Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ;) U mnie niedawno śnieg się już potopił, nie widzę ani jednego płatka śniegu. Niestety został po tym duże ślady, bo kałuże... Teraz jest słonecznie (przynajmniej jak narazie). Ja też się woisny nie mogę doczekać. :) I cały czas jak wyjdę na dwór to się zachwycam tymi pąkami, które niektóre są już rozwinięte, i tymi małymi krokusami i jeszcze nierozwiniętymi łodygami. :loveu: Już sobie wyobrażam, jak pięknie będzie. :) Ogólnie cały dzień siedzę na DGM rzecz jasna. :D A co u Was? U mnie jeszcze jest:P ale pogoda sie ładniejsza robi:)) Ja tez chce juz wiosne albo lato:D:D :):) hih:):) u mnie tak pomalusiu widac wiosne dopiero:( No wiosna jest piękna niby od jutra sie zaczyna a tu śnieg;/ Ja tez;P i robie jeszcze Isi szablon na bloga:):) A jakie plany na świeta?? (wiem ze juz pytałam ale moze juz masz jakies:)) Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Żegnam wszystkich:) Wróce ok.20:P:P hehe do zobaczenia;) Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):U mnie jeszcze jest:P ale pogoda sie ładniejsza robi:)) Ja tez chce juz wiosne albo lato:D:D :):) hih:):) u mnie tak pomalusiu widac wiosne dopiero:( No wiosna jest piękna niby od jutra sie zaczyna a tu śnieg;/ Ja tez;P i robie jeszcze Isi szablon na bloga:):) A jakie plany na świeta?? (wiem ze juz pytałam ale moze juz masz jakies:)) U mnie już zachodzi słońce, ale zimno na dworze jest. A ja już chcę wakacje. :eviltong: No jutro kalendarzowa wiosna, ale za oknami jej jakoś nie widać, widać raczej zimę. :eviltong: Więcej śniegu na wiosnę niż w zimie jest. :roll: A no to fajnie. :) Plany? Spędzę w domu. :) I przygotowania trwają. :D A u Was? Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):U mnie już zachodzi słońce, ale zimno na dworze jest. A ja już chcę wakacje. :eviltong: No jutro kalendarzowa wiosna, ale za oknami jej jakoś nie widać, widać raczej zimę. :eviltong: Więcej śniegu na wiosnę niż w zimie jest. :roll: A no to fajnie. :) Plany? Spędzę w domu. :) I przygotowania trwają. :D A u Was? Małpa;P tak późno mi odpisac:P mnie nie było bo byłam w kościółku:D:D No pewnie ze fajnie:P zamiast zajączków bedą bałwany:D: A ja tez w domu spedze swieta:) No ja jutro z babcią pieke ciasta:D:D A jak już mówiłam wrociłam z koscioła godzinke temu:P jak przyszłam to kabi sie cieszył a ja go zostawiłam bo poszłam do babci i dziadka troche z nimi powiedziec i biedak pod schodami czekał na mnie:P smutno mu samemu było:( ale potem sie cieszył:):) Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Małpa;P tak późno mi odpisac:P mnie nie było bo byłam w kościółku:D:D No pewnie ze fajnie:P zamiast zajączków bedą bałwany:D: A ja tez w domu spedze swieta:) No ja jutro z babcią pieke ciasta:D:D A jak już mówiłam wrociłam z koscioła godzinke temu:P jak przyszłam to kabi sie cieszył a ja go zostawiłam bo poszłam do babci i dziadka troche z nimi powiedziec i biedak pod schodami czekał na mnie:P smutno mu samemu było:( ale potem sie cieszył:):) Aha. :) No fajnie. :eviltong: Bałwany na Wielkanoc? :lol: A no to bardzo fajnie. :) No wiesz, jak Ty tak mogłaś. :shake: Kabisia zostawić pod schodami... A on się chciał z Tobą przywitać! No wiesz, obrażam się na Ciebie. :eviltong: Biedak, tak mu musiało być smutno... :-( Aż mi samej się robi na samą myśl. Okropna jesteś. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :) No fajnie. :eviltong: Bałwany na Wielkanoc? :lol: A no to bardzo fajnie. :) No wiesz, jak Ty tak mogłaś. :shake: Kabisia zostawić pod schodami... A on się chciał z Tobą przywitać! No wiesz, obrażam się na Ciebie. :eviltong: Biedak, tak mu musiało być smutno... :-( Aż mi samej sie robi. Obrażam się. :eviltong: no;p bedziemy bałwany lepic niedługo:P hehe:) No mogłam go zostawic;P Bo on juz sie przywitał a zawsze jak ktos pójdzie do góry to tak czeka... bo on tam nie moze wchodzic i sie boi wejść:P hehe:) Nie obrażaj sie:(:(:(:( Bo będe płakac:(:(:(:( Bylas w kościólku dzisiaj??:D Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no;p