Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Częśc dalsza rokiego: I za chwilke Kabulek:):):) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No narvszcie duzo fotek rokivgo, kocham rottki Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Kabi: skok przez murek:D troche rozmazane niestety:P Cdn:) Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 I ja z kabilkiem:):) hih:P maluda nie chciał patrzec na aparat:P hehe:) Narazie nie daje wiecej:P hehe:) Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):A jak Kabi i Roki sie dogaduja? Oni ze sobą sie nie widują w sumie bo kabi mieszka w domku i jak wychodzi na podwórko to tylko na częśc przy domu a roki ma bude za warsztatem tatusia przy lesie całkiem...:):) wiec raczej sie nie widują chyba ze kabik tam poleci ale raz tak tylko bylo to raczej roki nic sobie z niego nie robił a kabi wariował jak to kabi:P Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Jaki śliczny jest ten Roki. :loveu: A to jest pies Twojego sąsiada, czy kogo? Bo mi już pamięć siada, chyba, że nie mówiłaś. :eviltong: O i jest mój kochany. :loveu: Ale wygląda zza płotu. :) I jaki skok! :D Parkour! :cool3: :lol: Słodko z Tobą wyszedł. :) http://img361.imageshack.us/img361/3743/kabik8qw3.jpg Aaa moje kochanie. :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):Jaki śliczny jest ten Roki. :loveu: A to jest pies Twojego sąsiada, czy kogo? Bo mi już pamięć siada, chyba, że nie mówiłaś. :eviltong: O i jest mój kochany. :loveu: Ale wygląda zza płotu. :) I jaki skok! :D Parkour! :cool3: :lol: Słodko z Tobą wyszedł. :) http://img361.imageshack.us/img361/3743/kabik8qw3.jpg Aaa moje kochanie. :loveu::loveu::loveu: Roki to mój pies:P:P hehe:) Znaczy bardziej mojego taty i dziadka:) Sąsiada jest Santia - Husky:D:D hihi:) Nom ma taki płocik zeby nie biegał bo całym podwórku warsztatowym i tacie drewna nie osikał:P (bo mój tata jest stolarzem:D:D) hih:) Nom;D zawsze tak skacze przez ten murek:D hih:) a kiedys sie zachaczył i wywalił to sie z niego smiałam:D:D heh:P :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 kurcze Kabi jaka fajowa fryzurka!!:) a rotek sliczny :) Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Roki to mój pies:P:P hehe:) Znaczy bardziej mojego taty i dziadka:) Sąsiada jest Santia - Husky:D:D hihi:) Nom ma taki płocik zeby nie biegał bo całym podwórku warsztatowym i tacie drewna nie osikał:P (bo mój tata jest stolarzem:D:D) hih:) Nom;D zawsze tak skacze przez ten murek:D hih:) a kiedys sie zachaczył i wywalił to sie z niego smiałam:D:D heh:P :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aaa ok to już wiem. Ale fajnie, masz 2 psy. :) Aha. Ale fajnie macie, że macie ogródek. :) Bardzo bym chciała, wtedy bym pewnie mogła psa. :D I ogólnie bym chciała. Choć pewnie trochę roboty jest. Ale i tak chcę. :eviltong: Ojej biedactwo. :( Jak się możesz z niego śmiać? :eviltong: A nie pomogłaś mu? No wiesz... :shake: :evil_lol: Ale pamiętaj, jak jest z naszą umową! :cool3: Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Sliczny Roki i Kabus piekne foteczki :loveu::loveu: . A jak slodko zeskakuje z murku :loveu: . Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):Aaa ok to już wiem. Ale fajnie, masz 2 psy. :) Aha. Ale fajnie macie, że macie ogródek. :) Bardzo bym chciała, wtedy bym pewnie mogła psa. :D I ogólnie bym chciała. Choć pewnie trochę roboty jest. Ale i tak chcę. :eviltong: Ojej biedactwo. :( Jak się możesz z niego śmiać? :eviltong: A nie pomogłaś mu? No wiesz... :shake: :evil_lol: Ale pamiętaj, jak jest z naszą umową! :cool3: Nom fajnie fajnie:P ale ja bym i tak jeszcze ze 2 psy conajmniej chciała:):) hihi:) No mamy ogródek:) nawet dwa:P hehe:) tylko jeden taki malutki bo jest huśtawka i oczko wodne:P No przepraszam.. nie chciałam sie z niego śmiać:(:(:( ale to było śmieszne;P po za tym on sie tym nawet nie przejął:P Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom fajnie fajnie:P ale ja bym i tak jeszcze ze 2 psy conajmniej chciała:):) hihi:) No mamy ogródek:) nawet dwa:P hehe:) tylko jeden taki malutki bo jest huśtawka i oczko wodne:P No przepraszam.. nie chciałam sie z niego śmiać:(:(:( ale to było śmieszne;P po za tym on sie tym nawet nie przejął:P Hehe. :D A ja bym chciała tylko jednego. O masz 2 ogródki? :-o Ale Ci fajnie! I z oczkiem wodnym... Nie no, też bym tak chciała. :( Buuu... :( Heh. :D No dobra, mogło to śmiesznie wyglądać. ;) A ja ostatnio jak ze święconki szłam i z piekarni to zjechałam po takim zjeździe dla wózków i nie wiedziałam, że to będzie śliskie i się wglebiłam na oczach przechodniów. :eviltong: Nie no, ale to śmiesznie musiało wyglądać. :D Ja sama z siebie się śmiałam. :D Inteligentne. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):Hehe. :D A ja bym chciała tylko jednego. O masz 2 ogródki? :-o Ale Ci fajnie! I z oczkiem wodnym... Nie no, też bym tak chciała. :( Buuu... :( Heh. :D No dobra, mogło to śmiesznie wyglądać. ;) A ja ostatnio jak ze święconki szłam i z piekarni to zjechałam po takim zjeździe dla wózków i nie wiedziałam, że to będzie śliskie i się wglebiłam na oczach przechodniów. :eviltong: Nie no, ale to śmiesznie musiało wyglądać. :D Ja sama z siebie się śmiałam. :D Inteligentne. :eviltong: Nom:) 2;P hehe:) ale małe;) i reszta to kostka na podwórku do wybiegania sie psiaka;p zanim ja dojde na koniec to on juz jest na początku i tak tylko za nim łaże;p to dopiero musi wygladac komicznie:P hehe:P niezłe to musiało byc:P hehe:P A co robisz?? Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom:) 2;P hehe:) ale małe;) i reszta to kostka na podwórku do wybiegania sie psiaka;p zanim ja dojde na koniec to on juz jest na początku i tak tylko za nim łaże;p to dopiero musi wygladac komicznie:P hehe:P niezłe to musiało byc:P hehe:P A co robisz?? Ale fajnie musicie mieć. :roll: Hehe. :D No niezłe, potem mnie wszystko bolało przez cały dzień, a najbardziej głowa nie wiem czemu, bo na nią nie upadłam. :lol: Ja? Siedzę na DGM. :lol: I zaraz lecę oglądać mojego kochanego Ędwarda. :loveu: A Ty? :cool3: :krolik::krolik: :lol: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):Ale fajnie musicie mieć. :roll: Hehe. :D No niezłe, potem mnie wszystko bolało przez cały dzień, a najbardziej głowa nie wiem czemu, bo na nią nie upadłam. :lol: Ja? Siedzę na DGM. :lol: I zaraz lecę oglądać mojego kochanego Ędwarda. :loveu: A Ty? :cool3: :krolik::krolik: :lol: hehe:) no fajnie mamy nawet;) i zapraszamy latem oczywiscie;):) No to