Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej:)
a u nas dobrze znaczy nudy.. chyba ok.17 pójde z kabim na spacer i do zoologa bo musze kupic czarną zwykła smyczke bo mam same czerwone i nie pasują mu do szelek:P
i jakies smakołyki:)
No tylko 2 dni...
postaram sie przekonac tate zebym mogła tak długo jutro być.. ale moze mi sie uda;)
No jasne ze niejedną i bedą sie o niego bić:) ale on i tak woli nas:D
No postaram sie ale nie obiecuje nic...
a wracasz którego bo zapomniałam...:P
A co u ciebie???

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, może będą jakieś ładne. ^^ I mają być zdjęcia ze spaceru! :eviltong:
Noo i dobrze. :) Choć nie wiem, do której będę mogła być, bo o północy już w samochodzie będę.
No na pewno. ;) My jesteśmy dla niego najważniejsze, ale innymi też pewnie się interesował. :eviltong:
Wracam 28. :)
U mnie dobrze. :) Wróciłam z Ogrodu Japońskiego. :D

Posted

No jak pójde to napewno porobie jakies zdjecia nie wiem jeszcze czy na 100% pójde z nim ale jak pójde to biore aparat:)
:) ale do 22-23 napewno bedziesz:D
w samolocie sie wyspisz:D
No ale innymi mniej:)
heh:)
łe to późno wracasz... wszyscy wyjezdzaja w tym tyg i nastepnym..;/
o i jak bylo?? gdzie jest ten ogród japonski??:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hej:)
do zoologa bo musze kupic czarną zwykła smyczke bo mam same czerwone i nie pasują mu do szelek:P
i jakies smakołyki:)

Takiemu to dobrze :) Całe szczęście, że mój Shadow nie ma takiego problemu. Obecnie zostałam zmuszona do kolczatki (ze względu na naukę) więc wszystkie smycze, linki, itp to niej pasują :p
Smycz codzienna jest koloru czarnego. W tym miesiącu po wypłacie planuje kupić nowe profesjonalne szelki(przydadzą się przede wszystkim do pracy) i na całe szczęście są koloru czarnego ;)

Poza tym życzę miłego wypoczynku :) Mam nadzieję, że za bardzo się nie spieczecie :) A do jakiej miejscowości się wybieracie (bo chyba nie doczytałam)??

Posted

No bierz aparat. :) I wstaw obiecane zdjęcia Rokiego! Mam nadzieję, że dasz przed moim wyjazdem. :cool3:
Myślę, że tak. :) Najwyżej pójdę sobie. ^^
Na pewno nie wszyscy. :) Będziesz miała ode mnie spokój. :D
A on jest niedaleko mnie. :) Z 3 przystanki i już jestem. A było fajnie. :D Na swoim fotoblogu będę dawać zdjęcia z tego. :)

Posted

Katarama napisał(a):
Takiemu to dobrze :) Całe szczęście, że mój Shadow nie ma takiego problemu. Obecnie zostałam zmuszona do kolczatki (ze względu na naukę) więc wszystkie smycze, linki, itp to niej pasują :p
Smycz codzienna jest koloru czarnego. W tym miesiącu po wypłacie planuje kupić nowe profesjonalne szelki(przydadzą się przede wszystkim do pracy) i na całe szczęście są koloru czarnego ;)

Poza tym życzę miłego wypoczynku :) Mam nadzieję, że za bardzo się nie spieczecie :) A do jakiej miejscowości się wybieracie (bo chyba nie doczytałam)??

no jemu to bardzo dobrze:eviltong: ciagle cos nowego dostaje..
Ja nie ząłożyła bym mojemu psu kolczatki ale jesli musisz i nie robi mu to krzywdy to jest ok bo cwiczysz z nim jak dobrze zrozumiałam:)
jeden plus ze wszystko pasuje do niej:)
heh:)
o to fajnie:) a to jakies specjalne szelki beda??

a dziekuje chcociaz nigdzie sie juz chyba nie wybieram ale nie wiem..:)

Posted

Martunia napisał(a):
No bierz aparat. :) I wstaw obiecane zdjęcia Rokiego! Mam nadzieję, że dasz przed moim wyjazdem. :cool3:
Myślę, że tak. :) Najwyżej pójdę sobie. ^^
Na pewno nie wszyscy. :) Będziesz miała ode mnie spokój. :D
A on jest niedaleko mnie. :) Z 3 przystanki i już jestem. A było fajnie. :D Na swoim fotoblogu będę dawać zdjęcia z tego. :)

:) do torebki wpakuje bo tym razem zabiore wode:)
no specjalnie dla cebie sie postaram:D
:)
no nareszcie cie nie bedzie:evil_lol::eviltong:
o to super:) ale na nk tez masz dac cos:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
:) do torebki wpakuje bo tym razem zabiore wode:)
no specjalnie dla cebie sie postaram:D
:)
no nareszcie cie nie bedzie:evil_lol::eviltong:
o to super:) ale na nk tez masz dac cos:D

