Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okamia napisał(a):
Moja torba nie jest za duża biorę tylko 2 pary długich spodni i musze iśc kupić kilka par krótkich i jakieś koszulki czy cuś :lol: gorzej z artykułami dla psa xD miski miseczki i jedzenie + zabawki

Oj ta Kelly ciasteczka lubi :evil_lol: wręcz uwielbia

Ja się bałam jak na suczki zareaguje ale byliśmy ostatnio na spacerku i dwie sunie spotkałyśmy i było ok więc nie ma problemu

W roku szkolnym tak ale gdy wolne to w Pniewach pod Poznaniem :cool3:

ja bym sie w mniejsza spakowała ale mama chce mi wepchnąc do niej pełno jedzenia:evil_lol::eviltong: musze jej to wybic z głowy zebym mogła wziąsc mniejsza albo dodatkowy plecak wiekszy:p
No tak dla psa to juz cała torba sie robi:eviltong::evil_lol:
heh;) kabi tez uwielbia:D za jedzenie to poszedł by z kims bez wachania:evil_lol:
O to fajnie:) my sie przed zlotem spotykamy z jedną badź dwoma dziewczynami z dogo i ich psami zalezy czy obie bedą mogły isc z nami:)
Aaa:) tez dobrze:eviltong:
a ile masz lat??:evil_lol::eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
ja bym sie w mniejsza spakowała ale mama chce mi wepchnąc do niej pełno jedzenia:evil_lol::eviltong: musze jej to wybic z głowy zebym mogła wziąsc mniejsza albo dodatkowy plecak wiekszy:p
No tak dla psa to juz cała torba sie robi:eviltong::evil_lol:
heh;) kabi tez uwielbia:D za jedzenie to poszedł by z kims bez wachania:evil_lol:
O to fajnie:) my sie przed zlotem spotykamy z jedną badź dwoma dziewczynami z dogo i ich psami zalezy czy obie bedą mogły isc z nami:)
Aaa:) tez dobrze:eviltong:
a ile masz lat??:evil_lol::eviltong:

Właśnie !!! o jedzeniu bym zapomniała xD to jednak chyba w nie zaopatrze się na miejscu xD
Dla Kelly jedzenie to priorytet xD
Nom teraz jestem spokojniejsza co do spotkania z tyloma suniami :D Fajnie macie że spotkanko robicie... ja niestety nie mam jak i gdzie na razie xD Ja już poznałam Anie (ania&psy) Halę i Bajon i oczywiście ich psiaki xD
Teraz idę do 2 liceum xD

Posted

Okamia napisał(a):
Właśnie !!! o jedzeniu bym zapomniała xD to jednak chyba w nie zaopatrze się na miejscu xD
Dla Kelly jedzenie to priorytet xD
Nom teraz jestem spokojniejsza co do spotkania z tyloma suniami :D Fajnie macie że spotkanko robicie... ja niestety nie mam jak i gdzie na razie xD Ja już poznałam Anie (ania&psy) Halę i Bajon i oczywiście ich psiaki xD
Teraz idę do 2 liceum xD

hehe:) ja postaram sie jak najmniej wziąśc bo potem połowe do domu przywioze:evil_lol:
no wiesz dla kabiego to tak samo on je jak mu smakuje nawet jak juz nie moze a że jemu wszystko smakuje to wiesz:eviltong::evil_lol:
Nom teraz to tak:D
no robimy bo tak akurat nam sie udało ze iza (izabela124) bedzie w poznaniu i chciała sie spotkac ze mną i z kabim i moze jeszcze ania (łapeczek) z nami pójdzie:)
Ja myslałam ze starsza jestes:eviltong:
Ja ide teraz do 3 gimnazjum:evil_lol:
a do jakiego chodzisz liceum? bo ja nie mam pojęcia gdzie pójde...

Posted

hehe:) ja postaram sie jak najmniej wziąśc bo potem połowe do domu przywioze:evil_lol:
no wiesz dla kabiego to tak samo on je jak mu smakuje nawet jak juz nie moze a że jemu wszystko smakuje to wiesz:eviltong::evil_lol:
Nom teraz to tak:D
no robimy bo tak akurat nam sie udało ze iza (izabela124) bedzie w poznaniu i chciała sie spotkac ze mną i z kabim i moze jeszcze ania (łapeczek) z nami pójdzie:)
Ja myslałam ze starsza jestes:eviltong:
Ja ide teraz do 3 gimnazjum:evil_lol:
a do jakiego chodzisz liceum? bo ja nie mam pojęcia gdzie pójde...

