Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Martunia napisał(a):A jak go rozśmieszał? :cool3: Hmm... no wiesz, wszystko jest możliwe, a może Ci się nie wydawało? :cool3: A no to go wieczorkiem zobaczysz. :) U mnie nic ciekawego. :eviltong: Kurczę, przed chwilką znowu chyba po raz setny tym miesiącu mi się edycja przełączyła na html i muszę tu tylko html używać np. do buziek i entera. :angryy: A już 3 dni był spokój. heh:P śmiał sie do niego:P A mi sie napewno wydawało:P Po za tym mógł patrzeć sie na brata bo siedział akurat przedemną;/ pech... i tak na mnie nie zwraca uwagi wiec wiesz..:(:(:( trudno sie mówi:(:( Jak ci sie przełancza na html? mi sie nic takiego nie dzieje;P Martunia napisał(a):A co do nowego bannerka [kurczę, nawet edytować posta nie mogę, a jak cytuję to mi html wyskakuje :angryy] to oba są śliczne. :loveu: Nie wiem, który wybrać... Hmm może 1. :) Ok to jeden glos na 1:D heh:P Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:P śmiał sie do niego:P A mi sie napewno wydawało:P Po za tym mógł patrzeć sie na brata bo siedział akurat przedemną;/ pech... i tak na mnie nie zwraca uwagi wiec wiesz..:(:(:( trudno sie mówi:(:( Jak ci sie przełancza na html? mi sie nic takiego nie dzieje;P Ok to jeden glos na 1:D heh:P Aha. :) E tam, może akurat się patrzył na Ciebie, nic nie wiadomo. :D Sama nie wiem. :(Od jakiegoś czasu zaczęło mi się przełączać na html, teraz jak cytuję to mi się html włącza i same img src jak jest jakaś buźka. Zresztą wiesz o co mi chodzi, bo Ty umiesz tworzyć html. ;) I muszę pisać html'em, jak chcę enter użyć albo buźki wstawić. A no i nie mogę edytować posta, jak się pomylę czy co. :angryy: Bardzo denerwujące to jest. A już przez 3 dni miałam spokój... Quote
Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :) E tam, może akurat się patrzył na Ciebie, nic nie wiadomo. :D Sama nie wiem. :(Od jakiegoś czasu zaczęło mi się przełączać na html, teraz jak cytuję to mi się html włącza i same img src jak jest jakaś buźka. Zresztą wiesz o co mi chodzi, bo Ty umiesz tworzyć html. ;) I muszę pisać html'em, jak chcę enter użyć albo buźki wstawić. A no i nie mogę edytować posta, jak się pomylę czy co. :angryy: Bardzo denerwujące to jest. A już przez 3 dni miałam spokój... nom:) ale ja i tak wiem ze nie na mnie sie patrzył:P heh:) takie mam przeczucie:( dziwne takie;/ mi sie tak nie robi:P na którą idziesz do święconki jutro??:D Ja chyba na 15:) ale nie wiem jeszcze;) A co robisz? Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) ale ja i tak wiem ze nie na mnie sie patrzył:P heh:) takie mam przeczucie:( dziwne takie;/ mi sie tak nie robi:P na którą idziesz do święconki jutro??:D Ja chyba na 15:) ale nie wiem jeszcze;) A co robisz? E tam. ;) I tak kiedyś pewnie na Ciebie uwagę zwróci. :D No to fajnie Ci. :angryy: Strasznie mnie to denerwuje. Aha. ;) A ja też jeszcze dokładnie nie wiem, ale gdzieś około południa. ;) Ja siedzę na DGM. :lol: Hahaha. :D Cały dzień. ;) Quote
Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Martunia napisał(a):E tam. ;) I tak kiedyś pewnie na Ciebie uwagę zwróci. :D No to fajnie Ci. :angryy: Strasznie mnie to denerwuje. Aha. ;) A ja też jeszcze dokładnie nie wiem, ale gdzieś około południa. ;) Ja siedzę na DGM. :lol: Hahaha. :D Cały dzień. ;) może kiedys;P hehe;P zobaczy sie:) ja chciałam na 13 iśc ale stwierdziłam ze musze włosy umyc, o 13.20 jest YCD powtórka bo nie oglądałam i musze zobaczyć:) No ja tez na dgm siedze:P ale nie cały dzień:P:P powoli zbliża sie powrót do szkoły znowu;/;/;/ Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Niech ktoś zagłosuje na bannerki ! :D xxSweetGirl93xx napisał(a):może kiedys;P hehe;P zobaczy sie:) ja chciałam na 13 iśc ale stwierdziłam ze musze włosy umyc, o 13.20 jest YCD powtórka bo nie oglądałam i musze zobaczyć:) No ja tez na dgm siedze:P ale nie cały dzień:P:P powoli zbliża sie powrót do szkoły znowu;/;/;/ Aha. ^^ Co Ty, YCD nie oglądałaś? :eviltong: Myślałam, że tak, o ile się nie mylę. :D No, ale widocznie sie mylę. ;) No a ja cały dzień (no może prawie ;)). Ty mi nawet o nij nie przypominaj ! :( Jeszcze sie muszę uczyć itd, jak narazie niczego do szkoły nie robiłam, a trochę tego mam... Quote
Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ^^ Co Ty, YCD nie oglądałaś? :eviltong: Myślałam, że tak, o ile się nie mylę. :D No, ale widocznie sie mylę. ;) No a ja cały dzień (no może prawie ;)). Ty mi nawet o nij nie przypominaj ! :( Jeszcze sie muszę uczyć itd, jak narazie niczego do szkoły nie robiłam, a trochę tego mam... Nie nie ogladałam:P bo ogladałam Asterixa i Obelixa:D:D hehe:) ja tylko troszke:P No dobra nie bede przypominac juz:P ja mam w sumie to chyba nic ale musze popatrzec potem jeszcze:P hehe:) co powiesz?? Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nie nie ogladałam:P bo ogladałam Asterixa i Obelixa:D:D hehe:) ja tylko troszke:P No dobra nie bede przypominac juz:P ja mam w sumie to chyba nic ale musze popatrzec potem jeszcze:P hehe:) co powiesz?? O a jaka część? :cool3: A ja cały dzień. ;) Chyba tylko ja tak jestem od tego uzależniona. :lol: Aha. ;) Ja muszę czytać na kwiecień 'Syzyfowe prace'. :shake: A nie wiem. :D Quote
Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Martunia napisał(a):O a jaka część? :cool3: A ja cały dzień. ;) Chyba tylko ja tak jestem od tego uzależniona. :lol: Aha. ;) Ja muszę czytać na kwiecień 'Syzyfowe prace'. :shake: A nie wiem. :D Tą ostanią:P hehe:) ale ciiii:P heh:) ja tez jestem uzależniona:D:D ale moze troszke mniej:P oj współczuje ja tego nie czytam w 2 klasie:P hehe:) co powiesz jeszcze:P nudzi mi sie;p Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Tą ostanią:P hehe:) ale ciiii:P heh:) ja tez jestem uzależniona:D:D ale moze troszke mniej:P oj współczuje ja tego nie czytam w 2 klasie:P hehe:) co powiesz jeszcze:P nudzi mi sie;p Ok, nic nikomu nie mówię. :eviltong: No na pewno troszkę mniej. :eviltong: Ja to strasznie. :D Lepiej nie gadać. ;) Dzięki za współczucia. :eviltong: Mnie też. :D Nie wiem, co jeszcze powiedzieć. :p Quote
Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Martunia']Ok, nic nikomu nie mówię. :eviltong: No na pewno troszkę mniej. :eviltong: Ja to strasznie. :D Lepiej nie gadać. ;) Dzięki za współczucia. :eviltong: Mnie też. :D Nie wiem, co jeszcze powiedzieć. :p heh:) ton dobrze:):) ;p heh:) ja własnie zrobiłam kilka ogłoszeń dla szczeniaczków które znalazła emdzilek i izabela124 i idą jutro do nich..:) link do watku na dgm: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108115 :):) ide zaraz sobie;P hehe:) niestety:(:( Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) ton dobrze:):) ;p heh:) ja własnie zrobiłam kilka ogłoszeń dla szczeniaczków które znalazła emdzilek i izabela124 i idą jutro do nich..:) link do watku na dgm: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108115 :):) ide zaraz sobie;P hehe:) niestety:(:( O to zaraz na tą stronkę wejdę. ;) Eeejjj gdzie idziesz? :eviltong: ie zostawiaj mnie tutaj samej! :D Quote