Ohh cóż za wyróżnienie. :cool3: Specjalnie dla mnie... ^^
Da się coś. :) Jak będzie jakieś ładne. :roll:
No widzisz, jaka radocha. :) Wszyscy będą mieć ode mnie spokój. ^^

Posted

Szelki taki jak mają psy policyjne :) tyle, że będzie miał tam swoje imię z jednej strony a z drugiej będzie rzep i w zależności od tego czy będzie to na codzień czy do pracy będzie przyczepiona naszywka firmy w której pracujemy albo taki sam rzep z imieniem :)

Posted

aa:) heh;)

Ja bede pózniej bo ide z moim Kabisiem na spacer:D
ciekawe czy se nie rozpada:P
potem sie z kolezankami spotykamy:)
bede ok.19:)

Posted

Ok :) Ja teraz kończe robic obiad i mam jeszcze spzątanie i pakowanie przed sobą :P Później pewnie też spacerek :) a zaraz kumpela przyjdzie :) tak więc na kompie tez tylko z doskoku jestem :)

Zycze milego dnia i do napisania :P)

Posted

Oj przestań już mi tu marudzić. :) Poza tym te 11 dni wytrzymasz. ^^ Ja musiałam wytrzymać bez Ciebie 14 i co? :eviltong:
Tak poza tym u mnie nowa notka na blogu i zdjęcia! :D Dużo, dużo zdjęć. ^^

Posted

[quote name='Katarama']Ok :) Ja teraz kończe robic obiad i mam jeszcze spzątanie i pakowanie przed sobą :P Później pewnie też spacerek :) a zaraz kumpela przyjdzie :) tak więc na kompie tez tylko z doskoku jestem :)

Zycze milego dnia i do napisania :P)

aa:) to miłego spacerku :) i milego dnia do napisania:)

[quote name='Martunia']Oj przestań już mi tu marudzić. :) Poza tym te 11 dni wytrzymasz. ^^ Ja musiałam wytrzymać bez Ciebie 14 i co? :eviltong:
Tak poza tym u mnie nowa notka na blogu i zdjęcia! :D Dużo, dużo zdjęć. ^^

no dobra juz nie marudze:evil_lol:
no to co ze ty 14 dni musiałas wytrzymac ale byla isia i anula a teraz co ani jednej ani drugiej nie ma... no moze dam jakos rade sie zobaczy:)
O moze wejde za chwile:)

Posted

a tak wogóle to przed chwilą wrócilismy ze spacerku:)
kabik wykąpany własnie sie w recznik wyciera a zaraz bede go suszyc:)
pochodzilismy troche (1,5godz chodzenia i 0,5 godz siedzenia):)
fajnie bylo:)
zdjec porobiłam:)
a najlepsza byla sytuacja ze taka dziewczynka do nas podchodzi i mówi jaki ładny piesek a kabi wyskoczył z zębiskami i szczeka na nią to sie wystraszyła i uciekła (dobrze ze nie podeszła za blisko bo by ja wywalil albo ugryzl) a potem ja juz poszła z plazu zabaw to sie pyta czy moze go pogłaskac to jej powiedziała że nie wiem czy jej czasem nie ugryzie bo nie wszystkich lubi to powiedziała mi że mam bardzo ładnego pieska i poszła ogladając sie:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']no dobra juz nie marudze:evil_lol:
no to co ze ty 14 dni musiałas wytrzymac ale byla isia i anula a teraz co ani jednej ani drugiej nie ma... no moze dam jakos rade sie zobaczy:)
O moze wejde za chwile:)

Haha śmieszna sytuacja z tą dziewczynką. :D
Nie, bo Isia będzie na necie, no choć zabardzo nie wiem, bo ma komputer zepsuty (jak pisałaś na wątku Chestera). Ale Anula niedługo przyjedzie, ja trochę później. ^^
I wejdź, wejdź. :D

Posted

No smieszna ale jakby tak bliżej stała to nie wiem czy by jej cos nie zrobił mój obronny pies:P
taki zdradliwy jest niby słodki a naprawde to aż strach pomyslec...
No ale nie wiadomo kiedy bedzie bo ma net popsuty anula wraca za tydzien a ty za 11 dni....
eh... moze wtrzymam...:)
Juz byłam u ciebie:P zaraz bede ci robisz szablon tylko zdjec szukam:)

Posted

Noo Kabi by Ciebie bronił na śmierć i życie. ^^ Widzisz, nawet do Was nikogo nie dopuszcza. :D Haha, bo Kabiś jest nieprzewidywalny, jak już wcześniej mówiłam. ^^
No właśnie, wytrzymasz! ^^
No to szukaj szukaj. ^^

Posted

no jasne przecież mnie tak bardzo kocha:evil_lol: hehe:)
oj tak teraz to juz napewno sie z toba z tym zgodze:)
No moze jakos wytrzymam:D
zrobiłam:D
tylko musze wgrac i ci pokaze:) zaraz poerwsze 15 zdjec bo sie wgrały:D