Sweet Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Martunia napisał(a):Hehe, ale z głosowania wyszło, że wygrywa numerek 1. :D Przegłosowane. :p A tak ogólnie to mi jest obojętnie, bo oba bannerki są śliczne. :loveu: U mnie nic ciekawego. :eviltong: Lepiej powiedz, co u Ciebie. :D hehe:P niestety:P a zobacze co z tymi banerkami:P A u mnie tez nic ciekawego:P własnie mnie sąsiad na kompa wpuścił bo je kolacje:p HEHE:):) Ogólnie to sobie gadamy i nam sie nudzi b onie wiemy co mamy robic:P hehe:) Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witanko daj wreszcie jakies fotki Kabivgo i rottka (jak on ma na imie?) Quote
Sweet Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko daj wreszcie jakies fotki Kabivgo i rottka (jak on ma na imie?) hehe:P nie moge dac:P jestem u sąsaida własnie;P wiec nie mam dostepu do aparatu:):) ale jak mi pozwoli to dam kilka zdjec jego pieska:):) Rottek ma na imie Roki:) Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P nie moge dac:P jestem u sąsaida własnie;P wiec nie mam dostepu do aparatu:):) ale jak mi pozwoli to dam kilka zdjec jego pieska:):) Rottek ma na imie Roki:)No to ja zcekam na fotki niecierpiwie:evil_lol::evil_lol::p Quote
Martunia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P niestety:P a zobacze co z tymi banerkami:P A u mnie tez nic ciekawego:P własnie mnie sąsiad na kompa wpuścił bo je kolacje:p HEHE:):) Ogólnie to sobie gadamy i nam sie nudzi b onie wiemy co mamy robic:P hehe:) Może wstaw na jakiś czas jeden, a drugi po jakimś czasie sobie też wstawisz. :) Oba są ładne. :D Aha. ^^ E tam, na pewno jest fajnie. :D Kiedy nowe fotki mojego Kabisiątka? :D :loveu: Quote
Sweet Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 A oto pies mojego sąsiada Santia: Niestety tylko 4 zdjecia ale nie mial wiecej na kompie bo reszte zgrał na płyty i nie wie gdzie są:P Nie ma to jak mój sąsaid:P\ hehe:) narazie ide:P Quote
Martunia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Jakiż śliczny jest ten Husky! :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 jaka boska !:loveu: lubię husky ^^ ale Kabiczka też lubię :eviltong: e drugi jest ładniejszy :evil_lol: a;e pierwszy tez ładny, więc ustawiaj po kolei ;) Quote
Sweet Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale sliczny piesek, cudo Martunia napisał(a):Jakiż śliczny jest ten Husky! :loveu::loveu::loveu: chester07 napisał(a):jaka boska !:loveu: lubię husky ^^ ale Kabiczka też lubię :eviltong: e drugi jest ładniejszy :evil_lol: a;e pierwszy tez ładny, więc ustawiaj po kolei ;) hih:) dziekuje w imieniu sąsiada:):) Quote
Martunia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No pisz coś. :D Co tam u Ciebie? :) Nadal u sąsiada jesteś? :D I co z bannerami? :D Tak w ogóle skomentowałam Ci notkę. ^^ Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Witaneczko w wodny dzionek Witam witam:):) hihi:):) Dzisiaj będą fotki:D:D Wreszcie zgrałam wszystkie co miałam i bede dawac:P hehe:) (niektóre ze starszych sesji ale nie dawałam ich wczesniej:) ) a dzisiaj bedą foty z dzisiaj:P hehe;) I rokiś tez bo mu robiłam:) Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witaneczko! :hand: O jak super ! Dzisiaj będzie zapewne wiele super fotek. :D Doczekać się nie można. ^^ A co tam u Was? :D Skomentowałam notkę. ^^' Ale mi mój blog nie działa. ;p Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Martunia']Witaneczko! :hand: O jak super ! Dzisiaj będzie zapewne wiele super fotek. :D Doczekać się nie można. ^^ A co tam u Was? :D Skomentowałam notkę. ^^' Ale mi mój blog nie działa. ;p witam:loveu: Nom wiem że super:D:D No pare bedzie:P hehe:) Czekaj cierpliwie:D:D hihi:) A u nasz dobrze;P przeraża mnie myśl ze po jutrze do szkoły;/ Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:loveu: Nom wiem że super:D:D No pare bedzie:P hehe:) Czekaj cierpliwie:D:D hihi:) A u nasz dobrze;P przeraża mnie myśl ze po jutrze do szkoły;/ No to czekam. :D I się doczekać nie mogę. :eviltong: O nazwę wątku zmieniłaś. :cool3: Kurczę no, każdy mi o tym przypomina. :eviltong: Hah, muszę się jeszcze pouczyć, bo się w ogóle nie uczyłam przez tą przerwę. ;) Nie mogę jakoś, nic mi do głowy nie wchodzi z książek. