Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wiem, kiedyś byłam w takim domu ''złudzeń optycznych'', te wszystkie kwadraciki itp. .. :cool1: Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Na fizyce o złudzeniach optycznych gadaliśmy:D I takie najprostsze to jest z lupą. Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tylko co narysować podobnego do tego? :hmmmm: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 efciq napisał(a):Hej!;) Śliczny piesek:loveu: z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia:lol: pozdrawiam Ewa hejo:) jutro powinny sie pojawic:) i witam:) Klaudysiaczek napisał(a):Ja też wolę takie srebrne od kolorowych, a jak jeszcze kostka to w ogóle jestem happy... Ja będę miała psa to może sprawię sobie taką... Ale czy będzie jeszcze :razz:? jak nie bedzie to podam ci email do tego goscia:) Martunia napisał(a):Ale się ucieszyłam, że jedziesz na tą wystawę! :multi: Prawdopodobnie się spotkamy! :loveu: Suuuper! ^^ O znowu coś kupujecie. :cool3: Ada na spacerze? :D PS. Co do koleżanek to mam tak samo, jak Wy. Choć może tylko jedna dziewczyna się interesuje psami, bo jeździ na wystawy ze swoim itd. no chyba jade jeszcze nie na 100% nom prawdopodobnie.. ewka i haker napisał(a):ja tez ide:p ania nie pojedzie mama jej nie pusci chcialam ja wyciagnac w czerwcu super:multi::multi: a ty bys nie chciała jechac??:p Izabela124. napisał(a):Aduś daj jakieś foteczki jutro:) Martunia napisał(a):Ejj nie mam pomysłu na rysunek złudzenia optycznego.. pomoże ktoś? :eviltong: Coś nietrudne do narysowania a jednocześnie ciekawe. Acctiually napisał(a):Najprostsze złudzenie optyczne to może być np jak powiększasz coś lupą:) Albo jesteś na filmie 3D:evil_lol: Martunia napisał(a):Tylko jak to narysować? :eviltong: Acctiually napisał(a):A bo ja wiem:evil_lol: Klaudysiaczek napisał(a):Normalnie, Po lupą taka duuuzia mrówka... :evil_lol: Ja tylko sugeruję :evil_lol:... Martunia napisał(a):Ale to i tak to musi wyglądać trochę inaczej. Wpiszcie sobie w googlach złudzenie optyczne i to coś jak np. jak te spirale, czy kwadraciki ma wyglądać. Pani nam podobne pokazywała. Ale pomyślę jeszcze nad tą lupą, bo pomysł mi się podoba. ^^ Klaudysiaczek napisał(a):Wiem, kiedyś byłam w takim domu ''złudzeń optycznych'', te wszystkie kwadraciki itp. .. :cool1: Acctiually napisał(a):Na fizyce o złudzeniach optycznych gadaliśmy:D I takie najprostsze to jest z lupą. Martunia napisał(a):Tylko co narysować podobnego do tego? :hmmmm: ja nie qiem co mozesz narysowac martus;0 Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Co tak krótko mi odpisałaś? Nie poznaję Cię. :eviltong: Pomocy! :D Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Krótko bo mi sie nie chciało i tata zaraz mnie wyzwie ze siedze na kompie wiec juz sie zagnam jak co ale bede jeszcze chwilke Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Coo? Już? :-( Wcześniej byłaś jeszcze do ok. 22.30... W weekend powinnaś mieć wolne. :D Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 tak ale mojemu tacie cos odbiło i twierdzi ze calymi dniami siedze na komputerze;/ suchar:(:( Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja tam siedzę dłużej i co. :eviltong: Nie no, nie idź jeszcze. :( Pomóż mi, co mogę narysować ciekawego. :eviltong: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 no ale ty masz fajniejszego tate widac... jak przyjdzie to powiem ze wyłanczałam kompa i bede musiałą to zrobic... a nie wiem co mozesz narysowac:( Czy ktos nie chciałby jechac ze mną na wystawe do Wrocławia z Poznania?? Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja bym chciała!!!:D :evil_lol: tylko akurat nie z Poznania:P Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Szkoda... :( Ale jutro sobie popiszemy. ^^ Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 łe szkoda:( czemu ty tak daleko mieszkasz Gieniu:(:( ja musze kogos z poznania bo mama mnie nie pusci inaczej samej:( chyba ze ze mną pojedzie ale wolałabym sama bądź z kims... Czy ktos nie chciałby jechac ze mną na wystawe do Wrocławia z Poznania?? Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ja o 11 12 mam autobus wiec jakos 11 50 bede przy tej maltance Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ok a ja ok 11.30 pewnie wyjade to bede ok.11.40 i jeszcze bede musiała znaleźć maltanke:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 No własnie Gieniu:(:( a moze ty przyjedziesz do wrocławia??:D Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No właśnie, szkoda, że Gienia nie może jechać. :placz: Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no ja tez musze ja znalesc ania nie przyjedzie:(:(:( to nie wiem co robic Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 chyba ze w innym miejscu ale nie wiem jakim... jakos znajdziemy pewnie:) juz pewne ze nie przyjedzie:(:(:( Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja do Wrocławia?? Ja bym chciała ale nie puszczą mnie...i samochodu nie mam Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 a pytałas sie?? to blizej niz do poznania:):) moze akurat|:D:D Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wiem i tak że mnie nie puszczą...musze sie uczyć i takie sranie w banie ża za daleko itd Quote
Recommended Posts