Sweet Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Martunia napisał(a):O to zaraz na tą stronkę wejdę. ;) Eeejjj gdzie idziesz? :eviltong: ie zostawiaj mnie tutaj samej! :D oki:D:D heh:P musze niestety:P nawet nie wykapana jeszcze jestem:P a woda mi zaraz ostygnie;P hehe:) To do juterka:*:* Dobranoc;*:*:* Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Szkoda. :eviltong: :( No to do jutra. :buzi: I dobranoc. :D :buzi: Quote
Sweet Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko gadulo :) Witam witam:D:D hihi:):) Co tam u was??:D:D Quote
Sweet Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Witanko. :hand: A co tam u Was? :cool3: Witam witam:D:D hihi;) a u nas dobrze;P po staremu:P hehe:) No ogólnie to nudy:) na która byłas na święconce??:D i co u ciebie?? Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Witam witam:D:D hihi;) a u nas dobrze;P po staremu:P hehe:) No ogólnie to nudy:) na która byłas na święconce??:D i co u ciebie?? Byłam na 12.00. :eviltong: A Ty? :cool3: I co tam u Kabisia? :D U mnie nic ciekawego. :cool3: Quote
Sweet Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Byłam na 12.00. :eviltong: A Ty? :cool3: I co tam u Kabisia? :D U mnie nic ciekawego. :cool3: Aaa:) ja byłam na 15:P wczesniej mi sie nie chciało i ogladałam YCD:D:D A u Kabilka dobrze:):) U mnie tez:P Co robisz?? Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Aha. :D A ja jestem na DGM (hahahah :lol:) i oglądam HP na tvn'ie. ;) :D Co prawda, oglądałam to ze 100 razy, ale co tam. :D A Ty? :cool3: Quote
Sweet Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :D A ja jestem na DGM (hahahah :lol:) i oglądam HP na tvn'ie. ;) :D Co prawda, oglądałam to ze 100 razy, ale co tam. :D A Ty? :cool3: Ja dopiero teraz odp bo byłam na kawie z rodzicami i dziadkami:) No tez oglądałam HP:P hehe:) dużo razy bo moja siora to lubiła bardzo:P :) A niedługo urodzinki kabisia:D:D hihi:) Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ja dopiero teraz odp bo byłam na kawie z rodzicami i dziadkami:) No tez oglądałam HP:P hehe:) dużo razy bo moja siora to lubiła bardzo:P :) A niedługo urodzinki kabisia:D:D hihi:) Aha. ;) No to fajnie musiało być. :D A ja teraz Milionerów oglądam. :eviltong: Ja też kiedyś szalałam za HP. :eviltong: Teraz, jak już wszystkie części przeczytałam i obejrzałam te, co były, to już mi się znudził. :lol: O a kiedy ma urodzinki mój Kabisiek? :D Quote
Sweet Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ;) No to fajnie musiało być. :D A ja teraz Milionerów oglądam. :eviltong: Ja też kiedyś szalałam za HP. :eviltong: Teraz, jak już wszystkie części przeczytałam i obejrzałam te, co były, to już mi się znudził. :lol: O a kiedy ma urodzinki mój Kabisiek? :D Nom:) hehe;p milonerzy sa nudni:P:P hehe:) mi juz dawno sie znudził HP:P:P hehe:) A kabis na urodzinki 2 kwietnia:D:D hih:) jeszcze 1,5 godz bede sie szykowac do koscioła na 21:P:P hehe:) Quote
Recommended Posts