Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 KONIEC:):) PS. przepraszam za te fotki takie szarawe ale robiłam bez lampy i musiałam rozjasnic co dało efekt jaki widac... ale przynajmniej macie wiecej fotek:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Kabis to dziewczynka , Kabis to dziewczynka! :wysmiewacz: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://images46.fotosik.pl/6/3b6026dd13aa5903.jpg śliczny Kabiś :loveu: a ja cały czas czekam na Rokiego.. :cool3: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Kabis to dziewczynka , Kabis to dziewczynka! :wysmiewacz: ale śmieszne:evil_lol::evil_lol: oczu mu nie widac tak zarósł ale za tydzien idzie do fryzjera:) kurcze ale mam teraz wydatków na niego... ostatnio 22 za obroze teraz 25 za adresówki.. ale przynajmniej juz bede miała z głowy adresówki bo 2 zamówiłam odrazu:):) [quote name='M&T']http://images46.fotosik.pl/6/3b6026dd13aa5903.jpg śliczny Kabiś :loveu: a ja cały czas czekam na Rokiego.. :cool3: dziekuje:D no dobra bedzie niedługo moze jutro jak nie bedzie padac.. bo zdjecia nie wyjda w deszcz i mi aparat zamoknie.. Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 kokardka mi sie zgubiła i dlatego ma spinkę:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O ale ma Kabiś fajną spineczkę! :D Śliczny mój. :loveu: Co słychać? :) Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ale śmieszne:evil_lol::evil_lol: oczu mu nie widac tak zarósł ale za tydzien idzie do fryzjera:) kurcze ale mam teraz wydatków na niego... ostatnio 22 za obroze teraz 25 za adresówki.. ale przynajmniej juz bede miała z głowy adresówki bo 2 zamówiłam odrazu:):) dziekuje:D no dobra bedzie niedługo moze jutro jak nie bedzie padac.. bo zdjecia nie wyjda w deszcz i mi aparat zamoknie.. bo moje .. :evil_lol::evil_lol: . aha :) . heh :eviltong: . a ja czekam kiedy w koncu laskawie wstaniesz rano i pojdziesz z twoim dziadkiem i z Rokim na spacer , juz nam to dawno obiecalas :mad: . Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Martunia napisał(a):O ale ma Kabiś fajną spineczkę! :D Śliczny mój. :loveu: Co słychać? :) heh:) moja:D a nudno chyba zaraz pojade z mama na poczte wyslac filmy ze zlotu i zrobic przelew:D hehe;) Martynia&Pusio napisał(a):bo moje .. :evil_lol::evil_lol: . aha :) . heh :eviltong: . a ja czekam kiedy w koncu laskawie wstaniesz rano i pojdziesz z twoim dziadkiem i z Rokim na spacer , juz nam to dawno obiecalas :mad: . hehe:) nie pójde bo nie chce mi sie wstawac tak wczesnie:evil_lol: ale w poniedziałek moze pojde z rokim i tatą do weta na szczepienie wiec moze beda fotki jak nie bedzie padac i tata nie bedzie mocno krzyczał ze robie mu zdjecia:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No no jaką Kabiś ma spineczkę:) Fajnie w niej wygląda:loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): hehe:) nie pójde bo nie chce mi sie wstawac tak wczesnie:evil_lol: ale w poniedziałek moze pojde z rokim i tatą do weta na szczepienie wiec moze beda fotki jak nie bedzie padac i tata nie bedzie mocno krzyczał ze robie mu zdjecia:evil_lol: :cool3: . łożesz Ty!. Poczekaj ino rok.. wtedy dam Ci popalić!. :mad: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Acctiually']No no jaką Kabiś ma spineczkę:) Fajnie w niej wygląda:loveu: nom:D fajna nie??:D bo moja:diabloti::eviltong::evil_lol: [quote name='Martynia&Pusio']:cool3: . łożesz Ty!. Poczekaj ino rok.. wtedy dam Ci popalić!. :mad: oj tam nie boje sie ciebie:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 bo on sie denerwuje jak robie psom zdjecia:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ee nie że Twoja tylko że na Kabim:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 ej no wiesz co.. ale grdyby to nie byla moja spinka to by nie wygladał tak ładnie:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Aha no to fajnie. :) A u mnie obiecana notka. Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a ja własnie wrociłam z poczty gdzie wysłałam 3 listy do dziewczyn z płytami ze zlotu i zrobiłam przelew za ID kabiego:) a do ciebie martus wyśle innym razem ten flmik bo zabrakło mi takich kopert i znaczków:(:( chyba ze któraś z dziewczyn wysle do asi i ona ci pozyczy filmik:) Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Aha ok. :) Nie musicie mi wysyłać. ;) I tak skoro tylko tam się nagrywali to co. :D Niepotrzebne. ^^ I tka mnie tam nie było. :D Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 nom..:) jak nie chcesz to nie no ale moze asia ci pozyczy do obejrzenia jak któras jej wysle:) i jej oddasz:) bo blisko w sumie mieszkacie wiec wiesz:) no ale za rok bedziesz mam nadzieje:D Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No tak nie za bardzo, bo po co. :eviltong: Postaram się. :) Quote
Recommended Posts