Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No nie wiem własnie ale nie zauwazyłam:evil_lol: a moze ty jej powiesz o moim problemie bo ja sie wstydze:oops::oops::evil_lol::diabloti: Oj jak dobrze miec Gienie:) :D juz sie nie moge doczekac kiedy załoze mu krówki:) heh:) Jak możesz się jej wstydzić?! :shake: Przecież to nasza Gienia, a nie ktoś obcy. :eviltong: Oj tak, dobrze dobrze. :D Ona jest niezawodna. :cool3: No ślicznie na pewno będzie w nich wyglądał. :) Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Oj Kunegundziu wstydzić się mnie no wiesz nie spodziewałam sie... Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Fajny komplecik :loveu: . Asia mi opowiedziala o tym Sweet :evil_lol: . Ja tez zamawiam sobie od ciebie komplecik :loveu::loveu: . zdjecia z naszej galerii :razz: . banerek takiej wielkosci jak twój :) . dziekuje:loveu:sweetaśny:D a co ci powiedziała?:D:evil_lol::diabloti: dobrze:) tobie tez zrobie:D heh:) moze nawet jutro:) oki:D Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='ewka i haker']ok czyli zamowic u?? tak zamów U:) i przeslij mi na PW potrzebne rzeczy do przelewu:) kolega sie tym zajmie:D:D hehe:) [quote name='Acctiually']Oj Kunegundziu wstydzić się mnie no wiesz nie spodziewałam sie... nie ciebie tylko mojego problemu:roll::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):dziekuje:loveu:sweetaśny:D a co ci powiedziała?:D:evil_lol::diabloti: dobrze:) tobie tez zrobie:D heh:) moze nawet jutro:) oki:D hehe :D . ze Olek sie na ciebie uwzial... :cool3:i ze wszyscy potem zartowali ze sweet :evil_lol: to czekam na komplecik jutro :) . Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ale i tak to dal mnie szok...przecież my wszystkie się kochamy a tu się wstydzisz czyżbyś przestała nam ufać i nas kochać:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No jak tak możesz, Kunegundo! Nie spodziewałam się tego po Tobie.. :shake: Tak w ogóle znowu mnie ominęłaś. Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):hehe :D . ze Olek sie na ciebie uwzial... :cool3:i ze wszyscy potem zartowali ze sweet :evil_lol: to czekam na komplecik jutro :) . Masz niewyparzony język :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hehe :D . ze Olek sie na ciebie uwzial... :cool3:i ze wszyscy potem zartowali ze sweet :evil_lol: to czekam na komplecik jutro :) . heh:) tak bardzo spodobał sie mój nick:eviltong::evil_lol: i potem juz wszystko było Sweet:eviltong::evil_lol: no ale gdyby nie ja nie bylo by sweet historii zlotu:D ok:D cos jutro wymysle:) [quote name='Acctiually']Ale i tak to dal mnie szok...przecież my wszystkie się kochamy a tu się wstydzisz czyżbyś przestała nam ufać i nas kochać:evil_lol: No ale miec taki problem jak ja to mozna sie wstydzic... ja wam ufam i was kocham ale bałam sie ze mnie odrzucicie przez mój problem:(:roll: Juz musze leciec dziewczynki moje kochane:(:( DOBRANOC:(:( Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 My Cię kochamy i obojętnie jaki byś miała problem będziemy Cię kochać i nie odrzucimy!!!!! Dobranoc:* Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No i po raz kolejny pod rząd!!! :razz: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martunia']Jak możesz się jej wstydzić?! :shake: Przecież to nasza Gienia, a nie ktoś obcy. :eviltong: Oj tak, dobrze dobrze. :D Ona jest niezawodna. :cool3: No ślicznie na pewno będzie w nich wyglądał. :) nie jej tylko mojego problemu:( no wiem przeciez nasza kochana Gieńka:) dobrze zaufam ci:) no zobaczymy:D [quote name='Martunia']No jak tak możesz, Kunegundo! Nie spodziewałam się tego po Tobie.. :shake: Tak w ogóle znowu