Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Nom może tak:):) a ty w jakiej miejscowosci mieszkasz/?? Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 aaa:) ja i tak nie jeżdżę w te strony nigdy tylko zawsze pod Międzyzdroje do Międzywodzia..:) z/w Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Nom niestety... w tamte okolice mam poprostu znacznie bliżej niż do trójmiasta... PS. Marta czy ty żyjesz czy juz sobie pojechałas kochanie??? Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):oj wiesz ostatni dzien przed wyjazdem ostatnie godziny przed wyjazdem jestes z nami to sie ciesz:D jak przyjedziesz to juz nie bedzie tak dobrze kochanie :evil_lol: Nom;) bedzie fajnie:D tylko najgorsze ze kazda mieszka w innej czesci polski..;/ ale damy rade:D bo bob budowniczy zawsze da rade:D aa:) ale to pisz szybciej bo mi sie nudzi:evil_lol: dobrze słonce ty moje?? :loveu: :evil_lol: heh:) ja tez bede tesknic...:( Pojechałam sobie. :evil_lol: No pewnie, że nie będzie. ;) Dlatego teraz trochę mi smutno. Ale zanim się obejrzycie, to już tu do Was wrócę. :) Hmm ale Anula i Isia dość niedaleko siebie mieszkają. :D Jakoś się tam umówimy. ^^ No i właśnie to podstawa, bo Bob zawsze da radę! :D Dobrze? No staram się staram. :diabloti: Al zaraz już wyłączam komputer. :-( Quote
infers Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Kabi jeszcze się weźmie i dokopie do Chin:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martunia napisał(a):Pojechałam sobie. :evil_lol: No pewnie, że nie będzie. ;) Dlatego teraz trochę mi smutno. Ale zanim się obejrzycie, to już tu do Was wrócę. :) Hmm ale Anula i Isia dość niedaleko siebie mieszkają. :D Jakoś się tam umówimy. ^^ No i właśnie to podstawa, bo Bob zawsze da radę! :D Dobrze? No staram się staram. :diabloti: Al zaraz już wyłączam komputer. :-( no tej nie strasz mnie nawet sie nie pożegnasz... No nie wiem ja tu sie zanudze na smierc tak mogłam z toba pogadac a teraz zostane sama... no w sumie tak ale ja niedaleko ciebie tez mieszka tylko 200 pare km:evil_lol::evil_lol: No dokładnie bedziemy z Bobem to damy rade i sie nie zgubimy:D Oj... to pożegnaj sie chociaz albo napisze mi sms'a jak bedziesz wylatywac:) infers1995 napisał(a):Kabi jeszcze się weźmie i dokopie do Chin:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to nie jest smieszne bo ja sie boje gdzie nastepnym razem pojedzie był juz tam gdzie ja to teraz nie wiem boje sie gdzies wjechac z kraju:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Z Bobem zawsze łatwiej! :D Już nie straszę. ^^ Postaram sie napisać smsa :) A tymczasem... żegnam. :buzi::buzi::buzi: będę tęskniła. :placz: Mizianko dla Kabisia. :) Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 No bo on wszystkim pomaga:p:p I nie postarasz sie tylko masz napisac nieważne która to bedzie godzina masz napisac!!!:mad::angryy::diabloti::diabloti: a i napisz ile ludzi i zrób zdjecia przystojniaką jakims:evil_lol::cool3::cool3::cool3: I opuszczasz mnie:placz::placz::placz: Dobra jest zapamietam to sobie:placz::placz: Bede strasznie tesknić:-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: No i miłych wakacji:placz::placz::placz: Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Napiszę, napiszę. :) Nie rozpaczaj, niedługo znowu tu będę. :D Buziaczki kochana. :buzi::buzi::buzi: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 No mam nadzieje:) bede rozpaczac bo mnie zostawiasz:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz: Nie zapomnij o zdjeciach przystojniaków:D i innych zdjeciach:D Juz tesknie:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Dobra ja juz ide bo zaraz jest mój film:D a zresztą jak dłużej tu zostne to złużyje wiecej płaczących minek wiec papa:* bede tesknic martuś:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz: Quote
Pusiakowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Dobra ja juz ide bo zaraz jest mój film:D jaki film? :lol: to teraz ja z toba bede gadala ;) . tez jestem gadatliwa :eviltong: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Akurat wtedy oglądałam America's next top model na Fox life;) o to fajnie:) bo ja lubie gadac sobie:D teraz tobie bede w niedziele narzekac czy widziałam piotrusia czy nie:) hehe:evil_lol: a co u ciebie??:D Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Akurat wtedy oglądałam America's next top model na Fox life;) o to fajnie:) bo ja lubie gadac sobie:D teraz tobie bede w niedziele narzekac czy widziałam piotrusia czy nie:) hehe:evil_lol: a co u ciebie??:D aha . ;) ja tez lubie gadac . :lol: hehe .. ja go akurat nie znam przykro mi :razz: :diabloti: :evil_lol: u mnie dobrze przechwilka zjadlam caly woreczek czeresni i bylam na spacerze z Pusiem :loveu: . a u ciebie? :eviltong: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 nom:) heh:) to sobie pogadamy razem:D to poznasz:D nawet jak nie bedziesz tego chciała słuchac to komus musze powiedziec a ze marta