ewka i haker Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ona dala na gwarancje jak sie kupuje uzywany to tez jest gwarancja zalezy gdzie kupilas i jakij bys sieci i ile byl uzywany ja moj stry kupilam i mial jeszcze prawie 2lata gwarancji ale ze sciagnelam simloki to gwarancja od orange przepadla Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 aa to fajnie macie:) my jedziemy kawałek do muzemu autobusem a potem pieszo w w strone powrotną cały czas pieszo... mam nadzieje ze bedzie pogoda:D:D hehe:) wspólczuje ci:( wracaj do zdrówka kochanie:):) Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 aha mój miał juz ściągniętego simlocka... wiec nie wiem musze isc do taty z tym... zobaczymy co to bedzie.. ale jak mam zapłacic 300zł z naprawe to wole kupic nowy telefon;/ zresztą zobaczymy ile to wyjdzie i ogólnie:) moze nie bedzie takie drogie jak sądze... Quote
ewka i haker Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no warto sie dowiedziec a ja mam focha:P Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No to nieźle, ja to bym nie wytrzymała tyle chodzić.. Jakbym ja musiała iść pieszo w tym stanie to bym w ogóle nie poszła.. a jutro zależy, jak się będę czuła. :-( Dzięki... ja już idę. :-( Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Pusiakowa napisał(a):HEJ! :loveu: hejo:D:D ewka i haker napisał(a):no warto sie dowiedziec a ja mam focha:P nom:D a czemu i na kogo?? Martunia napisał(a):No to nieźle, ja to bym nie wytrzymała tyle chodzić.. Jakbym ja musiała iść pieszo w tym stanie to bym w ogóle nie poszła.. a jutro zależy, jak się będę czuła. :-( Dzięki... ja już idę. :-( no ja niestety musze isc:-( nie mam wyjscia.. nom zobaczysz:) Dobranoc kotku:loveu::-( Quote
ewka i haker Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 bo znalalam moja galerie na 2stronie w supskrypcjach:P Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 aha.. ja mam zawsze tylko jedną strone subskrypcji:evil_lol: i moja zazwyczaj ostatnia jest:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a ja mam 5stron gdzie 2to sa te aktualne Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 aha ja mam zawze jedną.. z ok.20-30 wątkami do nadrobienia:) hehe:) Ja juz lece DOBRANOC:*:* Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 hejo:) wiec tak jestem wykończona po tej głupiej wycieczce do muzeum:( straszne to było... w jedną strone kawałek podjechalismy autobusem a potm szlismy pieszo godzine a za to w druga strone szlismy półtorej godziny:( masakra;/ nogi mi odpadają... rozdarły mi sie spodnie na kolanie i mam zdarte bo kolezanka schodziła z górki chciała sie mnie przytrzymac no i ja poleciłam razem z nią przez co boli mnie jeszcze kolano.. jak sobie polałam wodą utlenioną to strasznie szczypało..;/ eh.. ogólnie to nie bylo źle ale nudno... mam troche zdjec i jak chcecie to wam dam troszke:D:D Quote
C&B Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Hejka ! Ale zabawę piechy miały :) Prosimy fotki :) Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 hej:) no nabawiły sie:D chciałam dac wam fotki z wycieczki bo sporo mam ich dla was przygotowanych ale boje sie ze sie tu nie dodadza bo cos mi nie działa za bardzo dgm... na mozilli wogóle nie chodzi a na IE tak srednio wiec dam jak na mozilli bedzie juz chodzic Quote
infers Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej:) no nabawiły sie:D chciałam dac wam fotki z wycieczki bo sporo mam ich dla was przygotowanych ale boje sie ze sie tu nie dodadza bo cos mi nie działa za bardzo dgm... na mozilli wogóle nie chodzi a na IE tak srednio wiec dam jak na mozilli bedzie juz chodzic Mi tez świruje wyczyść ciasteczka. To nie zależy od przeglądarki:razz: Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 ze jakie ciasteczka bo troche nie kapuje:evil_lol: ale juz działa normalnie:D hehe:) wiec wklejam fotki:) mam 80 dla was:D wiec nie pisac pomiedzy fotkami prosze:D takie mielismy widoki jak szlismy do muzeum:evil_lol: a tu juz zwierzaki rózne;D CDN:) Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 tu zwróćcie uwage na miną Dominika(ten w czarnej bluzie i bluzce obok tej figurki) kasia maciuś:evil_lol: ja z gosią:) CDN:):) Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 zmęczony Ryba:evil_lol: ryba jaskiniowiec z kumplem:evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 niedźwiedź z krótego sie śmiali że jest wykastrowany:evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 romek, martyna, dorota, maciuś, gosia CDN:) Quote
Recommended Posts