Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Martunia napisał(a):O Ty śpiochu ! :evil_lol: U mnie nic ciekawego. ;) Nie mogę się pogodzić z tym, że już jutro szkoła... I jeszcze na basen muszę iść. :( Kiedy nowe foteczki? :cool3: heh:D nalezy mi sie:) jak odpoczywać to porządnie:) no a tez sie z tym nie moge pogodzic:( straszne:(:( ja nie chce:( oj współczuje;( noo foteczki dam jakies dzisiaj:P co prawda nie nowe ale takie jakich jeszcze nie było tu:P A co robisz??o której wstałas? Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:D nalezy mi sie:) jak odpoczywać to porządnie:) no a tez sie z tym nie moge pogodzic:( straszne:(:( ja nie chce:( oj współczuje;( noo foteczki dam jakies dzisiaj:P co prawda nie nowe ale takie jakich jeszcze nie było tu:P A co robisz??o której wstałas? No a jakże. ;) Ooooo to czekamy na fotki! :loveu: Ja siedzę na DGM. :evil_lol: A wstałam wcześnie. ;) Ok. 9.00, żeby się dzisiaj wyspać. Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 hehe:P ja zarz daje foty bo wyszukałam troszke:D:D Najpierw bedą wspomnienia z dzieciństwa;):) ale nie dam wszystkich odrazu tylko tak co jakis czas:) ale dzisiaj wszystkie;) i na różne kategorie je podziele:) Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Zdjecia mojego maleństwa: w wózeczku:):) i zaraz ciąg dalszy maludy:) Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Cd:):) I narazie tyle wspomnień z dzieciństwa:)) Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ojeju, moje kochanie. :loveu: Jakie słodkie fotki. :loveu: Aaaa nie wiem co zrobię zaraz. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 hehe:) malutki był słodziak:) teraz tez w sumie:P hehe:) Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 hehe:P no wiadomo:) ale ja był malutki to był cudowny:P pamietam jak pierwszy dzień do nas przyjachal a to było późno bo gdzies o 21 jechalismy po niego wiec bylismy ok.22 moze po:P i wyszedł na podwórko i tak sie położył zwinął i jak kulka wyglądał:) mała włochata kuleczka;P albo jak schodził ze schodów to było tak: łapki przednie tółów do góry (czyli stał tak jakby na łapkach przednich ) i na końcu szła dupcia małego:P ale to smiesznie wyglądało:) taki słodzias:) Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jeej, ale to musiało słodziutko wyglądać. :loveu::loveu::loveu::loveu: Moje Kabisiątko. :loveu::loveu::loveu: Fajnie musiał po schodach wchodzić. :D Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 hehe:) no tak śmiesznie:P ale potem sie nauczył normalnie;P a teraz ostatnio była kałuże to on poleciał do taty przez kałuże sie przywitc w tej kałuży zakręt zrobił i jak przyleciał do domu to sie na schodach poślizgnąl i leciał dalej:P hehe:) taki smieszny jest;) Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale slodziutka kluseczke widzilam A malutkiego Rokiego masz fotki? Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) no tak śmiesznie:P ale potem sie nauczył normalnie;P a teraz ostatnio była kałuże to on poleciał do taty przez kałuże sie przywitc w tej kałuży zakręt zrobił i jak przyleciał do domu to sie na schodach poślizgnąl i leciał dalej:P hehe:) taki smieszny jest;) Hehe. :) To też musiało fajnie wyglądać. :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale slodziutka kluseczke widzilam A malutkiego Rokiego masz fotki? Nie mam niestety:( nie miałam aparatu wtedy:( chyba ze jakies zwykłym robione były ale wątpie... musiałaym gdzies w albumach poszukac Quote
Atkaaaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 foteczk u nas nowe, zapraszam! :D Wrzuć więcej fotek :P Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Zaraz jakies wrzuce:) stare mojego włochacza;)) hehe:P Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Włochacz: (takie stare foty w długich włoskach:D:D:D) W okularkach:D:D na starym foteliku:P kabi skejt:P hehe:) Jeszcze w starym salonie:P hehe:) jeszcze zaraz kilka fot Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nastpene foty włochacza: śpioch z małpką:) w ubranku:P hehe:) moja panienka włochata:) Prawie nie do poznania kabisek:P hehe:):):) Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 jeszcze 2: taka słodka minka:) i tyle:):) mojego włochacza:) Quote
Atkaaaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 haha świetne!!!:evil_lol::loveu: http://img384.imageshack.us/img384/9361/wochaty2pe0.jpg Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 O Kabi skejt rządzi. :D Ale miał długie włoski. :cool3: Haha, jaka ładna panienka. :D Fajną ma sukieneczkę. :cool3: http://img376.imageshack.us/img376/4831/wochacz1wo1.jpg A to jakie cudneeeee! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mój włochacz. :D A co tam u Was? :cool3: Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 hihi:) skejt rządzi a tamto jest słodkie takie:D hihi:) Nom u nas dobrze:) a u ciebie martus??:D Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 U mnie też dobrze. ;) Nie mogę się pogodzić z tym, że już jutro do szkoły trzeba iść ... :shake: :-( Ogólnie to cały dzień tu siedzę. Quote
Recommended Posts