Do 19 LO XD
Ja bym też chciała się z Wami spotkać ale nie mam czym do Poznania dojechać :roll:

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Czesc :) .

hejo:)

Okamia napisał(a):
Do 19 LO XD
Ja bym też chciała się z Wami spotkać ale nie mam czym do Poznania dojechać :roll:

aa:)
ja mysle nad 8 LO ale nie wiem czy sie dostane....
szkoda ze nie masz czym dojechać:(

Posted

aa:)
ja mysle nad 8 LO ale nie wiem czy sie dostane....
szkoda ze nie masz czym dojechać:(

Ja składałam do 11 i bardziej patrzyłam pod kontem profili niż jakości szkoły :evil_lol:
Też żałuję bo Kabisia chętnie bym poznała i porwała Ci go :cool3:

Posted

Okamia napisał(a):
Ja składałam do 11 i bardziej patrzyłam pod kontem profili niż jakości szkoły :evil_lol:
Też żałuję bo Kabisia chętnie bym poznała i porwała Ci go :cool3:

aa:) ja nie wiem jeszcze gdzie bede składac do konca tamta dam na pierwszy wybór ale jeszcze dwie moge inne wybrac:) a na jaki profil szłas??
NO wiesz co psa bys mi zabrała:evil_lol:

Posted

aa:) ja nie wiem jeszcze gdzie bede składac do konca tamta dam na pierwszy wybór ale jeszcze dwie moge inne wybrac:) a na jaki profil szłas??
NO wiesz co psa bys mi zabrała:evil_lol:

Z rozszerzonymi językami :eviltong:
Pewnie że bym zabrała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Z rozszerzonymi językami :eviltong:
Pewnie że bym zabrała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa:) to cos jak moja siostra wybrała:eviltong: jakąs lingwistyczna:eviltong:
Ja chce mat-inf albo mat-geo:eviltong: albo moze jakis dziennikarski albo cos w sumie to nie wiem jeszcze:eviltong:
Osz ty wiesz co:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Fotek nie posiadam chyba ze chcecie kabiego ze mną ale lepiej nie bo bede was straszyć po nocach juz sie mnie dosyć naoglądaliście :evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']eeeeeee to jutro .... chociaz ja je ogladne dopiero w piatek
bo do babci ruszam na 5 dni ;p

łe to sie nie spotkasz chyba z nami w piątek chyba ze wracasz w czwartek wieczorem...:(

PS. juz wiem ze masz babcie w poznaniu wiec spotkanie aktualne:)

juz są foty:)

I tyle mam :)
jutro dam jakies inne:D
i rokiego moze:)

Posted

ja cie krece .... to sa naj czarniejsze i naj mrocznijsze foty jakie kiedy kolwiek widzialam nie ma szans zebym dzisiejszej nocy zasnela ;( nic najwyzej poslucham muzyki bo nie zamkne oczu bo zaraz mi sie pojawia te zdicia .....hahahahahahah

nie no zartuje oczywiscie ..... przynajmnie cie poznam na radzie ....
a gdzie dokladniej bo chyba nie doslownie na radzie bo bedie ciezko sie tam dostac miedzy tymi wszystkimi samochaodami ktore tam jezdza ;p hehehe

Posted

[quote name='łapeczek']ja cie krece .... to sa naj czarniejsze i naj mrocznijsze foty jakie kiedy kolwiek widzialam nie ma szans zebym dzisiejszej nocy zasnela ;( nic najwyzej poslucham muzyki bo nie zamkne oczu bo zaraz mi sie pojawia te zdicia .....hahahahahahah

nie no zartuje oczywiscie ..... przynajmnie cie poznam na radzie ....
a gdzie dokladniej bo chyba nie doslownie na radzie bo bedie ciezko sie tam dostac miedzy tymi wszystkimi samochaodami ktore tam jezdza ;p hehehe

[quote name='łapeczek']my sie zagnamy na 5 dnia ale w piatek wracamy .....
papa

Nie no ja cie rozumiem ale mimo wszystko mam nadzieje ze zasnełas :evil_lol::eviltong:
No ja ci napisze sms'a dokładniej bo i tak musimy sie zgadac gdzie dokładnie i o której ale mysle ze przed 12(ale napisze ci sms'a bo i tak tego nie przeczytasz do piątku:evil_lol:)

Miłego wyjazdu:):cool3:

[quote name='Isia & Chester']ło Jezu nie usnę dzisiaj ! po takich koszmarach to chyba z tydzień nie będę spać xD

http://img148.imageshack.us/img148/5672/p1050183ja1.jpg to jest chyba naj :loveu: ale wszytskie ładne :)

No wiem ze nie usniesz ale moze jednak ci sie udało:D
pewnie wystepowałam jako jakis potwór z bagien:evil_lol:
hehe:)

dziekuje:)