bedziemy bałwany lepic niedługo:P hehe:) No mogłam go zostawic;P Bo on juz sie przywitał a zawsze jak ktos pójdzie do góry to tak czeka... bo on tam nie moze wchodzic i sie boi wejść:P hehe:) Nie obrażaj sie:(:(:(:( Bo będe płakac:(:(:(:( Bylas w kościólku dzisiaj??:D Taak, wcześniej było mało śniegu w zimie i w ogóle lepić nie można było, a teraz, na początku wiosny, można (choć u mnie śnieg już się stopił). Aha... :( Biedaczek. :( Jak go tak samego mogłaś zostawić? No dobra, nie obrażam się. :) Pod warunkiem, że już tak nie będziesz mojemu biednemu Kabisiowi robić. :D A właśnie, spotkałaś.. wiesz... ? :eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):Taak, wcześniej było mało śniegu w zimie i w ogóle lepić nie można było, a teraz, na początku wiosny, można (choć u mnie śnieg już się stopił). Aha... :( Biedaczek. :( Jak go tak samego mogłaś zostawić? No dobra, nie obrażam się. :) Pod warunkiem, że już tak nie będziesz mojemu biednemu Kabisiowi robić. :D A właśnie, spotkałaś.. wiesz... ? :eviltong: No u mnie tez juz sie topi;/ kałuże posostały po marzeniach o bałwanku:P No dobrze obiecam:):) No pewni że tak:D:D hihi:) Nawet sie patrzył na mnie:D:D:D: hih:) juz w niedziele tez:) hehe:) Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No u mnie tez juz sie topi;/ kałuże posostały po marzeniach o bałwanku:P No dobrze obiecam:):) No pewni że tak:D:D hihi:) Nawet sie patrzył na mnie:D:D:D: hih:) juz w niedziele tez:) hehe:) Oj. :( A tak chciałam go ulepić. :eviltong: No to w takim razie się nie obrażam. :D Ooo. :D No mówiłam, że zwróci na Ciebie uwagę! :cool3: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):Oj. :( A tak chciałam go ulepić. :eviltong: No to w takim razie się nie obrażam. :D Ooo. :D No mówiłam, że zwróci na Ciebie uwagę! :cool3: No i nasze pleny legły w gruzach:( nie bedzie bałwanka:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: No to dobrze ze sie nie obrażasz:):) bardzo sie ciesze:) Bo jakbys sie obraziła to nie wiem co bym zrobiła:) Nom:D przynajmniej mi sie wydawało ze sie patrzy:P a kto by sie nie patrzył na jakąs nienormalna dziewczyne co sie na ciebie co tydzień patrzy:P hehe:) A co powiesz?? Quote
Atkaaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 u nas mozesz ulepic bałwanka :D Chodź zobacz ile śniegu! Zapraszam :D Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Atkaaaa napisał(a):u nas mozesz ulepic bałwanka :D Chodź zobacz ile śniegu! Zapraszam :D Fajnie macie:) ja chce bałwanka:P No widziałam macie pełno śniegu:) A u mnie topnieje juz:(:( Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No i nasze pleny legły w gruzach:( nie bedzie bałwanka:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: No to dobrze ze sie nie obrażasz:):) bardzo sie ciesze:) Bo jakbys sie obraziła to nie wiem co bym zrobiła:) Nom:D przynajmniej mi sie wydawało ze sie patrzy:P a kto by sie nie patrzył na jakąs nienormalna dziewczyne co sie na ciebie co tydzień patrzy:P hehe:) A co powiesz?? No nie. :placz: A ja tak chciałam go ulepić w dniu wiosny. :eviltong: :placz::placz::placz: I ja również się cieszę. :D Ale pamiętaj o tym warunku ! :cool3: Heheh. :D E tam, znowu głupio gadasz. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):No nie. :placz: A ja tak chciałam go ulepić w dniu wiosny. :eviltong: :placz::placz::placz: I ja również się cieszę. :D Ale pamiętaj o tym warunku ! :cool3: Heheh. :D E tam, znowu głupio gadasz. :eviltong: No i bym zdjecie zrobiła:) A moze napada jeszcze i zrobimy bałwanki:D:D No pamiętam pamiętam::) hehe:) nie gadam głupio:P ale jak by na ciebie sie ktoś nienormalny gapił to ty byś sie nie gapiła?;p napewno bys sie gapiła;P hehe:) no cóż bywa;P :):) jutro tez ide do koscioła;) A noga mnie od wczoraj boli znowu ta skręcona;/ nie wiem co sie dzieje;/ moze za dużo łaziłam na poczatku jak ja skręciłam i teraz mam za swoje:( Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):hejka Daj no jakivs fotki hejka:) nie mam nowych:P i mam to głupie usb popsute;/ kurcze czasem nie lubie mojego kompa;/ tak to codziennie bym dawała foty:(:(:( Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No i bym zdjecie zrobiła:) A moze napada jeszcze i zrobimy bałwanki:D:D No pamiętam pamiętam::) hehe:) nie gadam głupio:P ale jak by na ciebie sie ktoś nienormalny gapił to ty byś sie nie gapiła?;p napewno bys sie gapiła;P hehe:) no cóż bywa;P :):) jutro tez ide do koscioła;) A noga mnie od wczoraj boli znowu ta skręcona;/ nie wiem co sie dzieje;/ moze za dużo łaziłam na poczatku jak ja skręciłam i teraz mam za swoje:( No i ja też. :D I zatytułowałabym 'Lepienie bałwanka na początku wiosny'. :eviltong: Ciekawe, czy jutro napada. :D Hahaha. :lol: Rozśmieszyłaś mnie. :eviltong: Ojej. :( Znowu Cię noga boli? Pewnie za dużo znowu chodziłaś, albo ją sobie nadwyrężyłaś ... :( Mam nadzieję, że przejdzie do jutra. :) I będzie dobrze. :D Napewno. :) Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):No i ja też. :D I zatytułowałabym 'Lepienie bałwanka na początku wiosny'. :eviltong: Ciekawe, czy jutro napada. :D Hahaha. :lol: Rozśmieszyłaś mnie. :eviltong: Ojej. :( Znowu Cię noga boli? Pewnie za dużo znowu chodziłaś, albo ją sobie nadwyrężyłaś ... :( Mam nadzieję, że przejdzie do jutra. :) I będzie dobrze. :D Napewno. :) Nom:D:D:D w rozśmieszaniu to akurat jestem dobra:D:D hihi:) No niestety;/ mój urok;/ najlepiej to bym sobie odcięła ta noge i by nie bolało:):) hih:) ale posmaruje wieczoram kilkoma masciami to moze pomoze cos a jak nie to nie wiem juz... a co robisz?? Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ej no nie gadajcie tyle, bo potem musze nadrabiac:mad::diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):ej no nie gadajcie tyle, bo potem musze nadrabiac:mad::diabloti::evil_lol::eviltong: heh;) my lubimy gadac bo my gaduły:D:D ja to przede wszystkim:):) Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom:D:D:D w rozśmieszaniu to akurat jestem dobra:D:D hihi:) No niestety;/ mój urok;/ najlepiej to bym sobie odcięła ta noge i by nie bolało:):) hih:) ale posmaruje wieczoram kilkoma masciami to moze pomoze cos a jak nie to nie wiem juz... a co robisz?? No to dobrze. :eviltong: Ja jestem dobra w ośmieszaniu się. :eviltong: Nie no, żartuję. ;) Hmm... może Ci przejdzie. :) Napewno te maście pomogą. :) I życzę powrotu do zdrowia Twojej nodze. :eviltong: Ja siedzę na DGM, praktycznie cały dzień. :roll: A Ty? Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):No to dobrze. :eviltong: Ja jestem dobra w ośmieszaniu się. :eviltong: Nie no, żartuję. ;) Hmm... może Ci przejdzie. :) Napewno te maście pomogą. :) I życzę powrotu do zdrowia Twojej nodze. :eviltong: Ja siedzę na DGM, praktycznie cały dzień. :roll: A Ty? no dobrze ze żartujesz;):):) No kiedys napewno przejdzie:P nie wiadomo kiedy ale kiedys chyba tak:P aa:) ja co ja robiłam dzisiaj... byłam na zakupach ale nic sobie nie kupiłam:P potem przyjechałam umyłam włoski:) weszłam na dgm:D poszłam do koscioła:) i teraz cały czas na dgm siedze:) Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no dobrze ze żartujesz;):):) No kiedys napewno przejdzie:P nie wiadomo kiedy ale kiedys chyba tak:P aa:) ja co ja robiłam dzisiaj... byłam na zakupach ale nic sobie nie kupiłam:P potem przyjechałam umyłam włoski:) weszłam na dgm:D poszłam do koscioła:) i teraz cały czas na dgm siedze:) Na pewno przejdzie. :D Może do jutra będzie lepiej. ;) Aha. :D Ciekawy miałaś plan dnia. :D A ja tylko na DGM siedzę. :lol: Uzależnia. :cool3: :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martunia napisał(a):Na pewno przejdzie. :D Może do jutra będzie lepiej. ;) Aha. :D Ciekawy miałaś plan dnia. :D A ja tylko na DGM siedzę. :lol: Uzależnia. :cool3: :evil_lol: hehe:P czy ja wiem czy ciekawy:P najlepszy był wieczór:D:D wiedomo dla czemu:):) hihi;) No dogo uzalżenia :P i to mocno:P jak narkotyk (jak co to nie wiem tego z własnego doświadczenia:P ale kazdy słyszał jak uzależnie nie?:P hehe) nom:) heh:) musiałabym chyba niedługo znikac:( Quote
Recommended Posts