Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nom niestety... w tamte okolice mam poprostu znacznie bliżej niż do trójmiasta...

PS. Marta czy ty żyjesz czy juz sobie pojechałas kochanie???

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
oj wiesz ostatni dzien przed wyjazdem ostatnie godziny przed wyjazdem jestes z nami to sie ciesz:D jak przyjedziesz to juz nie bedzie tak dobrze kochanie :evil_lol:
Nom;) bedzie fajnie:D tylko najgorsze ze kazda mieszka w innej czesci polski..;/
ale damy rade:D bo bob budowniczy zawsze da rade:D
aa:) ale to pisz szybciej bo mi sie nudzi:evil_lol: dobrze słonce ty moje?? :loveu: :evil_lol:
heh:)
ja tez bede tesknic...:(

Pojechałam sobie. :evil_lol:
No pewnie, że nie będzie. ;) Dlatego teraz trochę mi smutno. Ale zanim się obejrzycie, to już tu do Was wrócę. :)
Hmm ale Anula i Isia dość niedaleko siebie mieszkają. :D Jakoś się tam umówimy. ^^ No i właśnie to podstawa, bo Bob zawsze da radę! :D
Dobrze? No staram się staram. :diabloti: Al zaraz już wyłączam komputer. :-(

Posted

Martunia napisał(a):
Pojechałam sobie. :evil_lol:
No pewnie, że nie będzie. ;) Dlatego teraz trochę mi smutno. Ale zanim się obejrzycie, to już tu do Was wrócę. :)
Hmm ale Anula i Isia dość niedaleko siebie mieszkają. :D Jakoś się tam umówimy. ^^ No i właśnie to podstawa, bo Bob zawsze da radę! :D
Dobrze? No staram się staram. :diabloti: Al zaraz już wyłączam komputer. :-(

no tej nie strasz mnie nawet sie nie pożegnasz...
No nie wiem ja tu sie zanudze na smierc tak mogłam z toba pogadac a teraz zostane sama...
no w sumie tak ale ja niedaleko ciebie tez mieszka tylko 200 pare km:evil_lol::evil_lol:
No dokładnie bedziemy z Bobem to damy rade i sie nie zgubimy:D
Oj... to pożegnaj sie chociaz albo napisze mi sms'a jak bedziesz wylatywac:)

infers1995 napisał(a):
Kabi jeszcze się weźmie i dokopie do Chin:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale to nie jest smieszne bo ja sie boje gdzie nastepnym razem pojedzie był juz tam gdzie ja to teraz nie wiem boje sie gdzies wjechac z kraju:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Z Bobem zawsze łatwiej! :D
Już nie straszę. ^^ Postaram sie napisać smsa :)
A tymczasem... żegnam. :buzi::buzi::buzi: będę tęskniła. :placz:
Mizianko dla Kabisia. :)

Posted

No bo on wszystkim pomaga:p:p

I nie postarasz sie tylko masz napisac nieważne która to bedzie godzina masz napisac!!!:mad::angryy::diabloti::diabloti: a i napisz ile ludzi i zrób zdjecia przystojniaką jakims:evil_lol::cool3::cool3::cool3:
I opuszczasz mnie:placz::placz::placz: Dobra jest zapamietam to sobie:placz::placz:
Bede strasznie tesknić:-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
No i miłych wakacji:placz::placz::placz:

Posted

No mam nadzieje:)
bede rozpaczac bo mnie zostawiasz:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
:placz::placz:
Nie zapomnij o zdjeciach przystojniaków:D i innych zdjeciach:D
Juz tesknie:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz:

Posted

Dobra ja juz ide bo zaraz jest mój film:D
a zresztą jak dłużej tu zostne to złużyje wiecej płaczących minek wiec papa:*
bede tesknic martuś:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz:

Posted

Akurat wtedy oglądałam America's next top model na Fox life;)
o to fajnie:) bo ja lubie gadac sobie:D teraz tobie bede w niedziele narzekac czy widziałam piotrusia czy nie:) hehe:evil_lol:
a co u ciebie??:D

Posted

Akurat wtedy oglądałam America's next top model na Fox life;)
o to fajnie:) bo ja lubie gadac sobie:D teraz tobie bede w niedziele narzekac czy widziałam piotrusia czy nie:) hehe:evil_lol:
a co u ciebie??:D

aha . ;)
ja tez lubie gadac . :lol:
hehe .. ja go akurat nie znam przykro mi :razz: :diabloti: :evil_lol:
u mnie dobrze przechwilka zjadlam caly woreczek czeresni i bylam na spacerze z Pusiem :loveu: . a u ciebie? :eviltong:

Posted

nom:)
heh:) to sobie pogadamy razem:D
to poznasz:D nawet jak nie bedziesz tego chciała słuchac to komus musze powiedziec a ze marta pojechała to to chyba spadnie na ciebie niestety :evil_lol:
O fajnie:D lubie czereśnie:)
A u mnie dobrze zaraz ide sobie chyba do piwnicy po loda:) ogólnie nudno
a co robisz??:D jakie dalsze plany na wakacje?:D

Posted

nom:)
heh:) to sobie pogadamy razem:D
to poznasz:D nawet jak nie bedziesz tego chciała słuchac to komus musze powiedziec a ze marta pojechała to to chyba spadnie na ciebie niestety :evil_lol:
O fajnie:D lubie czereśnie:)
A u mnie dobrze zaraz ide sobie chyba do piwnicy po loda:) ogólnie nudno
a co robisz??:D jakie dalsze plany na wakacje?:D

no pogadamy :D .
hehe .. moge go poznac :razz: .
wez tez jednego dla mnie :cool3: . ;P
teraz czytam bravo girl :p .
dalsze plany? niewiem . ogolnie to teraz duzo rodziny nam na glowe sie zrzuci :eviltong: . a ty masz jakies plany?