mnie ominęłaś. oj no przepraszam Juz nie:eviltong: [SIZE=4]DOBRANOC:( Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 juz sie pogubiłam komu odpisałam:D tez was kocham wszystkie i nie odpisuje na to co nad tym postem:evil_lol: Gieniu:) kocham was jeszce bardziej:D:D:loveu: Teraz juz naprawde DOBRANOC:* Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):juz sie pogubiłam komu odpisałam:D tez was kocham wszystkie i nie odpisuje na to co nad tym postem:evil_lol: Gieniu:) kocham was jeszce bardziej:D:D:loveu: Teraz juz naprawde DOBRANOC:* no i poszla :-( . wiesz .. jak moglas mnie opuscic . :-( Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nie jej tylko mojego problemu:( no wiem przeciez nasza kochana Gieńka:) dobrze zaufam ci:) no zobaczymy:D oj no przepraszam Juz nie:eviltong: No ja myślę. ^^ Bardzo dobrze, teraz masz się Gienki słuchać. :D [quote name='xxSweetGirl93xx']juz sie pogubiłam komu odpisałam:D tez was kocham wszystkie i nie odpisuje na to co nad tym postem:evil_lol: Gieniu:) kocham was jeszce bardziej:D:D:loveu: Teraz juz naprawde DOBRANOC:* I na moje fochy też? :-( A Gercię też kochasz? :-( Dobranoc... Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Masz niewyparzony język :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Sama masz niewyparzony jęzor :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: . Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Sama masz niewyparzony jęzor :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: . kto to pisze :siara: Ej a dlaczemu ja nie mam jeszcze swojej imienio-ksywki :placz:?:mad: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):no i poszla :-( . wiesz .. jak moglas mnie opuscic . :-( nie poszłam tylko napisałam bo myslałam ze jak tata przyjdzie to bede musiala konczyc a tu o dziwo nic nie mówił:eviltong: Martunia napisał(a):No ja myślę. ^^ Bardzo dobrze, teraz masz się Gienki słuchać. :D I na moje fochy też? :-( A Gercię też kochasz? :-( Dobranoc... ok:) heh:) co na twoje fochy tez??:D Gercie tez kocham:loveu::loveu: Martynia&Pusio napisał(a):Sama masz niewyparzony jęzor :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: . hehe:) nie kłócić sie:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Na moje fochy też nie odpiszesz? :-( No nie wiem.... :placz: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 nie:evil_lol: moze jutro:) oj no kocham cie:loveu: ale teraz juz musze isc sobie :(:( DOBRANOC MOJE KOCHANE:*:*:*:( Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):kto to pisze :siara: Ej a dlaczemu ja nie mam jeszcze swojej imienio-ksywki :placz:?:mad: oj .. zle z Toba .. juz nawet nie wiesz z kim piszesz :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . xxSweetGirl93xx napisał(a):nie poszłam tylko napisałam bo myslałam ze jak tata przyjdzie to bede musiala konczyc a tu o dziwo nic nie mówił:eviltong: Gercie tez kocham:loveu::loveu: hehe:) nie kłócić sie:evil_lol: :multi::multi: a mnie kochasz?:loveu: alez my sie wcale nie klocimy :cool1: Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):oj .. zle z Toba .. juz nawet nie wiesz z kim piszesz :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . Oooż Ty :mad::mad: :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ty nie masz imienio ksywki bo tylko 4 babcie mają bo się kochają już od łuchu:P Itd itd i tylko my 4 jesteśmy takie babciowe:P Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Acctiually']Ty nie masz imienio ksywki bo tylko 4 babcie mają bo się kochają już od łuchu:P Itd itd i tylko my 4 jesteśmy takie babciowe:P to takie buuty :placz::placz: Quote
Recommended Posts