Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No widzisz, jak go wymęczyłaś? :eviltong: Normalnie znęcasz się nad zwierzętami, do TOZu z nią!!!!! :eviltong: Ooo i zaraz mi pokażesz, jak będzie wyglądał. ^^ Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No czasami trzeba go wymęczyc to jest grzeczny i zadowolony:D Ok odrazu do TOZu.. No jak skoncze dzisiaj... Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Na zdjęciach prowadzi go moja koleżanka:)) CDN:) Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 KONIEC na dzisiaj:):) reszta ze spaceru jutro a wiecej fot strone i dwie do tyłu jakby to kogos ciekawiło:D DOBRANOC:**:* Quote
Onomato-Peja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 przyszlam zobaczyc co tam u kabisia , a on jeszcze piekniejszy niz zwykle!!! Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Hej. :cool3: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040808.jpg haha jego mina mnie rozwala na łopatki. :lol: :evil_lol: Co tam u Was? ^^ Ja już niedługo wyjeżdżam. :D Quote
Pusiakowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 sliczny Kabisiatek :loveu: . u nas tez zdjecia:cool3: Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='psiara1996']przyszlam zobaczyc co tam u kabisia , a on jeszcze piekniejszy niz zwykle!!! witam:) dawno cie u nas nie było:) Oj tam przesadzasz taki sam jak był jest:) [quote name='Martunia']Hej. :cool3: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040808.jpg haha jego mina mnie rozwala na łopatki. :lol: :evil_lol: Co tam u Was? ^^ Ja już niedługo wyjeżdżam. :D hej:D No on zawsze robi niezłe miny najlepszy jest jak sie obraża:evil_lol: A u nas dobrze... nudy jak zawsze:eviltong: Jak niedługo o 24 przeciez to jeszcze długo.. [quote name='Martynia&Pusio']sliczny Kabisiatek :loveu: . u nas tez zdjecia:cool3: dziekuje;) widziałam wasze zdjecia ale nie skomentowałam jeszcze;) Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Reszta fotek z wczorajszego spacerku: CDN:) Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Śliczny mój piękny. :loveu: No z godziny na godzinę coraz krócej. ^^ Przed północą jadę, więc może do 23.00 będę, nie wiem. Jestem już cała spakowana. ^^ A Ty najpierw mówisz, że szybko czas leci, a potem mi tu piszesz, że te kilka godzi to długo - zdecyduj się kobieto. :D Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martunia napisał(a):Śliczny mój piękny. :loveu: No z godziny na godzinę coraz krócej. ^^ Przed północą jadę, więc może do 23.00 będę, nie wiem. Jestem już cała spakowana. ^^ A Ty najpierw mówisz, że szybko czas leci, a potem mi tu piszesz, że te kilka godzi to długo - zdecyduj się kobieto. :D :loveu: No tak ale i tak duzo czasu jeszcze:eviltong: O fajnie;) ja tez jakos tak bede chyba;) TO super ze juz jestes spakowana:D Bo czas szybko leci jak juz sie jest tam na wakacjach a tak to nie:eviltong: e tam ja niezdecydwana jestem:P Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Noo to jak coś to się pożegnamy. :D Bo i tak nie będę siedziała tak przed wyjazdem przy komputerze. Nieprawda, bo dla mnie coraz szybciej ten czas leci zbliżając się do wyjazdu, haa! :D Ciekawe, jak tam będzie... ^^ Tak, kobieta zmienną jest ^^ Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 I nasza nowa smyczka: KONIEC:):) wiecej fot na str: 274,273,272 Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martunia napisał(a):Noo to jak coś to się pożegnamy. :D Bo i tak nie będę siedziała tak przed wyjazdem przy komputerze. Nieprawda, bo dla mnie coraz szybciej ten czas leci zbliżając się do wyjazdu, haa! :D Ciekawe, jak tam będzie... ^^ Tak, kobieta zmienną jest ^^ No to potem wieczorem:) nom:) e tam mi strasznie wolno leciało jak czekałam kiedy juz wyjade na te samolot:evil_lol: Fajnie napewno:) za rok gdzies jedziemy wszystkie jak sie uda:) ale ja napewno gdzies jade bo gadałam z mamą i powiedziała że jak chce to moge jechac wiec tate mi pomoze przekonac;) No wiadomo:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jaka ładna smyczka. :) I oczywiście wszystkie foty Kabika śliczne. :loveu: Nie zapomnij o zdjęciach Rokiego! :cool3: Hah Tobie inaczej płynie czas. :D Mi rodzice pozwalają za rok z Wami na obóz pojechać. :) Musimy jeszcze tylko ustalić kiedy dokładniej i gdzie. Fajnie by było. ^^ Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Martunia napisał(a):Jaka ładna smyczka. :) I oczywiście wszystkie foty Kabika śliczne. :loveu: Nie zapomnij o zdjęciach Rokiego! :cool3: Hah Tobie inaczej płynie czas. :D Mi rodzice pozwalają za rok z Wami na obóz pojechać. :) Musimy jeszcze tylko ustalić kiedy dokładniej i gdzie. Fajnie by było. ^^ dziekuje taka zwyczajna:) dziekuje również:D tak tak dam wieczorkiem:) Nom... o to super:) ciekawe jak isi i anuli... czy im pozwola miejmy nadzieje ze tak:) no fajnie by było;) ustalimy jeszcze:) Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 To w takim razie czekam na zdjęcia Rokiego. ;) No wszystko ustali się w swoim czasie. ;) Może im też pozwolą, mam nadzieję, że tak. :) Fajnie by było się z Wami spotkać. A poza tym rodzice tak jakby tylko zgadzają się na obóz, bo na obozie są przeważnie niepoznane wcześniej osoby, a my się znamy z neta, a zamierzamy w realu. ^^ Więc moim zdaniem powinni się zgodzić. ^^ Quote
Sweet Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 ok:) no mamy jeszcze czas do przyszłego roku:) Miejmy nadzieje ze im pozwola fajnie by było:) z tym stwierdzeniem sie moge zgodzic ze i tak sie poznaje nieznane wczesniej osoby my wiemy jak wygladamy i troche sie wszystkie znamy:) No powinni sie zgodzic ale to pewnie tez bedzie zależało od miejsca z którego pojedziemy, czym pojedziemy i gdzie..:) ale to ustalimy jak sie rodzice pozgadzają;) super bedzie jak sie uda:):) Quote
Recommended Posts