Sweet Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Atkaaa: A dziekuje:) Wiecej narazie nie mam:(:( chyba ze dodam jakies takie stare bardzo:P hehe;) Psiara1966: to dobrze ze sie nie obraziłaś bo juz myślałam:P heh:) No wiem ze lubisz ja wole małe psiaki:D:D Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Martunia: a dziekuje również:) Ze mną to tragiczne;P znaczy ja tragicznie a on slicznie:) No smyczke ma fajna;p hehe:) Bał sie ruszyc jak ja na ziemie położyłam bo ciężka jest;p A nauka to narazie leży:P musze kupic mu nowe szelki i obróżke oraz kliker:) i w świeta zaczne go uczyc bo teraz w taką pogode to i tak nie ma co;/ Niee, Wy razem wyszliście ślicznie. :) Naprawdę. :D Heh. :) No, ale ta smyczka mi się podoba. :) Aha. :D Czyli, że naukę zaczniecie dopiero po świętach. ;) Życzę powodzenia. :D A co tam ogólnie u Ciebie? ;) Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 heh:P on wychodzi ladnie:) ale siebie to nie skomentuje:P hehe:) jestem okropna i tyle:P No a smyczka fajna jest:D mocna::) Ale mi sie kojarzy z takimi wielkimi obronnymi psami:P a kabiś taki mały i taką smycz ma;p hehe:) A nauke w świeta zaczniemy:) mam nadzieje tylko ze padac nie bedzie:P hehe:) oby:) No a u mnie ogólnie dobrze;P pisałam dzis kartkówke z histy;/ masakra;/ juz sie boje co dostane;p ale to moja wina bo sie nie nauczyłam:P a ogólnie to dobrze;) A co u ciebie?? Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oj weź przestań. :eviltong: E tam, fajną ma smyczkę, mi się taka podoba. :D No oby. ;) Bo coś teraz znowu zima do nas wróciła... :-o :razz: :angryy: A tak już było pięknie i ciepło ... Tylko czekać na tą prawdziwą wiosnę. ;) A ja pisałam spr. z biologii i może na 4 się załapię. ;) Dziś z niej i polskiego 5 dostałam. :D :multi: No i ogólnie to dobrze też jest u mnie. ;) Jutro na 9.00 mam. :D Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Martunia']Oj weź przestań. :eviltong: E tam, fajną ma smyczkę, mi się taka podoba. :D No oby. ;) Bo coś teraz znowu zima do nas wróciła... :-o :razz: :angryy: A tak już było pięknie i ciepło ... Tylko czekać na tą prawdziwą wiosnę. ;) A ja pisałam spr. z biologii i może na 4 się załapię. ;) Dziś z niej i polskiego 5 dostałam. :D :multi: No i ogólnie to dobrze też jest u mnie. ;) Jutro na 9.00 mam. :D No fajną ma:) niech ci bedzie:):) No zima wraca:P U mnie własnie sypei śnieg!!!!!! A było od rana tak ładnie:P o TO GRATULACJE OCEN:):) Ja ide dopiero na 13.30 a chciałabym to juz z głowy miec:) [quote name='Mi.']heloł gaduły:p hejo:):) Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hej ! :hand: Wreszcie tygodniowa przerwa ! :loveu: Dużo roboty na poświętach nie mam. :roll: No i u mnie też dzisiaj sypał grad ze śniegiem... Fajna zima w czasie wiosny... :shake: Mam nadzieję, że pogoda wkrótce będzie ładniejsza. Zima coś za późno sobie o nas przypomniała... :razz: Co tam u Was ? :cool3: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 hej Martuś:) No nareszcie:D:D Ja tez nie mam dużo..;):):) U mnie sam śnieg:P na wielkanoc mamy gwiazdke;/ i snieg... na wigilie nawet tyle sniegu nie było;/;/; No musi być ładnejsza pogoda...;) A u nas dobrze:P Jak mi sie nie chciało isc na te 3 lekcje do szkoły;/ masakra a co u ciebie?? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja trochę mam, ale nie dużo. ;) A u mnie teraz nie ma już śniegu, jest słońce i są chmury. :eviltong: No i jest zimno. Noo... :shake: Zima za późno o nas sobie przypomniała ... U mnie dobrze. :) Też do szkoły mi się iść nie chciało. :cool3: I dostałam ze spr 3, gdyby jeszcze 0,5 punkta to bym miała 4! :angryy::angryy::angryy: Wkurzyłam się, muszę poprawiać.. :shake: :razz: Na matmie byłam na konkursie z ang. :D A reszta lekcji to w sumie wolne. :D Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 heh:) u mnie juz nie pada ale jest śnieg;/;/;/ No za późno;/ To dobrze:) heh:) Ja poprawiałam spr z anglika i mam tez 3;/ nie poprawiłam i wiedziałam ze nie poprawie;/ masakra;/ ja chciałam 4:(:( aa:) to fajnie mieliscie jak luźno reszte lekcji:):) a o ktróej byłas w domku?? I co robisz? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A u mnie nie ma śniegu, przed południem trochę było, ale po 5 min już go nie było. :eviltong: Szkoda. :( Ale na pewno będziesz miała lepsze oceny. :) W domu? Ok. 13.30. :cool3: A zaraz mam dodatkowe zajęcia i po tym będę miała wreszcie prawdziwą wolność! :D A co u Kabisia? :) :loveu: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 A zobaczymy:) mam nadzieje ze bedzie lepsza pogoda niedługo:):) Jutro jade z mama chyba na zakupy jakies :) POtem wieczorkiem do kościoła:D:D A to wczesnie byłas:P ja dopiero o tej godzinie do szkoły:P hehe:) No ja juz mam wolnosc;p A u kabisia dobrze:) Kupiłam mu Kliker (takie cos do uczenia szkolenia) ale sie tego odgłosu boi:(:( 5zł na marne poszł:P chociaz moze jak sie wystraszy to ladnie pójdzie na smyczy:D:D Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Też mam taką nadzieję. ;) A no to fajnie. :p No słyszałam, że ten kliker jest dobry. :) Na pewno dzięki niemu będzie lepiej chodzić na smyczy. :) Musiałabyś poczytać gdzieś o tym, na pewno gdzieś tam pisze. :D Kiedy fotyyyyy? :cool3: :loveu: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 No moze i dobry:P ale mój tchórz sie go boi:P hehe:) A mam juz stronke gdzie pisze jak sie go używa:P ehhe:) Foty dzisiaj moze dam jak wejde na jakiegos kompa z usb dzałajacym;p czyli nie mojego:P hehe:) bo porobiłam mu teraz kilka:) I byłam u rokiego ale nie chciał wyjśc z budy wiec ma tylko w budzie i samą głowe widac:P hehe) A co powiesz?? Ja własnie przyszłam z dworu z kabim:) zimnooo:P Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No to dobrze. :) E tam, może się przyzwyczai. :D Ooo super! To czekamy na fotki z Kabisiem. :loveu: Oj zimno musiało być. :( U mnie śniegu jest dużo. Niedawno dużo padało i teraz dużo tego jest, więcej niż było wcześniej. Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 No będa niedługo tylko do kogos na kompa musze sie wepchnąc:P hehe:) No strasznie zimno jest:P hehe:) A kabi sie bał jak go przyczepiłam do płotu i został sam a ja poszłam do rokiego w nadziei ze wyjdzie z budy ale tam cieplej wiec mam jego sama mordke:):) U mnie topi sie wszystki powoli;P tylko na trawie cos leży;/ A co robisz?? byłas juz na tych zajeciach dodatkowych?? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Heheh. :) Noo ja już czuję ten chłód. :eviltong: Aha. :) Oj biedaczek, bał się zostać sam i nie było przy boku jego ukochanej pańci. :eviltong: Trudno mu się dziwić. :roll: Byłam. :D I mam wolne wreszcie !!! :multi: Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 hehe:) No strasznie zimno jest;P nie wychodze juz na dwór;P hehe:) No bez "ukochanej" pani:P dobre:P dzisiaj to sie na mnie obraził jak go klikerem straszyłam:P haha nie chciał przyjśc nawet po ciasteczko:P o;) to super:):) A jak spedzisz święta??? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Heheh. :D No bo to nowy przedmiot w Waszym domu, musi się jeszcze z tym klikerem oswoić. ;) Święta spędzę w domu. :) A Wy? :D Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 No zobaczymy:P bo on sie boi tego dźwięku bo tak jak byc o blaszke stukała:P My tez w domciu siedzimy:P A z tego co wiem jutro na zakupy jedziemy potem do kościoła w pt i sob tez do kościoła:D A w niedziele wieczorem do braciszka przyszywanego:P hehe (do sasiadów:P) No ogólnie to nudy:P Nie chce mi sie na blogu notki pisac:P Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Aha no fajne macie plany. ;) No wiesz, mi się blog znudził, teraz to ja tylko na Dogomanii siedzę. :D Moim zdaniem Dogo jest lepsze, w dodatku tak to wciąga, że nie wiem. :D :cool3: A i sie tak często nie wiesza... ^^"" Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 No takie sobie:P ale bede widziała kogoś w kościele:D:D hihi:) I sie ciesze:):) No dogo jest super:D:D Nawet nie wiedziałam ze tak mnie wciągnie... Jej chciałabym jechac na ten cały zlot do sierakowa...ale w sumie to co ja tam bede robic jak nikogo nie znam:( Fajnie jak bys ty jechala ze mną...:) jej:) super by było:):) albo jakbys przyjachała do nas na wakacje:) kabikiem bys sie nacieszyła:) na spacerki bys z nami szla by bym juz go do tego czasu nauczyła chodzic na smyczy..;) :)):): Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Noo wiadomo kogo. :p Ja też tego nie wiedziałam. :D Na początku jakoś mnie nudziło, a teraz tak wciągnęło... Nawet nie wiem, kiedy tak szybko sie to stało. :D No, ale ja bym chyba nie mogła, jeszcze sobie układam, jak i gdzie będę spędzać wakacje. Noo fajnie by było. :D Nacieszyłabym się Kabisiem! :multi: I byśmy się razem spotkały. :D Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 hehe;) wiadomo ze wiadomo:D:D Ja tez nie zauwazylam ze az tak mnie wciągło dopiero niedawno:P No mi tez pewnie rodzice nie pozwolili by jechac:P wiec nawet nie wyjeżdżam z takim pomysłem:P bo bedą gadac ze nikogo nie znam na jakims tam forum jestem co nawet nie wiedza itp:P heh:) no fajnie by było:):) i to jak:D:D Quote
Recommended Posts