Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):jak zwykle slicznosci moje kochane :loveu: :loveu:a dziekuje:) Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 No właśnie o to mi chodziło. :) Bo w gruncie rzeczy znamy się tylko z neta, wygląd i mniej więcej charakter nasz znamy, ale na obozie możemy się wreszcie tak normalnie poznać. :) Ja również tak sądzę. :) Fanie by było Was poznać. Po tych zgodach później wtedy obgadamy, gdzie chcemy itd. ^^ Co tam robicie? :D Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Nom:) w sumie to bardzo duzo o sobie wiemy chciaz tak naprawde sie nigdy nie widziałysmy na żywo:) No:) to po wakacjach sobie porozmawiamy:D hehe:) A nudzimy sie ide własnie cos ogladnąc do innego pokoju bo tu nie mam tego kanału... bede za godzine.. a co u ciebie? co robisz?? Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 No. :) Aha spoko. :) Ja właśnie też odeszłam na chwilkę od komputera. :) U mnie też nic w sumie. Teraz siedzę na kilku stronach jednocześnie i myślę nad tym obozem. A poza tym to już za 5 godzin! :cool3: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martunia napisał(a):No. :) Aha spoko. :) Ja właśnie też odeszłam na chwilkę od komputera. :) U mnie też nic w sumie. Teraz siedzę na kilku stronach jednocześnie i myślę nad tym obozem. A poza tym to już za 5 godzin! :cool3: :) heh:) Ja siedze na dgm i próbuje wgrac filmik z kabim ale zatrzymał sie na 60% wgranych i dalej sie nie rusza..;/ heh:) nie mysl za dużo:) bedzie fajnie:):) Martunia napisał(a):Wracaj mi tu i wstawiaj Rokiego! juz jestem:) moga byc 3 foty z telefonu??:D Quote
Pusiakowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) heh:) Ja siedze na dgm i próbuje wgrac filmik z kabim ale zatrzymał sie na 60% wgranych i dalej sie nie rusza..;/ heh:) nie mysl za dużo:) bedzie fajnie:):) juz jestem:) moga byc 3 foty z telefonu??:D To probuj probuj wgrywac , chce filmika z Kabisiem!! :loveu: co za pytanie?! pewie ze moga ! . Dawaj Rokiego :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 heh beka na pierwszy rzut oka moja mysl to co w polowie wakacji robi tu ten snieg...??? a kabis slodziutki i moj atos tez lubi takie ciasteczka Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):To probuj probuj wgrywac , chce filmika z Kabisiem!! :loveu: co za pytanie?! pewie ze moga ! . Dawaj Rokiego :loveu: Juz sie wgrał zaraz wam dam:) to bedzie ten z nadmorza:) Ok to dam zaraz moze później cos pójde aparatem zrobic..:) psiara1996 napisał(a): heh beka na pierwszy rzut oka moja mysl to co w polowie wakacji robi tu ten snieg...??? a kabis slodziutki i moj atos tez lubi takie ciasteczka hehe:) fakt przypomina troche snieg:D no ale w dzisiajszych czasach nawet latem mozliwy snieg:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Filmik z wakacji na którym kabi kopie w piachu i sie tarza:) hehe:) za chwile zdjecia rokiego:) Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Super są te filmiki mojego kochanego. :loveu: No i wreszcie dałaś nam tutaj Rokiego! ^^ Ślicznioch, oczywiście. :loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 fajny filmik ;) . a Rotek przepieny :loveu: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martunia napisał(a):Super są te filmiki mojego kochanego. :loveu: No i wreszcie dałaś nam tutaj Rokiego! ^^ Ślicznioch, oczywiście. :loveu: dziekuje;) no dałam:) specjalnie dla ciebie:D no sliczny:D co powiesz?? Martynia&Pusio napisał(a):fajny filmik ;) . a Rotek przepieny :loveu: dziekuje:) i jeszcze raz dziekuje:):) heh:) co u ciebie?? Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ohh specjalnie dla mnie. :loveu: Jeszcze niecałe 3 godziny. :D Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 no specjalnie dla ciebie:) dla mojej kochanej i bardzo mądrej Martusi :evil_lol: hehe:) jej nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze że sobie jedziesz na obóz... żałuje że wczesniej o tym nie myslałam to tez bym gdzies pojechała a tak to juz nie ma miejsc nigdzie i tata mnie nie puści.. ale bedziesz miała fajnie:) tylko co tak wolno odpisujesz mi co? Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ohh jak mi słodzisz, toż to niepodobne do Ciebie! :eviltong: No szkoda... Ale w następnym roku się wszyscy zmówimy na jeden obóz i się spotkamy. :) A bo się szykuję, pakuję i korzystam z domowych chwil. :cool3: Ale będę tęskniła... Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 oj wiesz ostatni dzien przed wyjazdem ostatnie godziny przed wyjazdem jestes z nami to sie ciesz:D jak przyjedziesz to juz nie bedzie tak dobrze kochanie :evil_lol: Nom;) bedzie fajnie:D tylko najgorsze ze kazda mieszka w innej czesci polski..;/ ale damy rade:D bo bob budowniczy zawsze da rade:D aa:) ale to pisz szybciej bo mi sie nudzi:evil_lol: dobrze słonce ty moje?? :loveu: :evil_lol: heh:) ja tez bede tesknic...:( Quote
Onomato-Peja Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hej sliczne foty rotka a ten filmik no poprostu bomba no... Quote
Onomato-Peja Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 nie ma za co spedzasz w tym roku wakacje nad morzem??? bo bym cie chetnie poznala Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hej ale fajne filmiki :loveu::loveu::loveu: A Roki równie cudowny:razz: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='psiara1996']nie ma za co spedzasz w tym roku wakacje nad morzem??? bo bym cie chetnie poznala nad morzem juz bylam w tym roku i juz napewno nie pojade bo mój tata stwierdził że woda za zimna i jak pojedziemy to gdzies za granice.. Ja tez bym cie poznała ale niestety nie jade juz nad morze:( [quote name='Mi.']hej ale fajne filmiki :loveu::loveu::loveu: A Roki równie cudowny:razz: witam:):) dziekuje:):) zaraz wpadne do was:) Quote
Recommended Posts