Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Martunia napisał(a):Dziękuję. :multi: :loveu: Ok, to musisz mi dać znak, że mogę już pisać, wtedy będę wiedziała. :D No dacie radę. :) Ja nawet nie wiem, czy bym mogła. :eviltong: Ale może gdzieś w środku Polski zorganizują kolejny zlot, tak by było dobrze. :) No chyba tak, choć nie wiem, o jakie słowo Ci chodzi. :eviltong: :):) to jak skoncza 15 po po CDN dam:evil_lol: Napewno bedziesz mogła:):) hehe:) nie wiem gdzie ma byc ale sie zobaczy:) ja bym byla za sierakowem tylko ze w innym osrodku:eviltong::evil_lol: ale to nie odemnie zalezy bo napewno tego nie zorganizuje:eviltong: no pewnie gdzies bedzie na srodku:) o picie "kubusia":evil_lol::evil_lol: hehe:) czy o cos innego ci chodziło??:eviltong: simsy sobie własnie instaluje bo mnie naszła ochota na granie;D Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 heyo laseczki troszke pogadalyscie ale to fajnie miaalam co czytac ;] martus ale jak byloby znowu w okolicach poznania to ty i tak nie masz daleko z wrocka niecala200km.... pozatym jak wyjdzie z tym zlotem wszystko tak jak sobie planujemy to bedzie super ;] nawet jak chcesz martus to na zlocie ( jesli wszystko sie ulozy) w przyszlym roku moge ci Maksia wypozyczyc ;] Quote
Rahl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Oj nie starczy miejsca w domku na nas wszystkie :shake: :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jejku to ja moge na ziemi albo cos sie wymysli ;] Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 łapeczek napisał(a):heyo laseczki troszke pogadalyscie ale to fajnie miaalam co czytac ;] martus ale jak byloby znowu w okolicach poznania to ty i tak nie masz daleko z wrocka niecala200km.... pozatym jak wyjdzie z tym zlotem wszystko tak jak sobie planujemy to bedzie super ;] nawet jak chcesz martus to na zlocie ( jesli wszystko sie ulozy) w przyszlym roku moge ci Maksia wypozyczyc ;] no całkiem niedaleko:D:D ja kabiego tez wypozycze nawet za darmo:evil_lol::cool3: Asia&gordonisko napisał(a):Oj nie starczy miejsca w domku na nas wszystkie :shake: :evil_lol: łapeczek napisał(a):jejku to ja moge na ziemi albo cos sie wymysli ;] to sie na dwa domki podzielimy:) Quote
Martunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No tak, do Poznania nie mam tak daleko. ;) A na domki możemy się właśnie podzielić, bo rzeczywiście w tyle osób się nie zmieścimy. :evil_lol: O ok, dobry znak! :evil_lol: No racja, ja raczej też bym nie zorganizowała. :eviltong: Szkoda, bo chciałabym zobaczyć, jak tam w tym Sierakowie jest, ale nie tak ze zdjęć. ;) Tak tak, o to mi chodziło. :evil_lol: Oooo nie! Nie włączaj simsów!!! Bo Ciebie wciągną i nie będę mogła się z Tobą kontaktować. :evil_lol: Ja od czasu do czasu gram, ale już się pilnuję i czas na Dogo mam! :D PS. O kurczę, wbiłam między zdjęcia. :oops: Nie chciałam... Wcześniej nie było tych zdjęć! :eviltong: Quote
Rahl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Martunia']No tak, do Poznania nie mam tak daleko. ;) 4 godziny drogi co najmniej ... Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Martunia napisał(a):No tak, do Poznania nie mam tak daleko. ;) A na domki możemy się właśnie podzielić, bo rzeczywiście w tyle osób się nie zmieścimy. :evil_lol: O ok, dobry znak! :evil_lol: No racja, ja raczej też bym nie zorganizowała. :eviltong: Szkoda, bo chciałabym zobaczyć, jak tam w tym Sierakowie jest, ale nie tak ze zdjęć. ;) Tak tak, o to mi chodziło. :evil_lol: Oooo nie! Nie włączaj simsów!!! Bo Ciebie wciągną i nie będę mogła się z Tobą kontaktować. :evil_lol: Ja od czasu do czasu gram, ale już się pilnuję i czas na Dogo mam! :D PS. O kurczę, wbiłam między zdjęcia. :oops: Nie chciałam... Wcześniej nie było tych zdjęć! :eviltong: No własnie:) to przyjeżdżaj