Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No bo ja zawsze mam rację. :eviltong: Ok, to poczekam. :) Właśnie miałam Ci napisać, żebyś wreszcie wkleiła zdjęcia! :eviltong: Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Acctiually']Hej:multi: To ja się chyba po mału żegnam bo jutro rano wyjazd do Szczyrku ale jeszcze nie wiem czy nie pojedzie z nami laptop:P hej i papa za razem jak sie zegnasz:) bedziemy tesknic:(:( wszyscy nas opuszczają:(:( i czekamy na dużo fot:) oby jechał laptop ale i tak nie dasz zdjec bo kabelka nie masz:eviltong: CDN:) jak sie wgra:) Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Martunia napisał(a):No bo ja zawsze mam rację. :eviltong: Ok, to poczekam. :) Właśnie miałam Ci napisać, żebyś wreszcie wkleiła zdjęcia! :eviltong: No nie zawsze ale prawie zawsze:) zawsze to ja mam racje:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekaj bo juz ci wysyłam:D no juz jest te 15 reszta sie wgrywa:) dzisiaj tam kilka i rszte jutro bo ich troche a co za duzo to nie zdrowo:) Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 O Kabiś mój z nowym koleżką. :cool3: :loveu: Nieprawda, bo zawsze rację to ja mam, łosiu! :eviltong: I już się nie kłóć ze mną, bo i tak nie masz racji. :diabloti: No to będziemy czekać na następną część. ;) Śliczny Kabik. :loveu: Ja chcę Rokiego. :D Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 no on ciagle kogos poznaje:) sama jestes łoś:evil_lol: albo nie bambus:evil_lol: hehe:) i to ja mam zawsze racje bambusie:evil_lol: to czekac tam cierpiwie:) roki jutro bo dzisiaj pogoda głupia i nie chce mi sie isc do niego:P Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No ok, a Ty łoś. :eviltong: A: i to ja mam zawsze rację! Postaram się cierpliwie... Ale Roki ma być przed obozem! :D Będziemy czekać. Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No a ty Bambus:evil_lol: heh;) nie bo ja mam racje a tu nie zawsze:D no to mówie ze jutro bedzie:) czekajcie;) w sumie tylko ty czekasz wiec czekaj:) Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Na pewno wszyscy odwiedzający też by chcieli, tylko akurat może nie mają jak coś napisać. :D Bambus. :evil_lol: Dobra, nie oszukujmy się, żadna z nas nie ma 100% racji w każdej sprawie. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ale nikt nie pisze wiec zakładajmy ze jestes tylko ty:P Łoś:evil_lol: ja mam racje w 99,9% a ty w 49,9% :evil_lol: hehe Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jak na razie nikt nie pisze, ale potem cały tłum tu przyjdzie masz pisać posty. :D Ej no, niesprawiedliwość! Miła jesteś. :placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No nikt nie pisze i nie bedzie pisał jak pojedziesz.. No żartuje przecież... to ja mam racje w 99,9% a ty w 98,9% dobrze?? wiem ze miła jestem:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zaraz ktoś napisze. :D Ej nooo!!! Ma być po równo. :cool3: Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ehe jasne chyba ja:evil_lol: No dobra to po 99,9% kazda:evil_lol: ale i tak ja bym zostala przy poprzedniej wersji:) Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No teraz lepiej. :P A ja bym pozostała przy wersji, że ja mam zawsze rację, ale ok, niech będzie. :eviltong: :placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No to kazda ma racje i koniec Musze pozmywac naczynia zaraz wroce i dam foty:) Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 a u nas dobrze;) ja własnie pozmywałam bo w koncu ktos w tym domu musi:P a kabik spi jak zabity po spacerze:evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 O no to widocznie się bardzo wymęczył. :cool3: Mizianko dla Kabisia. :loveu: A ja siedzę na dogo tylko. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ja tez narazie i robie szablon sobie zaczynam dopiero powoli:P jakis taki wakacyjny zrobie z fot z nad morza;) No zmeczył sie taki wielki talerz wody prawie wypił:P Quote
Recommended Posts