Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 heh:) ja to dopiero późno ci odpisuje ale prad nam wyłączyli o 21.40 mniej wiecej i nie mogłam juz odpisac... ale po godzinie włączyli go na szczęscie:) o fajnie:D no wezne jesli pójde ale nie jestem pewne czy dzisiaj czy jutrobo chyba jede z mamą na zakupy i zdjecia zawiesc do wywołania wiec nie wiem. To jak sie podobało na dyskotece?:D infers1995 napisał(a):Aż boję się przeszkadzać waszym rozmowom, bo znowu mnie psami poszczujecie:diabloti: oj tam to jest ostatecznosc szczucie psami a tamta wytuacja tego wymagała:D :) mozesz poprzeszkadzac troche jak chcesz:D Quote
Pusiakowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) ja to dopiero późno ci odpisuje ale prad nam wyłączyli o 21.40 mniej wiecej i nie mogłam juz odpisac... ale po godzinie włączyli go na szczęscie:) o fajnie:D no wezne jesli pójde ale nie jestem pewne czy dzisiaj czy jutrobo chyba jede z mamą na zakupy i zdjecia zawiesc do wywołania wiec nie wiem. To jak sie podobało na dyskotece?:D oj tam to jest ostatecznosc szczucie psami a tamta wytuacja tego wymagała:D :) mozesz poprzeszkadzac troche jak chcesz:D aha .. to odbrze ze włączyli :) . wazne zebyś poszła :D:D . a suuuuuuuper było! :) :lol: . potańczyłam se troszkę :cool3: . a dziś o 21 jest Karaoke :loveu: . przedchwilą się kompałam w jeziorze ;) . i niedawno na koniku jezdzilam .. ale były dziś takie głupie konie ;/ wgl nie chcialy skręcać i w ogóle :angryy: . dokładnie .. zgadzam się z Adą :razz: . :diabloti: Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 No całe szczescie że włączyli:P w całym domu swieczki palilismy a najlepsze że akurat skonczyłam sie myc i miałam zakładac spodnie od piżamy a tu gasnie swiatło ciemnica w łazience bo zaluzje zasłoniete drzwi zamkniete wiec zakładałam tak jak myslałam ale mi sie udało:D no pójde bo musze go wykąpac:) o to super:D:D aha szkoda że takie konii było dziwne...;/ A doszła własnie kabiego obrózka zaraz dam kilka zdjec tylko mało widac bo juz zarósł mój psiak:D Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 taki ma wzorek nasza obrózka:D zaraz jeszcze kilka:) Quote
Tepes Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nooo śliczna:loveu: I jak Kabi ładnie w niej wygląda:) Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Acctiually napisał(a):Nooo śliczna:loveu: I jak Kabi ładnie w niej wygląda:) mi tez sie podoba:D ale kabiemu nie bardzo ale przyzwyczai sie:D Quote
kaskaSz Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nom,pasuje mu. A ciągnie na niej? Zauważyłaś różnicę? Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ania :) napisał(a):śliczna obróżka ;) i pasuje Kabiemu :loveu: kaskaSz napisał(a):Nom,pasuje mu. A ciągnie na niej? Zauważyłaś różnicę? dziekuje:loveu: wiesz co jeszcze nie byłam z nim w niej na smyczy wiec nie sprawdzałam ale zaraz po podwórku sie tylko przejde bo zawsze do bramy ciągnie wiec zobaczymy:) ale musi sie do niej przyzwyczaic bo jakos mu nie lezy narazie a mi sie taki goły wydaje:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Własnie wrócilam z dworu i stwierdzam że narazie dobrze idzie nie wiem jak to bedzie na ulicy ale na podwórku jest lepiej bo do bramy zawsze ciagnie tak ze flexi jest na maksa rozciągnięta a teraz tak moze z 1,5m bylo rozciagniete i szedł dosc powoli wogóle smiesznie idzie w niej tak jakby sie bał:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 śliczna obróżka , pasuje muu :). śliczny Kabilek jak zwykle :razz: Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 a dziekuje:):) hehe:) Ja własnie wróciłam z zakupów z mamą:) dałam zdjecia do wywołania :) I kupiłam sobie dwie bluzeczki z croppa:D super sa i nawet sie mamie podobają:):) hehe:) a co u was ?? Quote
kaskaSz Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To do której u Ciebie sklepy otwarte? :crazyeye: Quote
Ania :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To on od szczeniaka w szelkach chodzil ? :P No to fajnie, ze zainwestowalas w nowe bluzeczki :) A ja jutro z kumpelami idziemy do Alcatraz :D To jest taak dyskoteka.. A mnie wyciagaja, bo w sobote mam imieniny .. heh xDD Quote
Sweet Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 znaczy miał obróżke jak był całekiem mały i go przywieźliśmy do nas ale potem sie dusił strasznie i kupilismy pierwsze szelki i teraz cały czas szelki bo moja mama mówiła że obróżki nie bo sie bedzie dusił a nie wiedziala tego.. jak bedzie w tej obróżce dobrze to kupie mu jeszcze jakies bo mi sie tak podobają ostatnio obrózki że nie wiem ..:) hehe;) No fajnie a tam mają wyprzedaze teraz wiec taniej kupiłam:D O to super;D wybawisz sie na imieniny:D znaczy przed imieninami ale możesz tam "wyprawiać" imieniny:) Quote
Ania :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No strasznie fajne sa te obróżki ;)) No mam nadzieje, ze sie wybawie ^^ :D Quote
Sweet Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Nom:) pewnie sie wybaiwsz:D tylko nie szalej za bardzo:) Quote
Avaloth Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040904.jpg cóż za mina :D śliczne ta nowa obróżka :) ładne ma wzroki, a Kabikowi do twarzy w pomarańczowym :loveu::lol: Quote
Sweet Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 dziekuje:D no fajnie wyglada:D hehe:) dam wam za chwile zdjecia kabusia i olusia:D:D tylko musza sie załadowac:D mam ich troche:) wogóle to kabi strasznie sie zmęczył po jego wizycie:evil_lol: ale sie fajnie bawili:D czekajcie tylko nie wiem czy dzisiaj zdąze dac zdjecia;) PS. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112571 głosujcie na leniucha dogomanii:D Quote
Sweet Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 jednak dzisiaj wam nie dam fotek ale jutro bedą na 100%:) Dobranoc:* Quote
Sweet Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 witam dzisiaj:) Obiecane fotki kabiego z Olusiem:):) CDN:) Quote
Recommended Posts