Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Moja torba nie jest za duża biorę tylko 2 pary długich spodni i musze iśc kupić kilka par krótkich i jakieś koszulki czy cuś :lol: gorzej z artykułami dla psa xD miski miseczki i jedzenie + zabawki Oj ta Kelly ciasteczka lubi :evil_lol: wręcz uwielbia Ja się bałam jak na suczki zareaguje ale byliśmy ostatnio na spacerku i dwie sunie spotkałyśmy i było ok więc nie ma problemu W roku szkolnym tak ale gdy wolne to w Pniewach pod Poznaniem :cool3: ja bym sie w mniejsza spakowała ale mama chce mi wepchnąc do niej pełno jedzenia:evil_lol::eviltong: musze jej to wybic z głowy zebym mogła wziąsc mniejsza albo dodatkowy plecak wiekszy:p No tak dla psa to juz cała torba sie robi:eviltong::evil_lol: heh;) kabi tez uwielbia:D za jedzenie to poszedł by z kims bez wachania:evil_lol: O to fajnie:) my sie przed zlotem spotykamy z jedną badź dwoma dziewczynami z dogo i ich psami zalezy czy obie bedą mogły isc z nami:) Aaa:) tez dobrze:eviltong: a ile masz lat??:evil_lol::eviltong: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja bym sie w mniejsza spakowała ale mama chce mi wepchnąc do niej pełno jedzenia:evil_lol::eviltong: musze jej to wybic z głowy zebym mogła wziąsc mniejsza albo dodatkowy plecak wiekszy:p No tak dla psa to juz cała torba sie robi:eviltong::evil_lol: heh;) kabi tez uwielbia:D za jedzenie to poszedł by z kims bez wachania:evil_lol: O to fajnie:) my sie przed zlotem spotykamy z jedną badź dwoma dziewczynami z dogo i ich psami zalezy czy obie bedą mogły isc z nami:) Aaa:) tez dobrze:eviltong: a ile masz lat??:evil_lol::eviltong: Właśnie !!! o jedzeniu bym zapomniała xD to jednak chyba w nie zaopatrze się na miejscu xD Dla Kelly jedzenie to priorytet xD Nom teraz jestem spokojniejsza co do spotkania z tyloma suniami :D Fajnie macie że spotkanko robicie... ja niestety nie mam jak i gdzie na razie xD Ja już poznałam Anie (ania&psy) Halę i Bajon i oczywiście ich psiaki xD Teraz idę do 2 liceum xD Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Właśnie !!! o jedzeniu bym zapomniała xD to jednak chyba w nie zaopatrze się na miejscu xD Dla Kelly jedzenie to priorytet xD Nom teraz jestem spokojniejsza co do spotkania z tyloma suniami :D Fajnie macie że spotkanko robicie... ja niestety nie mam jak i gdzie na razie xD Ja już poznałam Anie (ania&psy) Halę i Bajon i oczywiście ich psiaki xD Teraz idę do 2 liceum xD hehe:) ja postaram sie jak najmniej wziąśc bo potem połowe do domu przywioze:evil_lol: no wiesz dla kabiego to tak samo on je jak mu smakuje nawet jak juz nie moze a że jemu wszystko smakuje to wiesz:eviltong::evil_lol: Nom teraz to tak:D no robimy bo tak akurat nam sie udało ze iza (izabela124) bedzie w poznaniu i chciała sie spotkac ze mną i z kabim i moze jeszcze ania (łapeczek) z nami pójdzie:) Ja myslałam ze starsza jestes:eviltong: Ja ide teraz do 3 gimnazjum:evil_lol: a do jakiego chodzisz liceum? bo ja nie mam pojęcia gdzie pójde... Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) ja postaram sie jak najmniej wziąśc bo potem połowe do domu przywioze:evil_lol: no wiesz dla kabiego to tak samo on je jak mu smakuje nawet jak juz nie moze a że jemu wszystko smakuje to wiesz:eviltong::evil_lol: Nom teraz to tak:D no robimy bo tak akurat nam sie udało ze iza (izabela124) bedzie w poznaniu i chciała sie spotkac ze mną i z kabim i moze jeszcze ania (łapeczek) z nami pójdzie:) Ja myslałam ze starsza jestes:eviltong: Ja ide teraz do 3 gimnazjum:evil_lol: a do jakiego chodzisz liceum? bo ja nie mam pojęcia gdzie pójde... Do 19 LO XD Ja bym też chciała się z Wami spotkać ale nie mam czym do Poznania dojechać :roll: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Czesc :) . hejo:) Okamia napisał(a):Do 19 LO XD Ja bym też chciała się z Wami spotkać ale nie mam czym do Poznania dojechać :roll: aa:) ja mysle nad 8 LO ale nie wiem czy sie dostane.... szkoda ze nie masz czym dojechać:( Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa:) ja mysle nad 8 LO ale nie wiem czy sie dostane.... szkoda ze nie masz czym dojechać:( Ja składałam do 11 i bardziej patrzyłam pod kontem profili niż jakości szkoły :evil_lol: Też żałuję bo Kabisia chętnie bym poznała i porwała Ci go :cool3: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Ja składałam do 11 i bardziej patrzyłam pod kontem profili niż jakości szkoły :evil_lol: Też żałuję bo Kabisia chętnie bym poznała i porwała Ci go :cool3: aa:) ja nie wiem jeszcze gdzie bede składac do konca tamta dam na pierwszy wybór ale jeszcze dwie moge inne wybrac:) a na jaki profil szłas?? NO wiesz co psa bys mi zabrała:evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa:) ja nie wiem jeszcze gdzie bede składac do konca tamta dam na pierwszy wybór ale jeszcze dwie moge inne wybrac:) a na jaki profil szłas?? NO wiesz co psa bys mi zabrała:evil_lol: Z rozszerzonymi językami :eviltong: Pewnie że bym zabrała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Z rozszerzonymi językami :eviltong: Pewnie że bym zabrała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa:) to cos jak moja siostra wybrała:eviltong: jakąs lingwistyczna:eviltong: Ja chce mat-inf albo mat-geo:eviltong: albo moze jakis dziennikarski albo cos w sumie to nie wiem jeszcze:eviltong: Osz ty wiesz co:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Fotki!!!! :razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Fotek nie posiadam chyba ze chcecie kabiego ze mną ale lepiej nie bo bede was straszyć po nocach juz sie mnie dosyć naoglądaliście :evil_lol: Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 heheh dawaj nawet te z toba jakos przezyjemy te noce .... Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Nie była bym taka pewna czy przeżyjecie ale jak chcecie:evil_lol: ja nie biore odpowiedzialności za wasze koszmary:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Chyba sie nie zdążą wgrac bo jedna sie wgrała a zaraz musze leciec:( Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 eeeeeee to jutro .... chociaz ja je ogladne dopiero w piatek bo do babci ruszam na 5 dni ;p Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='łapeczek']eeeeeee to jutro .... chociaz ja je ogladne dopiero w piatek bo do babci ruszam na 5 dni ;p łe to sie nie spotkasz chyba z nami w piątek chyba ze wracasz w czwartek wieczorem...:( PS. juz wiem ze masz babcie w poznaniu wiec spotkanie aktualne:) juz są foty:) I tyle mam :) jutro dam jakies inne:D i rokiego moze:) Quote
Avaloth Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ło Jezu nie usnę dzisiaj ! po takich koszmarach to chyba z tydzień nie będę spać xD http://img148.imageshack.us/img148/5672/p1050183ja1.jpg to jest chyba naj :loveu: ale wszytskie ładne :) Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ja cie krece .... to sa naj czarniejsze i naj mrocznijsze foty jakie kiedy kolwiek widzialam nie ma szans zebym dzisiejszej nocy zasnela ;( nic najwyzej poslucham muzyki bo nie zamkne oczu bo zaraz mi sie pojawia te zdicia .....hahahahahahah nie no zartuje oczywiscie ..... przynajmnie cie poznam na radzie .... a gdzie dokladniej bo chyba nie doslownie na radzie bo bedie ciezko sie tam dostac miedzy tymi wszystkimi samochaodami ktore tam jezdza ;p hehehe Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zagnamy na 5 dnia ale w piatek wracamy ..... papa Quote
Sweet Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='łapeczek']ja cie krece .... to sa naj czarniejsze i naj mrocznijsze foty jakie kiedy kolwiek widzialam nie ma szans zebym dzisiejszej nocy zasnela ;( nic najwyzej poslucham muzyki bo nie zamkne oczu bo zaraz mi sie pojawia te zdicia .....hahahahahahah nie no zartuje oczywiscie ..... przynajmnie cie poznam na radzie .... a gdzie dokladniej bo chyba nie doslownie na radzie bo bedie ciezko sie tam dostac miedzy tymi wszystkimi samochaodami ktore tam jezdza ;p hehehe [quote name='łapeczek']my sie zagnamy na 5 dnia ale w piatek wracamy ..... papa Nie no ja cie rozumiem ale mimo wszystko mam nadzieje ze zasnełas :evil_lol::eviltong: No ja ci napisze sms'a dokładniej bo i tak musimy sie zgadac gdzie dokładnie i o której ale mysle ze przed 12(ale napisze ci sms'a bo i tak tego nie przeczytasz do piątku:evil_lol:) Miłego wyjazdu:):cool3: [quote name='Isia & Chester']ło Jezu nie usnę dzisiaj ! po takich koszmarach to chyba z tydzień nie będę spać xD http://img148.imageshack.us/img148/5672/p1050183ja1.jpg to jest chyba naj :loveu: ale wszytskie ładne :) No wiem ze nie usniesz ale moze jednak ci sie udało:D pewnie wystepowałam jako jakis potwór z bagien:evil_lol: hehe:) dziekuje:) Quote
Sweet Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Koniec;) i nie zwracać uwagi na moją rękę i nogę:evil_lol: Quote
Recommended Posts