Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Będą fotki:P tylko musze kompa kogos dorwac bo usb mam popsute o czym mówie juz którys raz:P heh:) Quote
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 xxSweetGirl93xx jak ty to robisz , że u ciebie tyle osób co?? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Haha, ja jestem tu częstym gościem. ;) xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe;) wiadomo ze wiadomo:D:D Ja tez nie zauwazylam ze az tak mnie wciągło dopiero niedawno:P No mi tez pewnie rodzice nie pozwolili by jechac:P wiec nawet nie wyjeżdżam z takim pomysłem:P bo bedą gadac ze nikogo nie znam na jakims tam forum jestem co nawet nie wiedza itp:P heh:) no fajnie by było:):) i to jak:D:D No właśnie. :D Dogo szybko wciąga. ;) Heheh. ;) E tam, na pewno znajdzie sie kiedyś okazja na wyjazd. :) I może byś kiedyś mogła. :) No fajnie fajnie. :D A co do fot to ja również niecierpliwie czekam ! :D :loveu: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 A nie wiem:P tak wyszło:) Właściwie to w wiekszosci te dziewczyny co do mnie tu wchodzą to znam z innego źródła :) No a u ciebie przeciez ja wchodze i inni tez:) U mnie to ruch sie niedawno dopiero zrobił:):) Musze siostrze zaproponowac zamiane kompami na wgranie fotke:D:D Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Martunia napisał(a):Haha, ja jestem tu częstym gościem. ;) No właśnie. :D Dogo szybko wciąga. ;) Heheh. ;) E tam, na pewno znajdzie sie kiedyś okazja na wyjazd. :) I może byś kiedyś mogła. :) No fajnie fajnie. :D A co do fot to ja również niecierpliwie czekam ! :D :loveu: No ty jestes tu czesto:D:D kc:* No wciąga wciąga:) codziennie tu siedze:) No kiedys napewno:) Foty niedługo;) zaraz wbije do taty na kompa szybciutko i dam jego fotki:D:D Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No oczywiście, zawsze będę tu częstym gościem. :D Ja też. :D Już nawet do bloga mnie nie ciągnie, chyba, że nie ma subskrybowanych tematów. :eviltong: To jak nie mam co robić to włażę na blog. Ale to jest rzaaadko. :D Oo w takim razie czekamy na fotki. :D Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 hih:) Mnie tez do bloga nie ciągnie:P:P jakos nudno tam sie zrobiło:) raz na kiedys bede tylko pisac:P Nom zaraz lece sie dowiedziec czy moge na chwile wejsc zgrac fotki:D:D czekac na mnie:) Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No dokładnie. ;) Ja też raz na jakiś czas napiszę coś tam. ;) Czekamy na fotki i na Adusię. :D :loveu: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Jestem:D:D Zaraz dam wam fotki:D:D hihi:) Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 FOTECZKI: W berecie babci:P :) Tu czeka na wyprowadzenie:) Na schodach:D Idziemy:D:D:D Ha:P co to ma być snieg o tej porze roku?? CDN:) Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Następne: Biegam po sniegu:D:D Siusiu:):) I HOP:):) Ta wredna pani znowu mnie zostawiła:( Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 I jeszcze kilka: Wróciła :) cieszmy sie:):) Radości nie ma końca:):D:D I na koniec mój Rokus:) niestety nie chciał wyjśc z budy bo zimno... I tyle:D:D Cieszcie sie:) hehe:) Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jeee! Fotki! :multi: O mój Kabiś w bereciku. :D Do pyszczka mu w nim. :) Ale dużo u Was śniegu jest. :cool3: U mnie już się topi... :razz: Jak Ty tak mogłaś samego Kabisiątka samego zostawić pod schodami, co? :mad: Jaki śliczny Rokuś. :) http://img390.imageshack.us/img390/9606/kabi8ra2.jpg Moje kochanie !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :buzi::buzi::buzi: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 heh:) u mnie jest jeszcze:):):) hihi:) No mogłam bo szłam do rokisia:) hihi:) Buźka;* lece ogladac z tatą filmik:D:D moze jeszcze bede:D:D Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No, a ja za 45 min idę na YCD. :D :cool3: Wymiziaj Kabiśka. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 rokuś świetny ale ma siwiutki pysiolek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 a fiba ma taką smycz ale ma brąz rączkę Quote
