac wtedy to nic nie pomaga jest obrazony na amen ale na drugi dzin juz mu przechodzi ;] hehe mój na mycie sie nie obraża:) tylko jak mu cos nowgo założe:) jak adresówke mu kupiłam to tez sie obraził:evil_lol: psiara1996 napisał(a):witamy sie :} łapeczek - ło a to piesek podstępny :) moj sie cieszy na kazdy kontakt z woda ... :) witam:) kabi za wodą nie przepada ale do kąpieli sie przyzwyczaił:) Klaudysiaczek napisał(a):To powiem wam, że na Dogo jest taka biała kulka co się nie lubi kąpać... :diabloti: Witamy się :cool3:. twoja Amandzia:evil_lol: witam:) ewka i haker napisał(a):co do kapieli i czesania to haker tego nienawidzi kabi jak juz mówiłam sie przyzwyczaił ale za czesaniem nie przepada:) M&T napisał(a):http://images27.fotosik.pl/276/ca5c6c0c218e3a8c.jpg :roflt: jakie boskie ubranko! xD ha wiem ze boskie:D sukienke mu kupie kiedyś:evil_lol::evil_lol: chciałam na zime kombinezon ale za drgie wiec bedzie chodził goły:evil_lol::eviltong: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja bede miala dla haker kubraczek szyty Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ale taki na zime czy bardziej sweterek?? mój bedzie marznął:) juz 2 zimy nic mu nie bylo to i w 3 nic sie nie stanie:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 z jedrj strony nie przemakalny z drugiej polar ale to tylko jak naprade zimno moj bedzie lysy na zime' Quote
Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hej Aduś! :loveu: Co tam u Was słychać? Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 aa to taki kombinezonik:) ja nie potrzebuje w sumie takiego ale fajnie by wygladał pewnie piesek w tym i przynajmniej kulki ze sniegu by mu sie na łapach nie robiły.. :) Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Martuś: a u mnie nudy jak zawsze:) nic ciekawego:) a co u ciebie??:D Quote
Pusiakowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Heej! ewka i haker napisał(a):co do kapieli i czesania to haker tego nienawidzi Puszek tez ;P . Quote
Recommended Posts