Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj nie tylko ty... ja nie wiem jak jutro wytrzymam w szkole z moją klasą nadodatek...
ale cóz tam rade:) w sumie ich lubie ale ... zobaczymy:evil_lol: a na pierwszej lekcji siedze z moim kolegą:evil_lol:

Posted

my tak mielismy w 2 klasie na koniec ze na wszystkich lekcjach musielismy tak siedziec i bylo jeszcze gorzej niz jak siedzielismy jak chcemy:evil_lol: ja nie wiem czy ci nauczyciele sądza ze chłopak nie potrafi z dziewczyną gadac albo na odwrót:evil_lol:

Posted

To fajnie masz. :) A wiesz, co będzie na technice?
Moim zdaniem to nie tak drogo za kastrację i usunięcie kamienia kosztuje. ;)
O a ja wiem, z jakim kolegą będziesz siedziała! :D Zapomniałam imienia.. Maciek? :cool3: Czy o Dominika Twego chodzi? :evil_lol:
Śliczny kwiatowy Kabiś. :loveu: Pięęęękny mój. :)

Posted

Martunia napisał(a):
To fajnie masz. :) A wiesz, co będzie na technice?
Moim zdaniem to nie tak drogo za kastrację i usunięcie kamienia kosztuje. ;)
O a ja wiem, z jakim kolegą będziesz siedziała! :D Zapomniałam imienia.. Maciek? :cool3: Czy o Dominika Twego chodzi? :evil_lol:
Śliczny kwiatowy Kabiś. :loveu: Pięęęękny mój. :)

heh;)
a nie wiem... pewnie jakies nudy jak zawsze:evil_lol: w pierwszej klasie tez miałam technike i zdawalismy na karte motorowerową ale ja nie zdałam:eviltong::eviltong: i wogóle takie przepisy byly.. a teraz to moja siostra miała w zeszłym roku jakies projekty cos tam nie wiem sama..
no w sumie nie za duzo ale jednak:eviltong:
Oj martuś znasz moich kolegów ale nie zgadłas:eviltong:
Z Romkiem:evil_lol:
Oj nie mój Dominik siedzi z Maksiem:eviltong::evil_lol::evil_lol:
a dziekuje:D
hehe:)

Posted

Ja niedawno książkę z tego przedmiotu przeglądałam i się załamałam. :razz: Macie 2 techniki w tygodniu?
Aaa z Romkiem. :cool3: Ty masz tylu tych przyjaciół. :cool3:
No co Ty, Dominik Cię zostawił? :-o

Posted

Martunia napisał(a):
Ja niedawno książkę z tego przedmiotu przeglądałam i się załamałam. :razz: Macie 2 techniki w tygodniu?
Aaa z Romkiem. :cool3: Ty masz tylu tych przyjaciół. :cool3:
No co Ty, Dominik Cię zostawił? :-o

a mi sie nie chce przegladac ksiazki:P taka mała mam i wogóle.. chyba ze bedzie trzeba nową kupic bo inny nauczyciel wiec moze sie zmienic bo tamta jest od 1kl:)
jedną tylko:)
a no:) hehe:) a no wiez trzeba miec przyjaciół:D :evil_lol: nie no żartuje i tak najbardziej kocham ciebie, Gienie i Hipolicie:) bardziej niz moje kolezanki z klasy:loveu::loveu::loveu:
No zostawił mnie:placz::evil_lol::evil_lol: hehe:eviltong:
A wiesz co mnie najbardziej śmieszy:eviltong: On ma dziewczyne i ona ma tak samo jak ja na imie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
dobre nie?:evil_lol:

Posted

Aha. :eviltong: A my musieliśmy kupować 'Technika-Informatyka dla kl. 1 gim', więc wiesz. :eviltong:
Ooo ale jesteśmy wyróżnione. :loveu: Miło. :loveu:
Ooo no no, jaki zbieg okoliczności. :cool3: A jest do Ciebie podobna? :evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Aha. :eviltong: A my musieliśmy kupować 'Technika-Informatyka dla kl. 1 gim', więc wiesz. :eviltong:
Ooo ale jesteśmy wyróżnione. :loveu: Miło. :loveu:
Ooo no no, jaki zbieg okoliczności. :cool3: A jest do Ciebie podobna? :evil_lol:

heh:) my jeszcze nie wiemy jutro sie dowiemy bo mamy technike:)
no wiesz:D:D
ja was kocham najbardziej na świecie:loveu::loveu::loveu::loveu:
no zbiego okolicznosci:cool3::evil_lol::eviltong: hmm... czy ja wiem raczej nie:eviltong: brzydsza jest:eviltong::eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Aha. ;) A ja mam dwie techniki jutro. :-(
My Ciebie też. :loveu: Przecież i tak nasza czwórka jest najlepsza. :loveu:
Aha. :p

aa:) ja mam jedna na szczęście i w-f;/
i dwa polaki:evil_lol: i w sumie to nie wiem czy mam brac nowy podręcznik bo jeszcze starego nie skonczylismy a ja go juz sprzedałam:evil_lol::eviltong:
no wiadomo:)
no nie żartuje:) ona akurat jest dośc ładna:) tyle ze z piły:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
http://images44.fotosik.pl/6/89d49dd151a47cf5.jpg śliczne. :loveu:
Ale sobie hasa na polu. :)

:loveu::loveu:
no jak zając:evil_lol::evil_lol:
szkoda ze nie miałam do niego dłuższej linki zeby sobie pobiegał bo smycz mu sie haczyła o ziemie... ale przynajmniej nie uciekał za daleko bo miał cięzarek na koncu linki:)
ale smycz troche sie porysała przez badyle na polu...:roll::roll:
musze kupic mu linke:placz: znowu nastepny wydatek:( juz mi kasy powoli brakuje:shake::roll: eh...
a musze sobie spodnie kupic bo wszystkie mam podarte albo za małe:shake:
masakra... dobrze ze mama zapłacila za weta dzisiaj...

Ale tez zdjęcia z pola sa przepiękne:loveu::loveu: ta zieleń trawy mi sie podoba:) slicznie wyszły tylko słonce troszke za mocne bylo co bedzie widac na kolejnych zdjeciach jutro:)