Martunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Więcej zdjęć, więcej! :D Super zdjęcia. :loveu: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 hejka skarbie :cool3: przyszłam wybrać fotki, które mogę ci jutro podkraść :evil_lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):kto wie jak ten pies sie wabi bo nie wiem do dzisiaj:evil_lol:wiem tylko że to Agniesi pies:P ten piesio wabi się Felek ;) Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Martunia']Więcej zdjęć, więcej! :D Super zdjęcia. :loveu: juz daje zdjecia:D:D [quote name='M&T']hejka skarbie :cool3: przyszłam wybrać fotki, które mogę ci jutro podkraść :evil_lol: hejka:D ależ prosze kradnij sobie:D jeszcze bedzie duzo wiecej fotek Mickey'a tylko że po kolei wgrywam:) [quote name='M&T']ten piesio wabi się Felek ;) o dziekuje;) wreszcie wiem:D asia CDN:) Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 patkiujek i troche tyszan:) Paulina87 i Mysia CDN:) Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): hejka:D ależ prosze kradnij sobie:D jeszcze bedzie duzo wiecej fotek Mickey'a tylko że po kolei wgrywam:) To ja poczekam, aż wstawisz wszystkie i później wstawię do siebie :evil_lol: Quote
C&B Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dlaczemu ja nie pojechałam z Czikunią ... :-) Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Domka_Czika napisał(a):Musiało być suuuper :) Odpoczeło się już ? bo było:) no juz odpoczęłam:):) M&T napisał(a):To ja poczekam, aż wstawisz wszystkie i później wstawię do siebie :evil_lol: a to poczekasz sobie długo bo ja mam ok.700 zdjec a mam zamiar wstawic wszystkie:evil_lol::evil_lol: Domka_Czika napisał(a):Dlaczemu ja nie pojechałam z Czikunią ... :-) a ja caly czas sie zasanawiam czemu kabiego nie wziełam... za rok jak pojade to go napewno wezne:) łapeczek napisał(a):no wlasnie ja tez moglam pojechac ;] mogłas jechac;) Quote
C&B Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Juz foty są . Później dodam resztę . Zapraszsam :) Quote
łapeczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 no moglam i teraz zaluje ;[ ale pojade za rok ;] Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 jakis cud jestem na zdjeciu u siebie w aparacie:evil_lol: CDN:) Quote
Recommended Posts