Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 psiara1996 napisał(a):dziękuję u mnie nic nowego bylam z psem 2 razy w parku poaportował obchodziłam dzisiaj urodziny które mam jutro nic nowego... O to ty masz urodzinki jutro?? Wszystkiego najlepszego:loveu::cool3::cool3: Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 I tyle:D:D Zaraz jeszcze jakies z wczorajszego spacerku dam zdjęcia Hakerka od Ewy:):) (mam nadzieje ze moge:)) Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 I zdjęcia ze spacerku:):) Haker w roli główkej:D poboczni bohaterowie: Vasco (goledek), York, Bullek, Spaniel:) I Ewa na jednym(mam nadzieje ze nie bedzie zła ze ją tez dałam:)) hehe:) Tu z Bullkiem:) podczas skoku:) CDN:) Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Vasco Haker z Vasco:) Z Ewą:) Gonitwa ze Spanielkiem:) CDN:) Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Nad rzeczką:) Hakerek z Yorkiem:) York:) Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No i tyle na dzisiaj:) kiedyś dam nastepne:D:D hihi:) a dzisiaj sporo było:) Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Śliczne zdjęcia z Hakerkiem. :loveu: Jaki on śliczny! :) A zdjęcia z Kabiśkiem również śliczne. :loveu: Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Martunia napisał(a):Śliczne zdjęcia z Hakerkiem. :loveu: Jaki on śliczny! :) A zdjęcia z Kabiśkiem również śliczne. :loveu: Nom tez tak sądze;) hakerek jest sliczny:D hih:):) Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Atkaaaa napisał(a):noo pięknie! Jak duzo fot :D Nom jak juz to hurtowo:D:D hehe:) Quote
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):O to ty masz urodzinki jutro?? Wszystkiego najlepszego:loveu::cool3::cool3: a dziękuję ci bardzo i nadal czekam na więcej fotek:loveu::loveu::loveu: a te które dałaś są superowe , zwłaszcza te z bullkiem Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 psiara1996 napisał(a):a dziękuję ci bardzo i nadal czekam na więcej fotek:loveu::loveu::loveu: a te które dałaś są superowe , zwłaszcza te z bullkiem heh:) fotki nie wiem kiedy dam:P napewno po fryzjerze bo Kabis idzie w piątek:) No a te co teraz dałam tez mi sie podobaja;0 a Bullków ja nie lubie;P hehe:) Quote
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a ja bullki kocham fajne powiązania bull i york moje ulubieńce zresztą lubie bardzooo duuużo ras Quote
C&B Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hejka ! Ja zaraz zabieram się za dodawanie fotek u Cziki ! Zapraszam ! Zbój jak zawsze piękniusi !:loveu: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Domka_Czika napisał(a):Hejka ! Ja zaraz zabieram się za dodawanie fotek u Cziki ! Zapraszam ! Zbój jak zawsze piękniusi !:loveu: widziałam juz fotki u ciebie:D:D Nom taki urok zbója:P hehe:) psiara1996 napisał(a):a ja bullki kocham fajne powiązania bull i york moje ulubieńce zresztą lubie bardzooo duuużo ras heh:) mi sie one nie podobaja:P ale kazdy ma swój gust:) A o gustach sie nie dyskutuje:P hehe:) A ja mam yorka i rotweilera;D tez fajne powiązanie:) Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hejka Ale fajne fotki ty masz rottka? Aczemu nic niv pislas Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Ale fajne fotki ty masz rottka? Aczemu nic niv pislas Nom mam:P hehe:) A bo ja sie nie lubie chwalić:) Może dam gościnnie jego zdjęcia w święta;) Martunia napisał(a):Hej. :hand: Co tam słychać u Was? :) hej martunia:*:*:* A u nas dobrze;) A co u ciebie?? Od świąt zaczynam kabiego uczyć chodzić na smyczy:D:D hihi:):) mam nadzieje ze mi sie uda:) trzymajcie za mnie kciuki:D:D Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej martunia:*:*:* A u nas dobrze;) A co u ciebie?? Od świąt zaczynam kabiego uczyć chodzić na smyczy:D:D hihi:):) mam nadzieje ze mi sie uda:) trzymajcie za mnie kciuki:D:D O w takim razie trzymam za Was kciuki. :) ;) U mnie dobrze. :) Nic ciekawego. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Martunia napisał(a):O w takim razie trzymam za Was kciuki. :) ;) U mnie dobrze. :) Nic ciekawego. :eviltong: :) musze sie postarac go nauczyć bo chce na spacerki z nim chodzić :D bo czasem w domu mi sie nudzi to bym gdzies wyszła ale jak pomysle że on tak idzie na smyczy jak idzie to dzięki;/ hehe;P No ale uda nam sie:D Dla chcącego nic trudnego:) A co robisz??:D:D Jak ci minąl dzień?? Quote
Recommended Posts