Rahl Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Że ja jeszcze Was nie odwiedziłam :roll: No ale cóż, odwiedzam was :multi: Pieski piękne :) Już pojutrze się poznamy :multi: Szkoda, że jedziesz bez psa :cool1: buźka :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hahaha jakie plany:evil_lol: Witam:cool3::multi: Ale Wy tu sobie pogawędki urządzacie :diabloti: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Że ja jeszcze Was nie odwiedziłam :roll: No ale cóż, odwiedzam was :multi: Pieski piękne :) Już pojutrze się poznamy :multi: Szkoda, że jedziesz bez psa :cool1: buźka :loveu: nic nie szkodzi:) ja tez dopiero dzisiaj do was wpadłam:D dziekuje:) no:) a ty juz jutro jedziesz nie?? a ja bede musiała znaleźć nasz domek:evil_lol::eviltong: no szkoda ale on sie nie nadaje na zlot:-( :loveu: goldenka245 napisał(a):Hahaha jakie plany:evil_lol: Witam:cool3::multi: Ale Wy tu sobie pogawędki urządzacie :diabloti: no wiesz:D:evil_lol: plany trzeba miec:evil_lol: witam:D bo my gadac uwielbiamy:D Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hej. :) O no to fajnie. :) Ciekawe, czy tam ty ślubie spotkasz swojego Piotrusia. :cool3: Porób dużo zdjęć pary i (jak będzie) też Twojemu ukochanemu. :cool3: Tak w ogóle co u Ciebie? Ja niedawno wróciłam z Aqua itd. jak widać z opisu na gg. :D Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 hej:):) no tak średnio nie chce mi sie isc na ten ślub a nie wiem czy mam brac aparat moze to bedzie tak dziwnie wyglądac jak bede im robic zdjecia....;/ A u mnie nudy strasznie duszno jest... nie wiem co mam robic:P o:D opowiadaj:) Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie no, weź. :) Może Piotrek też będzie i nam go tu pokażesz (albo przynajmniej mnie). :D U mnie też duszno... choć trochę leje u mnie, leje jak z cebra. A fajnie było. :) Byłam na zjeżdżalniach i leniwej rzece (że sama Cię gdzieś prowadzi), na takich falach i w ogóle super było. :) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 no kurcze nie chce mi sie ale musze mama mi każe..;/ sama nie moze isc albo ze mną ja nie znam prawie tej dziewczyny do której mam isc na ślub..;/ jak bedzie to bedzie przynajmniej wynagrodzenia za to ze musiałam isc..;/ zaraz musze sie ubrac i ise bo na 16 jest ślub.. ale za wczesnie nie pójde bo w koncu nie jestem zaproszona;/ u mnie czasem kropi troche.. o super:D a to we wrocławiu??:D Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 E tam, może nie będzie tam źle. :) Zobaczysz. I tak sobie później szybko pójdziesz. :D No we Wrocławiu. :) Nowe Aqua. :D Czekamy na Twój powrót. :) Quote
Rahl Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ojejku, jak ja dawno nie byłam w naszym akła parku :loveu::loveu: A byłaś na skoczni :cool3:? Ja chyba z 10 razy skakałam (chociaż tak szczerze mówiąc, to jeszcze nie powinnam :diabloti:) w ogóle akła jest fajny, ale strasznie drogi :-x EDIT: tak Ada, będę już jutro :) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Martunia napisał(a):E tam, może nie będzie tam źle. :) Zobaczysz. I tak sobie później szybko pójdziesz. :D No we Wrocławiu. :) Nowe Aqua. :D Czekamy na Twój powrót. :) Dobra jestem:) nie było az tak źle:eviltong::evil_lol: zesztą ja zawsze przesadzam jak mam gdzies isc jak bylo ostatnio ze spotkaniem z kolezankami??:evil_lol: Prześlicznie wyglądała panna młoda:):) moge dac wam zdjecia jak chcecie:) wybiore jakies ładne;) i dostałam słonika w ramach podziekowania tak jak wszyscy ale czuje sie wyróźniona:evil_lol::evil_lol: po za tym był jeden ładny chłopak i mam nawet zdjecie:evil_lol::evil_lol: O fajnie:D tez bym do aqua sie przejechała ale w poznaniu nie ma chyba:roll: Asia&gordonisko napisał(a):Ojejku, jak ja dawno nie byłam w naszym akła parku :loveu::loveu: A byłaś na skoczni :cool3:? Ja chyba z 10 razy skakałam (chociaż tak szczerze mówiąc, to jeszcze nie powinnam :diabloti:) w ogóle akła jest fajny, ale strasznie drogi :-x EDIT: tak Ada, będę już jutro :) heh:) to czas pojechac;) a ile kosztuje? o fajnie:) a jaki bedziemy miec numer domku od poniedziałku?? Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No widzisz, Ty zawsze przesadzasz. :diabloti: Czekamy na zdjęcia młodej pary i tego tam kolesia, co znowu ładnego poznałaś. :evil_lol: O i jakiego słonika dostałaś? :) To poszukaj, może gdzieś niedaleko jest jakieś. :) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Oj no wiem że przesadzam.. ale juz taka jestem niestety...:P Ok zaraz bedą bo sie prawie załadowały:) a ja go nie poznałam tylko ładny był:evil_lol: takiego małego porcelanowego:):) nie chce mi sie szukac:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie dość, że przesadzasz, to jeszcze jesteś leniem. :eviltong: O śpiochu chyba nie muszę wspominać...? :cool3: Czekamy na zdjęcia. :D Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Oj no co wiem że same mam wady ale i tak mnie kochasz prawda??:loveu: to czekac:D bedzie para młoda i jakis chłopak ładny:) (dla mnie ładny wam sie nie musi podobac) ale piotruś i ta ładniejszy:D:D Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No oczywiście. :evil_lol: :loveu: Too czeekaamyy. :cool3: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 I chłopak: wiem świetna jestem:D zrobiłam zdjecie jak akurat sie patrzył:D:D dobra juz sie nie przechwalam:D i tyle:):) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ALe superowe fotki:loveu: A chłopak bradzo przystojny:razz::eviltong: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 dziekuje:D:D ładnie wygladała:D:D no wiem:D:D:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale ładna młoda para. :cool3: No patrz jak Ci się udało ze zdjęciem tego chłopaka. :D Ale głupio, że spojrzał akurat w tym momencie, zauważył, że jemu robiłaś. :evil_lol: Ale fajnie wyszło. :D Ale składnia. :eviltong: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 nom:) no udało mi sie:D:D a ty myslisz ze on wiedział ze jamu robie zdjecie:evil_lol: hehe:) ja robiłam wszystkim ludzią z tłumu a jego poprostu tu wyciełam:D akurat sie spojrzał a ja zdjecie i mam:D:D hehe:) Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 slicznie wygladali ci nowozency ;] a ten artur ;] ...hm .... no przystojny ;] Quote
Recommended Posts