Martunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Hahaha w to mnie nie wkręcisz. :D Bo Ty zawsze, jak byłaś w jakimś sklepie, to wracałaś z pełnymi torbami nowych ciuchów. :D Aha.. a nie będzie powtórki? ;) A poza tym co to 10 min filmu, prawie jak nic. :D A do której tam będziecie? No najwyżej sobie wcześniej pójdziesz. ;) Ja nic, siedzę na nk i dogo i ogólnie nic ciekawego nigdzie nie ma. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 nie prawda bo nie zawsze i nie pełnymi najwyzej jedna dwie bluzeczki:evil_lol: no własnie nie ma powtórek...;/ no ale na koniec zawsze najciekawsze jest:P nie wiem do po 20? moze dłużej... ja powiem ze najpóźniej o 20.30 musze byc w domu to nie bedziemy dłużej.. nom:) hehe;) nudno troche:) dam chyba kilka zdjec rokiego i ide sie umyc ale wroce a ty bedziesz jeszcze??:D Quote
Sweet Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 KONIEC na dzisiaj więcej jutro:):) albo po jutrze:) Quote
Martunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Śliczny Roki. :loveu: No, ale zawsze coś. :D Ja to tak często nie kupuję ciuchów, to trzeba być naprawdę jakąś sklepoholiczką, by tyle kupować. :evil_lol: To może rodzice Ci opowiedzą. :D Albo spóźnisz się troszeczkę na to spotkanie, co Ci szkodzi. :evil_lol: No i też pójdziesz wcześniej. Ja jeszcze jestem. :) Zdjęcie masz na nk, uparciuchu! :) Quote
Sweet Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 ej no ja nie kupuje az tyle a że w szafie mi sie nie miesci to wina mamy która nie pozwala mi wywalic ciuchów z przed 3 lat;/ albo i wczesniejszych..;/ nie moge sie spóźnic bo mam autobus o 12.50:evil_lol: a późniejszym nie pojade bo nie pojade wcale... o to fajnie:):) widziałam :D boskie;) Quote
Martunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Przecież ja żartuję. :D I Ci nie zabraniam kupować tych rzeczy, kupuj sobie, ile chcesz. :cool3: Ale musisz mieć dużo tych ubrań, skoro tamte wcześniejsze jeszcze masz. :D Ale przecież z niektórych wyrosłaś, to czemu masz mieć jeszcze w szafie? Aaa... to szkoda. :( Samochodem nie możesz pojechać? :evil_lol: Cieszę się, że się fota spodobała. :D I jak szybko skomentowałaś. :cool3: Quote
Sweet Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No mam nadzieje:):) no mam nadzieje ze mi na zabraniasz:) No wiesz taka jest moja mama ile razy jej tłumaczyłam ze tego nie załoze a ona nic... kiedys sama to wywale i nawet nie bedzie wiedziec a jak zobaczy to nakrzyczy troche i bedzie po sprawie mam nadzieje:) ja tez nie wiem czemu mam je tam miec ale wytłumacz to mojej mamie:evil_lol: ta samochodem nie mam prawa jazdy:P boska jest;D jutro nastpena moze byc wieczorem:D bo rano i tak mnie nie bedzie:) bo ja jestem szybka;) Dobranoc:*:* Quote
kaskaSz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja ostatnio wywaliłam stare ciuchy, bo to człowiek trzyma, a może się kiedyś założy, nie wkłada się i tak leżą... U nas nowe fotki. Zapraszamy! Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Hej. :) No i dobrze. Jak się tych ciuchów już nie zakłada, bo np. się wyrosło, to po co to jeszcze w szafie trzymać? :lol: Ja bym tam sama wyrzuciła te rzeczy i już. :diabloti: Ty może prawka nie masz, ale Twoi rodzice np.? :cool3: Czekam na wrażenia ze spotkania z dziewczynami. :D Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 hej:):) hehe:) pogadam z mama niedługo znowu o tym:evil_lol: No moi rodzice mają ale nie bede zawracac im głowy... to czekacj bo jeszcze godzina przedemną...:) moze bedzie fajnie... mam nadzieje:) a jutro nie ide na spacer z iza bo ona nie przyjeżdża do poznania musze jeszcze ani powiedziec bo w takim razie nie wiem czy bede mogła z nią isc:( Quote
Avaloth Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 hej wstrętna gaduło ! :evil_lol::loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050275.jpg pięknie :loveu: Chester tak nie umie xD http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050297.jpg kurde Kabiś zdolny, ja tylko rureczkę umiem językiem zrobić, a ona jakieś takie powykręcał no :D http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050302.jpg Mamusiu weź mnie na rączki ! :loveu::evil_lol: No i się żegnam, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Aha, no to widzę, że plany się nieco skomplikowały. :( Ale to nic, na pewno będziecie miały jeszcze okazję. :D Czekam w takim razie na relacje ze spotkania. :D Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Isia & Chester']hej wstrętna gaduło ! :evil_lol::loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050275.jpg pięknie :loveu: Chester tak nie umie xD http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050302.jpg kurde Kabiś zdolny, ja tylko rureczkę umiem językiem zrobić, a ona jakieś takie powykręcał no :D http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050302.jpg Mamusiu weź mnie na rączki ! :loveu::evil_lol: No i się żegnam, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: hej nie gaduło::evil_lol: ja ci dam wstrętna...:mad: ;D dziekuje za komentarze:D super:D teraz ty mnie wywalisz z roboty i bedziesz komentatorem:D a to ostatnie to prędzej aducha daj mi wreszcie to ciastko tak ładnie prosze:evil_lol::eviltong: Papa:*:* [quote name='Martunia']Aha, no to widzę, że plany się nieco skomplikowały. :( Ale to nic, na pewno będziecie miały jeszcze okazję. :D Czekam w takim razie na relacje ze spotkania. :D no własnie niestety:(:( kurcze a ja juz żyłam tym spacerem...:placz: nom mam nadzieje ze iza pojedzie na zlot jednak:) a było fajnie gadałysmy i kąpałysmy sie w basenie:) Dam wam foty rokiego za niedługo:) Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Może się jakoś uda i Iza pojedzie na ten zlot w końcu. :) Tyle osób chciało się z nią spotkać i poznać, może jakoś da się namówić jej mamę. No widzisz, a jednak fajnie było. :D Czekamy na fotki. ^^ Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Mam nadzieje ze pojedzie:) narazie próbujemy jakos wymyslic jak ma przekonac mame... mamy dwie opcje narazie ale trzeba cos jeszcze wymyslic... no nawet mogło byc:) to poczekacie bo jak zawsze o tej godzinie ładuja sie tak wolno ze tu zaraz umre:) Ps. nie bede chwile pisac bo mam duzo do nadrobienia a boli mnie troche głowa i oczy od słonca... wiec bede za chwile tutaj.. Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Mam nadzieję, że się uda ją namówić. ;) To dawaj nam tu zdjęcia trochę wcześniej, skoro teraz tak długo się ładują. :D Ok, poczekamy. :) Odpoczywaj sobie do woli. :D Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Hej Aduś:loveu: Dzieki za wszystko:multi::loveu::multi: Trzymaj kciuki, żebym mamę namówiła Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Martunia']Mam nadzieję, że się uda ją namówić. ;) To dawaj nam tu zdjęcia trochę wcześniej, skoro teraz tak długo się ładują. :D Ok, poczekamy. :) Odpoczywaj sobie do woli. :D tez mam taką nadzieje:):) tak jutro wejde specjalnie rano zeby wam dac zdjecia;) pasuje ci 6.00:evil_lol::evil_lol::eviltong: Jestem juz ale zaraz ide spac bo mnie oczy bolą...:eviltong: [quote name='Izabela124.']Hej Aduś:loveu: Dzieki za wszystko:multi::loveu::multi: Trzymaj kciuki, żebym mamę namówiła hej Izuś:loveu::loveu: Nie ma za co:evil_lol::cool3::cool3::loveu::multi: Ja cały czas trzymam kciuki chyba nie zasnę dzisiaj bo bede myśleć czy tam mama pozwoli ci w końcu jechać czy nie... teraz to ja juz tylko o jednym mysle o zlocie oczywiście i czy mama was puści cały czas wmawiam sobie ze tak i taką mam nadzieje:lol: oby sie udało:):) Ja ide spac bo zaraz tu nie bede nic widziec... Dobranoc wszystkim:* [SIZE=2]jutro fotki rokiego i może kabiego bo chyba pójdziemy na spacer sami bo musze go wykąpać Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kochana jesteś:loveu: Kolorowych snów zyczę:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ale Bambus ... no ale ok, daruję Ci już, upiekło Ci się. :diabloti: Poczekamy na zdjęcia do jutra, ale mają już być! Tak poza tym to masz u mnie trochę zaległości na fotoblogu oraz na blogu (pojawiło się więcej zdjęć). :cool3: [SIZE=2]Dobranoc. :loveu: Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Izabela124.']Kochana jesteś:loveu: Kolorowych snów zyczę:loveu::loveu: ty tez:loveu: dziekuje bardzo:loveu: [quote name='Martunia']Ale Bambus ... no ale ok, daruję Ci już, upiekło Ci się. :diabloti: Poczekamy na zdjęcia do jutra, ale mają już być! Tak poza tym to masz u mnie trochę zaległości na fotoblogu oraz na blogu (pojawiło się więcej zdjęć). :cool3: [SIZE=2]Dobranoc. :loveu: Sama jestes bambus:eviltong::evil_lol: No to dziekuje ze taka dobroduszna jestes:diabloti::evil_lol: Jutro dam napewno:) i kabiemu porobie jakies:eviltong: ok zaraz tam właze i szybko zobacze:evil_lol: Dobranoc juz naprawde:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ojj już mi tu nie marudź, bo będzie naprawdę źle! :mad: To czekamy na te obiecane zdjęcia. :roll: :eviltong: I mam nadzieję, że te zaległości nadrobisz, bo już wiesz, co będzie. :diabloti: Dobranoc. :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Aduś, ty spac miałaś iśc:diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts