Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Martunia napisał(a):No to czekamy na jutrzejsze fotki ! :p A ja mam spr. z historii i z biologii w pon i wt. :( I też uczyć mi się nie chce, a nie tylko na te przedmioty się muszę jeszcze poduczyć ... No wiem, że wciąga, ostrzegałam Cię! :eviltong: :cool3: No ostrzegałas:P A ja cie nie słuchałam:P hehe:) Współczuje tyle tego;/ ja mam w pon poprawe anglika a we wtorek kartkówke z histy;/ A tak co powiesz/? Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Atkaaaa napisał(a):Ha! A ja mam caaalusi tydzień wolny :D Ale masz dobrze:) tez tak chce:P hehe:) papa;* dobranoc:* Quote
C&B Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cio tam u naszego zbójaczka ? Dawno mnie nie było to nie w temacie :D Quote
Onomato-Peja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dawaj te fotki bo jak nie... to przestane odwiedzać ( żartuje ale sie pospiesz dobrze??...) Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam ! :multi: No i gdzie foteczki? :cool3: Czekamy niecierpliwie. :loveu: Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak na spacer? Leniu Ty jeden, dodawaj fotki! :mad: Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No normalnie;P na spacer poszły:P nie mam jek je zgrac znowu;/ ale juz przyrzekam ze o 20 je zgram bo mojego taty nie bedzie i wejde na jego komp zgrac;P Ogólnie to dopiero wróciłam bo cały dzień mnie nie było ciągle gdzies:P hehe:) Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A gdzie byłaś? :eviltong: No i czekamy cierpliwie na fotki. :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a czy to ważne ??? ważne, żeby byly fotki Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Chyba wszędzie juw byłam dzisiaj:P hehe:) Najpierw w kościółu:P Potem na zakupach:D:D Potem jadłam obiad(tu wreszcie w domu:P) Potem byłam na spacerku z koleżankami:P Potem u koleżanki:P Potem z mamą jeszcze w sklepie:P I teraz wreszcie w domciu:D:D hehe:) godzine temu niecałą wróciłam:Phehe A ty co robiłas dzisiaj?? Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 jak to pisałam to nie widziałam ze napisałas posta (to do psiara1996) i to było do marty:) ale swoja droga co u ciebie??:) Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Chyba wszędzie juw byłam dzisiaj:P hehe:) Najpierw w kościółu:P Potem na zakupach:D:D Potem jadłam obiad(tu wreszcie w domu:P) Potem byłam na spacerku z koleżankami:P Potem u koleżanki:P Potem z mamą jeszcze w sklepie:P I teraz wreszcie w domciu:D:D hehe:) godzine temu niecałą wróciłam:Phehe A ty co robiłas dzisiaj?? No to w wielu miejscach byłaś dzisiaj. :D A ja cały dzień siedzę w domu i na przemian uczę się i siedzę na DGM. :evil_lol: Co u Kabiśka? :loveu: Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Za chwilke beda zdjęcia ze wczorajszego spacerku:D a potem kabiśka;:D:D Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Martunia napisał(a):No to w wielu miejscach byłaś dzisiaj. :D A ja cały dzień siedzę w domu i na przemian uczę się i siedzę na DGM. :evil_lol: Co u Kabiśka? :loveu: Oj.. ja na anglika musze jeszcze powtórzyc:):P hehe nie chce mi sie A ja zgrałam juz zdjęcia tylko musze je powysyłac ewie(co troche potrwa:P) i potem cos powstawiam:) także z/w Quote
Onomato-Peja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):jak to pisałam to nie widziałam ze napisałas posta (to do psiara1996) i to było do marty:) ale swoja droga co u ciebie??:) dziękuję u mnie nic nowego bylam z psem 2 razy w parku poaportował obchodziłam dzisiaj urodziny które mam jutro nic nowego... Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Albo jestem:P one sie beda na samą poczte do wiadomosci z 5 min wgrywac;p hehe:) Quote
Tepes Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hej hej kochana:) Dawaj nam tu fotki potworka:) Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 dam dam:) ale za chwile dopiero;P hehe:) Quote
Recommended Posts