Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 moze wam dam chcociaz wygladam jak wygladałam tylko mam krótsza troche grzywke bo juz nic nie widziałam:evil_lol: hehe:) Quote
Tepes Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Widziałam wwwszystkie fotki:loveu: ale fajnie "walczy ze skarpetką:D Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 super:D:D no to stare zdjęcie ale fajne:D:D dzisiaj chyba bedą nowe jakies:D Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ja z podcięta grzywką:evil_lol: (wygladam tak samo ale ania chciała) hehe:evil_lol: dobra a teraz Kabika dam jak sie wgra juz:) Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 KONIEC:):) przepraszam za jakosc zdjec ale są robione bez lampy i przez to mało widac:( Juz sie nie mogę doczekać obróżki dla kabika:D ciekawe czy bedzie dobra:D bo mój pies ma niewymiarową szyje :evil_lol: szelki ma w rozmiarze M z rogza a obróżkę by musiał miec S bo ma obwód szyji 28 a M jest od 30:evil_lol: hehe:) i S są za wąskie chociaz ta co kupiłam z Trixie ma ob 22-35cm i szer 1,5 tak jak powinno byc a to jes XS-S :evil_lol: ciekawe czy rzeczywiscie ma tasme szer 1,5 cm:P Quote
kaskaSz Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Oooo jaka przemiana! Odchudzałaś się czy wyrosłaś? A Kabiś jaki malutki słodziutki :loveu: A z tą skarpetą na nosie to smieszne foto :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 No przemiana spora:D ale najwazniejsze że na lepsze:) a czy wyrosłam czy odchdziłam sie to chyba oba.. bo napewno troche schudłam(ale chce zaznaczyc ze jakas chuda to nie jestem ale tez nie nie wiadomo jak gruba:evil_lol: ) i wyrosłam tez bo duża urosłam niestety:evil_lol: dziekuje:) No fajne:D Quote
Tepes Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=Blue]Super grzywka;) I Kabiś:loveu: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 dziekuje taka zwyczajna:) ale lubie miec taką prostą:D :loveu: hihi:) kabis najpiekniejszy oczywiscie bono tez:D:D jak wszystkie psiaki:D Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 A dziekuje:):) hehe;) Dobra to do jutra wszystkim ide spac a nie po nocach siedze na kompie:evil_lol: i znowu bede spała do 12:evil_lol: hehe;) Dobranoc:* Quote
Pusiakowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej:D:D co u ciebie?:D a dobrze .. :lol: . wiesz ja juz schodzę z kompa .. moze bd pózniej .. około 18 jeśli kompy będą wolne ;) . Papa ;* Pozdrowienia i mizianko z Kaszub :loveu: Quote
Sweet Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 :) to fajnie;) ja bede czekac tylko nie wiem o której bede w domu bo o 17 wychodzi z kolezanka ale na godzinke góra dwie... Papa;* dziekujemy za pozdrowiania;) dla was pozdrowienia ze swarzędza:*:* Quote
Ania :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A no to grzywka sie nie zmienila :D Ale i tak fajnie (; A Kabis oczywiscie przystojniak :loveu: Quote
Sweet Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 no grzywka taka sama jak zawsze:) dziekuje:):) Quote
Pusiakowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej martynka:D jestem:D co powiesz??:D powiem cize jest dyskaa :). jest suuperowo :lol: a ty? Quote
Sweet Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 o fajnie:D:D a poznałas kogos??:D a u mnie dobrze;) byłam na spacerze z kolezankami jutro ide z kabim na spacerek moze do lasu pójdziemy:D ale nie wiem jeszcze:) ogólnie fajnie tylko troszke nudy;P hehe;) a tak co powiesz jeszcze?:D Quote
Pusiakowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o fajnie:D:D a poznałas kogos??:D a u mnie dobrze;) byłam na spacerze z kolezankami jutro ide z kabim na spacerek moze do lasu pójdziemy:D ale nie wiem jeszcze:) ogólnie fajnie tylko troszke nudy;P hehe;) a tak co powiesz jeszcze?:D sorrki e tak pózno odpisuje ale szukalam kuzynki . ;P no taką Zuzię i ratowników :razz:. aha :D . oczywiśie wez aparat :lol: . no troszke .. aniewiem .. ze chyba pójdę sobie potańczyć .. :P Quote
infers Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Aż boję się przeszkadzać waszym rozmowom, bo znowu mnie psami poszczujecie:diabloti: Quote
Recommended Posts