Tepes Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Moherowe berety panują nad światem:D O widze śnieg:D O Roki kochana morda:loveu: Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witam ! :hand: Doszłam do wniosku, że najbardziej podoba mi się Kabiś w bereciku. :loveu: Ale oczywiście na pierwszym miejscu jest zdjęcie, gdzie tak fajnie wyszedł, jak skakał. :loveu: Moje kochanie. :D Co tam u Was? :cool3: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witanko Ale nagdayscie A czemu rottek nie mieszka z wami w domku? Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 psiara1996 napisał(a):rokuś świetny ale ma siwiutki pysiolek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gdzie tam siwiutki:P czarny:D:D psiara1996 napisał(a):a fiba ma taką smycz ale ma brąz rączkę A kabi to ma czerwona:D Od sąsiada dostaliśmy ją a on ma huskiego:P Martunia napisał(a):Witam ! :hand: Doszłam do wniosku, że najbardziej podoba mi się Kabiś w bereciku. :loveu: Ale oczywiście na pierwszym miejscu jest zdjęcie, gdzie tak fajnie wyszedł, jak skakał. :loveu: Moje kochanie. :D Co tam u Was? :cool3: :):) hihi:) nie chciał mieć go założonego wiec babcia trzymała:) No wiadomo ze tamto najlepsze:P hehe:) A u nas super:D:D Nudzi mi sie teraz a za 2 godzinki do kościoła bo trzeba miec dobra miejsce:) A co u ciebie??? Izabela124. napisał(a):Witanko Ale nagdayscie A czemu rottek nie mieszka z wami w domku? Witam:) No troszke;) Rotek nie mieszka z nami gdyż moja mama nie wyobraża sobie aby te kłaki co z niego leca miała sprzątać po za tym mamy troche mały dom jak na takiego psa;p i moja mama nie wyobrażała sobie mieć w ogóle psa w domu:P A co tam u was moi kochani?? (pytanie skierowane do wszystkich:D) Jaka pogoda:)?? U mnie śnieżnie:P Pogodzie sie coś pomieszało:P heh:P A ja chce wiosne wreszcie!:) Quote
Avaloth Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 śliczniaste fotki :loveu: o Rokuś ! wygląda na kochanego, zrób mu kiedyś focie jak wyjdzie z budy :) jak przyślę następną porcję ciasteczek, to daj mu jedno xD :buzi: Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::):) hihi:) nie chciał mieć go założonego wiec babcia trzymała:) No wiadomo ze tamto najlepsze:P hehe:) A u nas super:D:D Nudzi mi sie teraz a za 2 godzinki do kościoła bo trzeba miec dobra miejsce:) A co u ciebie??? A co tam u was moi kochani?? (pytanie skierowane do wszystkich:D) Jaka pogoda:)?? U mnie śnieżnie:P Pogodzie sie coś pomieszało:P heh:P A ja chce wiosne wreszcie!:) Aha. ;) U mnie niedawno śnieg się już potopił, nie widzę ani jednego płatka śniegu. Niestety został po tym duże ślady, bo kałuże... Teraz jest słonecznie (przynajmniej jak narazie). Ja też się woisny nie mogę doczekać. :) I cały czas jak wyjdę na dwór to się zachwycam tymi pąkami, które niektóre są już rozwinięte, i tymi małymi krokusami i jeszcze nierozwiniętymi łodygami. :loveu: Już sobie wyobrażam, jak pięknie będzie. :) Ogólnie cały dzień siedzę na DGM rzecz jasna. :D A co u Was? Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 chester07 napisał(a):śliczniaste fotki :loveu: o Rokuś ! wygląda na kochanego, zrób mu kiedyś focie jak wyjdzie z budy :) jak przyślę następną porcję ciasteczek, to daj mu jedno xD :buzi: :):) zrobie zrobie jak bedzie ciepło:) No i poczęstuje go oczywiście:) juz sie nie moge doczekac listu od was:D:D Quote
Recommended Posts