do nas:cool3::cool3: No podzielimy sie jakos nie wiadomo ilu osobowe domki beda;) :evil_lol: Fajnie w sierakowie jest:) Ja instaluje:D ale bede na dogo czesto tylko jakos naszła mnie chec na simsy:D tylko mam wszystkie czesci wiec dzisiaj napewno nie pogram sobie:eviltong: e tam trudno:) Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 hheheh wiem ja bede kimac w namiocie z ewka i hakerem ;] Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']4 godziny drogi co najmniej ... nieprawde bo to jest 200km autostradą 188 bo jak jechałam ostatnio to widziałm:evil_lol: czyli ok2,5 godzniy drogi:) Quote
Martunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hmm. No dobra, trochę drogi mam. :lol: Ale niedużo. No zobaczy się jeszcze, nawet nie wiadomo gdzie będzie następny zlot, pewnie się dowiemy gdzieś w zimie, więc mamy trochę czasu. :eviltong: Oj lepiej nie instaluj... ja też tak gadałam, a potem mnie nie było, pamiętasz to dobrze. :D A poza tym, czasem grałam też, kiedy Ty się bawiłaś na zlocie i też tak mnie często na DGM nie było. :D Ja też mam wszystkie! :D No dobra, oprócz 'czas wolny'... Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 teraz sa lepsze juz drogi i sie leci autostrada i z chwile sie jest ;] Quote
Rahl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 łapeczek napisał(a):teraz sa lepsze juz drogi i sie leci autostrada i z chwile sie jest ;] Jechałam niedawno n zlot i wiem, ze nie jest dobrze... jechalam trzema mozliwymi drogami. Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 ale to do sierakowa miałas 4 godziny czyli do poznania ok.2-3 bo ja mam godzine do sierakowa... Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja tez tak mniejwiecej mam ;] zreszta do sierakowa mam 80 km Quote
Rahl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Z Wrocławia nie ma żadnej autostrady do Poznania :roll: Nie wiem o czym Wy mówicie, może o drodze krajowej? (Do Poznania miałam z jakieś 3,5 godziny drogi) Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Martunia']Hmm. No dobra, trochę drogi mam. :lol: Ale niedużo. No zobaczy się jeszcze, nawet nie wiadomo gdzie będzie następny zlot, pewnie się dowiemy gdzieś w zimie, więc mamy trochę czasu. :eviltong: Oj lepiej nie instaluj... ja też tak gadałam, a potem mnie nie było, pamiętasz to dobrze. :D A poza tym, czasem grałam też, kiedy Ty się bawiłaś na zlocie i też tak mnie często na DGM nie było. :D Ja też mam wszystkie! :D No dobra, oprócz 'czas wolny'... e tam troche tylko:) no w zimie sie dowiemy:) ale zapisujemy sie na początku zeby nie bylo ze miejsc nie bedzie a nie tydzien przed zlotem jak ja to zrobiłam:evil_lol::evil_lol: Juz instaluje cześc 2:D ja mam do pór roku... czas wolny chyba tez nie mam:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 noooo ja do babci mam 120 a mieszka przed Nysa a z tamtad do wrocka mam jakies 80 moze km.... a do babci pedzimy 1:25 to do wrocka jakas tez godzinke Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Z Wrocławia nie ma żadnej autostrady do Poznania :roll: Nie wiem o czym Wy mówicie, może o drodze krajowej? (Do Poznania miałam z jakieś 3,5 godziny drogi) jak nie ma? przeciez jechałam ostatnio autostrada przed zlotem to wyraźnie pisało ze do wrocławia jest 188km Quote
Rahl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):jak nie ma? przeciez jechałam ostatnio autostrada przed zlotem to wyraźnie pisało ze do wrocławia jest 188km Bezpośrednio do Wrocławia nie ma, ani w okolicach żadnej nie ma. (Wiem, bo mieszkam kilometr od jedynej autostrady w okolicach Wrocławia- A4) Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jest autostrada do wrocka i we wrocku jest autosrada do krakowa;] wiem bo cooroku w zime jade pod granice slowacka;] Quote
Recommended Posts