Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Właśnie najgorsze to zacząć się uczyć. Przyzwyczaić mózg do takiego wysiłku Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 oj nie tylko ty... ja nie wiem jak jutro wytrzymam w szkole z moją klasą nadodatek... ale cóz tam rade:) w sumie ich lubie ale ... zobaczymy:evil_lol: a na pierwszej lekcji siedze z moim kolegą:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 no tak z kolega:evil_lol: bez żadych mi tutaj podejrzeń bo to tylko kolega co prawda podobał mi sie kiedys ale to stare dzieje:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 U nas pani wprowadziła taką zasadę na polaku, że dziewczyna musi siedzieć z chłopakiem... :shake: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 my tak mielismy w 2 klasie na koniec ze na wszystkich lekcjach musielismy tak siedziec i bylo jeszcze gorzej niz jak siedzielismy jak chcemy:evil_lol: ja nie wiem czy ci nauczyciele sądza ze chłopak nie potrafi z dziewczyną gadac albo na odwrót:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Jeszcze troszke fotek: buszujący w kwiatach:) kwiatowy pies:evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 początek pola:D:D CDN wieczorkiem:) Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To fajnie masz. :) A wiesz, co będzie na technice? Moim zdaniem to nie tak drogo za kastrację i usunięcie kamienia kosztuje. ;) O a ja wiem, z jakim kolegą będziesz siedziała! :D Zapomniałam imienia.. Maciek? :cool3: Czy o Dominika Twego chodzi? :evil_lol: Śliczny kwiatowy Kabiś. :loveu: Pięęęękny mój. :) Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Martunia napisał(a):To fajnie masz. :) A wiesz, co będzie na technice? Moim zdaniem to nie tak drogo za kastrację i usunięcie kamienia kosztuje. ;) O a ja wiem, z jakim kolegą będziesz siedziała! :D Zapomniałam imienia.. Maciek? :cool3: Czy o Dominika Twego chodzi? :evil_lol: Śliczny kwiatowy Kabiś. :loveu: Pięęęękny mój. :) heh;) a nie wiem... pewnie jakies nudy jak zawsze:evil_lol: w pierwszej klasie tez miałam technike i zdawalismy na karte motorowerową ale ja nie zdałam:eviltong::eviltong: i wogóle takie przepisy byly.. a teraz to moja siostra miała w zeszłym roku jakies projekty cos tam nie wiem sama.. no w sumie nie za duzo ale jednak:eviltong: Oj martuś znasz moich kolegów ale nie zgadłas:eviltong: Z Romkiem:evil_lol: Oj nie mój Dominik siedzi z Maksiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: a dziekuje:D hehe:) Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja niedawno książkę z tego przedmiotu przeglądałam i się załamałam. :razz: Macie 2 techniki w tygodniu? Aaa z Romkiem. :cool3: Ty masz tylu tych przyjaciół. :cool3: No co Ty, Dominik Cię zostawił? :-o Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Martunia napisał(a):Ja niedawno książkę z tego przedmiotu przeglądałam i się załamałam. :razz: Macie 2 techniki w tygodniu? Aaa z Romkiem. :cool3: Ty masz tylu tych przyjaciół. :cool3: No co Ty, Dominik Cię zostawił? :-o a mi sie nie chce przegladac ksiazki:P taka mała mam i wogóle.. chyba ze bedzie trzeba nową kupic bo inny nauczyciel wiec moze sie zmienic bo tamta jest od 1kl:) jedną tylko:) a no:) hehe:) a no wiez trzeba miec przyjaciół:D :evil_lol: nie no żartuje i tak najbardziej kocham ciebie, Gienie i Hipolicie:) bardziej niz moje kolezanki z klasy:loveu::loveu::loveu: No zostawił mnie:placz::evil_lol::evil_lol: hehe:eviltong: A wiesz co mnie najbardziej śmieszy:eviltong: On ma dziewczyne i ona ma tak samo jak ja na imie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: hehe:) dobre nie?:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Aha. :eviltong: A my musieliśmy kupować 'Technika-Informatyka dla kl. 1 gim', więc wiesz. :eviltong: Ooo ale jesteśmy wyróżnione. :loveu: Miło. :loveu: Ooo no no, jaki zbieg okoliczności. :cool3: A jest do Ciebie podobna? :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :eviltong: A my musieliśmy kupować 'Technika-Informatyka dla kl. 1 gim', więc wiesz. :eviltong: Ooo ale jesteśmy wyróżnione. :loveu: Miło. :loveu: Ooo no no, jaki zbieg okoliczności. :cool3: A jest do Ciebie podobna? :evil_lol: heh:) my jeszcze nie wiemy jutro sie dowiemy bo mamy technike:) no wiesz:D:D hehe:) ja was kocham najbardziej na świecie:loveu::loveu::loveu::loveu: no zbiego okolicznosci:cool3::evil_lol::eviltong: hmm... czy ja wiem raczej nie:eviltong: brzydsza jest:eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Haha Kabi jaki buszmen:loveu::evil_lol: Ale miał ciężko pokonać te kwiatki xP Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Aha. ;) A ja mam dwie techniki jutro. :-( My Ciebie też. :loveu: Przecież i tak nasza czwórka jest najlepsza. :loveu: Aha. :p Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tak kabi buszmen dobrze powiedziane:):) hehe:evil_lol: zaraz daje jeszcze reszte fotek na dzisiaj:D:D Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ;) A ja mam dwie techniki jutro. :-( My Ciebie też. :loveu: Przecież i tak nasza czwórka jest najlepsza. :loveu: Aha. :p aa:) ja mam jedna na szczęście i w-f;/ i dwa polaki:evil_lol: i w sumie to nie wiem czy mam brac nowy podręcznik bo jeszcze starego nie skonczylismy a ja go juz sprzedałam:evil_lol::eviltong: no wiadomo:) no nie żartuje:) ona akurat jest dośc ładna:) tyle ze z piły:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To zobaczysz. ;) Weź ten nowy co masz i już. :D Aha rozumiem. :D A jutro lekcje już... :-( Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 no własnie jutro lekcje:(:( FOTKI: CDN:) Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 KONIEC(na dzisiaj reszta jutro) :):):) Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://images44.fotosik.pl/6/89d49dd151a47cf5.jpg śliczne. :loveu: Ale sobie hasa na polu. :) Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Martunia napisał(a):http://images44.fotosik.pl/6/89d49dd151a47cf5.jpg śliczne. :loveu: Ale sobie hasa na polu. :) :loveu::loveu: no jak zając:evil_lol::evil_lol: szkoda ze nie miałam do niego dłuższej linki zeby sobie pobiegał bo smycz mu sie haczyła o ziemie... ale przynajmniej nie uciekał za daleko bo miał cięzarek na koncu linki:) ale smycz troche sie porysała przez badyle na polu...:roll::roll: musze kupic mu linke:placz: znowu nastepny wydatek:( juz mi kasy powoli brakuje:shake::roll: eh... a musze sobie spodnie kupic bo wszystkie mam podarte albo za małe:shake: masakra... dobrze ze mama zapłacila za weta dzisiaj... Ale tez zdjęcia z pola sa przepiękne:loveu::loveu: ta zieleń trawy mi sie podoba:) slicznie wyszły tylko słonce troszke za mocne bylo co bedzie widac na kolejnych zdjeciach jutro:) Quote
dog193 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja jutro zaczynam historią i polskim... Quote
Recommended Posts