Sweet Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 KONIEC:):) Więcej na poprzedniej stronie:):) Quote
Tepes Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jaki Oluś śliczny:loveu: A jak się z Kabisiem bawią!:) Quote
Sweet Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 no sliczny jest:loveu: hihi:) oni sie wymeczyli i walczyli a nie bawili to tylko tak wyglada:evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 matko Kabiś taki malusi, a Oluś to jeszcze połowa z niego :-o http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050013.jpg to jest super :evil_lol: ten mały umie tańczyć :D :loveu: kochany jest :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko:multi: Nareszcie wsio nadrobiłam:multi: Jeju ile dużo tego było:mad::evil_lol: Już nie mogę się doczekac, zeby was poznac na żywo:lol: Quote
Sweet Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 witam:) o to super:D aż tak dużo to nie :evil_lol: ja tez sie niemoge doczekac:D:D Quote
Ania :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ślicznie razem wygladaja :D :D :D Na początku myślalam, ze to west ..ale z pyska to nie west.. co to ? maltanczyk ? xD Quote
Ania :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No tak myslalam :) Śliczny jest ^^ Oczywiscie Kabis rowneiz :D Quote
Pusiakowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050013.jpg ślicznyjest ten Oluuś! :loveu::loveu: . Ja chcę takiego!! :cool3: . Quote
Sweet Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Isia & Chester']matko Kabiś taki malusi, a Oluś to jeszcze połowa z niego :-o http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050013.jpg to jest super :evil_lol: ten mały umie tańczyć :D :loveu: kochany jest :loveu: A kabis wcale nie jest taki malutki:) a Oluś wymiarów królika jest mniej wieceh:) hehe:) tak mały boski był:P wogóle to ci powiem ze dobrze ze nie byli w domu tylko na tarasie bo cały taras byl osikany:evil_lol::evil_lol: i wogóle to jakies takie małe geje z nich:eviltong: [quote name='Ania :)']No tak myslalam :) Śliczny jest ^^ Oczywiscie Kabis rowneiz :D no widzisz to dobrze myslałaś;D obaj cudni:) a jak było w alcatrasie?? czy jak to sie pisze:eviltong: [quote name='Martynia&Pusio']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050013.jpg ślicznyjest ten Oluuś! :loveu::loveu: . Ja chcę takiego!! :cool3: . no sliczny jest:D:D hehe;) to kup:D:D Quote
Pusiakowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):A kabis wcale nie jest taki malutki:) a Oluś wymiarów królika jest mniej wieceh:) hehe:) tak mały boski był:P wogóle to ci powiem ze dobrze ze nie byli w domu tylko na tarasie bo cały taras byl osikany:evil_lol::evil_lol: i wogóle to jakies takie małe geje z nich:eviltong: no sliczny jest:D:D hehe;) to kup:D:D łał!. :-o królik jest mały!. haha .. będzie śmierdziało :lol: . czemu geje? :razz: rodzice się nie zgodzą .. :( Quote
Sweet Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 no moze troszke wiekszy od królika..:) hehe;) juz wytarte kilka razy narazie nie smierdzi:evil_lol: hehe;) no bo wąchali sie w miejscach gdzie nie powinni i wogóle :evil_lol: moi tez by sie nie zgodzili na jeszcze jednego psa...:( Quote
Pusiakowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no moze troszke wiekszy od królika..:) hehe;) juz wytarte kilka razy narazie nie smierdzi:evil_lol: hehe;) no bo wąchali sie w miejscach gdzie nie powinni i wogóle :evil_lol: moi tez by sie nie zgodzili na jeszcze jednego psa...:( hehe ;) . :evil_lol::evil_lol: psy zawsze się tak obwąchują :cool3: . (Przynajmiej tak mi sie wydaje...) ale ty mozesz mieć dwa psy.. ja nie :( . Quote
Illusion Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kurcze, znów mnie coś ominęło :placz:. Śliczne psiaki, ten yorkowaty to wiem czyj, a ten białas? :cool3: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):hehe ;) . :evil_lol::evil_lol: psy zawsze się tak obwąchują :cool3: . (Przynajmiej tak mi sie wydaje...) ale ty mozesz mieć dwa psy.. ja nie :( . :evil_lol::evil_lol: No nie wiem moze ale to dwa psy rozumiem jak pies i suczka ale dwa psy:eviltong::evil_lol: No mam dwa ale nie mieszkaja razem... Malina. napisał(a):Kurcze, znów mnie coś ominęło :placz:. Śliczne psiaki, ten yorkowaty to wiem czyj, a ten białas? :cool3: oj tam omineło:) dziekuje:D to maltanczyk:D Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 fotki wieczorem moze dam chociaz nie wiem bo jest tak goraco ze nawet nie chce mi sie robic;P Quote
Recommended Posts