Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Koniec rokiego teraz kabi tylko musi sie wgrac.:) Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 co on ma takie oczka ??? http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050352.jpg Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Fotki obejrzane, juz nie mogę doczekac sie jutra! Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Śliczny Rokiś. :) Tylko właśnie - czemu ma wokół oczu takie coś? No fajnie Wam, to już jutro. :) Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no wlasnie co to jest kolo oczek rokiego ? Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']co on ma takie oczka ??? http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050352.jpg akurat wtedy dziadek mu nie wybrał ropki i dlatego zawsze na taki dzien i moment trafiam:P [quote name='Izabela124.']Fotki obejrzane, juz nie mogę doczekac sie jutra! ja tez sie nie moge doczekac:multi::multi: [quote name='łapeczek']hehe ale fajnie macie ze jedziecie;] nom:p:p Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 nom:) za niedługo bedzie kabi ale teraz znowu sie nie chce załadowac;/ Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Martunia napisał(a):Śliczny Rokiś. :) Tylko właśnie - czemu ma wokół oczu takie coś? No fajnie Wam, to już jutro. :) dziekuje:) ropke pisałam ani:eviltong: nom szkoda ze nie jedziecie:):) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wreszcie odpisałaś!!! :mad: No ja Wam zazdrościć zaczynam. :eviltong: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 to trzeba bylo jechac a nie zazdrościc:evil_lol: oj no przepraszam...:( Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nic nie szkodzi. :D E tam, za rok może pojadę, zależy tylko, gdzie będzie i w ogóle. :) Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 jak nic nie szkodzi to co na mnie z kijem co?:evil_lol: Nom moze:) zalezy gdzie bedzie:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A co, może jednak chcesz nim dostać, hęę??? :eviltong: :mad: No ale bardziej bym chciała z Wami jechać na obóz. :) Tak w ogóle masz komentarzyk pod nową notką. :) Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 no nie wiem rozważę ta propozycje:evil_lol: No ja też:):):) o zaraz przeczytac ide:D co robisz??:D Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No wiesz, skoro tak bardzo chcesz... :mad: Pałeczka zawsze do dyspozycji. :cool3: Siedzę na dogo. :cool3: Na pb, nk i blogu nic ciekawego nie ma, tu też coś nudno jest. :eviltong: A Ty? :D Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 nie powiedziałam ze chce tylko ze sie zastanowię:evil_lol: ja tez:) no nudy;p kurcze mysle czy spakowalam wszystko.. mam torbe i plecak i siatke z jedzeniem:evil_lol: Quote
Sallcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ale tu ciekawie , ojojo.:loveu: wymiziac , wymiziać!:cool3: Pozdrawiam i zparaszamy do nas!:loveu: Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To się zastanawiaj szybko, bo pałeczka czeka. :mad: No wiesz, warto sobie kilka razy sprawdzić. :) A masz zapisaną kartkę potrzebnych rzeczy? Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Martunia napisał(a):To się zastanawiaj szybko, bo pałeczka czeka. :mad: No wiesz, warto sobie kilka razy sprawdzić. :) A masz zapisaną kartkę potrzebnych rzeczy? to wiesz co moze jednak nie dzisiaj bo jak mnie zbijesz to jak ja bede na zlocie wygladac:evil_lol::evil_lol::eviltong: no sprawdzałam i nie wiem czy wszystko mam:roll: eeee... jaką karteczke:-o:diabloti: Sallcia napisał(a):ale tu ciekawie , ojojo.:loveu: wymiziac , wymiziać!:cool3: Pozdrawiam i zparaszamy do nas!:loveu: wymiziane:D:D zaraz do was wpadne:):):loveu: tylko podaj link bo przez banerek nie idzie wejsc:( Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Skoro tak mówisz... pałeczką dostaniesz po zlocie też za to, że na tak długo mnie zostawiasz. :eviltong: Aha.. czyli nie masz. :eviltong: Zawsze łatwiej z kartką, jak masz rzeczy potrzebne tam zapisane i pakujesz wg. niej. Kurczę, odpisałam Ci na komentarz, ale mi wyskoczyło, że serwis niedostępny! :shake: Mam nadzieję, że to coś zniknie, bo komentarz dość długi... Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Martunia napisał(a):Skoro tak mówisz... pałeczką dostaniesz po zlocie też za to, że na tak długo mnie zostawiasz. :eviltong: Aha.. czyli nie masz. :eviltong: Zawsze łatwiej z kartką, jak masz rzeczy potrzebne tam zapisane i pakujesz wg. niej. Kurczę, odpisałam Ci na komentarz, ale mi wyskoczyło, że serwis niedostępny! :shake: Mam nadzieję, że to coś zniknie, bo komentarz dość długi... no wiesz potem bedzie że mnie rodzice bija a to wszystko przez ciebie:evil_lol: no dobra przygotuje sie na bicie po zlocie:) chyba ze dasz sie jakos przekupic:):) nie nie mam:evil_lol: jakos dam rade najwazniejszy aparat, ładowarki i komórka;D wiecej nie potrzebuje:):)odświez to powinien byc komentarz ale nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze bedzie:) Quote
Recommended Posts