ja nie wiem czemu cie bolała;P moja mama dzisiaj twierdziła że jestem chora bo miałam ciepłe czoła o 37 gorączki;/ ale dobra;P no a ja jej ze nie jestem chora ona jestes ja nie jestem a ona jestes;P i i tak wyszło ze nie jestem:P hehe:) no a ogólnie to nudno jakos;/ Ja tez bede oglądac Ędwarda:D:D To moja kolejna miłośc:P hehe:) troche mam tych miłości ale moze tu nei będe wymieniac:P hihi:) A teraz golądam Madagaskar:P hehe:) jutro spie do 11:D:D co najmniej:) Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) no fajnie mamy nawet;) i zapraszamy latem oczywiscie;):) No to ja nie wiem czemu cie bolała;P moja mama dzisiaj twierdziła że jestem chora bo miałam ciepłe czoła o 37 gorączki;/ ale dobra;P no a ja jej ze nie jestem chora ona jestes ja nie jestem a ona jestes;P i i tak wyszło ze nie jestem:P hehe:) no a ogólnie to nudno jakos;/ Ja tez bede oglądac Ędwarda:D:D To moja kolejna miłośc:P hehe:) troche mam tych miłości ale moze tu nei będe wymieniac:P hihi:) A teraz golądam Madagaskar:P hehe:) jutro spie do 11:D:D co najmniej:) Hehe. :D Czyli, że jesteś czy nie? :eviltong: A kaszlesz, masz katar? Czy tylko Ci stan podgorączkowy wyskoczył? Tak, ja też nie będę wymieniała, niech to pozostanie tajemnicą. :cool3: Ja dzisiaj do tej godziny spałam. :D A teraz lecę. :loveu: Dobranoc. :loveu: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):Hehe. :D Czyli, że jesteś czy nie? :eviltong: A kaszlesz, masz katar? Czy tylko Ci stan podgorączkowy wyskoczył? Tak, ja też nie będę wymieniała, niech to pozostanie tajemnicą. :cool3: Ja dzisiaj do tej godziny spałam. :D A teraz lecę. :loveu: Dobranoc. :loveu: Nie nie jestem:P hehe:) nom tyko stanpodgorączkowy a moja mama panikowała;P hehe:P:) dużo mamy miłosci:) O fajnie miałas;) ja tez ide papa:*:* słodkich snów:*:* Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja tez ogladalam Madagaskar, fajna bajka :) Quote
Pusiakowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja tez ogladalam Madagaskar, fajna bajka :) Witanko .. A ja na tym bylam w kinie :cool3: . Ale jak to bylo dawno! I tezm ogladalam :diabloti: . Ja chce nowe fotki :razz: . Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witanko poranne. :hand: Co tam u Was? :cool3: Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witaneczko Wlasnie ja tez chce nowe fotki Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Martunia napisał(a):Witanko poranne. :hand: Co tam u Was? :cool3: witam:):) U nas dobrze:P od całych 2 godzin jestem na nogach:D:D hihi:) A co u ciebie??? Martynia&Pusio napisał(a):Witanko .. A ja na tym bylam w kinie :cool3: . Ale jak to bylo dawno! I tezm ogladalam :diabloti: . Ja chce nowe fotki :razz: . Witam:) Ja mam na dvd:P widze ze wszyscy oglądali to prawie:P hehe:) Foteczki zaraz jakies poszukam:):) Izabela124. napisał(a):Witaneczko Wlasnie ja tez chce nowe fotki Witam:) A co do fotek to tak jak wyżej napisałam:):) Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:):) U nas dobrze:P od całych 2 godzin jestem na nogach:D:D hihi:) A co u ciebie??? O Ty śpiochu ! :evil_lol: U mnie nic ciekawego. ;) Nie mogę się pogodzić z tym, że już jutro szkoła... I jeszcze na basen muszę iść. :( Kiedy nowe foteczki? :cool3: Quote
Recommended Posts