pojechała to to chyba spadnie na ciebie niestety :evil_lol: O fajnie:D lubie czereśnie:) A u mnie dobrze zaraz ide sobie chyba do piwnicy po loda:) ogólnie nudno a co robisz??:D jakie dalsze plany na wakacje?:D Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) heh:) to sobie pogadamy razem:D to poznasz:D nawet jak nie bedziesz tego chciała słuchac to komus musze powiedziec a ze marta pojechała to to chyba spadnie na ciebie niestety :evil_lol: O fajnie:D lubie czereśnie:) A u mnie dobrze zaraz ide sobie chyba do piwnicy po loda:) ogólnie nudno a co robisz??:D jakie dalsze plany na wakacje?:D no pogadamy :D . hehe .. moge go poznac :razz: . wez tez jednego dla mnie :cool3: . ;P teraz czytam bravo girl :p . dalsze plany? niewiem . ogolnie to teraz duzo rodziny nam na glowe sie zrzuci :eviltong: . a ty masz jakies plany? Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 :):) no to poznasz:D opowiem ci troche o nim ale to przy okazji:) heh:) tylko jednego loda miałam niestety...:( o fajnie a to nowe jest juz?? bo ja mam ale na koniec czerwca kupowałam i nie wiem czy juz jest nowy numer:) heh:) nie lubie zjazdów rodzinnych:evil_lol: Ja narazie nie mam planów.. moze gdies pojade jeszcze w sierpniu ale nie wiem czy napewno... ogólnie bede siedziec w domu i sie nudzic:) co u pusia?? Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::):) no to poznasz:D opowiem ci troche o nim ale to przy okazji:) heh:) tylko jednego loda miałam niestety...:( o fajnie a to nowe jest juz?? bo ja mam ale na koniec czerwca kupowałam i nie wiem czy juz jest nowy numer:) heh:) nie lubie zjazdów rodzinnych:evil_lol: Ja narazie nie mam planów.. moze gdies pojade jeszcze w sierpniu ale nie wiem czy napewno... ogólnie bede siedziec w domu i sie nudzic:) co u pusia?? ok :D . to zjemy na pol :D:D .:diabloti: ty masz z blyszczykiem? ( jak tak to jest juz nowe :cool3: ) a ja tam nawet lubie .. ale nienawidze zajmowac sie moimi mlodszymi kuzynami :shake:! aha .. :lol: u Pusia , ale ktorego? :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 :) no dobra oddam ci troche:) No takim z piórkami:) to musze sobie nowe kupic bo mi sie nudzi a tak sobie poczytam... chyba sie przejade do sklapu za chwile:evil_lol: no ja tez tego nie lubie ale oczywiscie musze bo moja siostra sie nimi nie zajmie...;/ zawsze tak jest jak jakies dzieci przyjeżdżaja.. a potem sie sama dziwie ze umiem sie dziecmi zajmowac:D w egipcie musiałam pilnowac takiego małego zeby do basenu nie wszedł i kwiatki mu pokazywałam a jak byłam u mamy znajomej to jednego bliźniaka musiałam pilnowac by sie nie rozryczał bo poszły mamy na papierosa :evil_lol: hehe;) moze bede sobie dorabiac jako opiekunka? hmm... U pieska:D Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) no dobra oddam ci troche:) No takim z piórkami:) to musze sobie nowe kupic bo mi sie nudzi a tak sobie poczytam... chyba sie przejade do sklapu za chwile:evil_lol: no ja tez tego nie lubie ale oczywiscie musze bo moja siostra sie nimi nie zajmie...;/ zawsze tak jest jak jakies dzieci przyjeżdżaja.. a potem sie sama dziwie ze umiem sie dziecmi zajmowac:D w egipcie musiałam pilnowac takiego małego zeby do basenu nie wszedł i kwiatki mu pokazywałam a jak byłam u mamy znajomej to jednego bliźniaka musiałam pilnowac by sie nie rozryczał bo poszły mamy na papierosa :evil_lol: hehe;) moze bede sobie dorabiac jako opiekunka? hmm... U pieska:D super! :lol: tak wlasnie ten .. hehe .. :evil_lol: no moj brat tez sie nimi nie zajmie cociaz przez chwile ;/ . hehe .. to ty zamiast sie kapac musialas bahorkow pilnowac :shake:!. tez o tym myslalam :eviltong: . a dobrze dzis sie pochlapal w kaluzach ;) . a u Kabika? :p Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 nom:D o to nowy musze kupic:) moja siostra tak samo.. no cóż urki bycia młodszym rozdeństwem;/ Nie no kompałam sie tylko tak akurat raz czy dwa razy pilnowałam tego małego:) ale fajny był:D taki słodki:D za rok musiałabym sobie chyba załatwic jakas prace na wakacje jak tez bede siedziec całe w domu bo tylko sie nudze a tak bym miała zajeci i jeszcze bym zarobiła;D bede miała 16 a od tylu mozna juz pracowac:D hehe:) O fajnie;) mój spi obrażony dzisiaj cały dzien:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:D o to nowy musze kupic:) moja siostra tak samo.. no cóż urki bycia młodszym rozdeństwem;/ Nie no kompałam sie tylko tak akurat raz czy dwa razy pilnowałam tego małego:) ale fajny był:D taki słodki:D za rok musiałabym sobie chyba załatwic jakas prace na wakacje jak tez bede siedziec całe w domu bo tylko sie nudze a tak bym miała zajeci i jeszcze bym zarobiła;D bede miała 16 a od tylu mozna juz pracowac:D hehe:) O fajnie;) mój spi obrażony dzisiaj cały dzien:evil_lol: to kup , kup. ;p ech ;/ . aha , to dobrze ze chociaz fajny byl :D . hehe ;D . :D . czemu obrazony? :razz: wiesz , musze leciec :-(. Papa bede pozniej ;) .okolo 19 :cool3: .mizianko :) . Quote
Recommended Posts