Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Acctiually napisał(a):Super fotki:loveu: No jestem do Twojej dyspozycji:) dziekuje kochana:loveu: A normalnie zaraz nie wytrzymam znalazłam piotrusia na nk:multi::multi: Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hah fajnie... Ty sie cieszysz a ja umieram...jutro będzie masakra mam nadzieje że bedzie dobrze! Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 w sumie to ja sie nie ciesze... to jest straszne... no wiem co jutro ma byc ale bedzie dobrze:) bede sie modliła za bonka i trzymała kciuki zeby wszystko bylo dobrze:):) Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hej. :) Śliczne zdjęcia. O znalazłaś go? Pokaż mi. :cool3: A co do szkoły to widzę, że fajnie było. Ja rok temu czytałam "Buszującego...". U mnie w szkole dobrze, ale już pozadawane dużo.. Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) Śliczne zdjęcia. O znalazłaś go? Pokaż mi. :cool3: A co do szkoły to widzę, że fajnie było. Ja rok temu czytałam "Buszującego...". U mnie w szkole dobrze, ale już pozadawane dużo.. hejo:cool3::cool3: dziekuje:D no znalazłam:roll: ale wcale sie nie ciesze za bardzo bo jak zobaczy osoby które wchodzily na jego profil i ja tam bede to bedzie wiedzial kim jestem chyba ze mnie nie rozpozna:evil_lol::eviltong: ale mam jego fotke przynajmniej:D tylko zdjecie ci wylse:eviltong::eviltong: heh;) u mnie nawet nie za duzo prawie wcale nie zadane:) Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 No wiesz, możesz w ustawieniach sobie zahaczyć, że nie chcesz, by inni widzieli, że oglądałaś ich profil. :cool3: No ładny, ładny. :cool3: Ja już mam na za 2 tyg. zadaną lekturę... I wypowiedź.. i chyba na razie tyle, ale pewnie to z czasem wzrośnie. :-( Quote
M&T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://images46.fotosik.pl/7/f1ac64b8137f9241.jpg śliczne foto :loveu: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Martunia napisał(a):No wiesz, możesz w ustawieniach sobie zahaczyć, że nie chcesz, by inni widzieli, że oglądałaś ich profil. :cool3: No ładny, ładny. :cool3: Ja już mam na za 2 tyg. zadaną lekturę... I wypowiedź.. i chyba na razie tyle, ale pewnie to z czasem wzrośnie. :-( mozna?? a ja nie wiedziałam ale trudno co sie stało to sie nie odstanie..:) eh:) :D:D ja tez mam lekture ale na koniec wrzesnia.. M&T napisał(a):http://images46.fotosik.pl/7/f1ac64b8137f9241.jpg śliczne foto :loveu: dziekuje:) reszta fotek: Ja:evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):mozna?? a ja nie wiedziałam ale trudno co sie stało to sie nie odstanie..:) eh:) :D:D ja tez mam lekture ale na koniec wrzesnia.. No można. :) Wchodzisz w edycję profilu i tam są preferencje itd. i chyba w prywatności się to zmienia. ;) Aha... :roll: Jakoś się przetrwa. ;) Śliczne fotki niuchacza i kolegi zza płotu. :eviltong: I oczywiście śliczne Twoje foto. :loveu: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 aha ale słyszałam ze wtedy i ty nie widzisz kto na ciebie wchodził wiec trudno.. no damy rade:) byle do wakacji:D:D dziekuje:) a moja ohydna nie wiem nawet czemu ja dawałam:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 O i jakiegoś foxia spotkaliście za bramką:) Nooo Ada super fotka:loveu: Kabi jak zwykle przystojniak:loveu: Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 No nie widzisz... ale np. mi to nie potrzebne, tak to wolę być na ukrytym i włazić gdzie chcę, i tak nikt mnie nie zobaczy. :evil_lol: Nieprawda, ślicznie wyszłaś! :) Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Acctiually napisał(a):O i jakiegoś foxia spotkaliście za bramką:) Nooo Ada super fotka:loveu: Kabi jak zwykle przystojniak:loveu: nom:) sliczny:) hehe dziekuje ale ohydna jest:eviltong: dziekujemy:D Martunia napisał(a):No nie widzisz... ale np. mi to nie potrzebne, tak to wolę być na ukrytym i włazić gdzie chcę, i tak nikt mnie nie zobaczy. :evil_lol: Nieprawda, ślicznie wyszłaś! :) hehe;) a ja lubie patrzec kto byl u mnie:evil_lol: ohydnie:eviltong: co robisz??:D Quote
M&T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://images49.fotosik.pl/7/61ad319240af4618.jpg ślicznie wyszłaś :loveu::loveu: jak zobaczyłam twoje foto, to normalnie strasznie się stęskniłam :placz::placz: Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Jest bardzo ładna i cicho Kunegundziu Ty się nie znasz:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 M&T napisał(a):http://images49.fotosik.pl/7/61ad319240af4618.jpg ślicznie wyszłaś :loveu::loveu: jak zobaczyłam twoje foto, to normalnie strasznie się stęskniłam :placz::placz: dziekuje ale ja tam sie nie zgadzam bo mi sie nie podoba:evil_lol: ja za wami caly czas strasznie tęsknie:placz::placz: ale do listopada juz niedaleko:cool3::cool3: Acctiually napisał(a):Jest bardzo ładna i cicho Kunegundziu Ty się nie znasz:evil_lol: hehe:) ja sie znam Gieniu:eviltong:to ty sie nie znasz bo jestes dużo ładniejsza a mówisz ze brzydko na zdjeciach wychodzisz:eviltong: Quote
M&T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no co ty, bardzo ładne jest! :) noo, szybko minie :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ale ładnie wyszłaś! Bardzo fajna koszulinda :lol:. Reszta zdjęć też super :) Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 e tam wy sie nie znacie:evil_lol: no mam nadzieje:D:D juz prawie tydzien szkoły minął i jeszcze tylko 2 miesiące:D:D tylko szkoda ze w listopadzie będzie juz troche zimno:(ale to nic;) Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 gordonowa napisał(a):Ale ładnie wyszłaś! Bardzo fajna koszulinda :lol:. Reszta zdjęć też super :) dziekuje ale również sie nie zgadzam:evil_lol: a dziekuje moja ulubiona:D dziekuje:) i z tym sie zgodze:D Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe;) a ja lubie patrzec kto byl u mnie:evil_lol: ohydnie:eviltong: co robisz??:D Właśnie Kunegundziu, nie znasz się, bo my i tak uważamy, że pięknie na zdjęciach wychodzisz. :cool3: A u mnie prawie nikt na profil na nk nie wchodzi, to co.. :-( :eviltong: A siedzę na dogo i nk oraz gadam na gadu. :D Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ajajajaj Ty jesteś ładna:loveu: I cicho siedź nie zaprzeczaj bo wszyscy to potwierdzą:) Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Martunia napisał(a):Właśnie Kunegundziu, nie znasz się, bo my i tak uważamy, że pięknie na zdjęciach wychodzisz. :cool3: A u mnie prawie nikt na profil na nk nie wchodzi, to co.. :-( :eviltong: A siedzę na dogo i nk oraz gadam na gadu. :D ja sie znam lepiej niz wy moje piękności:loveu: hehe u mnie tez ale raz na kiedys ktos wejdzie:) ja tez:D:D hehe:) a i ogladam m jak milosc a potem ide sie wykapac i umyc włoski:eviltong: a potem ogladam kube wojewódzkiego:evil_lol: Quote
Recommended Posts