Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Aducha: Nie marudź. ;) I tak trochę dałam. Łapeczek: Wysłałam zaproszenie. :D Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 troche:evil_lol: dobre sobie dałam malutko a nie troche... a mówiłas ze dasz dużo...:( Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No przecież dałam. :D A Ty to dałaś bardzo dużo, już nie gadaj, że mało. :lol: Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 hehe dzieki za zaproszonko ;] aha to Martunie to Marta .... a sweetgerl93 to Marianna tak ??( czy jakos tak ) Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tak, Marta. :D Hahaha. :lol: Tak tak, Marianna. :diabloti: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ej no marta co ty gadasz:evil_lol: Adrianna nie Marianna:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hahaha przepraszam, ale nie mogłam. :lol: Marianna Ci pasuje. :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Marianna no. :evil_lol: Ona się nie chce przyznać do swojego imienia. :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. :lol: I to ja tylko robiłam sobie żarty z naszej kochanej Adusi. :eviltong: Quote
infers Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cześć Wam!!!:loveu: Cóż tam słychać towarzysze?:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Martunia napisał(a):Hahaha przepraszam, ale nie mogłam. :lol: Marianna Ci pasuje. :evil_lol: łapeczek napisał(a):kurka to jak ? bo sie zgubilam juz ;] Martunia napisał(a):Marianna no. :evil_lol: Ona się nie chce przyznać do swojego imienia. :evil_lol: łapeczek napisał(a):no ej ;] jaja sobie robicie;] Martunia napisał(a):Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. :lol: I to ja tylko robiłam sobie żarty z naszej kochanej Adusi. :eviltong: łapeczek napisał(a):aaa to Ada Dla wyjasnienia:evil_lol: Mam na imię Adrianna ale wszyscy mówią na mnie Ada:loveu::eviltong::evil_lol: hehe:) nasmiałam sie z tego co tam pisałyscie a Martusia nie ładnie tak wkręcac koleżanke:eviltong: jakbys mówiła wczesniej do bym miała na 3 Marianna:D fajnie by to brzmiało:eviltong: tylko nie wiem jak mam na drugie ale było by Adrianna Marianna Małycha:eviltong: infers1995 napisał(a):Cześć Wam!!!:loveu: Cóż tam słychać towarzysze?:evil_lol::evil_lol:;) Cześć:loveu: a po staremu jakos leci:) ogólnie nudy zaraz ide oglądac film:evil_lol: a kabi tobi to co zawsze śpi:evil_lol: a co u was towarzyszu??:D Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Haha ja pękałam ze śmiechu. :lol: No fajnie właśnie by to brzmiało. :D A jak Ty masz na 3? Szkoda właśnie, że nie masz tego imienia Marianna. :D Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ja też jak to czytałam:evil_lol: bardzo fajnie ale za późno mi to przyszło na mysl a własciwie to wam:) No bo po bierzmowaniu przeciez jestem a drugie musze miec bo pierwsze nie mam święte:evil_lol: no szkoda:) Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No widzisz, jakie my pomysłowe. :D Szkoda... A jak masz na trzecie? :cool3: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 no własnie że też was nie spytałam wczesniej o rade:evil_lol: ja mam Joanna:D:D Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No to też pasuje. :D I ładnie. :) Co tam robicie? :D Quote
Izabela124. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='łapeczek']macie laski i czekam na zaproszonka ;] http://nasza-klasa.pl/profile/10540831 Zaprosiłam:razz: HEjka Ale nagadałyscie:mad::eviltong: Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 I poszła sobie bez pożegnania. :shake: A ja tu zdjęcie na nk wstawiłam... I będzie ich więcej. :) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Martunia napisał(a):No to też pasuje. :D I ładnie. :) Co tam robicie? :D no ładnie;) moja prababcia miała tak na imie;) a co robimy nic w sumie:) Izabela124. napisał(a):Zaprosiłam:razz: HEjka Ale nagadałyscie:mad::eviltong: hejka:D no co lubimy gadac:D zawsze mi to wypominasz:eviltong::evil_lol: Martunia napisał(a):I poszła sobie bez pożegnania. :shake: A ja tu zdjęcie na nk wstawiłam... I będzie ich więcej. :) No posłam bo mama mi kazała:(:(:( O to zaraz patrze:) super;D Własnie jest u mnie mój kuzyn juz 3 godzine i bedzie jeszcze przez kolejne 5:evil_lol::eviltong: narazie dajemy rade:) cóż w sumie to juz dwa lata prawie sie nie widzielismy. wujek miał dzisiaj w nocy przeszczep nerki/nerek bo nie wiem dokłanie tak słyszałam i jego dziewczyna nam przywiozła tomka bo z nią został a wieczorem zawieziemy go do jego mamy... Wogóle to zostałam wydelegowana na ślub znajomych córki i musze isc zeby dac telegram.. moze wezne aparat i zrobie jej zdjecie jak wyglada:D szczerze mówiąc to mam nadzieje ze piotrek bedzie tez bo jacys lektorzy i ministranci tez musza byc a jak bede mała aparat to mu tez zrobie zdjecie jak bedzie:evil_lol::loveu::loveu: A ogólnie to nudy troche:) Quote
Recommended Posts