M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hejka grilluniu kochana :loveu::loveu: też się pytam co u was i cały czas czekam na fotki Rokiego :diabloti: Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Martunia']Co tam u Was? :loveu: a nic nudy:) hehe:) kabi cały dzien wariuje bo pogoda sie troche poprawiła to ciągle chce wychodzic na dwór a ja jestem sadystka i tak szczekał ostatnio ze mnie zdenerwoał to założyłam mu kaganiec i siedział obrazony nawet sie nie ruszył a potem próbował go ściągac:evil_lol: [quote name='M&T']hejka grilluniu kochana :loveu::loveu: też się pytam co u was i cały czas czekam na fotki Rokiego :diabloti: hej babuniu kochana moja:loveu::loveu: a u nas tak jak wyżej:) no juz myslałam ze sie nikt nie zapyta i specjalnie dla was zrobiłam kilka foteczecz rokiemu:) ale kabika tez dam:) hehe:) CDN:) Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jak Kabiś się wyleguje:):loveu: A Roki taki smutny:( oczy mu ropieją czy co Quote
Rahl Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 NO myślałam że już nigdy nie dasz Rokiego ;) Ale jakiś ma smutny wyraz pyska :roll::eviltong:? Oba chłopaki świetnie wyszły :) Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Acctiually']Jak Kabiś się wyleguje:):loveu: A Roki taki smutny:( oczy mu ropieją czy co no bo kabi to leniwiec kanapowy:evil_lol::eviltong: no niestety:( no troche mu ropieją dzisiaj i tak miał mało tej ropki... [quote name='gordonowa']NO myślałam że już nigdy nie dasz Rokiego ;) Ale jakiś ma smutny wyraz pyska :roll::eviltong:? Oba chłopaki świetnie wyszły :) no widzisz jaką wam niespodzianke zrobiłam:D heh:) no ma troche:( ale cóż... starosc nie radośc... dziekuje:):) Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a nic nudy:) hehe:) kabi cały dzien wariuje bo pogoda sie troche poprawiła to ciągle chce wychodzic na dwór a ja jestem sadystka i tak szczekał ostatnio ze mnie zdenerwoał to założyłam mu kaganiec i siedział obrazony nawet sie nie ruszył a potem próbował go ściągac:evil_lol: No wiesz co. :D Ale mu karę wymyśliłaś. :eviltong: Śliczny mój Kabiś. :) I coś chyba smutny Rokiś. :( Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Martunia napisał(a):No wiesz co. :D Ale mu karę wymyśliłaś. :eviltong: Śliczny mój Kabiś. :) I coś chyba smutny Rokiś. :( hehe:) no co za szczekanie cały dzien musi byc kara:eviltong: nie no żartuje ale juz mnie zdenerwował wtedy... a tak to niech sobie szczeka :) dziekuje:) no jak zawsze niestety:( Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) no co za szczekanie cały dzien musi byc kara:eviltong: nie no żartuje ale juz mnie zdenerwował wtedy... a tak to niech sobie szczeka :) dziekuje:) no jak zawsze niestety:( Aha. :) No biedak, jaką on ma straszną panią. :eviltong: Żeby szczekać mu nie pozwalała. :eviltong: Biedny. :-( A wychodzicie z nim na spacery? Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 a czemu Roki taki smutny? :placz::placz: on w ogóle wychodzi z klatki? :hmmmm: Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :) No biedak, jaką on ma straszną panią. :eviltong: Żeby szczekać mu nie pozwalała. :eviltong: Biedny. :-( A wychodzicie z nim na spacery? no wiem okropna jestem dla niego:evil_lol::evil_lol: ale cóż... hehe:) no:( wiesz co dziadek chyba ale ok.5 rano... Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 M&T napisał(a):a czemu Roki taki smutny? :placz::placz: on w ogóle wychodzi z klatki? :hmmmm: nie wiem juz taki jest pewnie ze wychodzi Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Aha... smutny trochę. :-( A tak to co u Ciebie i Kabisia? Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 nom:( a jak juz mówiłam u mnie nudy a kabi wariuje i szczeka :evil_lol: hehe:) a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Wymiziaj Kabisia ode mnie. :) A u mnie dobrze. Nic szczególnego. ;) Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 wymiziany:):) heh:) kurcze juz za dwa dni niecałe do szkoły:(:( na samą mysl odechciewa mi sie wszystkiego.. i na dzien dobry na drugiej lekcji fizyki kartkówka:(:( Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Nie martw się, jakoś pójdzie. Myślę, że pani da Wam spokój, bo dopiero co były wakacje i od razu nie powinno być kartkówek. :razz: Też nie chcę tam wracać. :( Dziś można się ostatni raz wyspać przed szkołą. Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Tofisiu pewnie ze wychodzi:D nie siedzi tam caly czas chcociaz jemu to chyba i tak obojetne bo jest stary i te chore lapy ma ze ruszac mu sie nawet nie chce... Martus o nie znasz tej pani nie da spokoju moja siostra rok temu tez tak miała:evil_lol: ja tez nie:(:( ja sie nie wyspie bo jutro do koscioła na 10.... Quote
ewka i haker Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ale biedak z tego rokiego co mu sie stalo w lape oczy takie brzydkie ile ona ma lat?? on nie jest chory na cos a ja tez nie chhce isc ale w srode jade na wycieczke Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ada a Ty jaki piórnik masz?:D Wiem wali mi ale ja mam manie na piórniki z psami xP Quote
Recommended Posts