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):No to czekam. :D I się doczekać nie mogę. :eviltong: O nazwę wątku zmieniłaś. :cool3: Kurczę no, każdy mi o tym przypomina. :eviltong: Hah, muszę się jeszcze pouczyć, bo się w ogóle nie uczyłam przez tą przerwę. ;) Nie mogę jakoś, nic mi do głowy nie wchodzi z książek. :eviltong: hehe:P dodam za niedługo cos:D:D hihi:) 50 stronka juz:D hihi:) No zmieniłam:) bo czasem bede dawałą rokusia tez:) Ja tez sie nic nie uczyłam:P nie wiem nawet czy nie mam cos zadane na środe:P hehe:) Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P dodam za niedługo cos:D:D hihi:) 50 stronka juz:D hihi:) No zmieniłam:) bo czasem bede dawałą rokusia tez:) Ja tez sie nic nie uczyłam:P nie wiem nawet czy nie mam cos zadane na środe:P hehe:) Hura! :D A kiedy dokładnie dodasz fotki? :D Aha. :D A ja muszę sie trochę przedmiotów uczyć. :( Kurczę, 'Syzyfowe prace' są takie długie.... O to już 50 stronka ! :multi: :BIG::drink1::knajpa::laola::pepsi:Oby tak dalej! :multi::multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martunia napisał(a):Hura! :D A kiedy dokładnie dodasz fotki? :D Aha. :D A ja muszę sie trochę przedmiotów uczyć. :( Kurczę, 'Syzyfowe prace' są takie długie.... O to już 50 stronka ! :multi: :BIG::drink1::knajpa::laola::pepsi:Oby tak dalej! :multi::multi::multi::multi: nie wiem kiedy:P narazie robie banerek:D:D hihi:) No mi tez sie nie chce uczyc:P na szczescie po jutrze nic nie mam:P nom::DD hihi:) co powiesz?? ja zaraz bede odp tylkp banerak zrobie sobie;) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Roki to piesek, tak? To w tytule powinno Byc goscinnie Rokiego ;) Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Roki to piesek, tak? To w tytule powinno Byc goscinnie Rokiego ;) Nom :) Roki to piesek:) A tytuł zaraz zmienie bo to bedzie ich obu galeria tylko rokiego rzadziej bede dawac:):D:D hihi:) a w pierwszym poście dopisze o Rokim:) Tylko musze od taty wziąśc ksiażeczke zdrowia i sprawdzic kiedy sie urodził:) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom :) Roki to piesek:) A tytuł zaraz zmienie bo to bedzie ich obu galeria tylko rokiego rzadziej bede dawac:):D:D hihi:) a w pierwszym poście dopisze o Rokim:) Tylko musze od taty wziąśc ksiażeczke zdrowia i sprawdzic kiedy sie urodził:) No to czekamy i na fotki tez:cool3: Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):No to czekamy i na fotki tez:cool3: No wlasnie czekamy na fotki :p . A co tam u was slychac . ? Jak swieta minely .? Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):No to czekamy i na fotki tez:cool3: No ok:) za niedługo bedą bo musze jakies powybierac:):) hihi:) Martynia&Pusio napisał(a):No wlasnie czekamy na fotki :p . A co tam u was slychac . ? Jak swieta minely .? Beda niedługo:D:D hihi:) A u nas dobrze:) święta mineły ...spokojnie:) i wreszcie troche odpoczynku było:P A co u was?? i jak wam minęly święta?? Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie wiem kiedy:P narazie robie banerek:D:D hihi:) No mi tez sie nie chce uczyc:P na szczescie po jutrze nic nie mam:P nom::DD hihi:) co powiesz?? ja zaraz bede odp tylkp banerak zrobie sobie;) O jak masz ślicznie w podpisie. :loveu:I znowu tytuł wątku zmieniłaś. :D No ja w sumie też, ale trochę muszę zrobić. ;) Kiedy foooty? :cool3: Quote
Recommended Posts