Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Martunia napisał(a):No właśnie, dlaczego? :cool3: Tak w ogóle widziałaś dziś Piotrucha? :D To musisz nam te wszystkie foty wkleić! :) Ile ja mam nadrabiania w niektórych galeriach, nie nadążam. :D no wiesz:D:D tak widziałam go dzisiaj:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kurcze a mnie tak zastanawia cały czas czy piotruś ma psa bo jakby miał to bylo by fajnie bo moze na spacerze bym go kiedys spotkała:loveu: albo za rok jak bedziemy jeździć tym samym autobusem do szkoły to kto wie:loveu::cool3: heh:) napewno nie dzisiaj:eviltong::evil_lol:ale juz sie ładuje troche:) tylko fotosik mi sie nie chce wczytac a fotki sie załadowały:( i na photobucket zobacze czy sie załadują bo ostatnio nie chciały.. zobaczymy:) M&T napisał(a):ale Ty jesteś :eviltong: jak babunia :diabloti: no wiem noe:eviltong::evil_lol: ale troche wam dam:) czyli taka niedobra jak ty:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no wiesz:D:D tak widziałam go dzisiaj:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kurcze a mnie tak zastanawia cały czas czy piotruś ma psa bo jakby miał to bylo by fajnie bo moze na spacerze bym go kiedys spotkała:loveu: albo za rok jak bedziemy jeździć tym samym autobusem do szkoły to kto wie:loveu::cool3: heh:) napewno nie dzisiaj:eviltong::evil_lol:ale juz sie ładuje troche:) tylko fotosik mi sie nie chce wczytac a fotki sie załadowały:( i na photobucket zobacze czy sie załadują bo ostatnio nie chciały.. zobaczymy:) O to pewnie dlatego. :cool3: No i fajnie by było, jakby i miał psa, i jeździł z Tobą autobusem. :eviltong: Wszystko jest możliwe. :cool3: To poczekamy na zdjęcia, muszą się wgrać! :) Quote
M&T Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 no niech chociaż będzie to trochę :evil_lol: no przecie mówię, że jak babunia, nie? xD Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Martunia napisał(a):O to pewnie dlatego. :cool3: No i fajnie by było, jakby i miał psa, i jeździł z Tobą autobusem. :eviltong: Wszystko jest możliwe. :cool3: To poczekamy na zdjęcia, muszą się wgrać! :) nom:evil_lol::evil_lol: innego powodu nie ma zebym miała dobry humor:multi::p hehe:) no fajnie by było ale coż... marzenia:eviltong: hehe no to nie wiem czy sie doczekacie bo mi załamują te storny do ładowania zdjec photobucket sie popsuł a fotosik wgrywa wgrane zdjecia od 30 min:( Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 M&T napisał(a):no niech chociaż będzie to trochę :evil_lol: no przecie mówię, że jak babunia, nie? xD to bedzie ale za jakis czas bo mi sie nic nie chce ładowac::placz::placz: no wiem ale tak dla pewnosci sie pytam:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:evil_lol::evil_lol: innego powodu nie ma zebym miała dobry humor:multi::p hehe:) no fajnie by było ale coż... marzenia:eviltong: hehe no to nie wiem czy sie doczekacie bo mi załamują te storny do ładowania zdjec photobucket sie popsuł a fotosik wgrywa wgrane zdjecia od 30 min:( No wreszcie go zobaczyłaś. :) I humor od razu poprawiony. Pomarzyć zawsze można. :cool3: Poczekamy jakoś. :-( Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Martunia napisał(a):No wreszcie go zobaczyłaś. :) I humor od razu poprawiony. Pomarzyć zawsze można. :cool3: Poczekamy jakoś. :-( no nareszcie:):) hhe:) No teraz moge isc do szkoły:multi::multi: no mozna:) i marzen nikt ci nie odbierze:):) juz mam pare:D CDN:) (za chwile jak sie załaduja) Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 kilka które sie juz wgrały: CDN:) (trzeba bedzie poczekac chwile na cdn) Quote
dog193 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Sweet - przezuc sie na imageshack.us - szybko ładuje fotki;) Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ja jestesm zadowolona z photobucata czy jak to sie pisze odrazu wgrywam 80zdjec w ciagu ok 10minut Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 wiesz co ale tam ładuje pojedynczo a ja wole kilka odrazu... narazie fotosik mnie zadowala chociaz jak juz są załadowane i zrobie dla wszystkich ustawienia to długo idzie dzisiaj a zawsze szybko... zaraz dam kolejne:) Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 ewka i haker napisał(a):ja jestesm zadowolona z photobucata czy jak to sie pisze odrazu wgrywam 80zdjec w ciagu ok 10minut a ja byłam zadowolona do czasu... teraz ostatnio jak wgrywam to pisze ze wgrało np. 20 zdjec a tak naprawde wgrały sie zaledwie 4:angryy: denerwujące to jest... Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 łapeczek napisał(a):slicznasty ten twoj potworek ;] ah wiem mój małpiszon jest wspaniały na zdjeciach:eviltong::evil_lol::loveu::diabloti: jego pozycja mnie powaliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Śliczny. :loveu: O co to za pozycja? :D http://images48.fotosik.pl/6/491bc45c95530e85.jpg ale język pokazuje. :D Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Martunia napisał(a):Śliczny. :loveu: O co to za pozycja? :D http://images48.fotosik.pl/6/491bc45c95530e85.jpg ale język pokazuje. :D :loveu: na samolocik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: heh:) fajnie wyszło:D ewka i haker napisał(a):ja sie zmywam papap papa;* Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 jeszcze jedna pozycja na samolocik:evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 CDN:) zaraz ostatnie na dzisiaj 6 zdjec:) Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 0 prywatności, odpocząć mu nie dajesz? :eviltong: Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Martunia napisał(a):0 prywatności, odpocząć mu nie dajesz? :eviltong: hehe:) niestety:eviltong: no cóż okropną ma panią nawet mu nie daje odpocząc:eviltong: a zauważyłas ze prawie na kazdym zdjeciu ma widoczny jęzor:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 KONIEC (na dzisiaj:D) a jutro dam wam troszke tych najlepszy z pola:D ale nie wszystkie bo musze miec jeszcze na wtorek jakies foty:) a i w roku szkolnym bedzie dobrze jak fotki wam dam raz - dwa razy na tydzien.. głównie w weekend.. Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 A no widzę przecież, widzę. Jak Ty go męczysz! :eviltong: :lol: Mizianko dla Kabisia, ja się żegnam! :hand: PS. U mnie edit. :) Quote
Recommended Posts