Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No widzisz, jak go wymęczyłaś? :eviltong: Normalnie znęcasz się nad zwierzętami, do TOZu z nią!!!!! :eviltong:
Ooo i zaraz mi pokażesz, jak będzie wyglądał. ^^

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiara1996']przyszlam zobaczyc co tam u kabisia , a on jeszcze piekniejszy niz zwykle!!!

witam:) dawno cie u nas nie było:)
Oj tam przesadzasz taki sam jak był jest:)

[quote name='Martunia']Hej. :cool3:
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040808.jpg haha jego mina mnie rozwala na łopatki. :lol: :evil_lol:
Co tam u Was? ^^ Ja już niedługo wyjeżdżam. :D

hej:D
No on zawsze robi niezłe miny najlepszy jest jak sie obraża:evil_lol:
A u nas dobrze... nudy jak zawsze:eviltong:
Jak niedługo o 24 przeciez to jeszcze długo..

[quote name='Martynia&Pusio']sliczny Kabisiatek :loveu: .
u nas tez zdjecia:cool3:

dziekuje;)
widziałam wasze zdjecia ale nie skomentowałam jeszcze;)

Posted

Śliczny mój piękny. :loveu:
No z godziny na godzinę coraz krócej. ^^ Przed północą jadę, więc może do 23.00 będę, nie wiem. Jestem już cała spakowana. ^^
A Ty najpierw mówisz, że szybko czas leci, a potem mi tu piszesz, że te kilka godzi to długo - zdecyduj się kobieto. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Śliczny mój piękny. :loveu:
No z godziny na godzinę coraz krócej. ^^ Przed północą jadę, więc może do 23.00 będę, nie wiem. Jestem już cała spakowana. ^^
A Ty najpierw mówisz, że szybko czas leci, a potem mi tu piszesz, że te kilka godzi to długo - zdecyduj się kobieto. :D

:loveu:
No tak ale i tak duzo czasu jeszcze:eviltong:
O fajnie;) ja tez jakos tak bede chyba;)
TO super ze juz jestes spakowana:D
Bo czas szybko leci jak juz sie jest tam na wakacjach a tak to nie:eviltong:
e tam ja niezdecydwana jestem:P

Posted

Noo to jak coś to się pożegnamy. :D Bo i tak nie będę siedziała tak przed wyjazdem przy komputerze.
Nieprawda, bo dla mnie coraz szybciej ten czas leci zbliżając się do wyjazdu, haa! :D Ciekawe, jak tam będzie... ^^
Tak, kobieta zmienną jest ^^

Posted

Martunia napisał(a):
Noo to jak coś to się pożegnamy. :D Bo i tak nie będę siedziała tak przed wyjazdem przy komputerze.
Nieprawda, bo dla mnie coraz szybciej ten czas leci zbliżając się do wyjazdu, haa! :D Ciekawe, jak tam będzie... ^^
Tak, kobieta zmienną jest ^^

No to potem wieczorem:)
nom:)
e tam mi strasznie wolno leciało jak czekałam kiedy juz wyjade na te samolot:evil_lol:
Fajnie napewno:)
za rok gdzies jedziemy wszystkie jak sie uda:) ale ja napewno gdzies jade bo gadałam z mamą i powiedziała że jak chce to moge jechac wiec tate mi pomoze przekonac;)
No wiadomo:evil_lol::evil_lol:

Posted

Jaka ładna smyczka. :) I oczywiście wszystkie foty Kabika śliczne. :loveu: Nie zapomnij o zdjęciach Rokiego! :cool3:
Hah Tobie inaczej płynie czas. :D
Mi rodzice pozwalają za rok z Wami na obóz pojechać. :) Musimy jeszcze tylko ustalić kiedy dokładniej i gdzie. Fajnie by było. ^^

Posted

Martunia napisał(a):
Jaka ładna smyczka. :) I oczywiście wszystkie foty Kabika śliczne. :loveu: Nie zapomnij o zdjęciach Rokiego! :cool3:
Hah Tobie inaczej płynie czas. :D
Mi rodzice pozwalają za rok z Wami na obóz pojechać. :) Musimy jeszcze tylko ustalić kiedy dokładniej i gdzie. Fajnie by było. ^^

dziekuje taka zwyczajna:)
dziekuje również:D
tak tak dam wieczorkiem:)
Nom...
o to super:) ciekawe jak isi i anuli... czy im pozwola miejmy nadzieje ze tak:)
no fajnie by było;) ustalimy jeszcze:)

Posted

To w takim razie czekam na zdjęcia Rokiego. ;)
No wszystko ustali się w swoim czasie. ;) Może im też pozwolą, mam nadzieję, że tak. :) Fajnie by było się z Wami spotkać. A poza tym rodzice tak jakby tylko zgadzają się na obóz, bo na obozie są przeważnie niepoznane wcześniej osoby, a my się znamy z neta, a zamierzamy w realu. ^^ Więc moim zdaniem powinni się zgodzić. ^^

Posted

ok:)
no mamy jeszcze czas do przyszłego roku:)
Miejmy nadzieje ze im pozwola fajnie by było:)
z tym stwierdzeniem sie moge zgodzic ze i tak sie poznaje nieznane wczesniej osoby my wiemy jak wygladamy i troche sie wszystkie znamy:)
No powinni sie zgodzic ale to pewnie tez bedzie zależało od miejsca z którego pojedziemy, czym pojedziemy i gdzie..:) ale to ustalimy jak sie rodzice pozgadzają;)
super bedzie jak sie uda:):)