Posted

:):)
no to poznasz:D opowiem ci troche o nim ale to przy okazji:)
tylko jednego loda miałam niestety...:(
o fajnie a to nowe jest juz?? bo ja mam ale na koniec czerwca kupowałam i nie wiem czy juz jest nowy numer:)
heh:) nie lubie zjazdów rodzinnych:evil_lol:
Ja narazie nie mam planów.. moze gdies pojade jeszcze w sierpniu ale nie wiem czy napewno...
ogólnie bede siedziec w domu i sie nudzic:)
co u pusia??

Posted

:):)
no to poznasz:D opowiem ci troche o nim ale to przy okazji:)
tylko jednego loda miałam niestety...:(
o fajnie a to nowe jest juz?? bo ja mam ale na koniec czerwca kupowałam i nie wiem czy juz jest nowy numer:)
heh:) nie lubie zjazdów rodzinnych:evil_lol:
Ja narazie nie mam planów.. moze gdies pojade jeszcze w sierpniu ale nie wiem czy napewno...
ogólnie bede siedziec w domu i sie nudzic:)
co u pusia??

ok :D .
to zjemy na pol :D:D .:diabloti:
ty masz z blyszczykiem? ( jak tak to jest juz nowe :cool3: )
a ja tam nawet lubie .. ale nienawidze zajmowac sie moimi mlodszymi kuzynami :shake:!
aha .. :lol:
u Pusia , ale ktorego? :diabloti::diabloti:

Posted

:)
no dobra oddam ci troche:)
No takim z piórkami:) to musze sobie nowe kupic bo mi sie nudzi a tak sobie poczytam... chyba sie przejade do sklapu za chwile:evil_lol:
no ja tez tego nie lubie ale oczywiscie musze bo moja siostra sie nimi nie zajmie...;/
zawsze tak jest jak jakies dzieci przyjeżdżaja..
a potem sie sama dziwie ze umiem sie dziecmi zajmowac:D w egipcie musiałam pilnowac takiego małego zeby do basenu nie wszedł i kwiatki mu pokazywałam a jak byłam u mamy znajomej to jednego bliźniaka musiałam pilnowac by sie nie rozryczał bo poszły mamy na papierosa :evil_lol:
hehe;)
moze bede sobie dorabiac jako opiekunka? hmm...
U pieska:D

Posted

:)
no dobra oddam ci troche:)
No takim z piórkami:) to musze sobie nowe kupic bo mi sie nudzi a tak sobie poczytam... chyba sie przejade do sklapu za chwile:evil_lol:
no ja tez tego nie lubie ale oczywiscie musze bo moja siostra sie nimi nie zajmie...;/
zawsze tak jest jak jakies dzieci przyjeżdżaja..
a potem sie sama dziwie ze umiem sie dziecmi zajmowac:D w egipcie musiałam pilnowac takiego małego zeby do basenu nie wszedł i kwiatki mu pokazywałam a jak byłam u mamy znajomej to jednego bliźniaka musiałam pilnowac by sie nie rozryczał bo poszły mamy na papierosa :evil_lol:
hehe;)
moze bede sobie dorabiac jako opiekunka? hmm...
U pieska:D

super! :lol:
tak wlasnie ten ..
hehe .. :evil_lol:
no moj brat tez sie nimi nie zajmie cociaz przez chwile ;/ .
hehe .. to ty zamiast sie kapac musialas bahorkow pilnowac :shake:!.
tez o tym myslalam :eviltong: .
a dobrze dzis sie pochlapal w kaluzach ;) .
a u Kabika? :p

Posted

nom:D
o to nowy musze kupic:)
moja siostra tak samo.. no cóż urki bycia młodszym rozdeństwem;/
Nie no kompałam sie tylko tak akurat raz czy dwa razy pilnowałam tego małego:) ale fajny był:D taki słodki:D
za rok musiałabym sobie chyba załatwic jakas prace na wakacje jak tez bede siedziec całe w domu bo tylko sie nudze a tak bym miała zajeci i jeszcze bym zarobiła;D bede miała 16 a od tylu mozna juz pracowac:D hehe:)
O fajnie;)
mój spi obrażony dzisiaj cały dzien:evil_lol:

Posted

nom:D
o to nowy musze kupic:)
moja siostra tak samo.. no cóż urki bycia młodszym rozdeństwem;/
Nie no kompałam sie tylko tak akurat raz czy dwa razy pilnowałam tego małego:) ale fajny był:D taki słodki:D
za rok musiałabym sobie chyba załatwic jakas prace na wakacje jak tez bede siedziec całe w domu bo tylko sie nudze a tak bym miała zajeci i jeszcze bym zarobiła;D bede miała 16 a od tylu mozna juz pracowac:D hehe:)
O fajnie;)
mój spi obrażony dzisiaj cały dzien:evil_lol:

to kup , kup. ;p
ech ;/ .
aha , to dobrze ze chociaz fajny byl :D .

hehe ;D .
:D .
czemu obrazony? :razz:
wiesz , musze leciec :-(.
Papa bede pozniej ;) .okolo 19 :cool3: .mizianko :) .